Još nešto o igraćim miševima i tipkovnicama

poruka: 8
|
čitano: 1.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Dakle imam još par pitanja da donesem konačnu odluku :

1. Gdje kod nas ima za kupiti razer mamba miš i koja cijena jer taj miš sam gledao bolji mi je i od g9 i od lachesisa al nigdje ga nisam nasao,lijep je full al ne mogu ga nigdje nać za uzet i ako ga netko ima zanima me dali je bežični ili žičani i koliko mu traje baterijaako je bežični

2. Koja podloga razerova ili koja već najbolje odgovara logitechovom g9 mišu ?

3. Koja tipkovnica je bolja G15 ili Razer tarantula ?

L.Đ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

I da zaboravio sam dodat možda će ovo pomoć nekom da me savjetuje tipkovnica mi najviše treba za wow, cod 4 mw i cod mw2 kad izađe i npr oblivion , fallout, re5 ( kad izađe) to su otprilike igre koje igram i koje ću igrati pa možda nekom pomogne samo nek mi netko odgovori pls

L.Đ

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Još nešto o igraćim miševima i tipkovnicama
Imas ovu stranicu www.nabava.net tamo upises sto ti treba i izbaci ti u kojim ducanima to imas. Sto se tice misa ovaj razer je kolko znam dosta skup, preporucujem ti mx518, odlican mis za manje novca al kak ces... EDIT: a tipkovnica kao sto pise post ispod mene g15, stvarno je odlicna, ima ju frend. Tako da takoder preporucujem.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 23:54 (Independent).
17 godina
neaktivan
wildwest25 kaže...

I da zaboravio sam dodat možda će ovo pomoć nekom da me savjetuje tipkovnica mi najviše treba za wow, cod 4 mw i cod mw2 kad izađe i npr oblivion , fallout, re5 ( kad izađe) to su otprilike igre koje igram i koje ću igrati pa možda nekom pomogne samo nek mi netko odgovori pls

i ja sam prije 1,5 god. imao slicnu dvojbu. kupio sam G15 i G9 koji me dobro sluze. za igranje ovih igara ti je g15 odlicna, a posebno za WOW jer ti na LCD-u (koji je ugrađen u tipkovnicu) sve pise. G9 sam koristio na vise podloga i na svima je dobar (probao sam i neke "gamerske") ali sada ga koristim na malo vecoj aluminijskoj ploci.

的下跌不會好
17 godina
protjeran

imam g15 ali onaj prvi model, dosta je veća od one nove, i prezadovoljan sam, također posjedujem mx518 i pila je, ali sada bi uzeo g5 da uzimam, jer nije više toliko skup, samo obavezno treba uzeti redizajnirani model, jer su otklonjene greške sa starog modela.

izgled miša nije bitan, tako i tako je pod rukom pa se nevidi, ali svi od nabrojanih miševa odlično izgledaju

usput imaš g11 koji je jeftiniji, a razlika je jedino što dolazi bez lcd-a, od njega i nema neke pretjerane koristi kad tako i tako stalno gledaš u monitor, baciš pogled na tipkovnicu i bum netko te ubije, jedino je dobro što ima performance monitor, ali to i tako možeš očitati iz task managera

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 8:32 (livadasb).
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
wildwest25 kaže...

1. Gdje kod nas ima za kupiti razer mamba miš i koja cijena jer taj miš sam gledao bolji mi je i od g9 i od lachesisa al nigdje ga nisam nasao,lijep je full al ne mogu ga nigdje nać za uzet i ako ga netko ima zanima me dali je bežični ili žičani i koliko mu traje baterijaako je bežični

1. taj miš još nije došao u hrvatsku.. razer mamba je bežični miš.. neznam kolko mu traje jer ga nemam..
  2. razer goliathus ti preporučam kao podlogu!
  3. To se nemre reć koja je bolja G15 ili Razer Tarantula uzmes onu koja ti se visa svidja..

tolko od mene
16 godina
neaktivan
autorov komentar

tnx puno i nasao sam razr mamba je i bezicni i zicani heh fora to da ti samo kazem i da te pitam razer goliathus to si rekao bas na g9 mislis jer neke podloge odgovaraju najbolje nekom misu nije za svaki mis isto pa pitam dali si to bas negdje nasao ili si imao iskustva radit s g9 na goliathus podlozi ? jer znam da je npr za razrer lachesis i mambu najbolja destructor

L.Đ

0 0 hvala 0
16 godina
wildwest25 kaže...

1. razer Mamba jos nije u Hrvatskoj, a nisam siguran da li je jos uopce stigao u Europu. Preporucena cijena za Europu je 130€, pa racunaj koliko ce to biti kod nas.

2. ja uz G9 koristim Razer ExactMat i jako se dobro slazu. Isproban je i s Funcom i fino je radio, ali Func je vec bio dosta istrosen, pa je tesko dati tocno misljenje

3. Imam G15 onu prvu verziju i jako sam zadovoljan s njom. Display je stvarno dosta korisna stvarcica jer moze prikazivati puno raznih stvari. Za Tarantulu ne znam jer ju nisam probao. Osobno mislim da u gamingu nema bas neke razlike u tipkovnicama kao kod miseva (nije bas da tipkovnice imaju neku brzinu, preciznost, klizanje po podlozi i sl.) tako da se sve svodi na to kako ti tipkovnica odgovara kod normalnog koristenja, a ne gaminga (mislim da neces prevelike razlike vidjeti kod stiskanja WASD tipki) i koliko dodatnih funkcijskih tipki i drugih featurea ima
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice