Gdje kupiti dvostruke/trostruke kutije za CD-e?

poruka: 9
|
čitano: 3.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cd kutije double???

Ljudi, evo ovako, kao što u temi stoji tražim one kutije za cd-e ali koje imaju mogučnost da stanu 2 ili čak 3 cd-a u tu jednu kutijicu (neznam kako se zove to zapravo), odnosno zanima me di bi se to u zagrebu moglo kupit, u kojem dučanu, ako opče ima jer imam gro albuma koji imaju po 2 ili 3 cd-a (hed kandi kompilacije i tako)?

Neznam di bi postavio temu, nadam se da je ok?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Cd kutije double???

sjećam se da sam ih prije kupovao u kvarku

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

sjećam se da sam ih prije kupovao u kvarku

I ja! {#}

.U.
16 godina
neaktivan
Cd kutije double???

aha, e odlično, hvala, nadam se da ih još uvijek drže...i kolka je bila cijena jedne takve double kutijice, ak se sječate?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cd kutije double???

ah, evo našo sam na kvarkovoj stranici, 10kn 5 komada...još kad bi bilo negdje prozirnih za kupit, da nisu crni..ako ko naleti di ima takvih, javite...:)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Cd kutije double???

znači pojeftinilo je to...prije su bile bar duplo skuplje

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cd kutije double???

evo baš gledam na Haminoj stranici, imaju pakete od 5 i od 10 cd boxova, prozirni(bez crnog ruba), 5 komada double cd kutijica dođe 24kn, 10 je 47kn, još neznam dal ima za 3 cd-a, moraću do prodavaonice u frankopansku pa vidjet...javim kakvo je stanje kad odem u slučaju da ima još zainteresiranih za to...

0 0 hvala 0
16 godina
Kod mene u gradu jedna trgovina ih dijeli ali one obicne crne za 2cd-a neznam dali je jos aktualno ali ja sam dobio 100ak komada gratis nisu imali kuda sa njima. :-)))
My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Cd kutije double???

Ima u Španskom u ADM-u 

Mislim da je 7,5 kn komad ( nisam ziher )

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice