Gamerska tipkovnica

poruka: 97
|
čitano: 18.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Gamerska tipkovnica

pa 450-500

malada
16 godina
malada kaže...

pa 450-500

Moja preporuka ti je G110, "običnog" izgleda, bez nekih "džidža-midža", i sasvim pristojne cjene, al to je moje mišljenje, meni se sviđa zato što izgleda "obično", zavisi šta ti tražiš?!

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan

jel ima ledice

malada
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

jel Logitech G11   isto sto i Logitech G110   

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
malada kaže...

jel Logitech G11   isto sto i Logitech G110   

Nije isto, dvije izgledom potpuno drugačije tipkovnice!?

G110 ti ima LED-ice, i to u šarenim bojama!? Smijeh

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
zaki kaže...

Ok, ponavljam, drzati se podalje od Lycose,

Senzorske tike 50% vremena nisu radile, tipke se izlizu brzo, nista se na svijetlu nevidi dok pises jer tipke imaju crni lettering, u mraku pak nemozes na miru igrati jer tipkovnica bljesti u oci, otisci prsitiju ostaju ko ludi, moj primjerak osobno je svakih 5 minuta gubio kontakt te bi trebalo svaki put iskopcati i nazad ukopcati tipkovnicu,

sve u svemu ocijena:

Dizajn: 3 (ostici prstiju)

Tikpe: 3 (cetiri da senzori rade)

Osvijetljenje/citljivost: 0

Kvaliteta: 1

Cijena: 2

Toliko od mene

Ja nikad nisam imao problema kao ti, a imam ju preko 1god i tipkovnica nikad nije imala ni najmanji problem, a osvijetljenje je odlicno.

17 godina
protjeran
Ivsa kaže...

Nije isto, dvije izgledom potpuno drugačije tipkovnice!?

G110 ti ima LED-ice, i to u šarenim bojama!? Smijeh

ima i G11 ledice, Gtipke, no ne bih je preporučio onom tko je naučio na mekše tipke, kao ja.

često mi pri brzim izmjenana zapne prst na shiftu ili Ctrl ili Caps Locku.

dosta je duboka i gruba Vice

16 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

G15 !!!!!!!!!!!! ili G510

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

A i vi pretjerujete s tim tipkovnicama -.-""

Ja sam jedno vrijeme bio zagrijan za Saitek Cyborg Keyboardzbog tih silnih ledica, multimedijalnih tipki i ostalih sr*nja i na kraju sam odustao zato što je preskupa Bogataš

Evo prava tipkovnica....možeš sve žive funkcije stavit na sve tipke Belji se

Pa više i "nije" toliko skupa. Ako je kupuješ npr. u Algoritmu dođe oko 40 kuna skuplje od Logitech G110 iz ADM-a. Tipkovnica izgleda kao svemirski brod :P, dali je lako tipkati na njoj ili ima tvrde tipke?

16 godina
odjavljen
Gamerska tipkovnica

malada je upoznat sa svim problemima koje sam iskusio i on je mene prvi pitao ako bi mu je prodao za 250kn na sto sam ja rado pristao... kasnije cu je poslikat sa svih kuteva i poslat mu na majl.. pa da se odluci, oce ili nece. inace na da, tipkovnicu prodajem za 250kn i planiram uzet mozda ovu arvo ili g110..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

uzmi ovu ova je legendarna CoolBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

malada je upoznat sa svim problemima koje sam iskusio i on je mene prvi pitao ako bi mu je prodao za 250kn na sto sam ja rado pristao... kasnije cu je poslikat sa svih kuteva i poslat mu na majl.. pa da se odluci, oce ili nece. inace na da, tipkovnicu prodajem za 250kn i planiram uzet mozda ovu arvo ili g110..

istina i kad ces je poslikat

malada
16 godina
odjavljen
Gamerska tipkovnica

punim baterije na foticu.. za par minuta saljem

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

Malada a da ti nama kazes sto ocekujes od tipkovnice.Ja sam ti bio reko  sto nudi g110 u proslom postu,ako imas te pare uzmi ju jer ti je dosta ljudi preporucuje,u mom postu imas sve prednosti koje ti nudi.A ako hoces dati malo vise para onda si uzmes g510 koja je jos bolja od g110,mada ces i sa g110  dobiti puno toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja od tipkovnice ocekujem ljepotu(ledice i to) nekoliko funkciskh tipki i da su tipke mekse

malada
16 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

ma g15 najbolja ima malo tvrde tipke ali odlicna ti je i g510

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
Logic, javi se.

dosadni ste s logicom...

Be Gamer
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

Gledaj sa g110 imas sve tipke osvljetljene imas 12 g tipki i 3m tipke i sad svakoj m tipki mozes programirati 12 g tipki sto ih ukopnu cini 36.Imas jos mulitimedjia tipke koje su  odlicne.Tipe su srednjeg hoda sto znaci da nisu ni viskoe a ni niske,a sto se tice mekoce nisu ni tvrde ni meke.Evo ti video pa vidi:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

ja ti preporucujem tipkovnicu od steelseriesa MERC STEALTH ili ZBOARD... kostaju ti izmedju 300-500kn ja iam zboard i platio sam ju 350kn i isto tako namjeravam kupiti merc za negdje oko dva tjedna

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

onda ti treba merc stealth definitivno

15 godina
protjeran
damircazin kaže...
lukavg kaže...
Logic, javi se.

dosadni ste s logicom...

Damire, misliš da ti nisi do*izdio svima na forumu?

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
Gamerska tipkovnica

Dali G110 ima anti-ghosting, nikako da tu informaciju pronađem?

EDIT: Nasao sam, citat:''The G110 will recognize five simultaneous keys around the WASD area''

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 10:20 (agent_00klc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koja je dobra da kosta do 200kn, vazno mi je da dobro izgleda i da se s njome moze i brzo tipkati, i naravno da je dobra za gaming
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
neaktivan

I da ti djecu radja ;)

Salim se, NHF.

:)
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamerska tipkovnica

Evo ovako moj dojam Logitechovig tipkovnica. Ova sta je kuvar(DuMe) preporučia je dobra tipkovnica ali za moj ukus pre niska.

Ako si blizu TechnoMarketa ili Techno maxa otidji i malo protipkaj da dobijes dojam.

Baci pogled na Logitech k300 i media k200, te media 600. K300 je doslovno besčujna dok klikaš ali opet ima dovoljni razmak i otpor tipki.

Ako ciljaš na izgled   Genius , Genius

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gamerska tipkovnica

Jel ima tko iskustva o ovoj steelseries tipkovnici? mislim je danas otic kupit pa me zanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gamerska tipkovnica

samo da javim da sam kupio doticnu tipkovnicu.. treba se jos priviknut ali daleko je ugodnije igrat pucacine wow i takve igre nego sa klasicnim wsad..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gamerska tipkovnica

Preporuke za Revoltec Fightboard Advanced. Stvarno je odlična, a košta samo 300 kn.

http://www.dvhardware.net/review103_revoltec_fightboard.html

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

logitech ili steelseries....

i ja isto mislim kupit neku gamersku,a za razliku od tebe zelim da izgleda cool {#}

Ponosni korisnik DeathAddera

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice