e zasto da uzmjem steel series ili roccat
e zasto da uzmjem steel series ili roccat
Zato sto ces naci zlatnu ribicu i ona ce ti ispunit zelju, pa sta mislis ti zasto ti ljudi preporucaju nesto? Sigurno ne zato sto je lose.
zelim znati razlog zasto je dobro
npr meni je sharkoon fireglider dobar jer ima 2 tipke sa strane a nekom drugom je mozda dobar zbog izgleda a nekom trecem nije ni dobar tako da
zelim znati razlog zasto je dobro
npr meni je sharkoon fireglider dobar jer ima 2 tipke sa strane a nekom drugom je mozda dobar zbog izgleda a nekom trecem nije ni dobar tako da
Ja bi osobno tu išao na g110, nisam nigdje rekao da je ona steelseries tipkovnica najbolja.
A i vi pretjerujete s tim tipkovnicama -.-""
Ja sam jedno vrijeme bio zagrijan za Saitek Cyborg Keyboard
zbog tih silnih ledica, multimedijalnih tipki i ostalih sr*nja i na kraju sam odustao zato što je preskupa
Evo prava tipkovnica....možeš sve žive funkcije stavit na sve tipke

Ja bi osobno tu išao na g110, nisam nigdje rekao da je ona steelseries tipkovnica najbolja.
Da lukavg slazem se sa tobom g110 je bestbuy za svoju cijenu i stvarno dosta nudi.Imas usb port,portove za slusalice koje kad ukljucis headset ti postaje usb headset jer tipkovnica imas u sebi zvucnu karticu,imas takoder mulitmedija kontrole,osvjeljenje tipke,g tipke.Neznam sta ti vise za gaming treba.Ako ti nije preskupo ovo ti je najbolji izbror u ovom cjenovnom rangu.;)
Saitek poštujem, ali ovo je stvarno pretjerivanje.
Čovječe, ovo je neka 2u1 tipkovnica. Danju služi tipkanju, a noću pozoveš ekipu i imaš disko.
Saitek poštujem, ali ovo je stvarno pretjerivanje.
Čovječe, ovo je neka 2u1 tipkovnica. Danju služi tipkanju, a noću pozoveš ekipu i imaš disko.
upravo to....ali eto opet me obuzela žudnja za tom tipkovnicom
I want it soooooo baaadlyyyyy
Sta bi logic reko na tu saitek tipkovnicu
Vrlo dobra i "gamerska" tipkovnica ti je Roccat Valo, ima brdo opcija i možeš vidjeti CPU i RAM load tijekom igre i tako, samo šta je skupa kao sam vrag. Imaš je samo u Linksu koliko sam ja vidjeo
Steel series je jednostavno prava i najbolja gaming oprema,
a Roccat me je odusevio sa svojim osvjetljenjem, dakle po danjem svijetlu tipke izgledaju kao i na svakoj drugoj tipkovnici, a po noci se vidi blago osvijetljenje koje ne smeta pri radu kao kod lycose, a dovoljno je da se vidi koju tipku stisces u mraku,
taj ekrancic i hrpa tih tipki su samo marketinski trik, i nikada ih nisam koristio, ali tipkanje je pravo old-school sa mehanickim klikom.
Nakon roccata mi svaka logitech tipkovnoca dijeluje kao da ce se strgati pri tipkanju, tipke su izrazito meke, a Usb hub na logitechu mozes zaboraviti jer tipkovnica nema 2 Usb konektora i onda kada bi nesto bilo ustekano u nju dolazilo bi do prekidanja ili u tipkovnici ili onoga sto je prikopcano u nju.

a Roccat me je odusevio sa svojim osvjetljenjem, dakle po danjem svijetlu tipke izgledaju kao i na svakoj drugoj tipkovnici, a po noci se vidi blago osvijetljenje koje ne smeta pri radu kao kod lycose, a dovoljno je da se vidi koju tipku stisces u mraku,
taj ekrancic i hrpa tih tipki su samo marketinski trik, i nikada ih nisam koristio, ali tipkanje je pravo old-school sa mehanickim klikom.
Nakon roccata mi svaka logitech tipkovnoca dijeluje kao da ce se strgati pri tipkanju, tipke su izrazito meke, a Usb hub na logitechu mozes zaboraviti jer tipkovnica nema 2 Usb konektora i onda kada bi nesto bilo ustekano u nju dolazilo bi do prekidanja ili u tipkovnici ili onoga sto je prikopcano u nju.
Steelseries G7 je prebolesna, ne znam samo kako ljudi mogu reć da "vide" da ne valja, ne koristiš ju očima, osim ako se ja ne varam, inače skupa, po meni je jo G110 dosta dobra kupovina, ali ako već ideš na nešto tako skuplje, rastegni se još malo i uzmi nešto kvalitetno i miran si cjeli život!?
mislim da cu uzeti G110
ma uzmi g110 i neces pogrijesiti, tipkovnica je odlicna
Ja glasam za Razer Lycrosu!
Definitivno najbolja, a isprobao sam ih svega nekoliko.
SteelSeries je odlicna marka i proizvodi sve dobro osim miseva(imaju dosta problema s novom serijom, kvari se scroll na xaiu, kinzu ima accel bug).
Inače Headseti, podloge, tipkovnice sve je izvrsno u njih.
Steelseries G7 je prebolesna, ne znam samo kako ljudi mogu reć da "vide" da ne valja, ne koristiš ju očima, osim ako se ja ne varam, inače skupa, po meni je jo G110 dosta dobra kupovina, ali ako već ideš na nešto tako skuplje, rastegni se još malo i uzmi nešto kvalitetno i miran si cjeli život!?
Neznam zašto bi netko kupio taj G7, gamerske tipkovnice se kupuju zbog dodatnih funkcija, ova mi liči na mrvicu kvalitetiju tipkovnicu od 30 kuna, a košta masne pare. Jednostavno se ne isplati.
kakva je roccat arvo, tj zanima me samo jel su osvjetljene tipke ili ne?
Nije cijela, ja mislim da oko 6 tipki je.
Neznam zašto bi netko kupio taj G7, gamerske tipkovnice se kupuju zbog dodatnih funkcija, ova mi liči na mrvicu kvalitetiju tipkovnicu od 30 kuna, a košta masne pare. Jednostavno se ne isplati.
G7 nema dodatne funkcije, ali one su nepotrebne, ja na svojoj nisam nikada koristio niti dodatnih 50 tipki, niti ikada ne gledam na ekrancic, niti sam ikada koristio Usb/mic/headphone.
jedina dodatna funkcija koja necemu doista sluzi je osvijetljenje tipaka.
Tipkovnica se ne kupuje zbog izgleda (valjda) vec zbog kvaliete izrade(robusnosti) i udobnosti tipkanja.
Ja se slažem sa onim što je malada rekao da je cigla. Zašto ti onda ne koritiš neku takvu tipkovnicu.
Rado, ali prije 3 godine sam uzeo Lycosu, koja me je izdala i nasao sam se u situaciji da sam u Feniks komjuterima mogao uzeti bilo koju tipkovnicu do 700kn tako je ispalo da je bilo to ili G15 za kojeg je jos trebalo nadoplatiti 100kn, ja sam zadovoljan, tipke su kvalitetne, imaju pravi "klik" (sto obozavam) sve je na mjestu itd.
lycosa je savrsenstvo
Ok, ponavljam, drzati se podalje od Lycose,
Senzorske tike 50% vremena nisu radile, tipke se izlizu brzo, nista se na svijetlu nevidi dok pises jer tipke imaju crni lettering, u mraku pak nemozes na miru igrati jer tipkovnica bljesti u oci, otisci prsitiju ostaju ko ludi, moj primjerak osobno je svakih 5 minuta gubio kontakt te bi trebalo svaki put iskopcati i nazad ukopcati tipkovnicu,
sve u svemu ocijena:
Dizajn: 3 (ostici prstiju)
Tikpe: 3 (cetiri da senzori rade)
Osvijetljenje/citljivost: 0
Kvaliteta: 1
Cijena: 2
Toliko od mene
lycosa je savrsenstvo
Oprosti al tko je ovdje lud, ako se ne varam, ti si otvorio temu i onda napišeš da je Lycosa savršenstvo, onda si ju kupi!?
http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-shift pazite ovu tipkaru
Cijena 90€ na SS stranici, usporedjujuci cijene ostalih prizvoda s njihove stranice i nasih ducana zakljucio sam da su iste. Znaci za 700kn imate ovu tipkaru
gle temu sam otvorio da vidim sto vi mislite a sto se tice lycose dogovaram njenu kupnju sa skankom
gle temu sam otvorio da vidim sto vi mislite a sto se tice lycose dogovaram njenu kupnju sa skankom
Gle, pa Zaki ti je sve rekao, ja bih ga poslušao jer je ipak koristio dotičnu tipkovnicu i dao svoje mišljenje, koje smatram ispravnim!?
Ok, ponavljam, drzati se podalje od Lycose,
Senzorske tike 50% vremena nisu radile, tipke se izlizu brzo, nista se na svijetlu nevidi dok pises jer tipke imaju crni lettering, u mraku pak nemozes na miru igrati jer tipkovnica bljesti u oci, otisci prsitiju ostaju ko ludi, moj primjerak osobno je svakih 5 minuta gubio kontakt te bi trebalo svaki put iskopcati i nazad ukopcati tipkovnicu,
sve u svemu ocijena:
Dizajn: 3 (ostici prstiju)
Tikpe: 3 (cetiri da senzori rade)
Osvijetljenje/citljivost: 0
Kvaliteta: 1
Cijena: 2
Toliko od mene
pa najljepsa je a koju b mi ti preporucio za te pare
pa najljepsa je a koju b mi ti preporucio za te pare
Kolko para?!
EDIT: Mislim da je G110 odlična, a i cjena je OK!?