pa 450-500
pa 450-500
Moja preporuka ti je G110, "običnog" izgleda, bez nekih "džidža-midža", i sasvim pristojne cjene, al to je moje mišljenje, meni se sviđa zato što izgleda "obično", zavisi šta ti tražiš?!
jel ima ledice
jel Logitech G11 isto sto i Logitech G110
jel Logitech G11 isto sto i Logitech G110
Nije isto, dvije izgledom potpuno drugačije tipkovnice!?
G110 ti ima LED-ice, i to u šarenim bojama!? 
Ok, ponavljam, drzati se podalje od Lycose,
Senzorske tike 50% vremena nisu radile, tipke se izlizu brzo, nista se na svijetlu nevidi dok pises jer tipke imaju crni lettering, u mraku pak nemozes na miru igrati jer tipkovnica bljesti u oci, otisci prsitiju ostaju ko ludi, moj primjerak osobno je svakih 5 minuta gubio kontakt te bi trebalo svaki put iskopcati i nazad ukopcati tipkovnicu,
sve u svemu ocijena:
Dizajn: 3 (ostici prstiju)
Tikpe: 3 (cetiri da senzori rade)
Osvijetljenje/citljivost: 0
Kvaliteta: 1
Cijena: 2
Toliko od mene
Ja nikad nisam imao problema kao ti, a imam ju preko 1god i tipkovnica nikad nije imala ni najmanji problem, a osvijetljenje je odlicno.
Nije isto, dvije izgledom potpuno drugačije tipkovnice!?
G110 ti ima LED-ice, i to u šarenim bojama!? 
ima i G11 ledice, Gtipke, no ne bih je preporučio onom tko je naučio na mekše tipke, kao ja.
često mi pri brzim izmjenana zapne prst na shiftu ili Ctrl ili Caps Locku.
dosta je duboka i gruba 
G15 !!!!!!!!!!!! ili G510
A i vi pretjerujete s tim tipkovnicama -.-""
Ja sam jedno vrijeme bio zagrijan za Saitek Cyborg Keyboardzbog tih silnih ledica, multimedijalnih tipki i ostalih sr*nja i na kraju sam odustao zato što je preskupa 
Evo prava tipkovnica....možeš sve žive funkcije stavit na sve tipke 
Pa više i "nije" toliko skupa. Ako je kupuješ npr. u Algoritmu dođe oko 40 kuna skuplje od Logitech G110 iz ADM-a. Tipkovnica izgleda kao svemirski brod :P, dali je lako tipkati na njoj ili ima tvrde tipke?
malada je upoznat sa svim problemima koje sam iskusio i on je mene prvi pitao ako bi mu je prodao za 250kn na sto sam ja rado pristao... kasnije cu je poslikat sa svih kuteva i poslat mu na majl.. pa da se odluci, oce ili nece. inace na da, tipkovnicu prodajem za 250kn i planiram uzet mozda ovu arvo ili g110..
malada je upoznat sa svim problemima koje sam iskusio i on je mene prvi pitao ako bi mu je prodao za 250kn na sto sam ja rado pristao... kasnije cu je poslikat sa svih kuteva i poslat mu na majl.. pa da se odluci, oce ili nece. inace na da, tipkovnicu prodajem za 250kn i planiram uzet mozda ovu arvo ili g110..
istina i kad ces je poslikat
punim baterije na foticu.. za par minuta saljem
Malada a da ti nama kazes sto ocekujes od tipkovnice.Ja sam ti bio reko sto nudi g110 u proslom postu,ako imas te pare uzmi ju jer ti je dosta ljudi preporucuje,u mom postu imas sve prednosti koje ti nudi.A ako hoces dati malo vise para onda si uzmes g510 koja je jos bolja od g110,mada ces i sa g110 dobiti puno toga.
ja od tipkovnice ocekujem ljepotu(ledice i to) nekoliko funkciskh tipki i da su tipke mekse
ma g15 najbolja ima malo tvrde tipke ali odlicna ti je i g510
dosadni ste s logicom...
Gledaj sa g110 imas sve tipke osvljetljene imas 12 g tipki i 3m tipke i sad svakoj m tipki mozes programirati 12 g tipki sto ih ukopnu cini 36.Imas jos mulitimedjia tipke koje su odlicne.Tipe su srednjeg hoda sto znaci da nisu ni viskoe a ni niske,a sto se tice mekoce nisu ni tvrde ni meke.Evo ti video pa vidi:
ja ti preporucujem tipkovnicu od steelseriesa MERC STEALTH ili ZBOARD... kostaju ti izmedju 300-500kn ja iam zboard i platio sam ju 350kn i isto tako namjeravam kupiti merc za negdje oko dva tjedna
onda ti treba merc stealth definitivno
dosadni ste s logicom...
Damire, misliš da ti nisi do*izdio svima na forumu?
Dali G110 ima anti-ghosting, nikako da tu informaciju pronađem?
EDIT: Nasao sam, citat:''The G110 will recognize five simultaneous keys around the WASD area''
I da ti djecu radja ;)
Salim se, NHF.
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=2768
Nije preskupa a odlicna je...barem meni
Evo ovako moj dojam Logitechovig tipkovnica. Ova sta je kuvar(DuMe) preporučia je dobra tipkovnica ali za moj ukus pre niska.
Ako si blizu TechnoMarketa ili Techno maxa otidji i malo protipkaj da dobijes dojam.
Baci pogled na Logitech k300 i media k200, te media 600. K300 je doslovno besčujna dok klikaš ali opet ima dovoljni razmak i otpor tipki.
Ako ciljaš na izgled Genius , Genius
Jel ima tko iskustva o ovoj steelseries tipkovnici? mislim je danas otic kupit pa me zanima
samo da javim da sam kupio doticnu tipkovnicu.. treba se jos priviknut ali daleko je ugodnije igrat pucacine wow i takve igre nego sa klasicnim wsad..
Preporuke za Revoltec Fightboard Advanced. Stvarno je odlična, a košta samo 300 kn.
http://www.dvhardware.net/review103_revoltec_fightboard.html
logitech ili steelseries....
i ja isto mislim kupit neku gamersku,a za razliku od tebe zelim da izgleda cool