Pozdrav.
Malo pričice iz Liliputa... Baš je smiješno kako sa LTP-om nabijam prosjek točnih hitaca dok UZALUD pogađam Matildu, M3 Lee i njima slične... Hahaha.
Pozdrav.
Malo pričice iz Liliputa... Baš je smiješno kako sa LTP-om nabijam prosjek točnih hitaca dok UZALUD pogađam Matildu, M3 Lee i njima slične... Hahaha.
Hahhaha kako epic a pogotovo ovo pod b)
b) Stalin hunter
This replaces the text with a large red box, so you can immediately spot a stalinist in your battle and hunt him down. Very useful, will install this myself :)
Kako cu ovo instalirat kad dodem doma i ubijat staliniste
Da li je neko uspio osposobiti XVM 5.0.0? Ja sam ga instalirao, vidim dmg panel i modifikacije na minimapi, ali ne vidim statse. Editirao sam rating file sa notepadom, ali i dalje nema statsa igrača.
Čekam RAGE mod, ali onaj lik Matiz ili kako već kaže da ne može ništa do ponedjeljka jer nije kod kuće.
A kako da ja utovarim potkalibarno zrnce u T2 Medium? Dao sam se u trošak i kupio 5 tih čvaraka... Stoje u skladištu ali ih ne mogu utovarit u ovaj tenk. A rado bi na neki T18 da "potrošim zrno"...
Hm xvm, probaj aslain's_2.9.1
Kome smeta sarenilo kategorija (aslain umjesto silueta postavi nazive tenkova u boji kategorija) moze ih ukloniti lagano, najlakse brisanjem foldera 'res_mods\xvm\res\Aslain\contouricons'
Ako netko nezna, igra se vise ne pokrece sa xvm-stats tj. on je nepotreban.
edit:
Tko nije mogao uc u garazu - problem je u staroj pyton skripti.
aslain's 2.9.1&pyton_update , ili samo skripta -> pyton update
Kak si složio statistiku? Meni radi sve osim toga..
Ja nisam slozio tako, ja sam si prebacio folder xvm koji se nalazi u res_mods, tj. izbrisao tog koji dode s novim xvm-om i stavio starog kojeg sam koristio u 8.7, tako da ako ti je onaj vise odgovarao kojeg si koristio u 8.7 samo prebaci i toeto. Pogotovo ako si si sam slozio XVM Config kao ja pa mi taj najvise odgovara
Dr. Nasty tak sam ja slozil ;)
Hvala, budem probao dok čekam RAGE. Ako bude bolji, ostaviću ga. Imao sam KISS ali je bio prešaren.
Dude, hvala ti do neba. U ovom snimku sam skužio da trebam maknuti određeni broj običnih granata da bi stale potkalibarne. E baš si Nasty, hehehe.
Dude, hvala ti do neba. U ovom snimku sam skužio da trebam maknuti određeni broj običnih granata da bi stale potkalibarne. E baš si Nasty, hehehe.
Thx dude ;)
Zadnja misija je predobra :D
Dobije se
:
Zadnja misija je predobra :D
Dobije se
:
A jesu i izabrali tenkove za misiju...strašno
A jesu i izabrali tenkove za misiju...strašno
haha .. baš to od dotičnih imam istraženog samo kineza
Nek si prodao, onda ćeš tražiti od mene acc i pass da ga provozaš kad ga buffaju :P
Nisam ga jos prodao, imao 18k golda pa sam uzeo E25, a najvjerovatnije cu prodati SP-a ovih dana da kompenziram, mada cu ga jos detaljno istestirati kad budem imao vremena da sastavim jedno 2 sata u igri
Meni ne bi bio problem prodati, već je problem šta kupiti. Jedino mi se sviđa FCM ali on je preskup, a ima premalo hitpointa. Da ima bar neki od rusa ili kineza sa 100mm topom - nebi razmišljao, ali ove 122mm neću da vidim na nekom od svojih tenkova. Da JT 8.8 ima brži traverse - možda.
Jagd 8.8 je najbolji moneymaker poslije tajpa i iako se sporo okrece u vecini slucajeva nece ni biti potrebe za tim, izlei lik ispred tebe bum prvo u gusjenice pa onda raspali po njemu i drzi ga trackanog ako nemas neku podrsku. Posto volis medium tenkove ako mozes skupiti golda za FCM bi ti bilo najbolje, prebolestann tenk kada se nauce prednosti i mane mu
dobar je tenk ali ja ga ne mogu podnit jer nema turret... jednostavno ne volim tenkove bez turreta, nekako se osjecam limitiran
E25 se slobodno moze opisati kao turet sa gusjenicama i bez tijela tenka
evo ja sam uspio složiti modove
BTW stari conf. file se samo pomoću editora save-a u novi format.. nisam ziher dali je netko tu to spomenuo
evo i LINK za editor kome treba..
evo, ako neko misli da ima totalne faktarde u ekipi, pogledajte ovo...
sažetak replaya: totalno tier 6 bitka, assault, ja u E2 sherman jumbu.. d€bili na istoku poginu u prvih 4 minute, ja i još par likova odemo na zapad.. probijemo se do njihove baze... pobijemo sve tamo osim jednog schamlturm panzera.. oko minuta do kraja, dvojici nam treba oko 40 sekundi da cappamo, ja i t34-85 uđemo u cap, sve 5.. kad odjednom general Rommel odluči da to nije dobra ideja, i da je pravi course of action 15 sekundi prije kraja bitke izaći iz capa.. pa poludio sam
nije neka ekstra borba s moje strane bila, al dok tako neš vidim popizzdim..
moram priznat da mi je ovo dosad najbolji run ikad... priko 200 igara sa odlicnom statistikom
http://www.feldzug.net/en-stats/obi_wan0203
Opet 5 killova. Nešto me večeras baš hoće. Pao je i Master.
Čak 5?
majko mila koji noobovi danas,ja igram na 82cm tv s 5metara udaljenosti(ne vidim svoj tenk.a kamoli njih) i pobio ih 5-6(marder 2)
majko mila koji noobovi danas,ja igram na 82cm tv s 5metara udaljenosti(ne vidim svoj tenk.a kamoli njih) i pobio ih 5-6(marder 2)
I sad si ti faca sta imas tv od 82cm :P
Uskoro cu imati oko 140 000 free exp-a..
Da li da sa tim exp istrazim T 44 (+ najbolji gun,kupolu i gusjenice) ili da istrazim IS 8 a onda mi ne ostane nista za upgrade?
Nekako mislim da cu lakse sakupiti 130 000 exp-a sa IS 3 nego 90 000 sa T 43.
11 | T 44 |
---|---|
3 | IS 8 |
Uskoro cu imati oko 140 000 free exp-a..
Da li da sa tim exp istrazim T 44 (+ najbolji gun,kupolu i gusjenice) ili da istrazim IS 8 a onda mi ne ostane nista za upgrade?
Nekako mislim da cu lakse sakupiti 130 000 exp-a sa IS 3 nego 90 000 sa T 43.
Zašto trošit free exp za otvaranje tenkova?
Recimo da otvoriš t44,zavšiš ga te otvoriš i kupiš t54 te igraš ga stock jer treba otvorit kupolu+top cca 80k expa šta onda?
A sav taj free xp bačen u vjetar.
Ja sa free xp otvaram module isključivo na t9 tenkovima da ih nemoram igrat stock,jer t9 stock je po meni najteži grind za skoro sve linije.
Osobno mi je puno slade preskocit neki tenk koji mi nimalo ne pase i otkljucat iduci, pa lijepo grindat opremu gdje bas lijepo onda vidim napredak u performansama koji sam "zaradio". Tipa Lee sam tako preskocio nakon 2 partije kad sam vidio da sam svima omiljena meta pa mi se nije dalo s njim mrcvarit do T1 i M4. Svatko igra kak mu pase.
I sad si ti faca sta imas tv od 82cm :P
ne b' reć da je to nešto :P da je 126cm,već bi se valjalo kurcit xD
Opet 5 killova. Nešto me večeras baš hoće. Pao je i Master.
Čak 5?
A koliko bi ti 6? 7?
LOL