World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nani_cropes kaže...
nine kaže...

tadammm napokon {#}

ne zadugo :P

true dat.. ali veseli čovjeka {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
World of Tanks

pa jel mi moraju od svih tenkova zeznut 3001h pa idem se ubiti. nista farmam t 34 85 nadam se da je bar donekle slican.

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Jednostavno morate pogledat Jinglesov video (tier I-IV replay contest):

Mene je inspiriralo (prva partija nakon gledanja videa):

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina

citao sam ovdje na forumu da se wot gold moze kupit neki karticama (nisam siguran jel to pravi naziv) sa kioska, pa ako ko moze da jos jednom opise kako radi bio bih zahvalan

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

citao sam ovdje na forumu da se wot gold moze kupit neki karticama (nisam siguran jel to pravi naziv) sa kioska, pa ako ko moze da jos jednom opise kako radi bio bih zahvalan

Paysafecard, na kioscima Tiska. Kupis bon od naprimjer 100kn za 100 kn na kojem ti pise neki kod i odes na WoT stranicu, buy gold, odaberes druge načine plaćanja pa Paysafecard te upises taj kod i to bi trebalo biti to

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 19:04 (scipion).
15 godina
i ostatke sa više kartica koje kupiš možeš kasnije kombinirati
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina

hvala. jos samo jedno pitanje. koliko je 5.5k golda kuna? hoce li me obic 200 kn?

14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

hvala. jos samo jedno pitanje. koliko je 5.5k golda kuna? hoce li me obic 200 kn?

155 kn. Znaci bon od 200 kn,ostak love uzems jos 1200 golda{#}

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Obi Wan kaže...

Ali se moze za 45 kn uzet 1200 golda???

12 godina
neaktivan

ako se ne varam,ovi novi tenkovi su već prije par dana bili na test serveru

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
15 godina
pa u tome je i poanta test servera?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
World of Tanks

dobro je znati xD

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kivic15 kaže...

ako se ne varam,ovi novi tenkovi su već prije par dana bili na test serveru

Zato se zove test server...uvijek prije nego što izađe live pach taj isti pach se stavi na test server 2-3 runde.

Evo par bitaka sa mojim novim paklenim strojom.

Nije loš,samo treba malo drukčiji pristup   {#}

\m/ \m/
17 godina
neaktivan
raptor22 kaže...
Zaja kaže...
Obi Wan kaže...

Ali se moze za 45 kn uzet 1200 golda???

Ne moze,ja sam se zajebo. Nije 1200 nego 1500 golda za 54 kn.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 14.09. u 15:00h održava se treći Hrvatski 3na3 "Dobar, loš, zao" kup.
Dopušteni su laki, srednji i teški tenkovi, maksimalno tier 8 i 1 autoloader na urbanim encounter mapama bez ikakvih granica kao što je u 1na1.
Otvoreno je za 32 tima s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.

Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x3
2. 3,500 WoT gold x3
3. 2,500 WoT gold x3
4. 1,500 WoT gold x3

Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/228697/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup03/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup03/leagueinfo/

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mozda sad i ja otkrivam toplu vodu, ali postoji jedan jako zanimljiv bug u igri.

Kada u platoonu gadas svoga, ubraja se u statistiku "shots fired" i to kao hit. Tako da ako zelite dobiti snipera samo bouncaj po svome platoonmateu...:)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 2
17 godina
DamageHigh kaže...

Mozda sad i ja otkrivam toplu vodu, ali postoji jedan jako zanimljiv bug u igri.

Kada u platoonu gadas svoga, ubraja se u statistiku "shots fired" i to kao hit. Tako da ako zelite dobiti snipera samo bouncaj po svome platoonmateu...:)

Tako bi se mogao svaki put dobit full xp i krediti čak i za poraz jer si osiguraš sniper award :D

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego jel istina da neće modovi raditi od ovog peča...kazu WG prelazi na novi script sistem pa će potrajati dok se modovi prepisu i prorade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Nego jel istina da neće modovi raditi od ovog peča...kazu WG prelazi na novi script sistem pa će potrajati dok se modovi prepisu i prorade.

- as confirmed earlier by WG, a lot of mods stopped working in 8.8. There is a sort of “fix” however: earlier, some mods installed their elements into the \gui\flash folder. In 8.8, they use \gui\scaleform folder – some mods will start working if you copy the mod content from the flash to scaleform folder. Don’t ask me any details tho, I don’t use mods. Also, “Jove Pack” (whatever that is) along with some version of XVM do work in 8.8

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se trenutno mozete spojiti na server?

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

Jel se trenutno mozete spojiti na server?

Ja ne mogu cijelo jutro.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 9:47 (Intelovac123).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

bahh a baš sam u jutro išao uz kavu pogledati dali su digli update, i još ga nije bilo.. znači opet ništa od WOT-a danas {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

..ma idu mi na jaja s tim updateovima vise,svakom novom verziom igra mi je sve gora i odbojnija,a sta se tice modova,proklet bio dan kad sam ih prvi put stavio,sad ne mogu bez njih i taman kad si to nekako sve postavim i uskladim za par dana opet neki update..{#} A  i oni su konji,kad ne mogu ubacit modove koji se najcesce koriste kao sastavni dio igre(nisan,damage panel,vrijeme reloada i jos par sitnica koje igru cine mrvicu boljom)

16 godina
World of Tanks

Može se skinut novi update. Čovjeće ima skoro gigu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Još nisu objavili vijest i promijenili tekst pod GAME/Download na webu ali svejedno možete skinuti patch putem launchera ili na webu

Download Full Client (Version 8.8) (5.6 GB) or Full Client Torrent File

Download the file containing the update from v. 8.7 to v.8.8 directly (918Mb), or via Torrent.

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
juno kaže...
malina22 kaže...

..ma idu mi na jaja s tim updateovima vise,svakom novom verziom igra mi je sve gora i odbojnija,a sta se tice modova,proklet bio dan kad sam ih prvi put stavio,sad ne mogu bez njih i taman kad si to nekako sve postavim i uskladim za par dana opet neki update..{#} A  i oni su konji,kad ne mogu ubacit modove koji se najcesce koriste kao sastavni dio igre(nisan,damage panel,vrijeme reloada i jos par sitnica koje igru cine mrvicu boljom)

igram bez modova i nikad nisam imao potrebu da ih koristim...

16 godina
World of Tanks

Također igram bez modova. Zadnji put sam ih koristio prije 2 godine. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koristim ovu feldzug.net stranicu za pogledat stats, ali jucer, pa i danas ne mogu pristupit stranici. jel netko zna u cemu je problem?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad skinem ovaj peč samostalno, gdje ga trebam staviti pošto mi se čini da nije klasični exe fajl...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice