tadammm napokon
ne zadugo :P
true dat.. ali veseli čovjeka
tadammm napokon
ne zadugo :P
true dat.. ali veseli čovjeka
pa jel mi moraju od svih tenkova zeznut 3001h pa idem se ubiti. nista farmam t 34 85 nadam se da je bar donekle slican.
citao sam ovdje na forumu da se wot gold moze kupit neki karticama (nisam siguran jel to pravi naziv) sa kioska, pa ako ko moze da jos jednom opise kako radi bio bih zahvalan
citao sam ovdje na forumu da se wot gold moze kupit neki karticama (nisam siguran jel to pravi naziv) sa kioska, pa ako ko moze da jos jednom opise kako radi bio bih zahvalan
Paysafecard, na kioscima Tiska. Kupis bon od naprimjer 100kn za 100 kn na kojem ti pise neki kod i odes na WoT stranicu, buy gold, odaberes druge načine plaćanja pa Paysafecard te upises taj kod i to bi trebalo biti to
hvala. jos samo jedno pitanje. koliko je 5.5k golda kuna? hoce li me obic 200 kn?
hvala. jos samo jedno pitanje. koliko je 5.5k golda kuna? hoce li me obic 200 kn?
155 kn. Znaci bon od 200 kn,ostak love uzems jos 1200 golda
Ali se moze za 45 kn uzet 1200 golda???
ako se ne varam,ovi novi tenkovi su već prije par dana bili na test serveru
dobro je znati xD
ako se ne varam,ovi novi tenkovi su već prije par dana bili na test serveru
Zato se zove test server...uvijek prije nego što izađe live pach taj isti pach se stavi na test server 2-3 runde.
Evo par bitaka sa mojim novim paklenim strojom.
Nije loš,samo treba malo drukčiji pristup
Ali se moze za 45 kn uzet 1200 golda???
Ne moze,ja sam se zajebo. Nije 1200 nego 1500 golda za 54 kn.
U subotu, 14.09. u 15:00h održava se treći Hrvatski 3na3 "Dobar, loš, zao" kup.
Dopušteni su laki, srednji i teški tenkovi, maksimalno tier 8 i 1 autoloader na urbanim encounter mapama bez ikakvih granica kao što je u 1na1.
Otvoreno je za 32 tima s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x3
2. 3,500 WoT gold x3
3. 2,500 WoT gold x3
4. 1,500 WoT gold x3
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/228697/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup03/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup03/leagueinfo/
Mozda sad i ja otkrivam toplu vodu, ali postoji jedan jako zanimljiv bug u igri.
Kada u platoonu gadas svoga, ubraja se u statistiku "shots fired" i to kao hit. Tako da ako zelite dobiti snipera samo bouncaj po svome platoonmateu...:)
Mozda sad i ja otkrivam toplu vodu, ali postoji jedan jako zanimljiv bug u igri.
Kada u platoonu gadas svoga, ubraja se u statistiku "shots fired" i to kao hit. Tako da ako zelite dobiti snipera samo bouncaj po svome platoonmateu...:)
Tako bi se mogao svaki put dobit full xp i krediti čak i za poraz jer si osiguraš sniper award :D
Nego jel istina da neće modovi raditi od ovog peča...kazu WG prelazi na novi script sistem pa će potrajati dok se modovi prepisu i prorade.
Nego jel istina da neće modovi raditi od ovog peča...kazu WG prelazi na novi script sistem pa će potrajati dok se modovi prepisu i prorade.
- as confirmed earlier by WG, a lot of mods stopped working in 8.8. There is a sort of “fix” however: earlier, some mods installed their elements into the \gui\flash folder. In 8.8, they use \gui\scaleform folder – some mods will start working if you copy the mod content from the flash to scaleform folder. Don’t ask me any details tho, I don’t use mods. Also, “Jove Pack” (whatever that is) along with some version of XVM do work in 8.8
Jel se trenutno mozete spojiti na server?
Jel se trenutno mozete spojiti na server?
Ja ne mogu cijelo jutro.
bahh a baš sam u jutro išao uz kavu pogledati dali su digli update, i još ga nije bilo.. znači opet ništa od WOT-a danas
..ma idu mi na jaja s tim updateovima vise,svakom novom verziom igra mi je sve gora i odbojnija,a sta se tice modova,proklet bio dan kad sam ih prvi put stavio,sad ne mogu bez njih i taman kad si to nekako sve postavim i uskladim za par dana opet neki update.. A i oni su konji,kad ne mogu ubacit modove koji se najcesce koriste kao sastavni dio igre(nisan,damage panel,vrijeme reloada i jos par sitnica koje igru cine mrvicu boljom)
Može se skinut novi update. Čovjeće ima skoro gigu.
Još nisu objavili vijest i promijenili tekst pod GAME/Download na webu ali svejedno možete skinuti patch putem launchera ili na webu
Download Full Client (Version 8.8) (5.6 GB) or Full Client Torrent File
Download the file containing the update from v. 8.7 to v.8.8 directly (918Mb), or via Torrent.
..ma idu mi na jaja s tim updateovima vise,svakom novom verziom igra mi je sve gora i odbojnija,a sta se tice modova,proklet bio dan kad sam ih prvi put stavio,sad ne mogu bez njih i taman kad si to nekako sve postavim i uskladim za par dana opet neki update.. A i oni su konji,kad ne mogu ubacit modove koji se najcesce koriste kao sastavni dio igre(nisan,damage panel,vrijeme reloada i jos par sitnica koje igru cine mrvicu boljom)
igram bez modova i nikad nisam imao potrebu da ih koristim...
Također igram bez modova. Zadnji put sam ih koristio prije 2 godine.
koristim ovu feldzug.net stranicu za pogledat stats, ali jucer, pa i danas ne mogu pristupit stranici. jel netko zna u cemu je problem?
Kad skinem ovaj peč samostalno, gdje ga trebam staviti pošto mi se čini da nije klasični exe fajl...