- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bug ako remas svoga ne dobijes snipera.
i meni se čini.. evo stavio sam nekidan ali nitko nije odg. nekidan u partiji za ace-a sa prot-om.. imam 130 def pointova, nitko drugi nije skidao cap i nitko nije dobio defendera. partija je završila kao "all killed".
BTW ovo sa sniperom mi se isto desilo par puta.
Ne kužim jel to server stvarno zazuji nekad s tim medaljama? Iz kojeg razloga ja nisam dobio sniper medalju?
Snajpera može dobiti jedan u igri. Možda su ga dobili ovaj VK ili Churc...
Edit:mogao sam bolje proučiti slike
Ne kužim jel to server stvarno zazuji nekad s tim medaljama? Iz kojeg razloga ja nisam dobio sniper medalju?
Snajpera može dobiti jedan u igri. Možda su ga dobili ovaj VK ili Churc...
Znam. Bacio oko na drugi SS...
Dosad najbolja bitka sa is-3 :D
Imas najjace ime na serveru
ne mozes vjerovat kako su ljudi ili glupi ili tako bezobrazni. fino se parkiram na hellcat-u i neki tudum dode i pocne me gurat... i ja ga 3 puta upozoravam nemoj to radit i pukne mi film i ubijem ga. da ne kazem da su i heavy tankovi umjesto da odu prema hill (desert mapa el halluf) ostali i glumili snipere zajedno s nama...
ne mozes vjerovat kako su ljudi ili glupi ili tako bezobrazni. fino se parkiram na hellcat-u i neki tudum dode i pocne me gurat... i ja ga 3 puta upozoravam nemoj to radit i pukne mi film i ubijem ga. da ne kazem da su i heavy tankovi umjesto da odu prema hill (desert mapa el halluf) ostali i glumili snipere zajedno s nama...
a tek kad ja naletim sa churchillom,pa me bt-7 pocne gurat i puca u gusjenicu....P.S. jedna sličica odavno...
pitanje za testere:
1. jel se dobije u zamjenu za 3001h onaj novi panter mini-me i slot i posada, ili je samo otkljucan kao novi tier 6?
moracu probat te nove hevije 3001h i 3601h, al ak su ih previse shebali balansirali, prodajem ih i prebacujem posade natrag u mediume
2. jel moze neko postat kakav je raspored posade u ovoj novoj sssr med liniji?
zanima me jel ce ic sa kv-13 i t-43 na ove nove: comander, guner, driver, loader
ili su dodali i politickog komesara/chat cenzora?
koje skilove staviti posadi na T-28
Evo i ja u jednom danu uzeo dva dana premiuma
Victory!
Map: Lakeville
Date: 10.rujna 2013. 1:28:14
Vehicle: M60
Exp: 1.621 + Credits: 101.562
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
Victory!
Map: Himmelsdorf
Date: 10.rujna 2013. 1:46:06
Vehicle: T18
Exp: 204 + Credits: 5.407
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
Equipment added: Automatic Fire Extinguisher
(x10)
Polako počinjem obuzdavati ovu zvijer i privikavam se, a čini mi se da i često ammo racka druge . Obični shellovi su perverzija, al gold shellovi su za brutalno iživljavanje gdje fun factor raste eksponencijalno
Ja jos nisam ni opalio jednu zlatnu. Jucer mi je hellcat dingo dvi granate,WTF??
tadammm napokon
ne zadugo :P
ljudovi,jeste vi dobili nekakve wot majice?ja dns u školi vidim frenda s wot majicom,i tip kaže da ju je dobio od njih
ljudovi,jeste vi dobili nekakve wot majice?ja dns u školi vidim frenda s wot majicom,i tip kaže da ju je dobio od njih
LOL, nisam nist dobio
Pic it or didn't happen
Pa kad bi mi davali tu majicu nebi je uzeo,sta oni oce da propagiram te wargaming invalide,nek malo dotjeraju igru...
Poceo se previse glupirati i aj reko da odmorim par dana i napokon sinoc udjem da odigram koju, druga ili treca partija dobijem hladjenje na jedan dan
Ali vrijedilo je :D
Bio je onaj kontest kad su poceli sa onim jynx ili je jinx majicama pa su dijelili majice ko je nesto dizajnirao pa ako njima slao, mozda je tako dobio :)
ma kaže da je bila neka godišnjica(2godine slavili) pa ju je dobio (u 4. mjesecu je bilo to)
IS - da li mogu nakon kupole (12.000) odmah staviti 122mm top, ili moram ugraditi i gusjenice radi nosivosti??
IS - da li mogu nakon kupole (12.000) odmah staviti 122mm top, ili moram ugraditi i gusjenice radi nosivosti??
Stalno ista pitanja. Pa kaj je tak teško zbrojit 2 broja?