Da, i meni to izgleda kao kod.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod je ipričavam se ali svejedno, to je kod nas cijela plaća...
Jel zna tko jel aktivan bonus za 300k nakon 30 killova?
Mislim da je još samo danas, ali nemoj me držati za riječ.
love/hate/heartbreak relationship s is-8 se nastavlja
mislim da ću ga eliteati, para za sedmicu nemam niti ću imati u skorije vrijeme i sviđa mi se playstle s ovim čudom, za mene keeper
nemam para u subotu sam kuci cjelu noc cu derat world of tanksa FTW
Sta ova misija za 30 killova vise ne vrijedi???
Sta ova misija za 30 killova vise ne vrijedi???
Iskaljavanja na tierima ispod 4 ne vrijede.
pise na eventu na wotovoj stranici do 31 sad neznam vjerovatno jos samo danas
nije to, igram sa VK 36-icom i Tigerom tako da nije na tier 4 i napravio sam 36 killova, pisem ih na papir. da pitam na support??
i ja isto sam brojio al sigurno vec imam 30 i nisam dobio mislim da je do danas do sedam pise na eventu
nije to, igram sa VK 36-icom i Tigerom tako da nije na tier 4 i napravio sam 36 killova, pisem ih na papir. da pitam na support??
Pitaj nemas sta izgubit...
mislim da ću ga eliteati, para za sedmicu nemam niti ću imati u skorije vrijeme i sviđa mi se playstle s ovim čudom, za mene keeper
Vidim da ti je legao IS-3 - zvijer. Meni također IS-8 nije bio drag, ali kasnije je postao bolji. Ne želim te obeshrabriti, ali meni također nije legao IS-7.
Znam, vlada mišljenje da je on jedan od najboljih teških tenkova, ali meni nije.
Jedan od razloga je taj što je skup za održavanje, pa me to opterećuje, no to je ionako problem kod svih tenkova tog levela. Donja ploča je glavna meta svih protivnika koji ju često i probijaju (dobro, tako je i kod svih drugih tenkova), a i top mi se ne sviđa. Nekako ne uživam igrati s njim kao što sam uživao i još uživam igrati sa IS-3.
EDIT: A zapravo i ne igram s njim. Odnosno vrlo malo.
Mislim da sutra za 15 pobjeda možeš dobiti 250k creditsa.
Jel to samo sutra ili cijeli 9. mjesec ??? Nisam baš skonto :)
Za cijeli 9. mjesec,kao sto je bilo 300k(30 killova) za cijeli 8. mijesec
Evo da nisi jedni
Večeras smo brat i ja bacili par partija sa Tigrom 2 i bilo je baš dobro. Pokazao je svoju moć!
Usput, evo da vam kažem da se polako približavam brojci od 100 pobjeda više od poraza. Trenutno ih imam 91, a bilo je ovih dana i 96 ako se ne varam. Znam, nije toliko bitno reći ćete, ali i ja sam to govorio i mogu vam reći da koliko god se trudio to zanemariti - ne ide!
Laku noć!
Vidim da ti je legao IS-3 - zvijer. Meni također IS-8 nije bio drag, ali kasnije je postao bolji. Ne želim te obeshrabriti, ali meni također nije legao IS-7.
Znam, vlada mišljenje da je on jedan od najboljih teških tenkova, ali meni nije.
Jedan od razloga je taj što je skup za održavanje, pa me to opterećuje, no to je ionako problem kod svih tenkova tog levela. Donja ploča je glavna meta svih protivnika koji ju često i probijaju (dobro, tako je i kod svih drugih tenkova), a i top mi se ne sviđa. Nekako ne uživam igrati s njim kao što sam uživao i još uživam igrati sa IS-3.
EDIT: A zapravo i ne igram s njim. Odnosno vrlo malo.
Top je najgori u is7. Ja nekad odigram koju sa njim. SA is8 sam odigra jednu partiju kad sam ga dobio umjesto is4. LOL tenk prodaja odma.
Top je najgori u is7. Ja nekad odigram koju sa njim. SA is8 sam odigra jednu partiju kad sam ga dobio umjesto is4. LOL tenk prodaja odma.
slažem se u obe točke. bolji je top na IS4/8/STI nego na IS7.
a isto tako sa IS8 sam bacio jednu partiju i prodao. ali hajde buffali su mu prednji armor par puta jer je kao bio zbuggan pa je vjerojatno sada bolji. iako i dalje mi je sa type-om npr. lakše probiti IS8 nego IS3.
Ace kamper sa fochom 155.
odlican game...imas li replay?
Ace kamper sa fochom 155.
odlican game...imas li replay?
http://wotreplays.com/site/322628#sacred_valley-josip666-amx-50_foch_155
Pitaj nemas sta izgubit...
cini mi se da je to bilo do jucer ujutro!
Za cijeli 9. mjesec,kao sto je bilo 300k(30 killova) za cijeli 8. mijesec
plus dan premiuma za 50k xp-a!
a taman sam sa zenom dogovorio da od 1.9. sam opet tu
ja imam prek 20 killova i nisam dobio nikakav bonus od 250 000
Bonus je na 15 pobjeda nije kilova...