World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
nine kaže...
Stolnik kaže...

btw dodali su super stvar, sad ako samo drzis pretisnuti fire button ( lijevi klik misa ) kad reload-a pucat ce ( prije sam zadnjih 0.5 sec reloada klikao mis ko lud{#}

hahaha totalno.. čekaš da napuni još tu mrvicu i ubiješ miš, a zadnja sekunda traje vječnost {#}

ovo je super vijest {#}

hahahah jep, silovao sam ga :P Slazem se tih pol sekunde traje 2 sec LOL pogotovo jos kad klikas ko lud xD

To mi je sad super stvar, svaka cast developeru koji se toga sjetio...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
World of Tanks

baš čitam malo po FTR-u, i naletim na ovo u jednom postu:

- Havoc server-side destruction physics will be implemented

nisam znao da i na tome rade.. vjerujem da neće tako brzo, ali će biti fora {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
World of Tanks

E,imam pitanje za vas na test serveru,čisto kozmetičke prirode.

Dali kada stavite national crew voices britanci i amerikaci pričaju istim nagalskom ili ne?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

E,imam pitanje za vas na test serveru,čisto kozmetičke prirode.

Dali kada stavite national crew voices britanci i amerikaci pričaju istim nagalskom ili ne?

Yep.

WoT: GuntherPrien
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A šteta,htio sam britanski naglasak.

p.s. ako mislite da ste na xvm-u vidli dobre ili loše šanse za pobjedu,vjerujte mi,niste,upravo sam vidio bitku sa 88% win chance,samo 3 neprijatelja nisu bila crvena.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 22:04 (g12356).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

i konacno ace sa obj. 268 nakon 60 partija{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
nine kaže...
Stolnik kaže...

btw dodali su super stvar, sad ako samo drzis pretisnuti fire button ( lijevi klik misa ) kad reload-a pucat ce ( prije sam zadnjih 0.5 sec reloada klikao mis ko lud{#}

hahaha totalno.. čekaš da napuni još tu mrvicu i ubiješ miš, a zadnja sekunda traje vječnost {#}

ovo je super vijest {#}

hahahah jep, silovao sam ga :P Slazem se tih pol sekunde traje 2 sec LOL pogotovo jos kad klikas ko lud xD

To mi je sad super stvar, svaka cast developeru koji se toga sjetio...

jbt koliko su me samo puta ubili tako kad sam klika ko lud misa.i onda kad mi se reloada taman da cu opucat mene sprase u guz.

PRODAJEM AJVAR
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel itko koristi iskon 5mbit adsl? zanima me kakav mu je ping u wotu i kakva je veza opcenito? 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

ja koristim upravo tu brzinu i meni se ping krece od 40-50ms,veza je ok,nisam primjetio neke lagove ili ista slicno.

16 godina
World of Tanks

Pa šta ljudi rade sa ovim leopardom?Čuvaju ovce ili?

\m/ \m/
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedne bjesne partije sa AT7,1921 base exp{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 23:50 (began).
Moj PC  
13 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

idem prema Hellcat-u igrajući sa T49, ugradio sam mu sve topove, no nisam bas zadovoljan jer sam mislio da će biti i jači al ne baš, pa se mislim da li se isplati vratit korak nazad i uzeti Wolverine, s obzirom da Hellcat košta 23.000, da li je to pametno?

hvala!

0 0 hvala 0
15 godina

nikako, hellcat je zvijer dok istražiš zadnji top

doduše, ako ti se t49 playstyle nije svidio, vjerojatno ti se neće ni hellcat

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 2:24 (The Unforgiven).
16 godina
game789 kaže...

idem prema Hellcat-u igrajući sa T49, ugradio sam mu sve topove, no nisam bas zadovoljan jer sam mislio da će biti i jači al ne baš, pa se mislim da li se isplati vratit korak nazad i uzeti Wolverine, s obzirom da Hellcat košta 23.000, da li je to pametno?

hvala!

Ta linija tenkova nema oklopa  sve do T28 pa nadalje. T49 a i Hellcat su brzi tenkovi koji nemaju oklop za bilo kakvu blisku borbu. Ali ako se znaš s njima sakrit i birat u koga pucaš odlični su tenkovi. Ja trenutno imam T28 Proto. Znači tier 8 upravo te linije tenkova, i prednji oklop mu je odličan.  I Hellcat je odličan tenk kad ga nadogradiš sa 90mm topom. Ali opet, on oklopa nema i moraš se paziti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 2:59 (St0ka).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje za vas koji igraju duže od mene koji top da stavim na KV-, 57mm ili 85mm ili 122 mm koji je bolji više za obranu nego napad (stili igranja)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
game789 kaže...

hvala!

Hellcat ti je odličan tenk, kad ga nadogradiš jednostavno rula u svom tieru. Moraćeš se malo navići na brzinu rotacije kupole koja je jadna ali tenk razbija. To ti je hit and run tenk, pošto nema oklopa, biće udri i bježi, mjenjaj poziciju.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

nego jel to danas zadnji dan za 300k i dan premiuma?{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Area_51 kaže...

Pitanje za vas koji igraju duže od mene koji top da stavim na KV-, 57mm ili 85mm ili 122 mm koji je bolji više za obranu nego napad (stili igranja)?

85mm ti je općenito najbolji.

17 godina
Uzemljivac kaže...

jel itko koristi iskon 5mbit adsl? zanima me kakav mu je ping u wotu i kakva je veza opcenito? 

Ukoliko koristiš kao ja Iskon Trio... i ako ti je TVbox isključen imaš 8Mbit konekciju.

Igrivo je bez greške, ping je u prosjeku 35-55ms nekad i 20ms, nekad cca 80ms..ovisi o zagušenju linka i slično.

Uglavnom igram 2 godine bez ikakve zamjerke

12 godina
neaktivan
Area_51 kaže...

85mm ako planiraš da igraš support. Solidan top.

122mm ako planiraš da igraš close combat.

Što se tiče 122mm, možeš jednim pogotkom da ubiješ M4 Lee, sve lake tenkove manjeg tier-a od tvog, svaki slabiji TD, možeš da ubiješ drugog KV-1 u dva direktna pogotka (ako on ima 85mm top ti sigurno dobijaš bitku), a možeš i da naneseš ozbiljnu štetu većim tier-ovima od sebe. Nije baš precizan top, ali zna se često desiti da jednim udarcem ubiješ nekoga na 200-300 metara.

17 godina
began kaže...

Evo jedne bjesne partije sa AT7,1921 base exp{#}

Respect. 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Degustira sam tigera2 na test serveru i mogu rec da se gubitak zadnjeg motora i ne osjeti, nemam ga u garazi ali igra sam ga davno sa jos starim profilom pa mogu vidit razlike..

Sto se tice donje ploce, nakosio sam je i bouncalo je lijepo amx 50 100, cak 3 shoota, cetvrti je prosa ali dobro je i ovo. Takodje ne osjeti se ni ovaj nerf, jos ga trebam probat protiv nizih terova, sa manjom penetracijom (scoute), no tesko posto su u t8 bitkama ovde na testu sve tier8 tenkovi, a i puca se gold..

Sad nisam siguran da li su makli machine gun weak spot jer kako sam vidio tu sliku, tu nema strojnice, a u igri je jos na njemu.. 

Jos danas imamo misije,300k golda i 1 dan premiuma, pa kad i to osvojim, uzet cu malo odmora od igre. Ovih dana zbog misija sam imao "presing", jer jednostavno treba  pobrat te bonuse, pa bi i po cile dane igra.. {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 12:37 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

E-50 sa 900 konja? Iznenađen

Sva sreća pa sam ga već odigrao...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Degustira sam tigera2 na test serveru i mogu rec da se gubitak zadnjeg motora i ne osjeti, nemam ga u garazi ali igra sam ga davno sa jos starim profilom pa mogu vidit razlike..

Sto se tice donje ploce, nakosio sam je i bouncalo je lijepo amx 50 100, cak 3 shoota, cetvrti je prosa ali dobro je i ovo. Takodje ne osjeti se ni ovaj nerf, jos ga trebam probat protiv nizih terova, sa manjom penetracijom (scoute), no tesko posto su u t8 bitkama ovde na testu sve tier8 tenkovi, a i puca se gold..

Sad nisam siguran da li su makli machine gun weak spot jer kako sam vidio tu sliku, tu nema strojnice, a u igri je jos na njemu.. 

Jos danas imamo misije,300k golda i 1 dan premiuma, pa kad i to osvojim, uzet cu malo odmora od igre. Ovih dana zbog misija sam imao "presing", jer jednostavno treba  pobrat te bonuse, pa bi i po cile dane igra.. {#}

tiger 2 je jos dobio boost na hatch-u na turretu... sad je to debelo 150 mm

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

buffan je do bola, mislim da ce sad bit najbolji t8 heavy.. tu je i is3 ali no gun depression je golemi minus. Koliko sam puta na el hallufu izgubio zbog toga.. 

Inace naletio maloprije na PXA platoon, mislim da tu ima i nekih sa foruma, npr. deda mi je poznat odnekud.. ? izgubili smo, sta je bilo za i ocekivat.. 

play2much
15 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

nego jel to danas zadnji dan za 300k i dan premiuma?{#}

Prije bih rekao sutra.  {#}

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
16 godina
neaktivan
World of Tanks

lol deda, to je neki fan

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dedaa kaže...

lol deda, to je neki fan

Tek sad sam ti u potpisu vidio "GuntherPrien", moj bed {#}

Statsi su ti lijepi inace pa mora da si i pokupio neke fanove hehe {#}

play2much
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Lol,ja danas u kv2,naišao na nekog nepažljivog is2 koji mi je okrenuo leđa točno pod 90 stupnjeva.152 HE je bila u cijevi-bum-proboj-ode 1101 damage. :D

Sa drugom ga dovršim,i napišem u chat:"Did you like that is2?"

Moj PC  
5 2 hvala 1
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
Obi Wan kaže...

buffan je do bola, mislim da ce sad bit najbolji t8 heavy.. tu je i is3 ali no gun depression je golemi minus. Koliko sam puta na el hallufu izgubio zbog toga.. 

Inace naletio maloprije na PXA platoon, mislim da tu ima i nekih sa foruma, npr. deda mi je poznat odnekud.. ? izgubili smo, sta je bilo za i ocekivat.. 

PXA - to ti je moj klan {#} Klan je super, ekipa takoder {#}

1969 Dodge Charger R/T
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice