World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.369.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pitanje za kv 1s: da li isplati kupovati top od 85mm (4.900 kredita) ili igrati sa ovim slabijima i skupljati za 122mm D2 5T (17.000 kredita)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 12:36 (game789).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
game789 kaže...

pitanje za kv 1s: da li isplati kupovati top od 85mm (4.900 kredita) ili igrati sa ovim slabijima i skupljati za 122mm D2 5T (17.000 kredita)

Da. Tek sa ta dva topa (pogotovo sa ovim drugim koji imaš kasnije i na IS-u) osjetiš pravu moć tog tenka.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

hulldown jagdtiger je apsolutna zvijer.. olupinu nekog wz kineskog tenka sam lagano gura po ciloj mapi da zastitim donju plocu {#}. Ovima dosadilo pa me prestali gadjat {#}.  Moga sam ugrabit top gun medalju i dovrsit one 200hp jadnike, ali trebalo je pomoc timu i dobio "samo" confederate.

play2much
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
game789 kaže...

NE skupljaj za 122mm!!! Ukidaju ga u patchu 8.9 i bit ce ti bezveze baceni xp-ovi koje si na IS mogo potrosit.

12 godina
neaktivan

znaci da odmah kupi 85mm?? a sto se tice patch-a nisam nijedan instalirao tako da neznam dal to utjece??

17 godina
game789 kaže...

znaci da odmah kupi 85mm?? a sto se tice patch-a nisam nijedan instalirao tako da neznam dal to utjece??

Kupi po redu kak ti odgovara al samo taj 122 kazem nemoj, patch ti se automatski skine kad izade, ipak je ovo mmo.

16 godina
z1k4 kaže...
game789 kaže...

Kupi po redu kak ti odgovara al samo taj 122 kazem nemoj, patch ti se automatski skine kad izade, ipak je ovo mmo.

Ako i bude tako, dobit će natrag free exp. A do tada neka uživa u totalno OP tenku sa 122. Nije još izašao niti patch 8.8.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
z1k4 kaže...
game789 kaže...

Tek u patchu 8.9 makivaju taj top.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa tim gunom za 5-10 dana može doći do IS-a bez problema. Sat-dva dnevno i to je to. A do ukidanja će da prođe par mjeseci. Isplati se. I ja sam pitao isto pitanje prije nekih 5-6 dana u ovoj temi i sad sam ponosan vlasnik IS-a. I na IS-u igram sa istim gunom.

Jedini prijedlog jeste da čuva free XP što više može. Kada otključa IS mora upgrade-ovati i kupolu i gusjenicu prije nego što će moći da stavi taj gun, a stock gun na IS-u je jako loš.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne brine mene to kod IS-a.100mm (I)d10t top je sasvim ok.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

neko pitao u chatu gdje je najlakše probit ISU-a.. ja odgovorim gun mantlet.. ostalo je povijest...

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
19 0 hvala 1
14 godina
The Unforgiven kaže...

neko pitao u chatu gdje je najlakše probit ISU-a.. ja odgovorim gun mantlet.. ostalo je povijest...

Hahahah svaka cast :D

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
The Unforgiven kaže...

Nemoj se sad na tome zaustavit,ima još dosta tenkova na kojima možeš probat dobiti steel wall.{#}

\m/ \m/
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Ako si faca probaj sa tier II tenkom dobit steel wall. :P

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
The Unforgiven kaže...

H35?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
World of Tanks

Evo vam dva challengea {#}

Mission: Achieve Cool-headed medal in french paper tanks...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@unforgiven

LOL trolčino {#}

evo moj mission impossibru achivement {#} mrzio sam taj tenk jako, ali steel wall na njemu mi je most unachiveable medalja valjda {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
g12356 kaže...
The Unforgiven kaže...

H35?

Yes indeed.

15 godina
World of Tanks

Meni je najdraža medalja sniper na leichttraktoru :D

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo opet problemi napravim 50 000 exp danas i ne dobijem jedan dan premiuma, netko zna zasto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To je bilo tako za cijeli 8. mjesec. A sada je 9. i više ne vrijedi taj zadatak. 

15 godina
Izzy kaže...

To je bilo tako za cijeli 8. mjesec. A sada je 9. i više ne vrijedi taj zadatak. 

http://worldoftanks.eu/en/news/44/september-missions/

provjeri prije nego širiš dezinformacije

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina

Joj strašno pogriješio sam. Velika šteta je napravljena...

Uglavnom, sada kada sam vidio tu vijest sjetio sam se da sam je prije pročitao. Ali, eto zaboravio sam.

16 godina
World of Tanks

Nisam znao da se utapanjem neprijatelja može "zaraditi kill".

Lik se zaletio na mene, promašio me i uletio u vodu, a ja sam ga "držao" da se ne vrati na suho...

Nakon nekoliko sekundi "[T49] was drowned" i ja dobijem kill. {#}

Evo i replay ako netko želi pogledati...

oh, shi.... oh, shi....
lol lol
Neither can I. Neither can I.
Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 23:55 (Shamrock).

6 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Meni isto tako, no dobio sam nakon što sam skupio cca 56k XP-a.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i ja sam pokušao jedan mission impossible da odradim: scout medalju sa AT2 {#}

Nažalost, nisam uspjeo, ali bio je dobar pokušaj ako ništa drugo.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
r3bl kaže...

Evo i ja sam pokušao jedan mission impossible da odradim: scout medalju sa AT2 {#}

Isto kao i sa light tenkovima,nemoj puštati w. :p

12 godina
neaktivan
g12356 kaže...
r3bl kaže...

Isto kao i sa light tenkovima,nemoj puštati w. :p

Osim što AT2 ne ide preko 20 na sat ni kad ideš nizbrdo {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Siema sa zrca{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovaj x3 se nekad čini nedostižan bez obzira na trud... u ovoj rundi sam ispucao sve granate i zadnja mi je bouncala koja je trebala ubit Tigra P... a u startu sam mislio da ih imamo jer je naš Tigar P imao 1655 WN7... no ubrzo sam shvatio da to mora bit stat padding jer je loš i još je ubio našeg... 

I kako sad to pobjediti kad ovi u timu jedva da su išta napravili... pao sam i u pošten minus jer imam 15 gold granata za one tier 9 runde, a ovdje sam morao sve potrošiti... Eh kakav bi to xp bio da je bila pobjeda, a pogledajte moga Tigra P i njegov visoki wn7 -.- 

Očito je platoon nekad jedina šansa...  

retard retard
Moj PC  
11 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice