pitanje za kv 1s: da li isplati kupovati top od 85mm (4.900 kredita) ili igrati sa ovim slabijima i skupljati za 122mm D2 5T (17.000 kredita)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pitanje za kv 1s: da li isplati kupovati top od 85mm (4.900 kredita) ili igrati sa ovim slabijima i skupljati za 122mm D2 5T (17.000 kredita)
Da. Tek sa ta dva topa (pogotovo sa ovim drugim koji imaš kasnije i na IS-u) osjetiš pravu moć tog tenka.
NE skupljaj za 122mm!!! Ukidaju ga u patchu 8.9 i bit ce ti bezveze baceni xp-ovi koje si na IS mogo potrosit.
znaci da odmah kupi 85mm?? a sto se tice patch-a nisam nijedan instalirao tako da neznam dal to utjece??
znaci da odmah kupi 85mm?? a sto se tice patch-a nisam nijedan instalirao tako da neznam dal to utjece??
Kupi po redu kak ti odgovara al samo taj 122 kazem nemoj, patch ti se automatski skine kad izade, ipak je ovo mmo.
Kupi po redu kak ti odgovara al samo taj 122 kazem nemoj, patch ti se automatski skine kad izade, ipak je ovo mmo.
Ako i bude tako, dobit će natrag free exp. A do tada neka uživa u totalno OP tenku sa 122. Nije još izašao niti patch 8.8.
Tek u patchu 8.9 makivaju taj top.
Sa tim gunom za 5-10 dana može doći do IS-a bez problema. Sat-dva dnevno i to je to. A do ukidanja će da prođe par mjeseci. Isplati se. I ja sam pitao isto pitanje prije nekih 5-6 dana u ovoj temi i sad sam ponosan vlasnik IS-a. I na IS-u igram sa istim gunom.
Jedini prijedlog jeste da čuva free XP što više može. Kada otključa IS mora upgrade-ovati i kupolu i gusjenicu prije nego što će moći da stavi taj gun, a stock gun na IS-u je jako loš.
Ne brine mene to kod IS-a.100mm (I)d10t top je sasvim ok.
neko pitao u chatu gdje je najlakše probit ISU-a.. ja odgovorim gun mantlet.. ostalo je povijest...
Hahahah svaka cast :D

neko pitao u chatu gdje je najlakše probit ISU-a.. ja odgovorim gun mantlet.. ostalo je povijest...
Nemoj se sad na tome zaustavit,ima još dosta tenkova na kojima možeš probat dobiti steel wall.
Ako si faca probaj sa tier II tenkom dobit steel wall. :P
H35?
H35?
Yes indeed.
Meni je najdraža medalja sniper na leichttraktoru :D
Evo opet problemi napravim 50 000 exp danas i ne dobijem jedan dan premiuma, netko zna zasto?
To je bilo tako za cijeli 8. mjesec. A sada je 9. i više ne vrijedi taj zadatak.
To je bilo tako za cijeli 8. mjesec. A sada je 9. i više ne vrijedi taj zadatak.
http://worldoftanks.eu/en/news/44/september-missions/
provjeri prije nego širiš dezinformacije
Joj strašno pogriješio sam. Velika šteta je napravljena...
Uglavnom, sada kada sam vidio tu vijest sjetio sam se da sam je prije pročitao. Ali, eto zaboravio sam.
Nisam znao da se utapanjem neprijatelja može "zaraditi kill".
Lik se zaletio na mene, promašio me i uletio u vodu, a ja sam ga "držao" da se ne vrati na suho...
Nakon nekoliko sekundi "[T49] was drowned" i ja dobijem kill.
Evo i replay ako netko želi pogledati...
Meni isto tako, no dobio sam nakon što sam skupio cca 56k XP-a.
Evo i ja sam pokušao jedan mission impossible da odradim: scout medalju sa AT2
Nažalost, nisam uspjeo, ali bio je dobar pokušaj ako ništa drugo.
Isto kao i sa light tenkovima,nemoj puštati w. :p
Evo i ja sam pokušao jedan mission impossible da odradim: scout medalju sa AT2
Nažalost, nisam uspjeo, ali bio je dobar pokušaj ako ništa drugo.
Isto kao i sa light tenkovima,nemoj puštati w. :p
Osim što AT2 ne ide preko 20 na sat ni kad ideš nizbrdo
Ovaj x3 se nekad čini nedostižan bez obzira na trud... u ovoj rundi sam ispucao sve granate i zadnja mi je bouncala koja je trebala ubit Tigra P... a u startu sam mislio da ih imamo jer je naš Tigar P imao 1655 WN7... no ubrzo sam shvatio da to mora bit stat padding jer je loš i još je ubio našeg...
I kako sad to pobjediti kad ovi u timu jedva da su išta napravili... pao sam i u pošten minus jer imam 15 gold granata za one tier 9 runde, a ovdje sam morao sve potrošiti... Eh kakav bi to xp bio da je bila pobjeda, a pogledajte moga Tigra P i njegov visoki wn7 -.-
Očito je platoon nekad jedina šansa...