World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.378.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
nine kaže...

@Izzy

pazi šta pričaš.. tek t54 će ti onda biti muka dok ga ne složiš do kraja, a treba masa xp-a {#}

što se tiče t44, izuzev malo tvrđeg mm-a, to je bolji tenk od type-a kojeg si svi priželjkujete (brži, precizniji).. ja sam ga davno odigrao, ali evo moji statsi sa njim.. čak su bolji nego sa t54.

Uopće se ne slažem da je bolji od Typea. Type je bolji. Čini mi se da T-44 ne može puno učiniti u partiji osim ako nije pri vrhu.

Što se tiče statistike i sam kažeš "prije". Ovisi prije koliko dugo si igrao. Možda su ga u međuvremenu oslabili ili ima utjecaj i to što su došli novi tenkovi koji su ga nadjačali.

A za T-54 se ne brinem jer imam premium pa ću ga relativno brzo nadograditi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 22:23 (Izzy).
17 godina
moderator
World of Tanks

Uspio sam kod redeemati, sad imam 1300 golda.

Gledam ove tier 5 premiume, da li ima neki dobar tier 5 premium koji bi se isplatio kupiti kad bude na popustu?

T-25 mi se čini dobar, a i T14 je tu (1500 golda oba). Ima neko da kaže dojmove i kako zarađuju?

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Gledam ove tier 5 premiume, da li ima neki dobar tier 5 premium koji bi se isplatio kupiti kad bude na popustu?

T-25 mi se čini dobar, a i T14 je tu (1500 golda oba). Ima neko da kaže dojmove i kako zarađuju?

Ja ću čekati Excelsiora kad dođe (patch 8.6 valjda). Čini se da će biti zvijer, sličan kao i T14, samo što će imati 100mm oklopa naprijed i sa strane pa može bolje bouncati nego T14. Top manje-više isti i naravno povoljan mm.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan

Ne isplati se uzeti t5 prem

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz,

Sutra je ESL cro 1vs1 T8 HT ,prvi put igram,pa mi recite koji je naj bolji t8 heavy za 1 na 1 ,odnosno s kojim ce vecina igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
raptor22 kaže...

Pozz,

Sutra je ESL cro 1vs1 T8 HT ,prvi put igram,pa mi recite koji je naj bolji t8 heavy za 1 na 1 ,odnosno s kojim ce vecina igrat?

IS-3 je odličan.

15 godina
neaktivan

t32 i is3 neki cak uzimaju i amx tier 8.

15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

t32 i is3 neki cak uzimaju i amx tier 8.

amx 50 100 dopusten ????

15 godina
World of Tanks

T18 zvijer {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam ali sam cuo da uzimaju, sad dali na 1vs1 ili vise nisam siguran.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta je najbolje

17 T34
5 Tigar 2
2 KV-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
raptor22 kaže...

Sta je najbolje

Ne možeš uspoređivati Premium tenk s Non-premium ni po čemu

Drugo da si pitao jel bolje T34 ili Lowe ili JagdTiger 8.8cm.

15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

neznam ali sam cuo da uzimaju, sad dali na 1vs1 ili vise nisam siguran.

nop, 3v3,7v7 da

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
raptor22 kaže...

Sta je najbolje

Ne možeš uspoređivati Premium tenk s Non-premium ni po čemu

Drugo da si pitao jel bolje T34 ili Lowe ili JagdTiger 8.8cm.

zasto ne,ima premium tenkova koji su bolji od ne-premium i obratno,npr:KV4 bi satra LOWE-a koji ga ne moze ni probit

17 godina
raptor22 kaže...

zasto ne,ima premium tenkova koji su bolji od ne-premium i obratno,npr:KV4 bi satra LOWE-a koji ga ne moze ni probit

Jer je premium T34 MoneyMaker a ova druga dva to nisu...

15 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Uopće se ne slažem da je bolji od Typea. Type je bolji. Čini mi se da T-44 ne može puno učiniti u partiji osim ako nije pri vrhu.

Što se tiče statistike i sam kažeš "prije". Ovisi prije koliko dugo si igrao. Možda su ga u međuvremenu oslabili ili ima utjecaj i to što su došli novi tenkovi koji su ga nadjačali.

A za T-54 se ne brinem jer imam premium pa ću ga relativno brzo nadograditi.

a kao imaš type-a pa sa sigurnošću možeš to tvrditi? i ne, t44 nije ništa nerfan.. 2 frenda su ga nedavno igrali, od njih jedan ima i type-a.

znači top na t44 puni skoro sec. brže, daleko precizniji, bolji aiming time, ali 6 manje penetracije (prije je i type imao 175).. znači sve u svemu puno bolji gun na t44.

t44 puno bolje akcelerira, brže ide, ali ima nešto manji traverse.. iako tu razliku travers-a ni ne primjetiš jer tenk puno bolje čupa.. type i nije baš speed demon.

i jedina stvar u kojoj je type zaista bolji je armor.. nešto jači hull, i turret.. sad nisam više zicer, ali mislim da je turret od t44 volio dosta bouncati..

ovaj frend koji ima i type-a si je ostavio t44 koliko je oduševljen tenkom. ako si pravi igrač med-ova, ne smeta ti samo 175 penn-a, ali naučiš cijeniti odličnu mobilnost i preciznost..

t54 je jako brutalan tenk, ali dok ne staviš top ćeš se pošteno namučiti jer ti treba preko 100k xp-a za track, turret pa onda top.. i onda još i mašinu, sa kojom sve zajedno nećeš imati akceleraciju kao na t44 {#} vjeruj mi to je naporan grind, jer tenk ima nemilosrdan mm.. vidjet ćeš uostalom sam {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad ubace VBR-ove poput ovih na videu u WoT{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

T-44 je puno bolji od Typea, imam Typea i vozio sam T-44 i znam što govorim...

Mobilnost i top su puno bolji nego na Typeu, T-44 leti sa zadnjim motorom dok Type puza {#}

Jedino što Type zna vise dingati...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kupim premium i izbaci me zbog odrzavanja servera {#}

koliko ce to trajati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

baš se i ja pitam, koi k? scheduled maint. sada?? ludi pijani rusi, nisu to mogli po noći obaviti {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni je jučer tako pisalo da je održavanje u tijeku ali pisalo je samo za server EU2 (bile su mi postavke za automatsko biranje servera). Nije mi htio ući dok nisam sam promjenio u EU1 i ušlo bez problema.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Proradilo je :)

server je prazan hehehe :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

dopušten je amx 50 100 za 1 vs 1 što je glupost jer nema smisla igrati sa ostalim tenkovima

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakava anti aliasing vi koristite ??

5 FXAA HQ
1 FXAA MQ
0 FXAA LQ
28 OFF
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
never kaže...

dopušten je amx 50 100 za 1 vs 1 što je glupost jer nema smisla igrati sa ostalim tenkovima

Naravno,ispali ti 6 od 300 dmg ,to moze unistit bilo koji u  20 sec,jos stavi prem ammo i probiva sve,tebaju ga zabranit.

16 godina
raptor22 kaže...
never kaže...

Naravno,ispali ti 6 od 300 dmg ,to moze unistit bilo koji u   20 sec,jos stavi prem ammo i probiva sve,tebaju ga zabranit.

Probaj igrat sa njim pa da vidiš kakav je.Čim te spotaju svi pucaju po tebi,ako uspiješ izpraznit svih 6 i ostat živ onda je to bila super bitka za tebe...

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 13:11 (Anti-fa).
12 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
raptor22 kaže...
never kaže...

Naravno,ispali ti 6 od 300 dmg ,to moze unistit bilo koji u   20 sec,jos stavi prem ammo i probiva sve,tebaju ga zabranit.

Probaj igrat sa njim pa da vidiš kakav je.Čim te spotaju svi pucaju po tebi,ako uspiješ izpraznit svih 6 i ostat živ onda je to bila super bitka za tebe...

oni govore za 1vs1

16 godina
rosimic90 kaže...
Anti-fa kaže...
raptor22 kaže...
never kaže...

oni govore za 1vs1

{#},neznam di sam gledao.Slažem se sa navedenim.

\m/ \m/
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

sa t14 sam imao partija i sa 60k, sve u svemu zabavan tenk bounca podosta, dosta ga ljudi ignorira:). t25 hmm imao sam isto dobrih partija ali ali ga mm nemazi tako da se često nađeš na dnu hranidbenog lanca, a od topa nema previše koristi kad nabasaš na t7 tenka koji te čeka frontalno, dok mi je recimo premium churchill preopak, posebice za xp koji dobija po partiji, odličan je za grindanje hevy posada. ako se nevaram mislim da on ima najbolji xp income.

ugl meni idu ovako: churchil,t14 te t25. sa churchom sa odigrao 590 partija pa nemogu o njemu objektivno govoriti:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 18:22 (sokre).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice