World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.379.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
sword kaže...

onaj indijanac njemacki je katastrofa od tenka, ne zasluzuje da bude t8 nego bi ga uvrstio na t1 liniju

nitije je hevy niti je medium a bogami ni skaut,

snajpanje s njim nikako, skautiranje nedaj boze (corav je da nevidi prst pred nosom), na blizu borba uzas opucas ono metak zavrsi na sasvim desetom mjestu, ili u suprotnom pogodis pa ti kaze penetrations bez dmg ili jos bolje nisi ga ni ogrebao, armor mu je toliko DOBAR da te busi i T2 tenk....

opce receno UZAS OD TENKA

Uopće se ne slažem, ima najbolji top od tier 8 mediuma koliko sam ja vidio i po penetraciji i po preciznosti, prednji armor je 90 milimetara, ali strašno nakošen, puno jače nego kod ostalih tenkova, što se tiče okretnosti je isto tu negdje kao i Type pa se opet ljudi ne žale...

15 godina
World of Tanks

Trebao bi staviti Type 59 na licitaciju pa da vidim koliko mogu dobiti recimo 2000 kunića he he

P.S. šalim se nemojte slati ponude

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 20:27 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

WOT puko ko kokica{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
Zaja kaže...

WOT puko ko kokica{#}

Kako da namjestim nišan kao kod tebe ???

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
neaktivan

dobio bi budi siguran i to jako brzo, samo dali je moguće prebacivalje tenka na drugi nalog

valter
17 godina
World of Tanks

FCM 50t uopste nije los tenk. Jeste se veoma tesko naviknuti igrati sa njim ali jednom kada s euhodas bude veoma dobar. Oklop je los ali tenk je prava formula, komotno pratis tajpa 59 i neces nimalo zaostati za njim a milim da se i okrece istom brzinom, jednostavno je nemoguce da neki medium lako kruzi oko tebe {#}

Fakticki sa njim se igra kao sa medium tenkom samo veoooma velikim medium tenkom {#}

Najbolja stvar je sto od 10 bitaka u 8 budes prvi na listi gdje bude i tier VII i VI pa se moze fino zaraditi sa tenkom. Granate a i popravke su mu jeftine pa je veoma dobar moneymaker. Ipak meni i dalje najbolje zaradjuje JagdTiger 8.8....

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jos blesavih slika mm i tako to {#}

t8 i t4 lol t8 i t4 lol
E ovo je moron teski za reporta. E ovo je moron teski za reporta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvonećan kaže...

dobio bi budi siguran i to jako brzo, samo dali je moguće prebacivalje tenka na drugi nalog

daj se saberi, bas bi firma koja ovisi o direktnoj prodaji igracima dozvolila bilo kakvo medjusobno trgovanje/giftanje/razmjenu{#}

nastalo bi odma crno trziste i niko nebi vise nis kupoval u ingame store-u nego od drugih

nisu ludi da dozvole "hreljic", jesu glupi al ne bas tolko,ipak su najsposobniji ljudi njihovi u marketingu{#}

jos da dozvole konvertiranje kredita u golde i mogu stavit kljuc u bravu, svima otkaz i servere dat volonterima da odrzavaju

p.s. znacemo da se blizi bankrot kad opet stave type-a u prodaju

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
zvonećan kaže...

http://www.hiyoooo.com/

16 godina
neaktivan
World of Tanks

zato mi freeloaderi zivimo od vicka i ede {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

wtf? upravo sam pokupio x2 na tenkovima i sad se x2 opet pojavio...LOL?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Po novom se zvjezdice resetiraju u 9 sati ne u 2 sata navecer tako da znate...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
13 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

wtf? upravo sam pokupio x2 na tenkovima i sad se x2 opet pojavio...LOL?

Da,kod mene ista stvar.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
15 godina
dedaa kaže...

zato mi freeloaderi zivimo od vicka i ede {#}

o {#}{#}{#}

svakak su me zvali u zivotu, al edo bome nemoze{#}

edge je stari nick, edge boy tj ivica, rub, rubić jer se eto zovem ivica

il ces me opet renejmat u npr. evica ili evan, umjesto ivica i ivan{#}

Tomo53nja kaže...

Po novom se zvjezdice resetiraju u 9 sati ne u 2 sata navecer tako da znate...{#}

thx citao sam al sam mislio da je to ujutro

kaj nije gmt +1 nasa zona?

1 sat vise od greenwicha? jer se ide na istok?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 13:54 (ED63).
16 godina
ED63 kaže...

GMT +2 trenutno zbog DST. London je GMT +1.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
protjeran
ED63 kaže...

thx citao sam al sam mislio da je to ujutro

Np,ma sad u 9 jer jbga valjda su skuzili da se ljudima neda cekat 2 sata da opet skidaju zvjezdice pa su sad stavili u 9 da vise privuku ljude na igru a time i vise idiota i kretena koji igraju...{#}{#}

Ma oni ne gledaju na zone,vidis da ih niti ne poznaju tako da njima vremenske zone nista ne znace ali je je gmt +2...

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 21:27 (Tomo53nja).
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
ED63 kaže...

GMT +2 trenutno zbog DST. London je GMT +1.

razlog vise da se ukine pomicanje sata

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
sword kaže...

Uopće se ne slažem, ima najbolji top od tier 8 mediuma koliko sam ja vidio i po penetraciji i po preciznosti, prednji armor je 90 milimetara, ali strašno nakošen, puno jače nego kod ostalih tenkova, što se tiče okretnosti je isto tu negdje kao i Type pa se opet ljudi ne žale...

Jesi li ga igrao??? koliko vidim po odgovoru nisi. Kupi ga pa zaigraj koju da vidis koliko mu je precizan top... Ono sto stoji u karakteristikama tenka mozes obrisat macku o rep.

17 godina
sword kaže...
Unimatrix 007 kaže...
sword kaže...

Jesi li ga igrao??? koliko vidim po odgovoru nisi. Kupi ga pa zaigraj koju da vidis koliko mu je precizan top... Ono sto stoji u karakteristikama tenka mozes obrisat macku o rep.

Igrao sam na test serveru dobar broj rundi i nije se sigurno ništa mijenjalo što se topa tiče. RNG je prisutan kod svakog topa u igri i nit jedan nije 100% precizan, a ista stvar je i sa 0 dmg penetracijama, to nema veze s topom, isto kao i kad ti odbije shot, to ovisi o kutu pod kojim si ga pogodio, zna se desiti da i arty odbije shot od puno jačeg tenka ili da scout samo dinga shot jer su ga pogodili pod jako lošim kutem...

17 godina
zvonećan kaže...

Zamolio bih ako netko ima francuza premium VIII fmc 50t, kakav je jer bih uzeo jedan premium tier VIII,  t34 i is6 imaju skupe granate preko 1000 košta jedna a francuz ima kalibar 90mm pa vjerojatno nisu skuplje od super pere, šta se isplati uzet od osmica premium kad se zbroji dobitak i trošak popravki da si ubijen i granate a peru imam hvala unaprijed, a molio bih šta prije odgovor dok nisam potrošio negdje ova dva eura za tenk

Ako s njim planiraš skupljati lovu bolje ćeš proći s nekim drugim premiumom. Sam po sebi tenk je odličan, piše da je heavy ali je u biti je malo veći medium tenk, ima odlično ubrzanje i ok max brzinu. Ima odličan pen sa standardnim granatama, reload mislim da je 8 sec, ali s njim ne zarađujem kao recimo s T59 i IS6. Armora nemaš ali u ovo doba golda to ti je i onako nebitan faktor, imaš ogromne gusjenice koje uredno jedu granate pa i to možeš iskoristiti, jedna fina osobina kao kod T59 (koji se neče nikada više vratiti u shop, prestanite se nadati). Jedna bitna prednost nad t34 je MM pa nećeš vidjeti desetke

Ovisi koliko golda imaš odličan mony maker ti je D.max

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 23:11 (Gajotres).
14 godina
World of Tanks

dns neko leglo idiota igra, ne mogu da pobijedim {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
sword kaže...
Unimatrix 007 kaže...
sword kaže...

Igrao sam na test serveru dobar broj rundi i nije se sigurno ništa mijenjalo što se topa tiče. RNG je prisutan kod svakog topa u igri i nit jedan nije 100% precizan, a ista stvar je i sa 0 dmg penetracijama, to nema veze s topom, isto kao i kad ti odbije shot, to ovisi o kutu pod kojim si ga pogodio, zna se desiti da i arty odbije shot od puno jačeg tenka ili da scout samo dinga shot jer su ga pogodili pod jako lošim kutem...

Igrao sam i ja i nije to taj tenk sto je tamo bio (kupi pa ces vidit) Znam sta govorim. Sto se tice topa ima stvarno dobru penetraciju i stetu ali sto je nedostatak tog topa je to da je neprezican ajme. Od 4 granate na udaljenosti od cca 300-400m, 3 ces fulat jednu mozda pogoditi.... A sto se tice probijanja bez dmg znam ta sr* sva... ipak imam staza na ovoj igri vise od 2 godine... samo su us* s tim probijanjem bez dmg. Previse puta bude der hit, penetrations ili dont stop.... i na to piz* pogotovo kada gadas tenka bocno di treba da ga raspolovis po pola a ne da ti ova navedena sr* govori...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 23:34 (sword).
17 godina
neaktivan
zvonećan kaže...

Sorry ako sam malo preotvoren, ali kako si ti dosao do 4 T10 tenka, a ne znas osnovne stavri?!?!?!

Koliko je ojra kostao account, ha? :-D

Inace preporucam da se registriras na test server i tamo isprobas (kada se bude moglo) premium tenkove koji se mogu ingame kupiti, mozda ti pomogne u odluci...

Ja inace imam T34 i super je tenk,a li za njega igrati treba dosta strpljenja jer je najbolji kada neprijatelja drzis na sigurnoj udaljenosti...

Sto se tice Type 59 mozda bude dostupan uskoro (moje misljenje), jer ce pocetkom mjeseca opet obiljezavanje kraja WW2 u Europi (vojna parada u Moskvi i tako to) pa onda budu uvijek super speciali...

17 godina
World of Tanks

Jako teško ćak bi rekao i nemoguće da će ga staviti makar na jedan dan.

Doduše njih je bila poplava u igri, a sada je poplava svih drugih premuma tako da mi je pod normalno vidjeti 50% tima vozi premiume. 

0 0 hvala 0
13 godina

Lako ih vrate na par dana kad pare počnu manje stizati... ;)

17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
zvonećan kaže...

Zamolio bih ako netko ima francuza premium VIII fmc 50t, kakav je jer bih uzeo jedan premium tier VIII,  t34 i is6 imaju skupe granate preko 1000 košta jedna a francuz ima kalibar 90mm pa vjerojatno nisu skuplje od super pere, šta se isplati uzet od osmica premium kad se zbroji dobitak i trošak popravki da si ubijen i granate a peru imam hvala unaprijed, a molio bih šta prije odgovor dok nisam potrošio negdje ova dva eura za tenk

Ako s njim planiraš skupljati lovu bolje ćeš proći s nekim drugim premiumom. Sam po sebi tenk je odličan, piše da je heavy ali je u biti je malo veći medium tenk, ima odlično ubrzanje i ok max brzinu. Ima odličan pen sa standardnim granatama, reload mislim da je 8 sec, ali s njim ne zarađujem kao recimo s T59 i IS6. Armora nemaš ali u ovo doba golda to ti je i onako nebitan faktor, imaš ogromne gusjenice koje uredno jedu granate pa i to možeš iskoristiti, jedna fina osobina kao kod T59 (koji se neče nikada više vratiti u shop, prestanite se nadati). Jedna bitna prednost nad t34 je MM pa nećeš vidjeti desetke

Ovisi koliko golda imaš odličan mony maker ti je D.max

Ja sam prije par mjeseci uzeo kv5, i od tada nemam briga za srebro, ni sa premiumom ni bez...zarada minimalno 35k max 110 :).

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
13 godina
World of Tanks

Pozdrav!

Razmišljam o kupnji Dmax-a pa bih molio vaše mišljenje o tom tenku, dali je dobar moneymaker?

I koliko se otprilike zaradi s tim tenkom po bitci bez premiuma.

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sword kaže...
Unimatrix 007 kaže...
sword kaže...

neki put je jednostavno potrebno 100-tinjak partija da se posada uigra i motor razradi {#}

kad sam tek uzo pershinga, prebacio posadu sa t20, stavio ramer vent i vertikal, i isti top 90mm, posada na 90% bio sam razocaran

imao sam osjecaj da granate iz topa doslovno lete u spirali i padaju OKO tenka kojeg nisanim,na prokorovki sam na brdu i snajpam, koristim odlican gun down kut, a kad ono granate lete oko tenka na 300m svaka fula pa si mislim wtf?{#}

kasnije se to smirilo i top je precizan, drugi jos precizniji, sad je sva top oprema gore i pogadja u pokretu

{#} got a stiff uper lip so i shoot from the hip .... tak nekak

i ono kaj sam uvijek tvrdio, neki topovi su jednostavno "funky", imaju karakter i pogadjaju kak im se sprdne (npr. onaj zadnji ruski 76 na marderu je puno neprecizniji od 75 {#})

17 godina
subi91 kaže...

Pozdrav!

Razmišljam o kupnji Dmax-a pa bih molio vaše mišljenje o tom tenku, dali je dobar moneymaker?

I koliko se otprilike zaradi s tim tenkom po bitci bez premiuma.

D max ti je genijalan T6 mony maker. Samo pazi, pozadinski je igrač je s epick damageom. Nabavio sam kamaru golda unazad mjesec dana pa sam mogao isprobavati premiume, D max mi je bi naj otrkriče.

16 godina
World of Tanks

Kakav vam je T-44? Meni je trenutno muka igrati s njim. Jedva čekam da više otključam T-54!

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice