World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

ja se vise ne trudim ni pokupit x2 na t44, morbidan grind za t8 tenk

Samo da smislim nešto ...
14 godina
protjeran
subi91 kaže...

Pozdrav!

Razmišljam o kupnji Dmax-a pa bih molio vaše mišljenje o tom tenku, dali je dobar moneymaker?

I koliko se otprilike zaradi s tim tenkom po bitci bez premiuma.

Za zaradu love je cisto ok za tier 6,lova vrlo lijepo ide,25-30 tusica sa premiumom bez problema,ako se zaleti dobra partija i vise...Radi vrlo lijepu stetu,ispod 250 rijetko kad,iznad toga svakako,u prosjeku ajmo reci ja bi rekao oko 270,280...Sto se tice samog tenka malo je spor i manje pokretan tako da ne valja ici niti u prve a bome niti u druge redove nego tek iz treceg reda snajpat jer ako te otkriju brzo ubiju te ko zeca jer je dosta mekan tenk...Eto moje misljenje posto ga ja imam...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 16:12 (Tomo53nja).
16 godina
DedicatedGamer kaže...

ja se vise ne trudim ni pokupit x2 na t44, morbidan grind za t8 tenk

Meni je tenk bezvezan. Rekao bih da je sasvim prosječan u svim pogledima osim probojnosti topa LB-1 koja je ispodprosječna u odnosu na ostale tenkove njegovog ranga, ali opet može stati. Baš jedva čekam da otključam T-54.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki scoreovi što su se nakupili u 4. mjesecu :D A ono, kad ide ide, mada opet sam otišo malo u minus sa bitkama u pogledu win/loss ratio -.-"

Top Gun bonus pobran Top Gun bonus pobran
Ako se dobro sjećam defender bonus pobran... Ako se dobro sjećam defender bonus pobran...
Gorak poraz -.-" Gorak poraz -.-"
Firing Squad... Da jedna od bitki gdje se timu nije dalo igrat... Daaa svi smo poginuli :) Firing Squad... Da jedna od bitki gdje se timu nije dalo igrat... Daaa svi smo poginuli :)
Solidno... Još se učim sa ovim artyem igrat, hebe me malo što je luk granate dosta velikog radijusa zakrivljenosti Solidno... Još se učim sa ovim artyem igrat, hebe me malo što je luk granate dosta velikog radijusa zakrivljenosti
Gorak poraz numero due... 25 granata pobranih Gorak poraz numero due... 25 granata pobranih
T29 solidna hull down pozicija, iskreno protivnici su bili debili -.-" T29 solidna hull down pozicija, iskreno protivnici su bili debili -.-"
5k primljenog, samo dajte volim dobijat EXP i medalje :D Sve u kupolu, samo jedan pen reda radi sam si dopustio 5k primljenog, samo dajte volim dobijat EXP i medalje :D Sve u kupolu, samo jedan pen reda radi sam si dopustio
Slično k'o i predhodna, rusham prvi jer sam imao filing da su protivnici noobovi... Bijah u pravu :D Slično k'o i predhodna, rusham prvi jer sam imao filing da su protivnici noobovi... Bijah u pravu :D
I šećer za kraj, master T32 :) Sad mogu u miru na M103 za 8.700 expa još I šećer za kraj, master T32 :) Sad mogu u miru na M103 za 8.700 expa još
Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Šta se tiče t59 mislim da su rekli da ga više nikad neće vratiti u prodaju,sada se može doći do njega samo preko turnira ili sl.

\m/ \m/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Izzy

pazi šta pričaš.. tek t54 će ti onda biti muka dok ga ne složiš do kraja, a treba masa xp-a {#}

što se tiče t44, izuzev malo tvrđeg mm-a, to je bolji tenk od type-a kojeg si svi priželjkujete (brži, precizniji).. ja sam ga davno odigrao, ali evo moji statsi sa njim.. čak su bolji nego sa t54.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 18:14 (nine).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
World of Tanks

Ljudi help! Jel ima netko m48 pattona i kako ga koristi jer ja s tim tenkom nemogu na zelenu granu. Nakon 40ak bitaka otključao sam top s free expom i šta sad. Nemogu ništa s tim đubretom eff mi je 400 za njega... Prestao sam ga igrat od muke

1 2 hvala 0
15 godina
chemmy kaže...

Ljudi help! Jel ima netko m48 pattona i kako ga koristi jer ja s tim tenkom nemogu na zelenu granu. Nakon 40ak bitaka otključao sam top s free expom i šta sad. Nemogu ništa s tim đubretom eff mi je 400 za njega... Prestao sam ga igrat od muke

Ako ti je eff 400 bojim se da nije kriv tenk...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
chemmy kaže...

nemogu ti pomoć i meni je taj tenk loš nakon što su ga nerfali (1300 eff ){#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

za sve koji neznaju djeli se 1000 zlatnika besplatno pa navalite dok jos ima kodova. Nemorate pokusavati praviti multi acc jer samo mozete jedan kod ukucat na wot , neda vise kao prije heheh :D

http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-europe/

11 0 hvala 14
14 godina
protjeran
World of Tanks

imam dosta tenkova preko 1500 eff u garaži tako da nije u tome problem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kasnim, ali ono sa goldom radi :-)

http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-europe/, register on the Alienware portal (if you aren't already) and click on "Get Key".

malo nam manje daju nego drugima, ali što ne uzeti :-)

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sword kaže...

za sve koji neznaju djeli se 1000 zlatnika besplatno pa navalite dok jos ima kodova. Nemorate pokusavati praviti multi acc jer samo mozete jedan kod ukucat na wot , neda vise kao prije heheh :D

http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-europe/

error 502 bad gateaway

zar ih tolko puno pokusava odjednom?

13 godina
rosimic90 kaže...
sword kaže...

error 502 bad gateaway

zar ih tolko puno pokusava odjednom?

O da. ja uspio upravo

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
sword kaže...

hvala majstore! 

dobro ce doci za garage slotove i demount

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan

Nema sanse uc na stranicu stalno 502 bad gateway.

Prije cu dobit na lotu nego ovdje cod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 21:07 (Y2K2).
16 godina
World of Tanks

Meni također.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
sword kaže...

hvala majstore! 

dobro ce doci za garage slotove i demount

ajde, uspio sam nakon stotinu refresheva, samo gledam kako pada broj kljuceva i molim se da mi ostane jedan, hvala puno {#}

16 godina
odjavljen
World of Tanks

Bah pokušavam već 20 minuta uc na stranicu za kod ali stalno bad gateway dolazi :/

Edit: uspjeh se registrirat i ulogirat ali nikako sad proc dio sa get key, i kaze da ih je jos oko 1600 ali kao da vise nisu dostupni :S.

Edit 2: evo uspjeh, kada kliknete GET KEY jednom i ako vam uhvati naci cete ga na korisnickom profilu cak i ako ne dobijete odmah refresh stranice nakon sta ste stisnuli GET KEY.

Hvala na linku ljudovi :)

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 21:45 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

ništa od koda meni bojim se...

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jos ih je 1800 ostalo, moj brat pol sata se pokusava registrirat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ja sam se uspio i registrirat i dobit key. Treba samo puno refreshat i čekat. Piše da ih još ima 1400.

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

uspio...hvala care na informaciji....

0 0 hvala 0
15 godina

600-injak ostalo.

Di2 & EPS FTW!
17 godina
sword kaže...

Hvala kolega, bilo je baš u zadnji čas! {#}

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Piše-all keys claimed.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo redemao napokon :) nakon 10 minuta refreshanja.. sreca pa sam vec prije bio registrovan na stranici... da nisam , ne vjerujem da bih uspio napraviti account koliko je zaguseno..

hvala puno :)

edit*

al bas u zadnji cas... jer evo sad ponovo refreshao i pise da ih nema vise..

Oops!

There are no available keys to assign

Reedem

Keys Available:0

-BiH-slackspace
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 22:13 (ovajonaj).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pa, je*ote, taman se registriram kad ono, 0 kodova... {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 22:12 (Shamrock).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Uspio sam zadnji čas, sad im je stranica proradila zadnjih par minuta pa su jako brzo pokupili, nažalost nisam stigao prijatelju uzeti.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
17 godina
Shamrock kaže...

Pa, je*ote, taman se registriram kad ono, 0 kodova... {#}

Al ćeš bit spreman za ubuduće jer oni dosta često daju giveaways {#} Ja sam isto imao sreće što sam već prije registriran...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice