- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako bi bilo sa ovim se provozati po bojnom polju :D
Vozao bi se na sve četiri.
Zna li netko kako maknut ove zastavice kraj imena, mod mi se pravo svidja i samo me te zastavice nerviraju pa eto ako netko moze pomoci :)
Probaj ove postavke što sam zaokružio žutom bojom, možda tu možeš podesiti.
MA pokusavao sam i sad vise nikako nemam imena, onaj x se haman ne moze pozvati nazad
Ma nema veze ionako imaju one ikonice gore u vrhu koliko je ostalo u kojem timmu
Milsio sam da se u xvm-u moze podesiti
Steta sto ova partija nije bila pobjeda, jbt danas svaka partija 1vs 15.
Ma katastrofa, svaki tenkre došao isprobati update, sve red-orange nabovi.
Jučer sam imao saldo -20 partija, tek kasnije popravio malo.
Steta sto ova partija nije bila pobjeda, jbt danas svaka partija 1vs 15.
Ma katastrofa, svaki tenkre došao isprobati update, sve red-orange nabovi.
Jučer sam imao saldo -20 partija, tek kasnije popravio malo.
Najbolje vrjeme za igrati tir 9 i 10 :)
Dugo nisam odigrao ovakvu partiju!!! Krenulo je loše, u jednom trenutku smo gubili 4:0 i otprilike 7 njihovih tenkova je krenulo na jednu stranu, a na toj strani je bio jedino naš E-75 kojemu sam se pridružio i cijelo vrijeme smo ih držali da ne prođu. Taj E-75 je napravio skoro 5k štete. Da su bili odlučniji pretpostavljam da bi nas dobili.
onaj indijanac njemacki je katastrofa od tenka, ne zasluzuje da bude t8 nego bi ga uvrstio na t1 liniju
nitije je hevy niti je medium a bogami ni skaut,
snajpanje s njim nikako, skautiranje nedaj boze (corav je da nevidi prst pred nosom), na blizu borba uzas opucas ono metak zavrsi na sasvim desetom mjestu, ili u suprotnom pogodis pa ti kaze penetrations bez dmg ili jos bolje nisi ga ni ogrebao, armor mu je toliko DOBAR da te busi i T2 tenk....
opce receno UZAS OD TENKA
onaj indijanac njemacki je katastrofa od tenka, ne zasluzuje da bude t8 nego bi ga uvrstio na t1 liniju
snajpanje s njim nikako, skautiranje nedaj boze (corav je da nevidi prst pred nosom), na blizu borba uzas opucas ono metak zavrsi na sasvim desetom mjestu, ili u suprotnom pogodis pa ti kaze penetrations bez dmg ili jos bolje nisi ga ni ogrebao, armor mu je toliko DOBAR da te busi i T2 tenk....
naravno, krama od tenka
jel ti posada na 100%?
jel imas top module?
jel imas opremu gore?
evo moje misljenje, al o t-44
kupio ga nedavno na akciji, prebacio posadu sa is-3, naravno pala na 80%, sa free expima sam otkljucal kupolu i stavio idiota gore(D-10T za one koji bi se nasli uvrijedjeni )
stock motor, gusjenice, jedino je radio upgrejdan,morao sam stavit extra suspension da moze ic kupola gore
suspension, optics,vertikal
tenk je bio krama,ode u minus, katastrofa spor i trom, top dinga ak nije skroz nanisanjen
onda sam posadu prebacival u kv-13 i t-43 za dejli win, sad su na 90%, ipak sam uspjel ukucat kod premiuma za 1 dan jucer u 5 ujutro,a posto je bio update, sad mi pise da imam jos 2 dana premiuma, 1 dan dodan na prem i camo zbog updatea
stavio bolje gusjenice, unistio ovjes(steta golda za nekaj kaj vredi 100k cred) i stavio drugi setings:ramer, gun drive i vertikal
odma je bolje punjenje i nisanjenje,vise dmg-a, a i tenk je zivahniji sa novim ovjesom i posadom na 90%
to je stara stvar-tek sa 100% posadom i top modulima tenk pokaze pravo lice, a jos imam 2 motora za stavit i onaj drugi 100mm top
ipak ce to bit prava zvjerka i jurilica
p.s. da se pohvalim kakvu sam glupost napravil vec drugi put: free expima istrazim kupolu, kliknem da ju stavi, nisam vidio upozorenje da je preteska, ostane stock gore, ja odma u depo i prodam kupolu, koja mi, jelte, netreba, uzmem ovjes, idem stavit kupolu i vidim da ju opet moram kupit jer sam ju jelte, dao u staro zeljezo
pametni cita sto pise, a budala ko ja samo klika pa posle plati. dvaput.
p.s.s.
na male brze tenkove sam stavio od consumablesa:
large repair kit, small repair kit, med kit
nek se nadje 10% vise na popravke, ionak ga necu aktivirat, a ak se tenk zapali, a kaj se tu moze....ionak dok stisnem 4 da ugasim vatru, dotle me najcesce roknu ak sam u lightu, i u pzr 3/4 koji sad grajndam da probam vk 3001db
Evo vidiš meni je tenk sasvim ok,jedino mi malo ide na živce što dugo nišani ali barem pogodi.
Zamolio bih ako netko ima francuza premium VIII fmc 50t, kakav je jer bih uzeo jedan premium tier VIII, t34 i is6 imaju skupe granate preko 1000 košta jedna a francuz ima kalibar 90mm pa vjerojatno nisu skuplje od super pere, šta se isplati uzet od osmica premium kad se zbroji dobitak i trošak popravki da si ubijen i granate a peru imam hvala unaprijed, a molio bih šta prije odgovor dok nisam potrošio negdje ova dva eura za tenk
Zamolio bih ako netko ima francuza premium VIII fmc 50t, kakav je jer bih uzeo jedan premium tier VIII, t34 i is6 imaju skupe granate preko 1000 košta jedna a francuz ima kalibar 90mm pa vjerojatno nisu skuplje od super pere, šta se isplati uzet od osmica premium kad se zbroji dobitak i trošak popravki da si ubijen i granate a peru imam hvala unaprijed, a molio bih šta prije odgovor dok nisam potrošio negdje ova dva eura za tenk
Moj bi ti bio savjet da pričekaš Typa 59 , francuz ti je mekan tako da moraš sa njim pažljivo da igraš. Zarada funkcioniše po načinjenoj šteti T34 je tenk koji pravi veliki dem i može se nositi u tier 10 bitkama, dok npr IS6 u tier 9-10 bitkama dosta rikošetira , opet ako koristiš zlato na premium tenkovima gubi se svrha . Dobro razmisli!
Jel netko igra E-50? Koji bog su napravili s tim tenkom u ovom patchu? Jednostavo ne bounca više. Nigdje...
ne koristim zlato jer kad zbrojiš nema efekta, a type59 kad nije ga bilo sad za rođendan kad bi mogo bit i hvala na odgovoru značu france otpada
Jagić je zvjerka. Veoma jeftine granate, doduše, manja penetracija od T34, al nema ni T32 bolju. Popravci jeftini također, u plusu si svaku, čak i ako opališ 5-10 premium granata i napraviš neki solidan damage.
U početku je prilično spor(doduše, posada mi je na 95%, bez ikakvih skillova i perkova). Treba sakriti i donji dio tenka i pokazat samo superstrukturu, isto ko i kod tier 9 jagija. Često ode motor kad te opale sprijeda, al malo se zakosi pa onda ipak nešto efektivnije.
Average damage mi je 1685, na 52 bitke. Average damage na T34 mi je 1668, na 1122 bitke. Naravno može to puno bolje(t34),jer ima partija kad me zapadne retardiran tim i budem pri dnu, sa par artija pa te razvale odmah čim se pokažeš.
Doduše WR je 53,39% : 42.31% za T34.
ne koristim zlato jer kad zbrojiš nema efekta, a type59 kad nije ga bilo sad za rođendan kad bi mogo bit i hvala na odgovoru značu france otpada
Type59 nikad a mozda ni tad.
A šta je onda bolje za zarađivanje Jagić ili t34
Jel netko igra E-50? Koji bog su napravili s tim tenkom u ovom patchu? Jednostavo ne bounca više. Nigdje...
Ne bounca on već više od pola godine... ma nisu normalni, kad pogledaš unazad godinu dana ni jedan tenk nije približno kakav je bio na početku....
Sa Jagićem mi u prosječnoj borbi ostane više čiste love zbog manje cijene granata. Ako se raspucam sa t34 mogu i potrošiti 15-20 granata, a svaka je tisuću. Za Jagića su oko 200. I da, još jedna bolesna stvar kod Jagdtigera je reload, 4.7 trenutno sa rammerom i ventom, bez perkova/skillova.
pa ni pero nije dugo trajo oslabili su ga, ali ga nisam kupio takvog i neide 38 možda bi išo da ga baciš sa nebodera pa do dole postigne 38 a to je prijevara i kazneno dijelo
treba im pisat i zaprijetit pa mozda nešto bude pogotovo premium tenkovi, a da prodam peru nedobijem zlato već nihove pare s kojima mogu obrisat onu stvar
Kaj je s ovim forama _short? Malo im se bug zalomio nakon mjeseci beta servera? LOL.
epska bitka sa Type 59
Victory!
Battle: Abbey 25. travnja 2013. 18:12:19
Vehicle: Type 59
Experience received: 5.400 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 164.029
Battle Achievements: Fadin's Medal, Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun
Victory!
Battle: Mines 25. travnja 2013. 18:46:18
Vehicle: T-70
Experience received: 3.902 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27.421
Battle Achievements: Dumitru's Medal, Top Gun, Defender, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
premium, 9 kilova, seal clubbing
treba im pisat i zaprijetit pa mozda nešto bude pogotovo premium tenkovi, a da prodam peru nedobijem zlato već nihove pare s kojima mogu obrisat onu stvar
Ni meni SP nije bio drag u početku (ni sada nije nešto), ali mi je kasnije postao bolji kada se posada istrenirala i kada sam se navikao na njega. Nemoj ga nikako prodavati - apsolutno je neisplativo i glupo! Tako sam pročitao na WoT forumu da je jedan lik prodao Type 59 da može kupiti nekog tenka. Valjda od uzbuđenja je brzopleto i nepromišljeno postupio.
Svaki tenk u ovoj igri svoju maksimalnu brzinu postiže na nizbrdici.
Da mi je type 59...