World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.416.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
luka94 kaže...

jednim promašajom uništio 3 shermana {#}

Uništila ih promaja {#}

Sve je moguće...
15 godina
World of Tanks

kakav je ovaj mid-week medal hunt?

Neradi im stranica pa neznam koju to medalju nebudem osvojio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mancekk kaže...

kakav je ovaj mid-week medal hunt?

Neradi im stranica pa neznam koju to medalju nebudem osvojio.

za steel wall dobiješ extra 500exp.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
World of Tanks

Panther 2,
kad me pogode cesto se zapali, ili nesto otkaze, ili ubiju nekog clana posade... dug je spisak sta se sve desava, jel se to desava samo meni ili...

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 21:54 (marsovac).

0 0 hvala 0
17 godina
marsovac kaže...

Panther 2,
kad me pogode cesto se zapali, ili nesto otkaze, ili ubiju nekog clana posade... dug je spisak sta se sve desava, jel se to desava samo meni ili...

Mom frendu isto, po*izditivitis ima a mučio se da ga nadogradi do kraja

12 godina
protjeran
World of Tanks

Ganjam Pershinga već mjesec dana.

NEMA PARTIJE U KOJOJ MI NE UBIJU VOZAČA!!!

Bez obzira preživio ili ne, dobio 1 hitac ili 11, uvijek s prvim šusom mi pogine šofer. Bez obzira dal me pogode iza ili odnapred.

A s A-20 ruskim konstantno mi pale motor, bez obzira kaj je "šansa 15%".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jarvan kaže...

Ganjam Pershinga već mjesec dana.

NEMA PARTIJE U KOJOJ MI NE UBIJU VOZAČA!!!

Bez obzira preživio ili ne, dobio 1 hitac ili 11, uvijek s prvim šusom mi pogine šofer. Bez obzira dal me pogode iza ili odnapred.

A s A-20 ruskim konstantno mi pale motor, bez obzira kaj je "šansa 15%".

working as intended

ja neznam šta im je radio operater skrivio.čovjek je uvijek mrtav :D

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
World of Tanks

Prije par minuta sam se sjetio Pershinga, igrao sam i sa njim pa sad mislim koji je tenk manje zlo Panther 2 ili Pershing... tu su negdje...

Poslije Pershinga sam kupio T32 i mnogo jer ugodnije za igrati (iako volim Mediume).

Uporedo igram Panther 2 i Tiger 2, sa KT je mnogo ljepse i lakse...

Kroz igru gledam E50 i svidja mi se, nije ga tako lako probiti, samo ne znam da li i kod njega otkazuje sve kao na P2...

Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Ziga kaže...
luka94 kaže...

pitanje za WOT veterane,jel istina da je sturmtiger prije bio u igri?

Meni ovo liči da je netko Jagdtigeru skinuo top s nosača istog...

To je sasija tigra, i wg je rekao da imaju u planu to cudo ubacit u igru.( samo pitanje je kad)

I pitanje kak.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
g12356 kaže...
Y2K2 kaže...
Ziga kaže...
luka94 kaže...

pitanje za WOT veterane,jel istina da je sturmtiger prije bio u igri?

Meni ovo liči da je netko Jagdtigeru skinuo top s nosača istog...

To je sasija tigra, i wg je rekao da imaju u planu to cudo ubacit u igru.( samo pitanje je kad)

I pitanje kak.

Kao premium tenk, kad opadne prodaja postojecih :D

Samo me zanima ovo cudo sa gold granatama {#} 

17 godina
moderator
World of Tanks

{#}

Pa kako me uvijek zapadnu retardi koji izginu u 2 minute? Razumijem da u nekim ja mogu da odlučim pa i da failam, al nije svaka do mene.

Ovaj invader sam dobio jer sam se uspio dovući do njihove baze sa 15kmh dok su oni ginuli.

3 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

{#}

Pa kako me uvijek zapadnu retardi koji izginu u 2 minute? Razumijem da u nekim ja mogu da odlučim pa i da failam, al nije svaka do mene.

Ovaj invader sam dobio jer sam se uspio dovući do njihove baze sa 15kmh dok su oni ginuli.

Znam kako ti je... Ja pokušavam sa Obj-212 istražiti Obj-261 prije nego ga prebace u tier 10, ali mislim da će to potrajati s obzirom na količinu debila na koju nailazim...

Kao da samo mene čekaju da se pojavim sa Obj-212... A da bi sve bilo po Murphyjevomu zakonu, svaki put kada ne napravim puno damagea, moj tim pobjedi (obično to bude 2x), a kada napravim dosta damagea, onda izgubimo.

Nisam previše dobar sa artiljerijom, no ne vjerujem da je wr toliko loš samo zbog mene jer sam viđao i botove koji imaju veći win rate...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
g12356 kaže...

I pitanje kak.

Ne mislim na to,nego to da će imati reload 5 minuta.Morat će imati ogroman splash damage da ošteti sve u polukrugu od 50 m.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
g12356 kaže...
Dr. Vicko kaže...
g12356 kaže...

I pitanje kak.

Ne mislim na to,nego to da će imati reload 5 minuta.Morat će imati ogroman splash damage da ošteti sve u polukrugu od 50 m.

Ma vjerojtno bi bilo:katastrofalan oklop, reload 5 minuta, ciljanje negdje 2 minute, municija užasno skupa i sporiji od Mausa. Ali zato ako nekog uspije naciljat kako treba taj može ići tražiti novu partiju.

16 godina
neaktivan
Shamrock kaže...
DrNasty kaže...

{#}

Znam kako ti je... Ja pokušavam sa Obj-212 istražiti Obj-261 prije nego ga prebace u tier 10, ali mislim da će to potrajati s obzirom na količinu debila na koju nailazim...

Kao da samo mene čekaju da se pojavim sa Obj-212... A da bi sve bilo po Murphyjevomu zakonu, svaki put kada ne napravim puno damagea, moj tim pobjedi (obično to bude 2x), a kada napravim dosta damagea, onda izgubimo.

Nisam previše dobar sa artiljerijom, no ne vjerujem da je wr toliko loš samo zbog mene jer sam viđao i botove koji imaju veći win rate...

Koliko ja vidim iz ovoga premalo si napravio dmg u 93 partije , moraš naći bolja mjesta . Znam da je OB212 prespor za mjenjanje lokacija al se malo uvježbaj, govorim ti iz vlatitog iskustva jer odavno imam OB261 i odigranih oko 1 K borbi sa njim.

16 godina
Shamrock kaže...

Kada je to?

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Neka mi netko da prijedlog sta da kupim...Dvoumim se najvise izmedu t34 i Lowea...Ali tu je i super pershing koji je jeftiniji od njih? ..ako netko iz iskustva zna pa neka mi predlozi!

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ima li netko čineza t-34-1?

dobar tenkić samo malo prespor.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ja trenutno igram type 58 i nisam odlučio hoću li na med ili hevy liniju

za sada su kinezi užasni :/

14 godina

uzmi t29, dobar ti je t29.... aaaaaaa.... {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
quickr kaže...

uzmi t29, dobar ti je t29.... aaaaaaa.... {#}

hahahah strpi se, polako {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
17 godina
zvone1995 kaže...

Neka mi netko da prijedlog sta da kupim...Dvoumim se najvise izmedu t34 i Lowea...Ali tu je i super pershing koji je jeftiniji od njih? ..ako netko iz iskustva zna pa neka mi predlozi!

Traži po forumu, već i ptice na grani znaju što treba uzeti. Tema je prožvakana n+1 puta...

ako imaš para T34..ako nemaš para Super Peru

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Tek sam nekoliko odigrao s njim fightova. Prije njega sam istražio i IS2 tako da odmah imam zadnji gun, da ne moram bacati 17k XP-a. Sasvim sam zadovoljan kineskom linijom, hoče me pobjede s njima. Ne gore kao rusi (155 fightova s Typom 58 i samo tri puta sam se zapalio),  nema amo rackova, ali radio operater uvijek umre od prvog pogotka. To pod obavezno. Dovoljno brzi tenkovi, ne toliko okretni, ok gun, ali zna fulati kod snajpanja.  

Trebam kupiti još IS2 tako da s njim istražim gunove pa da mi je lakše na T-34-2 kada dođem do njega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 19:31 (Gajotres).
17 godina
World of Tanks

Da malo razbijemo monotoniju rasprava u ovoj temi, koje tenkove preferirate tj. najvise vozate ???

2 Light
13 Medium
30 Heavy
7 TD
2 SPG
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 21:43 (Dr. Vicko).

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kakav je E-50, neko ima iskustva sa ovim tenkom? Ili je bolje ici na Francuze pa zavrsiti na BatChat?

Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
marsovac kaže...

Kakav je E-50, neko ima iskustva sa ovim tenkom? Ili je bolje ici na Francuze pa zavrsiti na BatChat?

E-50 je........ joj... ALI... E-50M je brutala totalna

16 godina
neaktivan
World of Tanks

e50 je brutalis, uzmes onaj skill za remanje, spall liner, rammer i vent i deri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

e50 je brutalis, uzmes onaj skill za remanje, spall liner, rammer i vent i deri.

Kad se sjetim rammanja francuza xD

60kmh i BOOOM na Batchata -600 {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima neko iskustva sa T-34-2? ja sam sa njim igro malo u 8.2 previewu a najveci problem mu je bio sta mu se motor znao cesce ostetiti.

Jer ima nekih promjena ili je ostao isti zato jer je  stvarno zanimljiv

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Znaci da zaboravim kupovinu Lorraine 40t, tj istrazivanje BatChat-a (pretpostavljam da bi to bio tezak posao)...

Džedaj

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice