World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.417.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
never kaže...

znači ajgor tvrdi da su njemački hevi tenkovi op a francuski mediumi sa autoloaderom slabi XD

pa meni je eff rating skočio sa 1500 na 1600 dok sam izgrindao francuske medse

i ako te artiljerija često pogađa dok si u mediumu onda nešto krivo radiš

ne tvrdim to, probaj procitat sve postove jos jednom

16 godina
World of Tanks

Da li je moguće da je prosjek zarade sa premium tenkovima ovakav? Ili je možda u pitanju premium municija?

Nekako mi je čudno da prosjek zarade sa Typeom iznosi 6 926 creditsa kada ja sa običnim tenkovima i bez premiuma zarađujem preko 11 000... (moja zarada)

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 14:37 (Shamrock).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

jbt ja prema ovoj stranici nemam ni 900 eff....jesam noob {#}

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

Nekima je cilj imati svakog tenka u garazi, a neki jednostavno zele biti dobri ;)

nemoš vjerovat ali meni je cilj zabavit se{#}

dedaa"Killfrenzy to sam tebe skinuo s jagdtigerom na arctic regionu. Bio si u onom nekom kinzezu, tvoj tim je dobio"

inagame nick mi nije isti kao na forumu.

drnasty nemoj me seksat

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 15:16 (Kill Frenzy).
14 godina
Kill Frenzy kaže...
dedaa kaže...

Nekima je cilj imati svakog tenka u garazi, a neki jednostavno zele biti dobri ;)

nemoš vjerovat ali meni je cilj zabavit se{#}

dedaa"Killfrenzy to sam tebe skinuo s jagdtigerom na arctic regionu. Bio si u onom nekom kinzezu, tvoj tim je dobio"

inagame nick mi nije isti kao na forumu.

drnasty nemoj me seksat

aaaaahahahaha sad bu finta da je igrao na frendovom acc-u hahahahahaaa{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
Ajgor kaže...
Gajotres kaže...
Ajgor kaže...
dedaa kaže...

Ako je imalo blizu kao moj trenutni grind Cunturiona 7/1 onda te kompletno razumijem. Do njega su mi bili britanci odlični. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 15:41 (Gajotres).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

boris je tvoj nick kaj ne? dva kineza ste bili u platoonu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Shamrock kaže...

Da li je moguće da je prosjek zarade sa premium tenkovima ovakav? Ili je možda u pitanju premium municija?

Nekako mi je čudno da prosjek zarade sa Typeom iznosi 6 926 creditsa kada ja sa običnim tenkovima i bez premiuma zarađujem preko 11 000... (moja zarada)

Neka greška vjerovatno. Type uglavnom donosi 25-30k profita, Super Pershing 23-26k, isto tako i KV-5, T34, Löwe, IS-6 i FCM 50t. SU-122-44 i Panther M10 donose otprilike 14-17k. To su prosječne zarade na cijelom serveru.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...
Shamrock kaže...

Neka greška vjerovatno. Type uglavnom donosi 25-30k profita, Super Pershing 23-26k, isto tako i KV-5, T34, Löwe, IS-6 i FCM 50t. SU-122-44 i Panther M10 donose otprilike 14-17k. To su prosječne zarade na cijelom serveru.

Kaj se čudite??

Koliko kretena vozi premium tenkove, nije mi ništa čudno...

14 godina

ljudi pomagajte... već sam pitao ovo ali da potvrdim još jednom........ neznam kaj da uzmem..... sada sam na sherman jumbo-u i grana mi se na T20 i T29, dvojim koji da uzmem. nisam neki fan heavy tenkova, više preferiram med, ali ako je T29 ubojica onda ću njega....

5 T20 med
17 T29 heavy
Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
quickr kaže...

ljudi pomagajte... već sam pitao ovo ali da potvrdim još jednom........ neznam kaj da uzmem..... sada sam na sherman jumbo-u i grana mi se na T20 i T29, dvojim koji da uzmem. nisam neki fan heavy tenkova, više preferiram med, ali ako je T29 ubojica onda ću njega....

T29 je jedini tenk sa kojim sam u prvoj bitci imao 2 killa.tako da njega uzmi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
g12356 kaže...
quickr kaže...

Kakav si mu jaki argument dao, svaka ti čast {#}

15 godina
ja111 kaže...
Ziga kaže...
ja111 kaže...

Igrica mi ne zeli vise snimati

Pročitaj si ovo:

http://www.bug.hr/ostav/oleg-mastruko/70915.aspx

Ipricavam se na uvrijedi ali imam dobar razlog zasto sam se izrazio tako. Prije tjedan dana pisao sam esej o racunalnim igricama  a knjizevno je reci tako i nisam mogao reci igra te mi je to ostalo u navici

----------------------------------------------------------------------

moram reagirati na ovo

i to na nacin kak je moja profesorica hrvatskog jezika reagirala kad sam rekao da sam naucio "pjesmicu" napamet:{#}

nagnula glavu, ruzno me pogledala i rekla: u hrvatskom jeziku postoji knjizevna rijec za to umjesto ovog izraza koji si ti koristio{#}

@AMX 40

znaci ak su onak obojeni ko patkice, bice da i plutaju kad ulete u jezero, jel tak? {#}

decki ja na pivi {#} crni tomo iz medium linije (0.3L) nagrajndal sam ga prek ovog novog nazovi lighta iz zadnjeg updatea (radler) pa preko tocenog pramena(malog i starog) eto me na tomici tier 7, taman, kolko potrosi para tolko mi zaradi opusteno grajndanje, a siemke me cak vesele (dobro gazda budimo realni, to je moguce tek posle druge pive{#})

edit: pjeva bare teske boje, bice da stize novi camo pattern za neke hevije,bice bice da je tako

@ quickr

ak ti se dopao nacin igranja mediuma, brzina, flankanje, promjena polozaja, suljanje s boka usred partije ili juris u pozadinu i izazivanje panike i kaosa....uzmi medium liniju

ako oces bit teskas, odi na hevije

s tim da ti je tir 7 heavy granicni sto se tice isplativosti, mozes se provlacit bez prem, a med ipak moze zaradit vise jer su manji popravci

al otkljucaj obadva prije nego ides dalje

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 18:15 (ED63).
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
quickr kaže...

uff koji razlog da kupi T29,najbolji...{#}

ako nisi fan heavy tenkova onda si si odgovoril na pitanje.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
jura kaže...
g12356 kaže...
quickr kaže...

uff koji razlog da kupi T29,najbolji...{#}

ako nisi fan heavy tenkova onda si si odgovoril na pitanje.

ma više naginjem ka T20, ipak su mi med draži i lakši za igrat nego one pokretne kuće... ali svi drukaju za taj T29 pa me zanima da li je stvarno tako dobar? jer recimo u usporedbi sa black princom baš i ne stoji predobro (britanska heavy linija su jedini heavy tenkovi koje igram)

mislim da ću na T20 pa kud puklo {#}

17 godina
neaktivan
quickr kaže...

ma više naginjem ka T20, ipak su mi med draži i lakši za igrat nego one pokretne kuće... ali svi drukaju za taj T29 pa me zanima da li je stvarno tako dobar? jer recimo u usporedbi sa black princom baš i ne stoji predobro (britanska heavy linija su jedini heavy tenkovi koje igram)

mislim da ću na T20 pa kud puklo {#}

meni je T29 bil super tenk kolko se sjećam i ja bi između ta dva kupil T29,ali ako voliš više igrati sa medium tenkovima onda kupi T20

e da i po meni T29 full upgrajdan pojede black princa isto full upgrajdanog.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 18:25 (jura).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

T29 full upgradean pojede neke tier 8 tenkove 1 na 1...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina

frak it...uzet ću obojicu.... {#} samo neznam kojeg prvo {#} ali nema veze, šerman đambo je gušt za igrat {#} 

16 godina
dedaa kaže...

boris je tvoj nick kaj ne? dva kineza ste bili u platoonu.

jeje ja sam bio.smrdljivi type 58 vozim tj t34-85

17 godina
moderator
World of Tanks

Još malo dojmova za SP:

Ne žalim pare! :D W/L ratio mi je jako loš, 30-70% ali mi se tenk sviđa (ali tek imam 30ak bitki, očekujem da ću okrenuti to). Jako je sposoban ako se nauče sve prednosti i nedostaci. Posada mi je tek na 82% pa je rano govoriti o punom potencijalu. Zabavan je a zarađuje pa me vuče da igram, tako da mu je uloga ispunjena.

Stavio sam vent+rammer+egld.

Treba oprezno igrati i precizno gađati, jer je 170mm penetracije u tier9 borbama slabo. Nosim par gold granata ako treba preokrenuti partiju.

Ako bi trebali nešto mijenjati, onda nek mu stave 560ks motor, kakav je imao i stvarni model, jer često vidim u retrovizoru lijevi žmigavac na KV tenkovima.

9 0 hvala 1
17 godina
DrNasty kaže...
Ako bi trebali nešto mijenjati, onda nek mu stave 560ks motor, kakav je imao i stvarni model, jer često vidim u retrovizoru lijevi žmigavac na KV tenkovima.

Od idućeg patcha u garaži ćeš imati opciju i chip tuning... {#}

just kidding{#}

17 godina
moderator
Ziga kaže...

Od idućeg patcha u garaži ćeš imati opciju i chip tuning... {#}

Šalio se ti ili ne, rusi to imaju (remove speed governor). {#}

Baš sam igrao sa T-50 prije 2 dana, Serene Coast. Dok su svi bili na sredini ja sam prošao iza linija i trolao ekipu. Onda me veliki francuz poganjao, manevar je bio: rikverc iza kamena, pali chip i gas do poda prije nego je došao, sekunda je značila. Nakon toga se iznenadio kad je naletio na 2-3 naša heavyja.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pitanje za WOT veterane,jel istina da je sturmtiger prije bio u igri?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

joj kad vidim ovo cudo sjetim se Battlefield 1942 i trolanja sa ovim :)

Kako to nema u WOT-u?

-BiH-slackspace

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Ne! Vrlo vjerojatno jerojatno nikad neće niti biti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 16:06 (TonyKTM).
17 godina
luka94 kaže...

Meni ovo liči da je netko Jagdtigeru skinuo top s nosača istog...

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
luka94 kaže...

Meni ovo liči da je netko Jagdtigeru skinuo top s nosača istog...

To je sasija tigra, i wg je rekao da imaju u planu to cudo ubacit u igru.( samo pitanje je kad)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

da,i ja sam čito po forumu da ga žele ubacit ali da on ima problema sa MM,zamislite kolko štete taj 380mm RL može napravit,čito sam da je u WWII jednim promašajom uništio 3 shermana {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 16:52 (luka94).
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice