World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.416.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
ivanoile kaže...

Ma Cromwell je najbolji tier VI tenk koji sam ikada vozio.Prvo dostigne 50 km/h bez problema,vrlo okretan sto znaci da moze flankat tenkove bez problema samo treba znati kako.Bez supporta se igra tesko jer je kao papiric,a do zadnjeg topa zapravo je vrlo slab tenk,tenk na zadnjem se dobije prosjek od 120-140dmg i posten ROF-

MM te stavlja u bitke gdje ti je najvise tier VII sto je odlicno jer mozes svih ostetit,a zarada sa zadnjim topom (i premium) je oko 20000-25000 cistih,neki put bude i 30000,ali zanimljivo je sto jos ovaj mjesec ima 30% visu zaradu.Tako da i kada izgubim,zaradim oko 15000-17000.

Sve u svemu,jedan od najzabavnijih tenkova koje sam igrao :D

Jedan od najzabavnijih tenkova u igri. Pa cak i kada se igra bez podrske je odlican, brzo se moze pobjeci.  Slican nacin igre kao i T20, koji je bar meni isto vrlo zabavan. 

16 godina
World of Tanks

Meni Cromwell pomalo baca na tier 6 verziju T-62A;jako malo oklopa, dobra brzina i manevarbilnost te veliki RoF.

Jučer mi je totalno sjeo kada sam dovršavao grind s njim; skoro svaka borba (ako je dobro krenula) je bila oko 1000 exp (bez premiuma).

(Moj battle history sa Cromwellom zadnja 2 dana.)

-Definitivno ću ga zadržati jer jako odgovara mom stilu igranja.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
ja111 kaže...

Igrica mi ne zeli vise snimati

Pročitaj si ovo:

http://www.bug.hr/ostav/oleg-mastruko/70915.aspx

Ipricavam se na uvrijedi ali imam dobar razlog zasto sam se izrazio tako. Prije tjedan dana pisao sam esej o racunalnim igricama  a knjizevno je reci tako i nisam mogao reci igra te mi je to ostalo u navici

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
World of Tanks

Sta kupiti i zasto, za one koji su imali iskustvo sa navedenim tenkovima...

17 M103
1 IS-8
Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

kad tako jarko zelis vidjeti moje statse, evo ti ih onda

Prvo svaka čast za statse, impresivni su, nema se tu sta reci, naklon do poda jer moji nisu ni blizu tome.

Ali, tvoji statsi su tako dobri zbog izbora tenkova sa kojima igras. Igras kao sniper, najvise sa TD-ima i heavy švabama i ruskom heavy linijom. To nije pravo mjerilo, vjeruj mi. Probaj izgrindat francuske mediume i zadrzat statse tako visoko...nemas teoretske sanse. Sigurno te arty nije niti jednom oneshootao jer snipas odozada i ne vozis "mekane" tenkove, a naprijed ides jedino kao top tier u KV-1...

Nemoj me krivo shvatit da omalovazavam tvoje statse, oni su stvarno super, ali jednostavno nisi reprezentativan uzorak...

17 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Sta kupiti i zasto, za one koji su imali iskustvo sa navedenim tenkovima...

M103 je puno bolji od IS-8. Negativno mi je sto je malo sporiji od i ima višu siluetu od IS-8 i lakse ga arty pogodi. Prednosti su sve drugo, pravi oklop (IS-8 ima oklop kao neki medium), odlična kupola (neprobojna od naprijed osim commander hatch-a koji nije prevelik). Moje iskustvo je da mi je uvijek bilo gust u 103-ci srest is-8, jer ga 1vs1 dobivam u 80% slučajeva. Topovi su im podjednaki, novija generacija, high penetration, fast loading i dosta precizni. 

Što se tiče nasljednika T110E5 je također potpuno ravnopravan sa IS-7 (ponekima cak i bolji) pa neces ni tu pogrijesiti.

17 godina
Ajgor kaže...
dedaa kaže...

Prvo svaka čast za statse, impresivni su, nema se tu sta reci, naklon do poda jer moji nisu ni blizu tome.

Ali, tvoji statsi su tako dobri zbog izbora tenkova sa kojima igras. Igras kao sniper, najvise sa TD-ima i heavy švabama i ruskom heavy linijom. To nije pravo mjerilo, vjeruj mi. Probaj izgrindat francuske mediume i zadrzat statse tako visoko...nemas teoretske sanse. Sigurno te arty nije niti jednom oneshootao jer snipas odozada i ne vozis "mekane" tenkove, a naprijed ides jedino kao top tier u KV-1...

Nemoj me krivo shvatit da omalovazavam tvoje statse, oni su stvarno super, ali jednostavno nisi reprezentativan uzorak...

Francuska med linija je pre jednostavna i pre super za igrati, oni su meni podigli statse. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

na prema vama svima mogu slobodno mastati o tierovima 7 hahahahah.. igram full malo i tek sam sada osposobio negdje 4. tier 5 tenk :P
zanima me, se isplati igrati sa panzer 4 tenkom? ima neki lijepi 10.5cm top, ima netko iskustva s njim? je dobar koliko djeluje na prvi pogled? 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mihaeeel kaže...

na prema vama svima mogu slobodno mastati o tierovima 7 hahahahah.. igram full malo i tek sam sada osposobio negdje 4. tier 5 tenk :P
zanima me, se isplati igrati sa panzer 4 tenkom? ima neki lijepi 10.5cm top, ima netko iskustva s njim? je dobar koliko djeluje na prvi pogled? 

10.5 cm top ima jako slabu penetraciju i isplati se jedino ako koristiš premium municiju.

Bolje je da koristiš 7.5 cm top koji ima penetraciju 110mm...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 11:00 (Shamrock).
17 godina
moderator
World of Tanks

Jel budu ovi premium tenkovi na popustu često? Lijep onaj SP u giftshopu, a ne bi da ga kupim pa onda za par dana bude na popustu.

Jel se neko sjeća koliko love je koštao kad je bio najjeftiniji?

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Jel budu ovi premium tenkovi na popustu često? Lijep onaj SP u giftshopu, a ne bi da ga kupim pa onda za par dana bude na popustu.

Jel se neko sjeća koliko love je koštao kad je bio najjeftiniji?

Pa u gift shopu uvijek imaš premium tenkova.

Mislim da je super pero bio najjeftiniji oko 6500 golda..

13 godina
neaktivan

hahha pogladaj si ovo:  

{#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 11:34 (Reichz).
17 godina
moderator
Ziga kaže...

Pa u gift shopu uvijek imaš premium tenkova.

Mislim da je super pero bio najjeftiniji oko 6500 golda..

Znam da ima, tamo ih i gledam :D

U biti dođe na isto, ako dam 30 €, dobiću 8k golda pa mi ostane 800 ako kupim po regularnoj cijeni.

Ako kupim u gift shopu, dam 27 € pa dobijem SP i slot.

Ako sačekam popust, onda mogu kupiti 5,5 k golda za 20 € i još 1,5k za 7 €, pa mi dođe opet na 27 € s tim da čekam popust.

Jao što su utegnuli računicu :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 11:24 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
Shamrock kaže...
mihaeeel kaže...

10.5 cm top ima jako slabu penetraciju i isplati se jedino ako koristiš premium municiju.

Bolje je da koristiš 7.5 cm top koji ima penetraciju 110mm...

Ne ne,bolji je 10.5cm top,samo se nauči skrivati.Premium municija je preporučljiva na svakom topu.ALi može se sa tim topom igrati i bez nje,ali onda moraš HE koristit.Tier 5 heavije i sve tenkove od tiera 6 nadalje gađaj sa HE i premium municijom,sve ostalo može i AP municija probit.Dobar igrač će bolje iskorištavati 10.5cm top nego 7.5cm top.

Vjeruj mi pravi je užtak uzimati tier 5 tenkovima 80% zdravlaj i two shotati tier 6 tenkove.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Ajgor kaže...
dedaa kaže...

Francuska med linija je pre jednostavna i pre super za igrati, oni su meni podigli statse. 

Tebi mozda je, ali sigurno nije svima jednostavna. Mene osobno lorraine ubija vec 200+ partija i nikako doci do batmobila, poludio sam više.

Ja sam htio reci da ne odgovara svima sve, mozda tebi ne stimaju sniperi ili heavy rusi, i moras imati podjednako partija od svih da bi mogao usporedjivat eff.

16 godina
neaktivan
Ajgor kaže...

Sve si krivo rekao.

Pod jedan, kako mozes zakljuciti po tenkovima koje imam koji je moj stil igre? Ti mislis da ja snipam odozad? Ako mislis da su TD-ovi za snipanje odozada, onda se gadno varas.

Da recimo sa objectom se buksam u grmlju, statsi s njim mi nebi bili niti blizu onih kakvi su sad. Moras znat ulogu svakog tenka i sto se od tebe ocekuje. Puno efikasniji ces biti na prvoj crti gdje ce se ekipa jednostavno usrati tvojeg topa, nego negdje tamo u grmlju di te nitko ne vidi.

Isto tako i sa Tigerom recimo, nikad se nisam buksao. Pitas zasto? Pa zato sto je Tiger HEAVY TANK, namijena mu je na prvoj crti da radi stetu i da prima istu. Zaboga zato i ima 1450 hpa.

Jednostavno je, ako zelis imati takve statse moras znati ulogu svakog tenka i sto se od tebe ocekuje, jer ako si prvi na listi naravno da ces predvodit napad, bez obzira koju klasu tenka vozio. Moras nauciti kosit tenk, tocno znat gdje te neprijatelj cilja, i predvidit kad ce puknut. Kad to sve napravis, ogromna je vjerojatnost da ces ili bouncat, ili ces upit granatu bez dmga.

A ovo sto si rekao za KV-1 nije mi bas jasno, to su statistike dok je jos bio KV, odavno nisam igrao s njim. To je bio rejp samo takav.

I sve tenkove koje imam imam zato što me jednostavno zanimaju, svidaju mi se tenkovi koji imaju nekakvu povijesnu ulogu, recimo KT, KV-1 itd. Naravno u obzir dolaze i drugi tenkovi, ali francuski mediumi me ne zanimaju jer jednostavno ne volim posebne tenkove, to su igracke prije svega a ne tenkovi. Od francuza bi jedino volio imati focha, arla i tier x heavya ali neda mi se grindat. I kinezici mi djeluju dobro.

I ovo da me arty nije one shotala, sto ti mislis da su heavyi neranjivi?? Nemam komentara.

Također arty ne igram jer prezirem arty, igrao sam na test serveru i jednostavno prestaticna mi uloga.

I da, kad bi krenuo sa francuskim mediumima, vjeruj mi da bi mi statsi jos bolji bili. Ovo sto si ti sad rekao ispada ko da ja igram samo sa OP tenkovima, e varas se.

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Ajgor kaže...

Sve si krivo rekao.

Pod jedan, kako mozes zakljuciti po tenkovima koje imam koji je moj stil igre? Ti mislis da ja snipam odozad? Ako mislis da su TD-ovi za snipanje odozada, onda se gadno varas.

Da recimo sa objectom se buksam u grmlju, statsi s njim mi nebi bili niti blizu onih kakvi su sad. Moras znat ulogu svakog tenka i sto se od tebe ocekuje. Puno efikasniji ces biti na prvoj crti gdje ce se ekipa jednostavno usrati tvojeg topa, nego negdje tamo u grmlju di te nitko ne vidi.

Isto tako i sa Tigerom recimo, nikad se nisam buksao. Pitas zasto? Pa zato sto je Tiger HEAVY TANK, namijena mu je na prvoj crti da radi stetu i da prima istu. Zaboga zato i ima 1450 hpa.

Jednostavno je, ako zelis imati takve statse moras znati ulogu svakog tenka i sto se od tebe ocekuje, jer ako si prvi na listi naravno da ces predvodit napad, bez obzira koju klasu tenka vozio. Moras nauciti kosit tenk, tocno znat gdje te neprijatelj cilja, i predvidit kad ce puknut. Kad to sve napravis, ogromna je vjerojatnost da ces ili bouncat, ili ces upit granatu bez dmga.

A ovo sto si rekao za KV-1 nije mi bas jasno, to su statistike dok je jos bio KV, odavno nisam igrao s njim. To je bio rejp samo takav.

I sve tenkove koje imam imam zato što me jednostavno zanimaju, svidaju mi se tenkovi koji imaju nekakvu povijesnu ulogu, recimo KT, KV-1 itd. Naravno u obzir dolaze i drugi tenkovi, ali francuski mediumi me ne zanimaju jer jednostavno ne volim posebne tenkove, to su igracke prije svega a ne tenkovi. Od francuza bi jedino volio imati focha, arla i tier x heavya ali neda mi se grindat. I kinezici mi djeluju dobro.

I ovo da me arty nije one shotala, sto ti mislis da su heavyi neranjivi?? Nemam komentara.

Također arty ne igram jer prezirem arty, igrao sam na test serveru i jednostavno prestaticna mi uloga.

I da, kad bi krenuo sa francuskim mediumima, vjeruj mi da bi mi statsi jos bolji bili. Ovo sto si ti sad rekao ispada ko da ja igram samo sa OP tenkovima, e varas se.

Gle ovako, neda mi se objasnjavat svaku svoju recenicu, ja tocno znam o cemu pricam. Navalio si na decka da je njubara prije par stranica samo zato sto on ima 900eff, a ti 1600. Ja ti pokusavam reci da tvoj eff nije realan. Činjenica je da su ti prva 4 tenka (možda i 5) po broju bitki OP u svojoj klasi, stari KV je bio pojam za OP, isto tako i KV-3 prije druge ruske hevy grane, obj 704 prije T10 meds i TD-a i Lowe sa premium MM-om.

Ti imas super statse, to nije upitno, ali si to nabio dobrim dijelom sa OP tenkovima i sad mašeš sa statsima kao da su oni jedino mjerilo svega. Odigraj ravnopravno sa svima svih nacija i klasa i onda maši statsima, ovako ti oni ne znace toliko koliko mislis da znace ;-)

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Naravno da znace i to puno, trebas vidjeti koliko sam ljudi mi doletava u fajtovima sa "e decki ocete u klan" sranjima. Odjeb kratak.

Ove nebuloze koje si ti sada rekao nemaju veze sa vezom, opet kazem ispada kao da svi ljudi u wotu znaju igrati s kvom ili tigerom ili objectom ili ferdinandom itd.

Sam vi grindajte do tier x tenkova, onda kad si zabrijete da ste nepobjedivi naravno da ce vas cijeli tim popljuvat, ja cu biti prvi.

Nekima je cilj imati svakog tenka u garazi, a neki jednostavno zele biti dobri ;)

edit: i da, taj decko koji ima 900 eff bi se trebao pokriti i deletati wot sa komp, jer samo upropastava drugima igru

Lowe sa premium MM-om? Vidi se koliko se kuzis, lowe ima mm ko svaki drugi tier 8 heavy, a ne type ili is6 ili kv5. Lowe je jedan od najtezih heavya za igrat, pogledaj malo po wot forumu svi ce ti to reci.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:10 (dedaa).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Naravno da znace i to puno, trebas vidjeti koliko sam ljudi mi doletava u fajtovima sa "e decki ocete u klan" sranjima. Odjeb kratak.

Ove nebuloze koje si ti sada rekao nemaju veze sa vezom, opet kazem ispada kao da svi ljudi u wotu znaju igrati s kvom ili tigerom ili objectom ili ferdinandom itd.

Sam vi grindajte do tier x tenkova, onda kad si zabrijete da ste nepobjedivi naravno da ce vas cijeli tim popljuvat, ja cu biti prvi.

Nekima je cilj imati svakog tenka u garazi, a neki jednostavno zele biti dobri ;)

edit: i da, taj decko koji ima 900 eff bi se trebao pokriti i deletati wot sa komp, jer samo upropastava drugima igru

E a vidiš neki se jednostavno žele zabaviti.I zato ljudi ne deleteaju igru.

A efficiency rating je bull shit sa kojim se busaju u prsa oni koji imaju vremena igrati tu igru više od 3 sata dnevno,jer po njemu sam ja prosječan igrač a iz nekog razloga sam skoro uvijek na kraju random matcha među top 5 igrača.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:10 (g12356).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ok, vama je zabavno igrat ko idioti, al nemojte onda piz*it kad vas netko pljuje u igri.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

ok, vama je zabavno igrat ko idioti, al nemojte onda piz*it kad vas netko pljuje u igri.

Pročitaj prijašnji post,efficiency rating je bull shit.,da sam htio i da sam imao vremena(i novaca za premium) ja bih već davno ima tier desetku i razvaljivao po cw-u.Ali kad sam upgradeao tigera II i kad sam vidio kako je nemoguće sa njime biti na nuli(o 0 damage penetrationima da ne govorim) nije mi se više dalo i radije sam odlučio otići na niže tierove ali da mi bude zabavno.

Jebiga,imam faks i anime ovisnost uz wot ovisnost.Jednog dana možda opet pokušam doći do itera 9,do onda me nije briga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:15 (g12356).
15 godina
World of Tanks

eff. rating nije bezveze..... moguće ga je donekle frizirati..... ali 900 je jadno..... pa čak i siemke imaju veći.....

ja ne igram u platunima, nemam ni jedan OP tenk, igram po dva sata kad stignem, znam i misecima ne igrat......

nikad premium (osim kad je wot da za praznike dan), bez premium tenkova....bez kune.......

i opet imam bajne (za neke) statistike.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:39 (ushirlo).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ne kuzis, zvat ce te u klan samo takav isti kao i ti,a nitko ozbiljan, jer ozbiljan zna da ti trebas imat barem 3 T10 tenka za posteni klan i jednog T8 arty-a

I po meni puno više igru uništavaju oni sto cvile po ingame chatu kako su dobili los tim jer to vide sa onim eff modom (siguran sam da ga imas) i spamaju cijelu partiju, od onih koji imaju 900eff pokusavaju nesto naucit.

Uostalom da nema ovih koji uce i svi su sa eff-om 1600 onda bi ti bio samo prosjecan igrac pa nebi mogao ni spamat po chatu jer bi te "bolji" popljuvali ;-)

17 godina
dedaa kaže...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Igra

Aj procitaj prvu recenicu ;)

15 godina
Dr. Vicko kaže...
dedaa kaže...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Igra

Aj procitaj prvu recenicu ;)

što....  prepozna si se u "idioti"

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 13:34 (ushirlo).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ajgore, ajde nebudi ljubomoran, toliko si ocit, gle prodam ti account ako hoces.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

znači ajgor tvrdi da su njemački hevi tenkovi op a francuski mediumi sa autoloaderom slabi XD

pa meni je eff rating skočio sa 1500 na 1600 dok sam izgrindao francuske medse

i ako te artiljerija često pogađa dok si u mediumu onda nešto krivo radiš

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Nisam imao pojma za efficiency ali sad sam izračunao 1319. Sebe smatram dobrim igračem, ništa više, ali vidim da u obzir uzima broj pobjeda. Kod mene je 51-47% i jako mi je teško napredovati jer većinom igram random, a jako česti su mi streakovi od 7-8 izgubljenih zbog retarda.

Btw, kupio sam Super Pershing {#}. Sad ću ga nabrijati pa u lov na kredite da kupim nazad IS-7, IS-4, GW Panther, VK2801 jer imam posadu, a moram ih i opremiti.

Onda u lov na bolju statistiku sa T-62A koja mi je na jadnih 43% win, a treći skill mi stoji na 99% već par mjeseci.

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

ajgore, ajde nebudi ljubomoran, toliko si ocit, gle prodam ti account ako hoces.

hehehe, ma jok, mene to ne pali ni najmanje, nisam to ni gledao kod sebe dok nisam vidio danas ujutro da se prepisujete oko toga pa sam isao gledat. ja nemam zivaca dugo igrat sa istim tenkom, od svih skupa sam jedino PZ4 ostavio pa jednom mjesecno odigram sa njim i Kv1S kad igram TC sa drustvom, ostali svi su prije ili poslije otisli na bubanj, tako da ni ne mogu imat veliki eff :-)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice