World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.401.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

sorry, server wot is busy{#}

you are in a queue to enter the game{#}

wait please

(working as intended...{#})

btw kaj od opreme stavit na kv-1s, mislim si ga ostavit ko troll oldtimera

ramer vent i gun drive?

ili ima neki bolji recept{#}

Gun laying drive i rammer obavezno. A za treći dio opreme biraj između vent i optike (bilo koje) jer mu je vidljivost ko za vrijeme magle....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
World of Tanks

Sta rade s serverom? Kupio sam dvije vrecice cipsa i 2L Coca Cole i mislio bit budan do 6 i sad ovi mrdaju server {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma baš seru. Ja taman došo s posla i ajd idem još nagrindat nekih milju creditsa na "spešlu" kad ono qrac -.-

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

WG mi sjeb*o koncepciju... Ne znam što da radim večeras. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uplatim si jedan dan premiuma da mogu cijelu noc igrati a ono server u banani...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Produžit će ti premium, a i svima special....

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

malo duze ovo traje nego inace, da im nisu hakirali server mozda

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo postaje iritantno... sugavi serveri...

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Evo sad sam ušao u igru pojeli su mi 2 sata {#}

16 godina
World of Tanks

Koliko plaćipi*ki u global chatu i na wot forumu radi server crasha...

Ne mogu ni pričekati da wg kaže što se dogodilo, odmah traže 10000000 golda odštete, kao da im je WoT posao, a ne zabava...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 1 hvala 0
14 godina
Krešo91 kaže...

fkt? gdje to pise?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Krešo91 kaže...

fkt? gdje to pise?

Dle nas koji smo u ove sitne sate još online.

Kako spriječit da zamijenim dan sa noću?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Vijest o tome će doć, kak bi Sergey reko: as soon as possible {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Zadnjih tjedan dana je katastrofa u kakve timove dolazim. Tier 7-10 bitke, a  mapa izgleda kao da igra netko tko je prvi puta uključio igru.

Upravo odigram tier8 bitku, kod koje je u protivnički tim MM ubacio plotun od 3 tier4 tenka i jednu tier4 arty. Ja sam bio najslabiji u našem timu sa tier5 arty. Dakle sigurna pobjeda. Ali neeee...uspjeli smo i to izgubiti. Pola tima kampira, a druga polovica luta mapom kao muha bez glave.

Vrhunac svega mi je da smo imali 3 plotuna u timu, a ni jedan od njih nije bio ni blizu svojega kolege. Npr. 2 Superpershinga, jedan kempa u bazi, a drugi na brdu na drugom kraju mape. Koja korist od plotuna kad nemogu asistirati i pomagati jedan drugome. Nisam nikad igarao s nikim, pa možda i griješim..

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

A koja partija sa KV 1:

Na kraju 5 protiv mene.

replay

http://mwreplays.com/replay/XJNN5PENBVC5/

Jedna sa GWTiger-om od prije.

replay

http://mwreplays.com/replay/3FBWIQE89BWM/

6344 štete

Dobro došla pomoć zadnja slika:

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 16:05 (hummer0).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna netko kakav je IS6, kao tenk za igrati, a i kako se kreće zarada bez premium acc, dali je u svom tieru ili ide VS tier 9 ili 10?

Sve je moguće...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
johi bro kaže...

Jel zna netko kakav je IS6, kao tenk za igrati, a i kako se kreće zarada bez premium acc, dali je u svom tieru ili ide VS tier 9 ili 10?

Skoro sam ga uzeo a nisam imao vremena d apuno igram WoT pa nemam bas puno bitki sa njim ali iz ovoga do sada:

- 80% bitki si u svom tieru, a ostalih 20% te baca i u tier IX ali to je obicno sa par tier IX tenkova ostalo su osmice i pokoja sedmica. 
- Sto se tice igrivosti tenk je zabavan jer dinga kao lud pa cak i od velikih kalibara, sinoc sam dingao granatu od E75 i ferdija, a oba su imala 12.8cm topove. Najveci problem je sto ti vozac lako rikne, valjda zbog weakspota naprijed i zna biti iritantno jer rikne ti ga izlijecis i opet na sljedecem pogotku rikne.
- Oklop je pravo dobar i zna dingati i sa guzice dosta pogodaka, najvaznije je fino se nakositi i moze se izdrzati dosta. Mobilnost mu je zadovoljavajuca i ne bi trebala predstavljati nikakav problem.
- Glavna boljka je top def. Za 11800 golda je definitivno slab. Steta koju pravi je stvarno super i nije toliko neprecizan koliko se misli mada ne ocekuj da snajpas sa njim ali mu je penetracija za cijenu uzasno losa kada se pogleda Lowe, T34 i FCM. Zbog toga nije neki moneymaker, kod mene sa premiumom se pretezno krece od 65k do 85k. Mislim da sam 3 puta presao 100k ali to je ono 102 do jedno 107k.
- Stvar koju najbolje radi je da trenira posadu i imam osjecaj da to radi brze od ostalih premium teskasa. 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Igrica mi ne zeli vise snimati

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
johi bro kaže...

Skoro sam ga uzeo a nisam imao vremena d apuno igram WoT pa nemam bas puno bitki sa njim ali iz ovoga do sada:

- 80% bitki si u svom tieru, a ostalih 20% te baca i u tier IX ali to je obicno sa par tier IX tenkova ostalo su osmice i pokoja sedmica. 
- Sto se tice igrivosti tenk je zabavan jer dinga kao lud pa cak i od velikih kalibara, sinoc sam dingao granatu od E75 i ferdija, a oba su imala 12.8cm topove. Najveci problem je sto ti vozac lako rikne, valjda zbog weakspota naprijed i zna biti iritantno jer rikne ti ga izlijecis i opet na sljedecem pogotku rikne.
- Oklop je pravo dobar i zna dingati i sa guzice dosta pogodaka, najvaznije je fino se nakositi i moze se izdrzati dosta. Mobilnost mu je zadovoljavajuca i ne bi trebala predstavljati nikakav problem.
- Glavna boljka je top def. Za 11800 golda je definitivno slab. Steta koju pravi je stvarno super i nije toliko neprecizan koliko se misli mada ne ocekuj da snajpas sa njim ali mu je penetracija za cijenu uzasno losa kada se pogleda Lowe, T34 i FCM. Zbog toga nije neki moneymaker, kod mene sa premiumom se pretezno krece od 65k do 85k. Mislim da sam 3 puta presao 100k ali to je ono 102 do jedno 107k.
- Stvar koju najbolje radi je da trenira posadu i imam osjecaj da to radi brze od ostalih premium teskasa. 

Imas jos jednu manu kod njega, a to je slaba kupola. Sa T34 mu bez problema bušim kupolu od naprijed, trup se ni ne trudim gađati...

17 godina
ja111 kaže...

Igrica mi ne zeli vise snimati

Pročitaj si ovo:

http://www.bug.hr/ostav/oleg-mastruko/70915.aspx

15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS6 je otprilike ko stock IS3 kolko se meni čini

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T34>Type>FCM50T>Lowe~8.8Jag>IS-6>KV-5

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Jel dobro zarađuje onaj Super Pershing? Može li zaraditi bar 50k u prosjeku? Jučer igrali partiju, lik je bio zaslužan za pobjedu. Budući da najviše volim mediume, taj se čini dobar i jeftin (samo što je spor).

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Jel dobro zarađuje onaj Super Pershing? Može li zaraditi bar 50k u prosjeku? Jučer igrali partiju, lik je bio zaslužan za pobjedu. Budući da najviše volim mediume, taj se čini dobar i jeftin (samo što je spor).

Čistih 50k može ako se jako dobro potrudiš.

17 godina
moderator
Ziga kaže...

To onda nije prosjek već neki max.

Gledam ove novije premium tenkove i TD-ove 7. i 8. tiera koji nisu nešto skupi (u odnosu na one 12k golda mrcine) a da lijepo zarade. Ali ako je prosjek nekih 30k, onda mi se ne isplati davati lovu za to, radije to nagrindam sa KV-1 i T-34.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

na tvom mjestu bih rade uzeo t34 ili ovog francuza novog, siguran sam da je fora upijati granate s sp ali kaj ti to vrijedi kad ima cackalicu od topa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Gledam ove novije premium tenkove i TD-ove 7. i 8. tiera koji nisu nešto skupi (u odnosu na one 12k golda mrcine) a da lijepo zarade. Ali ako je prosjek nekih 30k, onda mi se ne isplati davati lovu za to, radije to nagrindam sa KV-1 i T-34.

Znaš što je MAJOR problem? što su rijetke dobre partije gdje je sve timski posloženo....

kako ćeš uvijek zarađivati maximum ako gineš zbog kretena koji su te napustili ili čekaju da tebe netko dovrši kako bi oni mogli njega?

Gle za 50k netto zarade trebaš oštetit bar 5-6 tenkova i maznuti minimalno trojicu uz eventualnu neku medalju tipa "Sniper" ili nešto slično.

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Ziga kaže...

za partiju sa nekih 2.5k do 3k dmg-a možeš dobit i 75k čiste zarade,50k nije nikakav prosijek ni max za super peru,tolko dobiješ ako baš neka osrednja partija...

17 godina
luka94 kaže...

za partiju sa nekih 2.5k do 3k dmg-a možeš dobit i 75k čiste zarade,50k nije nikakav prosijek ni max za super peru,tolko dobiješ ako baš neka osrednja partija...

Hmmm..

meni je s Su-122-44 prosjek čistih oko 35.000.. nema teorije da zarađujem 50-60.000 čistih jer nemaš gdje te pare nagrindat s kretenima ingame...

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
luka94 kaže...

Hmmm..

meni je s Su-122-44 prosjek čistih oko 35.000.. nema teorije da zarađujem 50-60.000 čistih jer nemaš gdje te pare nagrindat s kretenima ingame...

dobro si reko sa kretenima,al znaju se dobre partije nać gdje se zaradi dosta para,al mislim da ste svi koji sad kupujete prem. tenkove trebali reagirat ranije i kupit KV-5,evo moja najbolja sa njime

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice