Ne znam dal znate za ovu akciju sa Kinezima..Valja igrati do 10.2. sto vise i molit boga da vas posere partija zivota jer ce prvih 100 igraca koji su imali epic partiju dobit neke golde..Vrijedi za sve tiereve naravno sto veci tier vise golda,a dva najbolja navodno dobivaju Typove a treci mjesec dana premiuma....Mene to bas ne ferma ali who knows mozda se i desi..uglavnom jedan frend je jucer s Kinezom tier 1 napravio preko 700 DMG-a lol..samo treba nabrijati tenkic do kraja i hebanje keve!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da su ova dva tenka različita kao nebo i zemlja ali zanima me koji je bolji moneymaker...htio bih si ubosti jedan ali ne mogu se odlučiti. Vidim ljudi se žale na top i sporost SP.
18 | T26E4 Super Pershing |
---|---|
3 | SU-122-44 |
Cini li mi se ili su stvarno Kinezi jako osjetljivi na ostecenja modula i posade?Skoro svaki udarac u onog Chia i M5 mi zavrsi ostecenjem necega .Na M5 dosta motor odlazi cesto kada primim udarac od naprijed.Zasada sam dobio dojam da su dosta osjetljivi,ali opet vecina tih light tenkova je takva.
Znam da su ova dva tenka različita kao nebo i zemlja ali zanima me koji je bolji moneymaker...htio bih si ubosti jedan ali ne mogu se odlučiti. Vidim ljudi se žale na top i sporost SP.
Ako imaš love, onda Super Peru, ako nemaš... onda ruski TD
Jer s TDom dobiješ 1000 golda, digneš posadu s 50 na 100% za 400 golda i odmah možeš odabrati skillove bez mučenja i uključiti ubrzavanje treniranja posade..
Pogledaj par stranica unazas moje postove s SU-122-44 pa vidi kako zarađuje i kako se "ponaša". Uglavnom tenk je strava, i buši sve što god pogodiš
Jer s TDom dobiješ 1000 golda, digneš posadu s 50 na 100% za 400 golda i odmah možeš odabrati skillove bez mučenja i uključiti ubrzavanje treniranja posade..
Pogledaj par stranica unazas moje postove s SU-122-44 pa vidi kako zarađuje i kako se "ponaša". Uglavnom tenk je strava, i buši sve što god pogodiš
što se tiče dizanja posade za gold može se pokušati i sa dizanjem zapovjednika sa 50% na 100% te zatim uzmeš mentora pa ti se ostala posada ubrzano počne trenirati. to sam ja napravio na tenku prije t29 i sada mi je posada na t32 pristojna. s tim da do t10 ću vjerojatno debelo zagristi u 3 dodatni skill.
Cini li mi se ili su stvarno Kinezi jako osjetljivi na ostecenja modula i posade?Skoro svaki udarac u onog Chia i M5 mi zavrsi ostecenjem necega .Na M5 dosta motor odlazi cesto kada primim udarac od naprijed.Zasada sam dobio dojam da su dosta osjetljivi,ali opet vecina tih light tenkova je takva.
Ah, kineska (ne)kvaliteta.
Odlučio sam opet malo zaigtat wot, odem na stranicu skinut client, kad ono 4.4 Gb. Prije nekih pola godine je bio oko 2 Gb. Brzo su nas našopali novim stvarima.
E ova ti je dobra buši sve što pogodiš, tenk ima jako lošu penetraciju i sporo nišani, to je top sa KV1s sa duplo bržem rel time , jako puno bounca tier 8 tenkove pogotovo IS3 čak i T32 i T34 a KV4 sa boka teško probija za tier 9 da nepričam. Ako imaš sreće da uletiš u tier 7-6 bitku tu si uber stroj. Super pero je bolji izbor a ovaj možeš koristiti da malo odmoriš od spore vožnje u među partijama, što i ja radim.
E ova ti je dobra buši sve što pogodiš, tenk ima jako lošu penetraciju i sporo nišani, to je top sa KV1s sa duplo bržem rel time , jako puno bounca tier 8 tenkove pogotovo IS3 čak i T32 i T34 a KV4 sa boka teško probija za tier 9 da nepričam. Ako imaš sreće da uletiš u tier 7-6 bitku tu si uber stroj. Super pero je bolji izbor a ovaj možeš koristiti da malo odmoriš od spore vožnje u među partijama, što i ja radim.
to sve stoji...
ali superpershing ima jos gori top...
imam osjecaj kao da na vecoj udaljenosti gubi penetraciju i to za dosta, pa jbt na 400m ni IS nemozes probiti
sva sreca da gold ammo ima cca 250pen pa se s tim vec da igrati, al onda ak se previse ispucas tenk ko moneymaker gubi smisao...
Ako kupis Super Shit nemozes ga igrat bez zlatne municije. Ako ti naide tier8 heavy ne mozes mu nista. U kupolu mu sve prolazi. Dobro promisli sta ces uzet. Ja sam uzeo SP i SU, i SU je prava masina ako inace igras TD. Ako ne onda bolje SP.
Rekao bih da u kupolu baš i ne prolazi "sve" kako ti kažeš. Jedino će sigurno proći ako pogodiš onaj vrh na kupoli tj. "poklopac". I također će proći ako pogodiš strojnicu sprijeda na trupu. Znam jer dosta granata popije lijevo i desno od topa kada ga gađam sa IS-3.
Ja sam se dvoumio izmedju ova dva tenka pa sam na kraju kupio oba
SuperPershing bolje zaradjuje od SU-144-22, to je zato što možeš duže preživiti sa SuperPersingom jer ima duplo više hp-a... Meni je SU-144-22 zabavniji za igrati od pershinga jer to malo čudo je nevjerovatno okretno hehe.. samo što ima jako skupe granate al dela jako dobar damage... SPershing ne dela jako puno damage naspram SU-a... al i pershing je jako dobar tank samo nikako ne računaj da je to medium... to je više light haevy tank... i primat ćeš jako puno pogodaka bez damage ... stell wall će biti tvoja učestala medalja svakako uzmi SuperPershinga!
Super pershing je dota tvrd, meni cak i iz ferdinanda zna popit granatu bez dmg ako je malo losije plasiram.
evo vrijeme krize jos traje i uz masovna otpustanja posada bez faksa, slijedi i masovna rasprodaja voznog parka (either deliver either dismiss) znaci il pij il setaj, nije ti ovo cekaonica
posto sam se malo zanio sa povratkom na nize tiere, uz puno slotova i puno previse rusa, i zadrzavanje tenkova zbog nostalgije, sve je otislo kvragu
sad je 49 slotova
pa racunam treba mi za 6 nacija po 8 slotova (vise manje) a i eu stisce da zasto britanci nisu ravnopravni rusima (nijedan uk tenk zasada) a i kinezi naviru sa svojim dvd tenkovima
uslijedila je prodaja t-28, t-34, t-34-85 i prelazak na t-43 i kv-13 (trebam skupit kredite)
prodan kv-2, t-29, m4e8, hellcat-sve sa opremom, pzr 3/4 i pzr4, m7mt bacen u reciklazno dvoriste i otkljucan t21 sa ponesto free expa
nakupilo se 4 milje pa sam kupio:
davno otkljucani m12 sa vec pretreniranom posadom (eh, vremena dok se to jos dalo)
panther, t-43, t21
jos imam otkljucani kv-4 i s-51(to kad dovrsim su-8 i otkljucam su-14,pa samo pretreniram posadu i idem na 212 preko s-51,izbjego bi skolski bus svim srcem)
jos su u oglasniku kv-3(gift tank jos od 10 x t-127 prodanih,dosao je s neba-digitalnog, naravno)
mozda frknem i is-3, ne igram s njim, sam zauzima parkplac
razmisljam i da se rijesim amx-ova, imam od elc do 13 90,nekak bi prodal 12 i 13 75 jer imaju isti top,a kupljeni su u pola cijene, grajndani i preseljeni tier vise-zarada zagarantirana,a i posada na 13 90 je taman krenula 2. skill
uglavnom gledam unaprijed, vidim da kod amera i posebno kod rusa u visim tierima nema posla za radiste (ja sam isto vezista ftw!) bice barem 10-ak rusa i jedno 5 amera visak, i to neperspektivni, mogu ih jedino ostavit za neki comeback nekog tenka nizeg tira iz nostalgije
arti grajndam tir 5, td tir 7, i hevije isto(ger i fra),medsi su sad svi 7
light jos zapeo na 4.,nikak da se primim toga
1. kakvi su ukratko britanci, na kaj pazit i koji su tenkovi ok
2. kinezi-prvi dojmovi? posada sa tajpa bude itekako dobro dosla
3. kak radi perk intuition? imam ga na t34 al nisam uspio skuzit kak tocno radi
see u on the battlefield
intitution ti omogućava da kad mijenjaš tipove granata,da ti ta granata koju hoćeš stavit već bude u topu,ili ti no reload kada hoćeš promijeniti shell type
intitution ti omogućava da kad mijenjaš tipove granata,da ti ta granata koju hoćeš stavit već bude u topu,ili ti no reload kada hoćeš promijeniti shell type
Ali to ne radi svaki put, to radi npr jednom na 10 put il koliko...

Rekao bih da u kupolu baš i ne prolazi "sve" kako ti kažeš. Jedino će sigurno proći ako pogodiš onaj vrh na kupoli tj. "poklopac". I također će proći ako pogodiš strojnicu sprijeda na trupu. Znam jer dosta granata popije lijevo i desno od topa kada ga gađam sa IS-3.
Taj tenk je jako mekan,ja sam ispucao barem 10-ak granata u 2 Super Pera i skidao sam im 170-190 sa oni D10T topom na SU-100M,tako da sam prilicno razocaran s njima kao premium tenkovima.Rekao bi ja je barem 6/10 granata proslo sa dmg,a jos 1-2 sa nula dmg,ali penetrirali su.Oba tenka sam gadjao samo u kupolu jer im se to i vidjelo samo.
Ja to imam na posadi na T34/T29 i ništa ne kužim kako to radi, jednom mi je uspjelo ne znam kako a svaki put kad hoću da promjenim krene loading otpočetka... A to traje u ovom slučaju :/
Ja to imam na posadi na T34/T29 i ništa ne kužim kako to radi, jednom mi je uspjelo ne znam kako a svaki put kad hoću da promjenim krene loading otpočetka... A to traje u ovom slučaju :/
Kao sto sam rekao, to ne radi svaki put nego jedanput na 20 put otprilike, kuzis? 19 put reload-as drugi tip granate i nijednom ti se perk nece ukljucit, al 20-ti put ce radit i onda opet izpocetka 19 put nece radil, al 20-ti put ce radit, kuzis sad?
Kinezi su zaista očajni. Bolje tenkove bi napravili mi forumaši zajedno nego što su ih oni napravili, a nažalost su predstavljeni previše realno u igri i morat će ih napraviti jačima da budu jednaki sa drugim nacijama.
Kao sto sam rekao, to ne radi svaki put nego jedanput na 20 put otprilike, kuzis? 19 put reload-as drugi tip granate i nijednom ti se perk nece ukljucit, al 20-ti put ce radit i onda opet izpocetka 19 put nece radil, al 20-ti put ce radit, kuzis sad?
Ma je čitao sam da je to neka vjerojatnost da će loader ubaciti granatu u pol reloada kad se potrefi, mada dosta glupo mi se čini taj perk jer sam očekivao ipak svaki put da kad mi zatreba HE granata da neću morat čekat pol desetljeća da T34 reloada, a ono niti jednom nisam taj perk iskoristio u bitci... Debilna stvar, mogao sam staviti nešto korisnije...
Ma je čitao sam da je to neka vjerojatnost da će loader ubaciti granatu u pol reloada kad se potrefi, mada dosta glupo mi se čini taj perk jer sam očekivao ipak svaki put da kad mi zatreba HE granata da neću morat čekat pol desetljeća da T34 reloada, a ono niti jednom nisam taj perk iskoristio u bitci... Debilna stvar, mogao sam staviti nešto korisnije...
Ako imas dva loadera,na oba stavis i povecava se sansa da stavi granatu. Na Objectu 212 mi imaju oba loadera,dolazio je is3 a ja sam imao napunjen top sa HE i odma me prebacilo na AP i one shoot.
Ako imas dva loadera,na oba stavis i povecava se sansa da stavi granatu. Na Objectu 212 mi imaju oba loadera,dolazio je is3 a ja sam imao napunjen top sa HE i odma me prebacilo na AP i one shoot.
Proof:
This perk creates a 17% chance that the shell type will switch instantly when changing shell types, regardless of whether the gun was loaded and ready to fire or in the middle of the loading process. At least from v0.7.5, the effect is cumulative, so two Loaders with this perk will create a 34% chance. After the perk takes effect, the gun must be completely reloaded before it can take effect again.
S wot wiki-ja...
Da 4 ujutro je, jbg drijemao sam od 10 do 12 i sad nemogu zaspat -.-"
Proof:
This perk creates a 17% chance that the shell type will switch instantly when changing shell types, regardless of whether the gun was loaded and ready to fire or in the middle of the loading process. At least from v0.7.5, the effect is cumulative, so two Loaders with this perk will create a 34% chance. After the perk takes effect, the gun must be completely reloaded before it can take effect again.
S wot wiki-ja...
Da 4 ujutro je, jbg drijemao sam od 10 do 12 i sad nemogu zaspat -.-"
E da 4 ujutro i cini mi se kao da su djeca uzela od tata acc-e i voze is7-ice i onda bjeze po mapi,majko mila izludit cu kad vise ni teskasa t10 nema nitko pametan da vozi...
EDIT: na pjescanoj rijeci ja arty i 5 komada teskasa ukljucujuci is7,is4,is8 i jos par njih campa u bazi na poziciji gdje je ono brdo s desne strane blizu,i nakon 4 min svi mrtvi wtf???
Heh vidiš o tom nisam razmišljao tnx ;) Da sam bio pametan vjerojatni bi se sjetio toga tada, sada ne znam koje sam stavio perkove za 2. red...
ovo ja zovem čudom,još mi sad nije jasno kak sam izvukel živu glavu sa papirnatim francuzom,tj. najviše zahvaljujući u mojem timu Conqueroru koji je zablokiral T54 da me ne ubije i da relodam i T43 koji me nije mogel ubiti jer nemam pojma kam je gađal
imal sam oštećeni gun,engine,radio,ammo i fuel tank
Nego,koliko bi me okvirno u kunama koštao da kupim t34?A koliko mjesec dana premiuma?KOliko bi me obadvoje koštalo?
Nego,koliko bi me okvirno u kunama koštao da kupim t34?A koliko mjesec dana premiuma?KOliko bi me obadvoje koštalo?
pa izračunaj si sam,kaj je tak teško pogledati kolko dođe na njihovoj stranici T34 i premium account???