World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.382.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
jura kaže...
g12356 kaže...

Nego,koliko bi me okvirno u kunama koštao da kupim t34?A koliko mjesec dana premiuma?KOliko bi me obadvoje koštalo?

pa izračunaj si sam,kaj je tak teško pogledati kolko dođe na njihovoj stranici T34 i premium account???

Mozda covjek ne zna koliki je tecaj eura na danasnji dan!! {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Euro je 7.50 otprilike....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne,nego mislim da ja prvi puta to gledam,a ni neznam gdje tj. na kojem linku pogledati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ne,nego mislim da ja prvi puta to gledam,a ni neznam gdje tj. na kojem linku pogledati.

mozda da napises konverter valuta u google?

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

..kako ces onda znati odakle kupit tenk i uplatit premium?? {#}

evo link,odi pod PBZ alati i klikni mjenjacnica i tu ces najbezbolnije to preracunati!!{#}

http://www.pbz.hr/Default.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 13:57 (juno).
15 godina
neaktivan
juno kaže...
g12356 kaže...

..kako ces onda znati odakle kupit tenk i uplatit premium?? {#}

evo link,odi pod PBZ alati i klikni mjenjacnica i tu ces najbezbolnije to preracunati!!{#}

http://www.pbz.hr/Default.aspx

to i tražim,a ne konverter za novac

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
g12356 kaže...

Nego,koliko bi me okvirno u kunama koštao da kupim t34?A koliko mjesec dana premiuma?KOliko bi me obadvoje koštalo?

Mjesec dana premiuma je 2500 golda = 9,99 Eura (75-76 Kn)

T34 je 12000 golda = treba ti paket od 14500 golda = 49,95 Eura  (~378 Kn)

Kupiš tenk i ostane ti 2500 golda, taman za 1mj premiuma..ili digneš posadu s goldima s 50% na 100%

14 godina

ovo danas je nemoguće... prvo ujutro matchmaking je nemoguć.. sa tier 6 ulazim protiv desetki i devetki.... a popodne gubim partije po 15:2, 15:3 , strašno....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
quickr kaže...

ovo danas je nemoguće... prvo ujutro matchmaking je nemoguć.. sa tier 6 ulazim protiv desetki i devetki.... a popodne gubim partije po 15:2, 15:3 , strašno....

Mene muči artiljerija, od 8 do 12 komada teške artiljerije sveukupno...to je neigrivo! pa ti igraj Tier X :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja i igram t10 ali s bat chatom 25t i nevjerovatno je kako ti kemperi s artyem lijepo rageju kada ih pobijem i spotam. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo dvije bitke od malo prije, gotovo identične, prva sa T26E4, a druga s T34, a pale i neke nove medalje na moj zid :) Bilo govora vezano za T26E4 i ostale premium tenkove (T34?). Pa najviše igram s T26E4, nekako mi najviše odgovara. Prednost mu je definitivno oklop, ali to treba uzet s rezervom, jer je podebljan samo na prednjem dijelu i prednjoj strani kupole. Zato je važno T26-icu uvjek okrenut prema protivniku, a bokove i zadnji dio skrivat k'o zmija noge. Sam vrh kupole (komandantsko okno mislim da se tako zove), je također jako ranjivo, i iskusni će uvjek tamo gađati super-peru frontalno. Što se tiće topa, hah 170mm pen i 90mm kalibar (cca 200+ dmg), to isto treba znat koristiti, neće probit sve živo, ali flankani tenk može past u neugodan zagrljaj to svakako. Najviše igram kao support, ali kad treba malo pogurati stvai zbog oklopa on to može svakako. Što se tiće preporuke, naravno ja bi ga uvjek preporučio  {#}. T34 je slična stvar, samo slabiji oklop, on je više support. Trup nije toliko teško probit, a i ranjiv na artiljeriju. Ja ga uglavom igram kao drugi red u bitci, baš mi ne pada na pamet ić se gurat prvi, jer lako skidaju gusjenice. Top je dosta jak (120mm sa 250mm pen), tako da tu nema problema (osim naravno forntalni tier X ili tako nešto)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Oly_E3 kaže...

Evo dvije bitke od malo prije, gotovo identične, prva sa T26E4, a druga s T34, a pale i neke nove medalje na moj zid :) Bilo govora vezano za T26E4 i ostale premium tenkove (T34?). Pa najviše igram s T26E4, nekako mi najviše odgovara. Prednost mu je definitivno oklop, ali to treba uzet s rezervom, jer je podebljan samo na prednjem dijelu i prednjoj strani kupole. Zato je važno T26-icu uvjek okrenut prema protivniku, a bokove i zadnji dio skrivat k'o zmija noge. Sam vrh kupole (komandantsko okno mislim da se tako zove), je također jako ranjivo, i iskusni će uvjek tamo gađati super-peru frontalno. Što se tiće topa, hah 170mm pen i 90mm kalibar (cca 200+ dmg), to isto treba znat koristiti, neće probit sve živo, ali flankani tenk može past u neugodan zagrljaj to svakako. Najviše igram kao support, ali kad treba malo pogurati stvai zbog oklopa on to može svakako. Što se tiće preporuke, naravno ja bi ga uvjek preporučio {#}. T34 je slična stvar, samo slabiji oklop, on je više support. Trup nije toliko teško probit, a i ranjiv na artiljeriju. Ja ga uglavom igram kao drugi red u bitci, baš mi ne pada na pamet ić se gurat prvi, jer lako skidaju gusjenice. Top je dosta jak (120mm sa 250mm pen), tako da tu nema problema (osim naravno forntalni tier X ili tako nešto)

Da dosta jak, najjači od tier 8 heavya ako se ne varam, em po dmg-u, em po penetraciji, te je i dosta precizan... pravo đubre od premiuma, zna se dosta puta desiti da me drmne za 500...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

From the January 19th at 07:00 CET (06:00 GMT) until January 22nd at 06:30 CET (05:30 GMT), you can enjoy the following bonuses in game: 

Crew experience x2

Make your soldiers learn faster during this special.

7000 credits earned with the Steel Wall medal.

Be strong and roll with the punches! This medal is awarded to those tankers who receive and survive more hits (at least 11) with a potential damage of at least 1,000 HP than any other player on the entire battlefield.

50% discount on the following tanks:

Tier VI KV-1S (Soviet)

Tier V PzKpfw IV (German)

Tier III SU-76 (Soviet)

Tier V StuG III (German)

How about enlarging your arsenal for half price?

70% more credits with the following tanks:

Tier VI KV-1S (Soviet)

Tier V PzKpfw IV (German)

Tier III SU-76 (Soviet)

Tier V StuG III (German)

Not only are they cheaper, you win also more credits after each battle!

25% discount on camouflage

Choose a temporary or a permanent new look for your favourite vehicles!

2 0 hvala 6
17 godina
2x na crew je uvijek super stvar. Taman bih mogao rijesiti typau do kraja cetvrti skill.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji preporod, update na Wot i novi driveri za amd, 7avg fps more {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...
g12356 kaže...

Mjesec dana premiuma je 2500 golda = 9,99 Eura (75-76 Kn)

T34 je 12000 golda = treba ti paket od 14500 golda = 49,95 Eura  (~378 Kn)

Kupiš tenk i ostane ti 2500 golda, taman za 1mj premiuma..ili digneš posadu s goldima s 50% na 100%

ni u kom slucaju nemoj to napravit bez obzira koje premium vozilo kupis !

kao prvo goldi za trening posade su glupost i bacanje novaca-bolje uzmi slotove, barracks enlargement ili prem acc

za mjesec dana premiuma dignes posadu jako visoko, zaradis hrpu creditsa i zgrajndas i sve ostalo u garazi na cem radis

kao drugo,ako kupujes npr. t34, NE UZIMAJ posadu za prem tenk

bilo koju drugu heavy usa posadu mozes ubaciti u t34 i bice na 100% kao i u svom maticnom tenku,a mozes ju koristit tam di ti treba

nakon svake partije dobice onoliko expa kolko zaradi i tenk + ubrzani trening posade

ak ubacis posadu iz npr. mediuma, zaradice manje expa, nadji na wot portalu negdi pise tocno

osim zarade kredita bit prem vozila je trening posada za tu naciju i taj tip vozila

ja sam najbolju posadu pretreniral za t34 al ce ic u t110 cim ga otkljucam,a posto ih ide 4 mislim u njega, ostaje mi jos jedan loader da ga prebacim negdi drugdje

isto tako u tetrachu treniram posadu iz t-50, a u t1e6 posadu za t21 i t71

a ovu iz tajpa cu pretrenirat za nekog drugog mediuma koji je dobar i zabavan,a onda sve ostale medium posade rotirat kroz tajpa da se levelaju{#}

premium tenk je ko autobusni kolodvor, svi ga mogu koristit

a ovaj perk intuition sad ima vise smisla na svim tenkovima uz dostupne gold granate, posebno na onima sa derp gunovima tipa kv-2 ili svabe sa 10.5 kratkim,u zaru borbe mozes promijenit granatu i nekog ownati

thx onom ko je napisal da se od x.y patcha zbraja postotak sa obadva loadera

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 23:49 (ED63).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio SU-122-44 i moram priznati da je tenk prezabavan. Odlučio sam se za njega jer igram samo TD. Golde nisam trosio na posadu, prebacio sam posadu sa SU-100 na 90 % i nakon 3 sata igranja vec je na 94 %. 

Tenk je kao i SU-152. Top je praktički isti, samo sto mi se čini da je malo neprecizniji. Ali je zato mnogo brži i manevarske sposobnosti su mu ekstra tako da je lako kretati se sa njim kroz grad, što je za SU-152 nemoguća misija, a i više zarađuje.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hello and welcome to World of KV-1S. Please bend over and prepare your anus for a check.

http://i.imgur.com/jNFgR80.jpg

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal zna netko di ima za skinut onaj mod s kojim možeš micat kameru dalje od tenka ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ono kad si sam korisniji od cijelog tima...Ostao mi još samo amx 40 koji je vjerojatno bio afk...da sam imao vremena i njega bih skinuo

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nemam nikakve MODove u igri i slično pa bih molio ekipu ako mi mogu preporučiti dobar "ciljnik". Negdje sam vidio da isti mijenja boju ovisno gdje treba pogoditi... hvala

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ziga kaže...

Nemam nikakve MODove u igri i slično pa bih molio ekipu ako mi mogu preporučiti dobar "ciljnik". Negdje sam vidio da isti mijenja boju ovisno gdje treba pogoditi... hvala

Pa defaultni ti trokutic mijenja boju?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

probaj ovaj:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-083-j1mb0s-crosshair-mod/#top

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 17:25 (jura).
17 godina
Krešo91 kaže...

Hello and welcome to World of KV-1S. Please bend over and prepare your anus for a check.

http://i.imgur.com/jNFgR80.jpg

Više mi ih dosta cijeli dna ubijati.  Uhvatio sam se kineza sada na t6 i stalnooooooooooooooooooooo kv1s

A najgore od svega MM radi olično pa i ne dolazi u borbe večer tiera. Danas s Type 58 možda dvije da sam uletio u veči tier.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:04 (Gajotres).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

javlja li vama mozda da je server njihov u banani? sada me izbacilo i ne vraca u nutra, steta, bila lijepa partija...

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesam ja dobio ban ili je server otisao na godisnji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Puko sever, neradi ni forum.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

sta forum i stranica im pala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nebi me čudilo da im netko radi ddos...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

sorry, server wot is busy{#}

you are in a queue to enter the game{#}

wait please

(working as intended...{#})

btw kaj od opreme stavit na kv-1s, mislim si ga ostavit ko troll oldtimera

ramer vent i gun drive?

ili ima neki bolji recept{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje