- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam ni sumnjao da će biti u garaži.
Ima se, može se. :D
EDIT: Peacekeeper, prethodna strana.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=561&jumpto=3067415&sort=asc&view=flat
Ovi su malo pretjerali sa arty u randomu...8 s naše strane i 7 s njihove.
znam mystik sad sam tek vidio to...
World of Arty..
Kako promjeniti mail? poslati poruku na support?
sorry server wot is busy :D
Taman me izbaci kada dobivamo 11-0.
Sry za offtopic... kada izlazi WOWP ?
Dobro meni je partija taman počela
Sry za offtopic... kada izlazi WOWP ?
Vjerojatno kasnije ove godine.
To ionako preskačem, katastrofa kontrole, taktike nikakve, sad bi ja trebao gledati 15 min kak se dvojica natjeravaju po oblacima. 0 u usporedbi sa taktičkim mogućnostima u WoTu.
Čekam WoW, sada je World of Warships, nije Battleships, po mome skromnome mišljenju WoW i WoWp su trebali zamijeniti mjesta što se tiče izlazaka.
to sam si i ja nekako mislio.. falit će taktička komponenta u wowp.. ja ostajem na tenkovima
onaj osjecaj kad imas is4 na 100% i napadas is7 koji ima 11% i izgubis
Hebem ti igru i sve
WOWP će biti igra za zabavu, a ne za razvijati taktike...
ljudi jel vama hoće uć u igru?meni neće i piše povezivanje na mrežu nemoguće
Serveri su pali. (valjda)
edit: vidim, imaju problema i sa forumom...
Serveri su pali. (valjda)
e onda odo cod5 igrat :D
Hebem ti igru i sve
na koju foru?
serveri opet up
zasto mi je igra nakon tog pada servera strasno lagga?! -_-
ja o ovome razmišljam već neko vrijeme,zašto ne spoje WoT i WoWP,sa time bi postojo air support za tenkove i u WoT bi mogli dodat AA tenkove (čini mi se jedan low tier njemac već ima Flak-a),šteta što se tako nešta neće desit,sa time bi bilo moguće radit i taktike u WoWP,šteta što će to ostat samo san :(
ajd da se i ja ukljucim u raspravu
otkad pamtim da igram,znaciod nekog tira 3, uvijek preloadam HE u cijev na pocetku partije
pa ko prvi naleti...ak je skaut,detracka ga ili rokne totalno(t34), a ak je panic shoot,ipak nekaj stete napravi s malo ciljanja,a i nije mi zao,jeftinije granate pa raspali (necu ispucat soma cred za mozda pogodak na vecim topovima,al na svim ih koristim)
i uvijek tako.
jedino...
kv-2 preloadam AP po istim pravilima,doci ce skaut,neko brz neko mekan pa da ju popije
ostalo HE rokam (napominjem da sam nedavno roknul HE u t34 u bok kupole i prosla je cijela unutra (900dmg) i jos vatricu pozapalila
na kv-2 je gun drive obavezan da to nisanjenje na nesto lici,i taktika nekog s foruma(zaboravil sam ko) udjes u snipe mod,namjestis top prema nubu za pawnanje,stisnes r da polako izlazis iz zaklona i da se nisan ne poveca, roknes nuba i natrag (dokaz a ne obecanje)
cak sam i davno isprobavao AP na wespi,al kad sam 3 put zaredom dingal, uzimal sam samo HE (davno davno,prije 7.0)
al da ce bit i dinganja sa HE, bice vjerujte mi,0 dmg itd.
jedino sa amx-ovima igram bez he
prosjecna steta se dogadja kad HE penetrira( prosjecna do maksimalna do pozar do ammorack,zavisno od mjesta pogotka)
ak se ne probije,onda je pola stete ili i manje zavisno o oklopu i kalibru granate,ima sve na wiki sam treba pronac,mislim da u battle mechanic
i da kv-2 je zvjer sa 152,moze ic i dovrsavat svakog ko proviri,al protiv visih tireva nestane brze nego 100€ na cesti
a sa 107 mu fali mrvicu vise mobilnosti
naravno kad je 100% posada,jer nikakva oprema nemoze uciniti da 75% bude radilo brze i bolje od 100%, posebno ak se uzme vent i brothers in arms
kupio t20 u po cene,vec nagrajndo lovu nazad jucer popodne non prem,samo tenkovi na akciji i vk3601 (da i tigra uzmem "upo cene") i sad mi je zao kaj sam potrosil expe na arl-u za motor,vec bi imal amx m4 45,al bude bude, ak ne sad onda drugi put
ekipa, ping je 100-300 jer nubovi su na fejsu u romingu,pa nemres ni pristojni gejm imat, ko da je zahrdjal proc
hebeni turisti
pozz iz hvara (bio bi morski pozdrav, al dobro znam kak od morskog zraka zahrdjaju tenkovi)
ovdi je pakleno cool
Hebem ti igru i sve
Mogao si HE komotno koristit :D
Hebem ti igru i sve
Mogao si HE komotno koristit :D
ali nema većg gušta nego kad se za tebe zaljepi tenk sa malo hp-a i kokne sebe koristeći he granate.
ali nema većg gušta nego kad se za tebe zaljepi tenk sa malo hp-a i kokne sebe koristeći he granate.
hmmm....pa ako tenk koji ima malo energije se zaljepi za tebe i roka te sa he ubit će i sebe jer kako he eksplodira tako oštećuje i sebe...isprobano
hoću reći da bi prije sebe tako ubio
a kaj drugo je on napisal?
nego, danas mi se dogodilo da 4 puta za redom probijem kv4 sa 0 dmg... došlo mi je da se ubijem kablom od miša, al onda dok se frajer okrenuo i ammorackao me (70% energije sam imal još, on oko 90) mi je postalo smiješno
integracija aviona i tenkova u jedan mmo zvuči super, samo što me glava zaboli kad pomislim kakvi idioti bi to sve igrali i šta bi izvodili, već vidim 90% tima kao kamikaze koje ubiju sebe skupa s nekim u prvih 5 sekundi igre
aaa jbte.umoran sam već.sad tek vidim.ja sam umjesto "sebe" vidiot "tebe".moja greška :D
a kaj drugo je on napisal?
nego, danas mi se dogodilo da 4 puta za redom probijem kv4 sa 0 dmg... došlo mi je da se ubijem kablom od miša, al onda dok se frajer okrenuo i ammorackao me (70% energije sam imal još, on oko 90) mi je postalo smiješno
integracija aviona i tenkova u jedan mmo zvuči super, samo što me glava zaboli kad pomislim kakvi idioti bi to sve igrali i šta bi izvodili, već vidim 90% tima kao kamikaze koje ubiju sebe skupa s nekim u prvih 5 sekundi igre
Sa novom fizikom ELC amx se zajuri u brdo da bi se sudario sa niskoletećim avionom...Neprocjenjivo...
Hebem ti igru i sve
Kod mene obrnuto, evo maloprije odigrao partiju iz snova s is-4, prva u nekoliko dana, malo sam ga zanemario, uglavnom, bio sam na oko 38% u prve tri minute (2 arty me ocesale malo), i uspio sam do kraja partije dva is-7 (uz pomoc nase arty) dokusurit, ribareva luka, meni grad s ljeva, stao u sredinu luke, desni cosak nabio u zgradu, oba is-7 me dingali 10 ili 12 puta, uglavnom puno, nasa arty stala totalno ljevo, ja prvo njima gusjenice, uglavnom toliko su se iznervirali da su obojica izasli na otvoreno kod crkve i tukli po meni ali svaki metak 0 dmg, ala je bilo cheateru :P
Nakon njih spoto jos dvije ary, jednu skinio na 20-25% drugoj u 2 metka napravio 0 dmg (desava se). Nema veze s logikom ali me veselilo ipak ovaj put. Nekuzim samo gdje gadjat njemacki TD TierX, tipa sam s 4 granate samo dingo, il u bok il u prednji kraj i nist. Sva sreca pa i nasi probili s desnog boka pa ga iza polupali.
A mali KV-1 i amx 12t cuda rade, ovih 200% mi podebljalo saldo veceras s 200k na preko milionce. Nice.
Jgpz e-100 u lower plate, svaki put prolazi, a možeš i lijevo ili desno od topa ako je prema tebi okrenut tu isto prolazi.
Na boku i guzi je slab, svaki put prođe osim ako nije zakošen jako.
btw: napokon sam danas dobio chatban na 72h :D
Mislim da je ovo rekord sto se tice artija, stavio je lik na WoT forumu...
Jgpz e-100 u lower plate, svaki put prolazi, a možeš i lijevo ili desno od topa ako je prema tebi okrenut tu isto prolazi.
Na boku i guzi je slab, svaki put prođe osim ako nije zakošen jako.
btw: napokon sam danas dobio chatban na 72h :D
Ja sam dosad dobio pet puta