World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.401.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Doxy_CRO kaže...

Igra mi se vuče na HP 635

AMD e-450.

Prosječni FPS je 17, sve na lowi isključeno sve kaj se dalo isključit.

Isključi dim i skini lošije teksture i dignut će ti se fps.

I provjeri u amd control panelu dali ti je grafička stavljena na profil maximum performance.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
13 godina
protjeran
Hyperion kaže...
Doxy_CRO kaže...

Igra mi se vuče na HP 635

AMD e-450.

Prosječni FPS je 17, sve na lowi isključeno sve kaj se dalo isključit.

Isključi dim i skini lošije teksture i dignut će ti se fps.

I provjeri u amd control panelu dali ti je grafička stavljena na profil maximum performance.

Rad vas čini slobodnim
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Svaka čast Matchmakeru koji je ovo napravio...

inače kakav je pershing? Sad sam na T20 i kad ga kupim, zanima me što da istražim prvo.

“When angry, count to four; when very angry, swear.”
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 18:07 (Herp_Derp).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da je fakat uzrok što previše ljudi igra arty..

znam osobno par ljudi koji dobiju 2-3 puta sa tenkovima po nosu pa se bace na arty {#} sa artyjem i newb može kill napravit pa valjda zato {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad čitam questions & answers na eu forumu i kaže Overlord da je to vjerojatno bug u mm-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

znam osobno par ljudi koji dobiju 2-3 puta sa tenkovima po nosu pa se bace na arty {#} sa artyjem i newb može kill napravit pa valjda zato {#}

Da sigurno je to.

16 godina
Herp_Derp kaže...

Svaka čast Matchmakeru koji je ovo napravio...

inače kakav je pershing? Sad sam na T20 i kad ga kupim, zanima me što da istražim prvo.

meni loš.full sam ga istražio i nije mi dobar

nine kaže...

nije.jučer igram i kako ti prije nego što loada mapu piše koliko čega ima artija je bilo najmanje a stavio ih je sedam u svaku ekipu

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha sad me neki lik iz JNA napadne kao da koji k ja igram sa IS4 da je tenk užasno loš {#} svašta si ljudi umišljaju {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

VK3001 je vec researchan, do VK3601 mi fali oko 5-6 k expa. 
Kredita imam oko 550k, znaci jos nedovoljno ali ako prodam pzIII/IV imao bi dosta za jednog od ta dva (VK3601 je skuplji) ... 

odi na 3001 bilo koji

bolji je od 3601,barem meni

imam sva tri,ovi 3001 su elitani, posada 100%

uzo sam ih sve na akciji u pola cijene al ih sad nebi prodavo jer su mi predobri i zabavni

mogu igrat juris sa 7.5 L70,ili sa 8.8 igrat polu hevija

3001h je ko panter,strasno ubrzava i postize veliku brzinu,kupola ko na pzr4,koju ima i panter2,znaci tir 8-9 kupola,zna svasta dingat

3001p je sporiji,al malo bolje dinga,ko mali tiger p

3601 sam zadnjeg uzo,imam ga sam da do tigra dodjem,makar vidim u krajnjem tech treeju ce postat hevi

najmanje je okretan i najsporiji od trojice,a najvise ga ljudi igra (i najvise nubova jer je direktan put za tigra)

sa 3001 sam uzo i boltera sa L70,bi je attack,moji su napadali,ja sam snajpal samo,ma milina tenk,pravi medium

3601 spada u klasu prodji pa prodaj, a ove 3001 cu si ostavit,pa makar morao kupovat golde za slotove

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
nine kaže...

hahaha sad me neki lik iz JNA napadne kao da koji k ja igram sa IS4 da je tenk užasno loš {#} svašta si ljudi umišljaju {#}

Is 4, bog i batina!! Neznam zasto al ga full volim!

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas napravio svoj prvi (sa ovim accountom) "zabio se u protivnika i unistio ga" iliti ga "rammao" i to ne jednom vec 2 puta, prvi put artya i sad drugi put pzIII/IV ima oko 70-80% hpa, ja se zabijem u njega i unistim ga.. lol?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 21:48 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ne znam kaj su  s.j.e.b.a.l.i  sa zadnjim patch-em ali ovo nije normalno

ovo ne preživiš ni da si manji od makova zrna

jebo ih matchmaking

1 0 hvala 0
15 godina
ja još nijednom nisam u takvoj partiji bio, nije da mi je žao
Pričam i serem bezveze
14 godina
World of Tanks

Kad smo vec kod arty parti evo jedne, btw koji MM lol, dva Scouta u Platoonu i pri vrhu smo...

15 arty-a 15 arty-a
lol lol
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 0:59 (Stolnik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Volim ovo čudo

I još je bilo retarda u timu, s obje strane, ali i kod nas, mi branili bazu, počistim desnu stranu sam (doduše samo tigar i panther bili tamo) kad ono KV-3 i Tiger iz mojeg tima krenu prema njihovoj bazi, boli ih ona stvar što tamo više nema nikoga i što je još 7 njihovih ostalo na drugoj strani...

I amx 13 90 iz našeg tima koje je od početka govorio kako ćemo izgubit se čudio poslije

EDIT: I sad vidim sljedeća partija mi je opet x3 XP, u kojoj ću vjerojatno krepat u prvih 15 sekundi meča i dobit 25 XP-a, za popi zdit, nebi se bunio da su mi ovo utrostručili

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 2:07 (The Unforgiven).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Tipična himelsdorfska partija, međutim nisi pokazao kolegi forumašu kako igraš 1vs1 ili protiv više tenkova.

Sve je ok u ovoj bitci osim kada si gađao is-3 odostraga, neznam zašto si ciljao bok koji je bio pod velikim nagibom i to još onaj gornji dio koji je spaced armor umjesto guza.

Ja sam imao odmah na početku elite IS-8 sa 100% posadom pa neznam koliko je teško igrat sa njim na početku. No elite-an je bio prilično brz, 40-50km/h i puno brže je akcelerirao od IS-7.

Ma to sam iskopao jedan kolko-tolko dobar replay samo da pokažem Rikeru kakav je IS-8 sa gun-om. Mislim da u toj partiji je bilo oko 90% trening ako se dobro sjećam. Anyway kako god okreneš ta partija je meni bila sasvim dobra.

Iskopao sam neki dobar replay samo da pokažem Rikeru šta radi Tier 10 gun. Mogu naći neki bolji ali aj ti nađi ovdje dobru partiju od gomile loših {#}

a meni stalno radi battle recording.

IS-3 se pomaknuo brzo, ja sam reflexno htio dobit hit na njega i on je bouncao. Znaš i sam da je RNG uvijek na FUCK YOU za sve dobre igrače {#}

Elitna posada je za ljude koji vuku posadu iz svojeg prvog tenka do kraja i naravno taj prijašnji tenk prodaju iako je tenk dobar....ili za one koji imaju gomilu golda >.> 

Ja eto kupio IS-3, ima svoju posadu koju polako grindam na prvi skill i IS-8 isto. A svaki novi tenk koji uzmem obavezno ide 75% ekipa jer kad fully unlockam/upgrade-am trenutni tenk eto posada već na 50-ak % na prvom dodatnom skillu. Tako da nema potrebe trošit zlato na posadu ili konvertirat neku posadu sa postojećeg dobrog tenka za neki novi koji nemaš niti jedan komad opreme.

I zato preporučujem svima koji imaju novi tenk za kupit, i ako neće prebacivat posadu s nekog drugog tenka pričekajte malo s kupovinom i skupite dovoljno love za sve na novom tenku. Znači uzmite 75% ekipu, module koje možete i naravno dodatnu opremu i potrošni materijal. To vam je dodatnih pola milje max za većinu tenkova. Eto ja sam na IS-8 potrošio dodatnih pola milje; trenirana posada na 75%, gun, municija i potrošni materijal (repair kit, med kit, fire ext.) i mislim da još nešta sam stavio na njega jer ovo sve nabrojano nije 500k credits sigurno. Ali opet izađe oko 500k do 1 mil. dodatnih troškova za novi tenk.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 3:37 (Krešo91).
17 godina
Krešo91 kaže...

Dobio sam free 100% posadu i IS-8 zbog toga jer sam imao IS-4 u garaži kad je došao patch. Nisam lud da dajem 200 golda za 100% posadu ili retrain XD

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Krešo91 kaže...

Dobio sam free 100% posadu i IS-8 zbog toga jer sam imao IS-4 u garaži kad je došao patch. Nisam lud da dajem 200 golda za 100% posadu ili retrain XD

Oh right, zaboravio na to da si ti izgrindao do IS-4 prije patcha.....my bad :D

Ali opet kako god okreneš taj tenk je dobar i sa 75% ekipom ali ne baš toliko, koliko može biti sa 100% ekipom u full repairs ili BiA ;)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Is 4, bog i batina!! Neznam zasto al ga full volim!

meni isto... gotovo da mi je draži od IS7 lol

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Su5 i StugIII nemaju vise ammoa.... LOL!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sam mislio da si ti deinstalirao wot ;)
15 godina
neaktivan
WHO2fckru kaže...
Ja sam mislio da si ti deinstalirao wot ;)

zasto? :)

16 godina
neaktivan
Newb!!??
Ajde ti stručnjak pogodi topništvom laki ili srednji tenk u punoj brzini. Opet "stručnjak". Probao je jedanput igrati i nije išlo, sada sve zna.
15 godina
nije, samo je accaunt prodao pa sad grinda ispočetka
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Lol,ide mene koji sam u t-29 neprijateljski IS facehuggati,moš mislit kaj mi je napravio...oduzeo sam mu skoro sve,samo ga teammate cappao...

napišem mu u chat:Bad decision is.

Slijedeću sekundu već facehuggam tigera,jadan nije imao šanse pošto mi je još moj tiger pomagao(koji je ubrzo ubijen od panthera)...onda idem opet facehug tom pantheru radit ali je nažalost imao pomoć jagdpanthera koji mi došao iza leđa...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Volim ovo čudo

I još je bilo retarda u timu, s obje strane, ali i kod nas, mi branili bazu, počistim desnu stranu sam (doduše samo tigar i panther bili tamo) kad ono KV-3 i Tiger iz mojeg tima krenu prema njihovoj bazi, boli ih ona stvar što tamo više nema nikoga i što je još 7 njihovih ostalo na drugoj strani...

I amx 13 90 iz našeg tima koje je od početka govorio kako ćemo izgubit se čudio poslije

EDIT: I sad vidim sljedeća partija mi je opet x3 XP, u kojoj ću vjerojatno krepat u prvih 15 sekundi meča i dobit 25 XP-a, za popi zdit, nebi se bunio da su mi ovo utrostručili

Prema ovome ispada da mi se jako isplati moj kv-1 elitni...svaka bitka od 20 do 60k zarade i 800 do 1400 exp, ujedno pozdrav svima..prvi put pisem u ovoj temi :)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
neaktivan

Nego,pitanje,dali se isplati nadogradit turret na t-29?

Sve šta ću dobiti je malo veći view range i 100 energije,ali ono što mi smeta je to da ću dobiti i dva velika ogromna weak spota koji jako strše.Tj,dobit ću mickey mouse uši...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Sve šta ću dobiti je malo veći view range i 100 energije,ali ono što mi smeta je to da ću dobiti i dva velika ogromna weak spota koji jako strše.Tj,dobit ću mickey mouse uši...

Uši ti više ne primaju DMG, barem mi se tako čini, definitivno to uzmi! Tek u fullu ćeš osjetiti šta je zvijer, meni osobno najdraži tenk u igri!

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 11:29 (Gozz).
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...
g12356 kaže...

Uši ti više ne primaju DMG, definitivno to uzmi! Tek u fullu ćeš osjetiti šta je zvijer, meni osobno najdraži tenk u igri!

Uzet ću te za riječ,ali mislim da sam nedavno nekog t-29 damageao u uši...no dobro,kupola onda bude išla,ali zadnja ili predzadnja(prije radija)...

13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Gozz kaže...
g12356 kaže...

Neki sam baš dan dva puta zaredom sa t110 u uši gađao t 29, rupa ostane, al dmg 0.

A da nije slučajno...?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice