World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.381.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo mi iz klana malo palatoniramo i svi imaju problema, nekima cak nece da udje u igru...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

I nama u klanskoj pol tima nije moglo uci

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne radi....{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni proradilo!! 

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Victory
Sand River Friday, August 03, 2012 8:14:34 PM
Bat Chatillon 25 t  Experience received: 4,170  (x2 for the first victory each day)

Credits received 103,479
Battle Achievements: Sniper

Evo jedna iz klanske, lol pola tima nam izbacilo, tek su pred sam kraj došli i ipak smo pobijedili {#}

Pitanje za one koji su imali batmobil prije patcha,  dal je i prije tako znao dingati jer me IS-4 dvaput dingal

Replay

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 20:59 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel mi moze netko poslati 50-100 golda, ako nije problem?

rebelszuka nick.. 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 21:14 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rebelsy kaže...

rebelszuka nick.. 

Kako se gold može slat?

15 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Kako se gold može slat?

ne znam, mozda i ne moze... {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobar je KV-4, koliko vidim smece je za gro ljudi ali meni je čisto solidan. 

Jedino top i radio imam, sad se borim za gusjenice na vrazijem standardnom accountu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
bruno11 kaže...

Gold se nemože slat....barem ne u tolikim količinama. Ako oćete golda od nekoga onda dotična osoba mora uzet paket od 5.5k ili 2.5k golda i poslat kao gift.

Inače lako je zaradit 200kn preko ljeta, eto malo cijepate drva, kosite travu nekome od susjeda ili operete auto i eto vam lova....

God damn it kids, do something ffs {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 22:21 (Krešo91).
15 godina
rebelsy kaže...

rebelszuka nick.. 

netko ti može jedino kupit gift od 2500(10€), 5500(20€) golda... a 50-100 golda koji ti valjda trebaju za demontiranje opreme ti moze poslat klan ako imaju sta u klanskoj kasi... stoga ak nemas klan nađi neke koji aktivno igraju cw i drze teritorije pa im nece bit problem dat ti tolko golda...

★★★★★☆
17 godina
neaktivan
World of Tanks

idem mi na k vise jbt sve se vrti oko 3-4 mape po cijeli dan svaki dan u pm....iste mape se forsaju non stop i to 3-4 iste samo me u njih stalno baca,ma kakvi da bi neku drugu nema šanse..

Live to win!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Oh taj balkanski mentalitet... upravo odigrah rundu s KV-1S, reko nešto ležerno za x2, taman uđemo u rundu i javlja se neka faca na all chat s porukom "J3bem vam mamu u pi*ku"... reko tipični balkanac, al sam pogađao pa reko srbin il bosanac. Javlja se frajer ponosno, veli srbin po kojem su nedužnom bombe padale itd itd. I poslije frajer počne raspravu i sa ljudima iz mog tima jer im je kratica za klan NATO, a ovo je očito neki stariji frajer koji ne razlikuje igru od pravog rata i zabrijava si da smo još u ratu. Pogledam mu kasnije klan, a ono "pijanice". Reko sve mi je jasno, igrač Dampli, klan pijanice. Više se je svađao sa nama nego igrao, a bio im je top tier u timu.

Toliko o balkancima, eto da i njih spomenem da se ne pljuje samo po poljacima i rusima. On the other note, svi vi koji igrate s KV-1S redovno, koliko zarađujete za lošu, prosječnu i dobru rundu? Jer nisam ga igrao neko vrijeme i sad vidim da mu je zarada postala pravo smeće, taman da si pokrije troškove što je sramota s obzirom da je to tier 6 tenk, a kakva je tek priča sa tierom 8 negdje, jer znam da najviši idu u minus čak. 

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Oh taj balkanski mentalitet... upravo odigrah rundu s KV-1S, reko nešto ležerno za x2, taman uđemo u rundu i javlja se neka faca na all chat s porukom "J3bem vam mamu u pi*ku"... reko tipični balkanac, al sam pogađao pa reko srbin il bosanac. Javlja se frajer ponosno, veli srbin po kojem su nedužnom bombe padale itd itd. I poslije frajer počne raspravu i sa ljudima iz mog tima jer im je kratica za klan NATO, a ovo je očito neki stariji frajer koji ne razlikuje igru od pravog rata i zabrijava si da smo još u ratu. Pogledam mu kasnije klan, a ono "pijanice". Reko sve mi je jasno, igrač Dampli, klan pijanice. Više se je svađao sa nama nego igrao, a bio im je top tier u timu.

Toliko o balkancima, eto da i njih spomenem da se ne pljuje samo po poljacima i rusima. On the other note, svi vi koji igrate s KV-1S redovno, koliko zarađujete za lošu, prosječnu i dobru rundu? Jer nisam ga igrao neko vrijeme i sad vidim da mu je zarada postala pravo smeće, taman da si pokrije troškove što je sramota s obzirom da je to tier 6 tenk, a kakva je tek priča sa tierom 8 negdje, jer znam da najviši idu u minus čak. 

postoje i lošiji od tog srbina,mene je jednom hrvat vrijeđao zato što živim u vukovaru xD

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 6:39 (luka94).
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Toliko o balkancima, eto da i njih spomenem

A ti ne živiš u Hr? Jer koliko me sjećanje služi, Hrvatska je svojim većim djelom na Balkanu...Evo i link, čisto iz obrazovno-informativnih pobuda. Ukratko, molim te da ne generaliziraš, posebice ne o ljudima i narodima. To ti iz vlastitog iskustva govorim. Ne možeš zbog jednog (ili više) primitivca i seljačine zaključiti da je čitav narod takav. A posebice se takvi zaključci ne mogu donositi igrajući WoT, gdje je prosjek godina igrača manji od broja mapa...{#}

14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

postoje i lošiji od tog srbina,mene je jednom hrvat vrijeđao zato što živim u vukovaru xD

to onda nije hrvat ;-)

PRODAJEM AJVAR
17 godina
World of Tanks

Kada francuski TD dobije reloader

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na tier X.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kaj ne na fochu vec?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Kaj ne na fochu vec?

Da, ali Foch 155 :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
Riker kaže...
Unimatrix 007 kaže...

A ti ne živiš u Hr? Jer koliko me sjećanje služi, Hrvatska je svojim većim djelom na Balkanu...Evo i link, čisto iz obrazovno-informativnih pobuda. Ukratko, molim te da ne generaliziraš, posebice ne o ljudima i narodima. To ti iz vlastitog iskustva govorim. Ne možeš zbog jednog (ili više) primitivca i seljačine zaključiti da je čitav narod takav. A posebice se takvi zaključci ne mogu donositi igrajući WoT, gdje je prosjek godina igrača manji od broja mapa...{#}

http://worldoftanks.eu/community/clans/500000042-JNA/#wot&mt_order_by=role - ovdje je samo 1 (puta 97).. netreba ni spominjati da se klan prije zvao Jugoslavenska NA i imao pravu petokraku dok nije počelo masovno žaljenje

http://worldoftanks.eu/community/clans/500000246-SFRJ/#wot&mt_order_by=role - puta 85

neznam kakvo je to tvoje vlastito iskustvo, ali jesi li gledao naprimjer sp u rukometu kad smo u beogradu igrali protiv srbije...

se isto ne radi o jednom ili više njih

svjestan sam da se s srbima može normalno živjeti, nisu svi takvi, ovo su samo primitivci ispranih mozgova, ali istina je da je takvih jako jako puno koji osjećaju mržnju prema nečem hrvatskome bez da uopće znaju zašto i imaju za to pravi razlog... nijedni drugi balkanci se tako ne ponašaju prema nama, stoga nije neopravdano imati predrasude o srbima (makar ja osobno nemam nekih posebni predrasuda o njima, igram pes online s puno njih, a vjerujem da ih ima puno i u wot klanu u kojem sam)

ali nemojmo započinjati tu raspravu..

nego neznam odkud ti zaključak da je prosjek godina igrača manji od broja mapa.... neznam nijednu drugu igru osim wota da ju igra tako puno 30-godišnjaka i 40-godišnjaka, tako da je moguce da nijedna druga igra niti nema veci prosjek godina

★★★★★☆
16 godina
World of Tanks

baš gledam malo šta rade tier 10 TD i koju štetu nanose.pa to je brutalno.bojim se da bi se balans mogao vrlo lako narušit ako nastave tim putem. trenutno igram sa t54 za kojeg sam grindao ko majmun i onda mi dodje lik sa takvom grdosijom i uzme preko 70% energije. nije fer jbga. mislim da je bolje da se fokusiraju na nove linije tenkova i tier 11 heavy samo neznam šta bi mogli ubacit još :). ovi novi tier 10 mediumi su mi više kao mbt.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 14:02 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovakve likove najviše volim. {#}

Haaaaax!!! :-D Haaaaax!!! :-D
Tko visoko leti, štedi gorivo.

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
dedaa kaže...

Kaj ne na fochu vec?

Onda pretpostavljam da su maknuli sa TIER 9 FOCHA, ako nekome nije jasno.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Krešo91 kaže...
dedaa kaže...

Kaj ne na fochu vec?

Onda pretpostavljam da su maknuli sa TIER 9 FOCHA, ako nekome nije jasno.

Pa nikad nije ni imao lol.

Tier 9 francuski TD nikad nije imao cartridge sustav i nikad neće jer bi bio OP.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 14:57 (Krešo91).
16 godina
World of Tanks

Nisam dugo igrao sa m103 i opet sam se podsjetio kako je tenk odličan. baš gušt za igrat. sad sam baš naletio na jgpz e100 i kad me opleo bubrezi su mi otpali ali sam i ja njemu uzimao full damage.preko 500 :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Boldano: Dečko ne filozofiraj bezveze. Ja nisam generalizirao i nigdje napisao da su svi srbi takvi, niti sam to igdje zaključio, samo sam iznio primjer jednog igrača s naših prostora kojeg je po meni gore imat u igri nego one poljake i ruse za kojima je većina vas tu plakala na forumu.
Bold 2: lupetaš gluposti... 

A i ono još bitnije, zašto mi nitko recimo nije odgovorio na pitanje o KV-1S kaj je ustvari više vezano za igru? To sam primjetio u zadnje vrijeme, većina vas stalno dere po offtopicu, a zanemaruje stvari iz igre... čast iznimkama. 

LoL username: UnimatriX (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 16:00 (Unimatrix 007).
15 godina
Shamrock kaže...

Ovakve likove najviše volim. {#}

kolko god hocu T-54 odkad igram wot, taj T-62 hocu jos vise :D

btw. užasan je bug kad se priljepiš nekome na bok pa se on hoce oslobodit a ti ga ne puštaš pa se oba zavrtite u krug ko da ste od papira

al ajd strpit cu se do 8.0 u kojem ce nadam se napokon uvesti novu fiziku kak su najavili.. valjda nece nis za*ebat

vijest s fb

The 8.0 update it's bringing massive changes to the game play with the implementation of the new physics, the new rendering system and lightning effects. Check out the video!

mora se priznat da stvarno izgleda fenomenalno, tu optimizaciju i fiziku najvise prizeljkujem odkad igram

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 16:09 (nani_cropes).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,ovaj,kada očekujete da će taj update biti live ili barem na testu?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Mene više interesira da li ćemo morati baciti naše kompove i kupiti druge, tj. kako se to odražava na grafičku?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice