World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.417.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A čekajte,jeli hassel na kraju urmo u savezničkom zatvoru?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad se već govori o Sven Hasselu evo par dobrih linkova :

http://www.svenhassel.info/

evo i par slika

http://www.cerfix.it/Sven2.htm

ovaj lik šta ga nose mrtvog je Stani Un , a ova u 2 redu zadnja slika to je Maleni i ova slika koja je u 4 redu isto zadnja je Maleni

evo i video

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 9:47 (mlinka93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

A čekajte,jeli hassel na kraju urmo u savezničkom zatvoru?

Nije,zivi u spanjolskoj ima 94 god.

PanterA
17 godina
World of Tanks

T4 francuzi su mi uvijek super iskustvo :(

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gajotres kaže...

T4 francuzi su mi uvijek super iskustvo :(

Ja sam danas sa onim čudom od B1 imao valjda najbolju bitku sa tim tenkom ali amx 40 je noćna mora, ostao sam zadnji protiv njih 3 (hetzer, luchs, m3 stuart) i uspio sam ih sve potamanit i dobili smo bitku. Šteta što nisam napravio SS, 18k kredita sam dobio bez premiuma. Pravo iznaneđenje   {#}

I Don't Wanna Be Saved, I'm Next In Line...To Die
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 14:35 (D.N.R.).
17 godina
World of Tanks

Jednostavno imaju tu t4 liniju ukletu. Ovaj S40 je mučenje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
The Unforgiven kaže...
taj amx 40, kod njega odustao s franc. linijom, koštao me previđe živaca, koda s limenom kutijom šibica igram, nit ikog probiti, doduše bounca dosta, al to mi kur'ca znači...

ali ponekad se dogodi i dobra bitka{#}

Da sam te vidi sa marderom {#} bi ti preživio 33 hitca {#}..

13 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Wittman je ovaj sa knjigom{#}

Jeli se ti zezas???

17 godina
World of Tanks

Sjeo i Jgpz E-100.

S ovim tenkom zahtjeva posebni način igranja, stalno treba biti u zaklonu inače vas arty pojede to možete vidjeti u svakoj partiji gdje jgpz e-100 čim dođe na otvoreno masakriraju ga iste sekunde.

Ako nema artiljerije ili je pobiju dobivate puno veću slobodu i možete vi masakrirat ostale, 940-1400 damage-a otprilike dila ovaj top s tim da najviše se drži oko 960-1040 što je pomalo razočaravajuće jer vidim da object 268 i ostala ekipa sa onim topom koji ima average damage 850 redovito skida preko 900 do 1000 hp-a, a ima daleko brži reload.

Top jako malo možete zaokrenut lijevo i desno pa se morate jako često okretat na gusjenicama što vam poništi aim, uza to postoji velika šansa da ćete skinut samo gusjenicu neprijatelju, da ćete bouncat (iako bi i sa topom koji ima 50mm manju penetraciju probio to) i da ćete napravit 0 damage critical hit, a kada se nešto od tog desi jednostavno popi*dite jer do sljedećeg shota ima 21.68 sekundi i to sa rammerom, posadom na 100% i ventilacijom. U tom vremenu se može preokrenut cijela igra, tako da je moj dojam o tenku loš i više bi se isplatilo nabavit recimo T110E4 koji em ima turret i još je prilično brz i vjerujem da ima dobru depresiju topa.

1vs1 nemožete nikog pobjedit osim one tenkove koje možete one shotat, međutim kao support i za probijanje linija savršeno odrađuje posao sa svojim zastrašujućim topom i ne malih 2200 hp-a.

Što se tiče brzine nije prespor, 20-25km/h konstantnih, a kad se zalaufa postiže maksimalnih 28-29km/h. Traverse speed je druga priča, samo 18°/sec i to je najveća mana.

Sve u svemu zabavan tenk za igrat i mislim da ću ga nabavit.

jgpz e-100 u garaži: http://www.pohrani.com/f/2x/lG/4OrR0Rzc/shot066.jpg

uništavanje t95 head on i gdje sam ga pogodio: http://www.pohrani.com/f/1f/iL/LWjMFnw/shot067.jpg

object 704 na 570 metara, bouncao 2 puta: http://www.pohrani.com/f/1S/D2/4lS80GqI/shot068.jpg

statistika: http://www.pohrani.com/f/2b/Cz/mQSnzd8/shot069.jpg

Glupo mi je croppat ovdje

Like an army falling one by one by one...
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 17:14 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio amx 38 <3

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Jel ima neko onaj VK2801 light tank? Kakav je u odnosu na Leoparda, isplati li se grindati 50k exp-a?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

prije par starnica ste spominjali kupnju golda preko mobitela, ako se ne varam u igri je bio tmobile kartica, jel se može to isto napravit s vipom, ako može kako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Jel ima neko onaj VK2801 light tank? Kakav je u odnosu na Leoparda, isplati li se grindati 50k exp-a?

Ako ti se da gubit lovu u svakoj partiji, bio uništen ili ne, onda slobodno bacaj se na posao.

Iako imat 105-icu sa Hetzera na light tenku je brutala. Ali sve u svemu to je samo malo deblji Leopard.

Moj klan ga zove Fatopard {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 22:33 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
renofan kaže...

prije par starnica ste spominjali kupnju golda preko mobitela, ako se ne varam u igri je bio tmobile kartica, jel se može to isto napravit s vipom, ako može kako?

Može link na to? Tražim i tražim po temi i ne mogu naći.

~
14 godina
neaktivan

e sad da me ubiješ stvarno neznam, negdje 510-530 nisam siguran

13 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
renofan kaže...

Može link na to? Tražim i tražim po temi i ne mogu naći.

dao pay vam je 6.99 fiksni, 8.41 mob ( bar je meni tako - koristio sam dao pay za uzet mjesec prema prije 7.3 i gold je odmah sjeo )

13 godina
renofan kaže...

Tele2 je bio u pitanju, a mislim da nije bitno koju karticu imaš.

Ideš "get gold"-ponudi ti iznos koji želiš kupiti (ja sam uzeo 2500) odabereš iznos i s lijeve strane imaš opciju "more payment options". Klikneš to, klikneš "continue" i pojavi ti se prozor s drugim opcijama, između ostalog "Dao pay". Klikneš na "place order now: iznos  u kunama" koji te vodi dalje na stranicu gdje trebaš nazvati broj 060 610 615. Prilikom pokretanja pitat će te broj naruđbe. To ti je pod rednim brojem 3. Poziv ti traje 10-ak minuta za 2500 golda tako da imaj puni mob. da ti se ne desi prekid veze. Za 2500 golda- 10 eur ti preko moba uzme cca 90kn. Goldi sjednu na račun u roku 10-ak min.

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

meni je predobar, čista zabava na gusjenicama. doduše su mu sjeb. troll gunn sa zadnjim patchevima pa sam sad na 7,5 cm KwK 40 L/48. troll gunn je bio preopak i često je udarao preko 300 dmg sa HE municijom a sada imaš masu udaraca od 10-80 dmg.i s tim da sa troll gunnom vrlo jednostavno podereš suparničke scoute ako sretneš t-50-2 puf bolje mu je da se u većini slučajeva okrene posebice 1 na 1.

uglavnom ga lagano levelaj pa kad dođe dođe.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi recite mi kako probit amx 38?jučer sam ga 6 puta pogodio a samo je jedan metak prošao u njega...poludit ću.

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ljudi recite mi kako probit amx 38?jučer sam ga 6 puta pogodio a samo je jedan metak prošao u njega...poludit ću.

s kojim tenkom igraš?

17 godina
Balvan8 kaže...
cod4gamer kaže...

s kojim tenkom igraš?

AMX 38 {#}

Like an army falling one by one by one...
13 godina
World of Tanks

Ima neki okvirni datum izlaska patcha? na pola puta sam do Batchata, pa neznam da li ima smisla forsirati grindanje do njega? Htio bi do njega prije patcha jer ce mu sigurno skočiti cijena a i expi potrebni za istražiti...

Sada sam bio u partiji gdje su oba tima bili totalni noobovi, koji je to urnebes. Kao da gledate nogomet Malta-Andora {#} Nisam mogao gledati do kraja tu konfuziju na terenu...

EDIT: pobjedili smo, nije mi jasno kako ali...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 13:53 (hoss).

3 0 hvala 0
15 godina
hoss kaže...

Ima neki okvirni datum izlaska patcha? na pola puta sam do Batchata, pa neznam da li ima smisla forsirati grindanje do njega? Htio bi do njega prije patcha jer ce mu sigurno skočiti cijena a i expi potrebni za istražiti...

Sada sam bio u partiji gdje su oba tima bili totalni noobovi, koji je to urnebes. Kao da gledate nogomet Malta-Andora {#} Nisam mogao gledati do kraja tu konfuziju na terenu...

Negdje sam pročitao da na ruskom forumu piše početkom 8. mjeseca, tako da ako zapneš sigurno se isplati...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi,ako ništa drugo barem si nabavite amx-12 pa ćete dobiti i elc amx i amx12 u tieru 6...

Strava,sada će biti tier 8 light tenkova...

Nego,kada će neki x3(ili x5) ili extra credits event ali za non premium igrače(ili da panteru prepolove cijenu)?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 15:48 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Balvan8 kaže...
cod4gamer kaže...

s kojim tenkom igraš?

AMX 38 {#}

i što je tu smiješno?tražio sam pomoć, ako si voljan pomozi, ako ne onda se ne izrugivaj

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako možeš gađaj ga sa strane ili odozada...A ako baš ništa ne pomaže onda ga sa HE granatama sipaj...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

i što je tu smiješno?tražio sam pomoć, ako si voljan pomozi, ako ne onda se ne izrugivaj

nije baš lagano probit taj tenk sa tier3 tenkovima. {#}

15 godina
cod4gamer kaže...
Hyperion kaže...
Balvan8 kaže...
cod4gamer kaže...

Smiješno je to što tu sramotu od tenka još uvijek neko igra

13 godina
neaktivan
hoss kaže...

sudeći prema prošlim patchevima ovaj četvrtak

edit: ili sljedeći kad najave kraj testa kad god to bilo

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 16:40 (DedicatedGamer).
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ljudi,ako ništa drugo barem si nabavite amx-12 pa ćete dobiti i elc amx i amx12 u tieru 6...

Strava,sada će biti tier 8 light tenkova...

Nego,kada će neki x3(ili x5) ili extra credits event ali za non premium igrače(ili da panteru prepolove cijenu)?

eto ja baš zbog toga uzo gold da se rješim amx40, sam imam elitan amx12 i super je tenk, i sad vidim da on baš treba imat taj posebni stil vožnje, on nije obični skaut jer je dosta nemobilan, brz je ali sporo   okreće, s njim ja sačekam da vidim kak se igra razvija onda nađem neki veći tier tenk koji je sam i oštećen zaletim mu se iza leđa ispalim sve što imam i čao đaci {#}

jedino ako se nađeš u timu bedaka onda ti nije suđeno...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice