World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.418.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Što opet moramo prolaziti priču o nacijama. Već smo odavno ustvrdili da je većina ruskih tenkova OP i prošli priču zašto.

Nitko ne želi da jedna nacija bude OP, a kamoli njemci. Jer jednostavno ne mogu biti OP. Nikakav E100 ni Maus nisu OP, IS-7/4 ih jedu bez problema, kao i sve ostale tenkove.

Jgdpz E100 nije bio OP i neće biti OP. 2.4 ROF, prosječni dmg 1100 po granati -> 2400 DPM. S druge strane 268 ima ROF 3.52 i prosječni dmg od 850 -> cca 3000DPM.  

Penetracija je slična, jedino kod premium ammoa nema dileme, 450 fakin mm. 

O armoru ne treba trošiti riječi jer više jednostavno nema koristi od njega. 

Brzina? Pa 268 juri ko moj Patton, jbt. 

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

vidim da se ovdje samo raspravlja od JgPz E-100 i obj. 268,a kakva su mišljenja o onim amerima i francuzu?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mystik kaže...

Što opet moramo prolaziti priču o nacijama. Već smo odavno ustvrdili da je većina ruskih tenkova OP i prošli priču zašto.

Nitko ne želi da jedna nacija bude OP, a kamoli njemci. Jer jednostavno ne mogu biti OP. Nikakav E100 ni Maus nisu OP, IS-7/4 ih jedu bez problema, kao i sve ostale tenkove.

Jgdpz E100 nije bio OP i neće biti OP. 2.4 ROF, prosječni dmg 1100 po granati -> 2400 DPM. S druge strane 268 ima ROF 3.52 i prosječni dmg od 850 -> cca 3000DPM.  

Penetracija je slična, jedino kod premium ammoa nema dileme, 450 fakin mm. 

O armoru ne treba trošiti riječi jer više jednostavno nema koristi od njega. 

Brzina? Pa 268 juri ko moj Patton, jbt. 

svatko tko govori da su rusi op ih nikad nije igrao

svatko tko govori da je t110 op nikad ga nije igrao

tko govori da e100 ne valja nikad ga nije igrao kako spada ( provaj nesto drugo ako ti taktika koju koristis ne radi ,  pazi gdje pucas i igraj u platoonu ako se bojis da ti tim nece branit bokove)

dpm nije toliko bitan za random ( tko to stalno stoji na otvorenom dok puni {#} ), alpha je vazniji jer mediumi nece rush na td koji ima 1.1k alpha

17 godina
neaktivan
KV-5 to be removed

Commanders!

One of the changes coming with the version 7.5 release is that the Tier 8 Soviet Premium Heavy Tank KV-5 will be removed from the in game store and the gift shop.

All the players who already own the tank or are planning to buy it before the 7.5 release will keep their tank and will still be able to play it.  However, once the update has been released you will no longer be able to purchase this vehicle by any method.

As a result, the clock is now ticking down!  If you were considering purchasing the KV-5 but decided not to - you still have a chance to enrich your collection before it is too late to get one.

Please note: After the release of 7.5, there is a chance that the tank may be revived for special events or other activities held by Wargaming.net.  Any such opportunities will be announced in the news on our website.

The exact time and date of the 7.5 release are still yet to be announced.  Stay tuned for more information!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Sad sam upravo pogledao ovo i čini se da će nakon 7.5 patcha doći 8.0 s novim rendering sistemom. Koliko sam skužio, navodno će optimizirati igru, a pri tome je i uljepšati. Iako ja mislim da će to samo dići zahtjeve i povećati lag.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolja partija s IS-3 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 22:31 (Ladiesman217).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ladiesman217 kaže...

Najbolja partija s IS-3 {#}

I have one word for you:

C R O P

Like an army falling one by one by one...
14 godina
World of Tanks
Ne znam zasto ti cigani spremni za psihijatriju ne stave E-100-tki speed 40 km/h kao sto je zapravo bilo!?! ruski kup lima ide ko u snu, al njemci i ameri neidu kao sto je zapravo bilo jer bi bili ono prejaki, prelako si zgnjecio ruski limic, ako se dobro sjecam M18 je postigao brzinu vecu od 100km/h, al nije papirnati rus pa nece ic 100...btw mogu si mislit da su ta smeca bila brza kao u igri....
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Stolnik kaže...
Ne znam zasto ti cigani spremni za psihijatriju ne stave E-100-tki speed 40 km/h kao sto je zapravo bilo!?! ruski kup lima ide ko u snu, al njemci i ameri neidu kao sto je zapravo bilo jer bi bili ono prejaki, prelako si zgnjecio ruski limic, ako se dobro sjecam M18 je postigao brzinu vecu od 100km/h, al nije papirnati rus pa nece ic 100...btw mogu si mislit da su ta smeca bila brza kao u igri....

Ma ruski tenkovi su zapravo bili škartevi na koje je netko namontirao topove. Rat nisu spušili samo zato jer ih je bilo kao blata.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
Pranja kaže...
Stolnik kaže...

Ma ruski tenkovi su zapravo bili škartevi na koje je netko namontirao topove. Rat nisu spušili samo zato jer ih je bilo kao blata.

U potpunosti se slazem s tobom, a njemce je zima shebala...a ne ta govna...
13 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

I zima i to što su ratovali na valjda 50 bojišta i još morali spašavati guzicu nesposobnim Talijanima.

Ali čak i uz takve uvjete,Ferdi je imao omjer killova 10:1 (taj jedan samo kad se pokvario ROFL).

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Decki moji, Nijemce je sjeb*o Hitler i nitko vise, da je ostavio svojim generalima odnosno OKW-u (Oberkommando Der Wehrmacht) vodstvo nad operacijama, nema sumnje da bi ili dobili rat, ili ga puno kasnije izgubili.

Dobili mozda i ne, jer su ipak sami generali, npr. Guderian prije same Barbarosse, govorili Hitleru da je jednostavno nemoguće osvojiti i držati cijeli taj teritorij pod kontrolom, što i je istina.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Stolnik kaže...

I zima i to što su ratovali na valjda 50 bojišta i još morali spašavati guzicu nesposobnim Talijanima.

Ali čak i uz takve uvjete,Ferdi je imao omjer killova 10:1 (taj jedan samo kad se pokvario ROFL).

ovo se treba naglasit.također barbarossa je kasnila 1mj zbog talijana...sad moš zamislit da su njemci imali 1mj prednosti, zgazili bi u potpunosti rusiju došli bi iza moskve sigurno 200km i to bi totalno rat zakompliciralo i teško da bi se rusi na kraju od toga obranili

PRODAJEM AJVAR
13 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

Da, odlican omjer kao sto su imali Panther i Tiger... Btw ne kuzim zasto te nesposobne barabe ne ukucaju u Google npr. MAUS Wiki ili E-100 wiki i neka pogledaju specifikacije tenka kakav je zapravo bio u Real life...al to ne zele napravit jer bi njemci ubili sve pred sobom, a ruski škart nebi mogao probit LightTractor-a! A bas se vidi koje su to seljacine, seljaki ne govore ni jedan strani jezik ( Engleski, Njemacki ) nego samo tai zaostali ruski s tom jadnom čirilicom koju samo oni jos upotrebljavaju, jadnici, bas mi ih je zao...sve is treba odfurat na streljanu...zapravo steta metka, uzet sjekiru i masakrirat ih!

Ma ja Ruse zovem sibirski Srbi. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Pranja kaže...
Stolnik kaže...

Da, odlican omjer kao sto su imali Panther i Tiger... Btw ne kuzim zasto te nesposobne barabe ne ukucaju u Google npr. MAUS Wiki ili E-100 wiki i neka pogledaju specifikacije tenka kakav je zapravo bio u Real life...al to ne zele napravit jer bi njemci ubili sve pred sobom, a ruski škart nebi mogao probit LightTractor-a! A bas se vidi koje su to seljacine, seljaki ne govore ni jedan strani jezik ( Engleski, Njemacki ) nego samo tai zaostali ruski s tom jadnom čirilicom koju samo oni jos upotrebljavaju, jadnici, bas mi ih je zao...sve is treba odfurat na streljanu...zapravo steta metka, uzet sjekiru i masakrirat ih!

Hahahahaha, upravu si care, upravu... Hvala sad ih i ja tako zovem :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 0:07 (Stolnik).
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Stolnik kaže...

imam ja i gore nazive za njih.ma kad bolje razmislim ne može gore od ovog xD

a inače dosta sam proučava njemce i njihova djelovanja u 2 sv ratu i onda kad mi netko kaže da su rusi bolji od njih dođe mi da ga dobro isprebijam, ili kad kažu da imaju bolje tenkove tad mi živce dignu.samo im spomenem operaciju market garden kad su saveznike potukli do gole kože.

PRODAJEM AJVAR
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Se ova tema sastoji od ičega drugog osim od silnog wajnanja u svakom ili svakom drugom postu kako su rusi OP i kako sve ostalo uopće ne valja?

E i još nešto, trebam par misljenja čisto onako, Što stavit na Tigera običnog i T29 od opreme, s tim da imam rammer na oba pa me zanima što bi bilo dobro prema tuđem mišljenju još dodat? Moram malo odvagat :P

I Don't Wanna Be Saved, I'm Next In Line...To Die
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Eh,tako je to-povijest pišu pobjednici, a ona ne mora uvijek biti istinita.

Doduše,da su Švabe pobijedili,onda bi WOT izgledao drugačije,ali istinito. XD

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi što kažete da otvorimo jednu temu o 2 svjetskom ratu pa tamo raspravljamo?

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
D.N.R. kaže...

Se ova tema sastoji od ičega drugog osim od silnog wajnanja u svakom ili svakom drugom postu kako su rusi OP i kako sve ostalo uopće ne valja?

E i još nešto, trebam par misljenja čisto onako, Što stavit na Tigera običnog i T29 od opreme, s tim da imam rammer na oba pa me zanima što bi bilo dobro prema tuđem mišljenju još dodat? Moram malo odvagat :P

Pa ja bi stavio Spal Liner i ventilaciju, i kad bi otkljucao veci tier, demount-ao bi i stavio na otkljucani tier....
13 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

ljudi što kažete da otvorimo jednu temu o 2 svjetskom ratu pa tamo raspravljamo?

Može, a volio bih i da nam se Oleg pridruži.

17 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Nemam ništa osobno protiv tebe, ali pratim temu već duže vrijeme, i mogao sam primjetiti da u svakom drugom ili trećem postu na najprimitivniji način govoriš protiv Rusa. Da si to možda jednom spomenuo, pa bi čovjek mogao shvatiti kao šalu...Ali konstantno blaćenje, i to svaki put sve gore, jednostavno ne bi smjelo biti na ovom forumu. Takav jezik možeš upotrebljavati među svojim osnovnoškolskim ili srednjškolskim prijateljima, ali na jednom ozbiljnom forumu izraza kao 'a baš se vidi koje su to seljačine', 'seljaki ne govore ni jedan strani jezik nego samo tai zaostali ruski s tom jadnom ćirilicom koju samo oni još upotrebljavaju, jadnici, baš mi ih je žao..'' i posebice ''sve is treba odfurat na streljanu'' a najviše ''zapravo šteta metka, uzet sjekiru i masakrirat ih'' nije mjesto na forumu. Ja se isto koji put znam naljutiti igrajući wot, ali tu svoju ljutnju ne usmjeravam odlazeći na forum i pišući, što drugo reći nego kompletne idiotarije. Svoje frustracije trebaš negdje drugdje sređivati. Vidljivo je da moderatori ne zalaze previše u ovu temu, jer bi za takve izjave, koje se konstanto ponavljaju u najboljem slučaju trebao dobiti crveni karton. I molim te, prije nego što počneš pričati o povijesti, stvarnim bitkama u II. svijetskom ratu, velikim i hrabrim Nijemcima koji su se borili protiv strašnih boljševika, uzmi koju knjigu iz povijesti, enciklopediju, pronađi stručan i objektivan sadržaj na internetu i informiraj se na koji način su Rusi od Nijemaca napravili mesne okruglice i potjerali ih nazad u vukoje..iz koje su i krenuli ubijati Slavene. Drži se teme i sve će biti u redu..

Moj PC  
10 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
World of Tanks

tema je otvorena, možete mi se pridružit :)

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
World of Tanks

The prototype had a HL230P30 engine due to the lack of HL234 units from Maybach. The HL230 was the same engine that was used on the King Tiger and Panther tanks. It was suitable for the 45-tonne Panther, underpowered for the 70-tonne King Tiger, and grossly under-powered for a 140-tonne design.

A evo i usporedba.

Maus 180 tona - 1200 konja max brzina 14 km/h

E100 140 tona - 1200 konja (gore pise da bi se ugradivao motor od 700 konja s kojim bi se taj tenk mogao kretati brzinom od 15-20 km/h) max moguca brzina od 20km/h ili 25 jer bi se gusjenice zbog tezine jako brzo pohabale ako bi isao 40 km/h. A ubrzanje do tih 40 km/h sa tim motor bi trajalo cijelu vjecnost. Cim bi tenk dosao na neki strminu brzina bi mu pala i ne bi se mogao nikud nikam kretat. Tak da vam ove tvrdnje ne stoje da bu trebal ic 40 km/h.

A sto se tice njemaca u igri t10 tenkovi su najslabiji sta se tice topova. Penetracija je jako slaba i tek svaka 2 granata prolazi u protivnika. Mogli bi im buffat barem 20 mm vecu penetraciju.Cak mi se dogadalo kad sam igrao na frendovom acc da mi je kv 2 bouncao granatu sa strane.

The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 0:41 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mihi999 kaže...

The prototype had a HL230P30 engine due to the lack of HL234 units from Maybach. The HL230 was the same engine that was used on the King Tiger and Panther tanks. It was suitable for the 45-tonne Panther, underpowered for the 70-tonne King Tiger, and grossly under-powered for a 140-tonne design.

A evo i usporedba.

Maus 180 tona - 1200 konja max brzina 14 km/h

E100 140 tona - 1200 konja (gore pise da bi se ugradivao motor od 700 konja s kojim bi se taj tenk mogao kretati brzinom od 15-20 km/h) max moguca brzina od 20km/h ili 25 jer bi se gusjenice zbog tezine jako brzo pohabale ako bi isao 40 km/h. A ubrzanje do tih 40 km/h sa tim motor bi trajalo cijelu vjecnost. Cim bi tenk dosao na neki strminu brzina bi mu pala i ne bi se mogao nikud nikam kretat. Tak da vam ove tvrdnje ne stoje da bu trebal ic 40 km/h.

A sto se tice njemaca u igri t10 tenkovi su najslabiji sta se tice topova. Penetracija je jako slaba i tek svaka 2 granata prolazi u protivnika. Mogli bi im buffat barem 20 mm vecu penetraciju.Cak mi se dogadalo kad sam igrao na frendovom acc da mi je kv 2 bouncao granatu sa strane.

Neznam od kud si ti izvadio te informacije... Preko ajfona sam pa mi se neda radit copy - paste, zato cu to radit sutra....Btw MAUS je imao 1750 konja motor i max brzina je 20 km/h a E-100 1200 konja max brzina 40km/h
15 godina
D.N.R. kaže...

ja sam imao ramer,vent i vertikal na t29,ali sam nakon otkljucavanja 105 shvatio da je preskupi grind i vratio na 90mm

sa 100% posadom tenk je zvjer,ubrzava dobro,okrece se na mjestu ful brzo i jede ostale ak se znas postavit

posle sam to skinul i stavil novu pšosadu na 75% pa je bil malo trom,sad je posada na 100 opet al bez opreme,105mm sam PRODAL i igram sa 90 kad mi se da

neces se razocarat,tenk je mrak

a ovaj povratak na slabiji top sam napravio jer se nisam stigao prilagodit jacem topu i duzem aimanju,imao sam naviku jurisat i pucat

al je to dobar trening da se nauci prelazak na jake i spore topove i razvije strpljenje za onu dodatnu sekundu nisanjenja prije pucnja da budes efikasniji i u plusu

inace je tenk pravi primjer kakvi ce bit ostali heviji u toj liniji

za tigra neznam nisam ga igro,al i ja bi molio preporuku kaj stavit na tigra i tigra p

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
14 godina
neaktivan
World of Tanks

još vas čekam :)

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra s IS-3, izgubili smo i zadnji sam ostao, ali je fina zarada (s obzirom na ishod partije, tenk i na to da nemam premium).

~
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

još vas čekam :)

da link {#}

Xc
16 godina
World of Tanks

Gdje god sam trazio dobio sam te podatke.

Neznam gdje si ti nasao 20km/h

Eh da jedna dobra partija sa IS 3

The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 2:08 (mihi999).
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice