World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.424.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks

A koliko metaka ispucaš? ja sam obično sniper ispalim do 15 rundi...i ode 20 000 kredita ...Ili Wg tebe voli pa te nagrađuje a mene ne :) Mislin može se sa njim i zaradit ali ono što metci što popravci i obično si tu negdje u tankoj liniji između zarade i gubitka......

Prosjek mi je 7-8 (nekad više nekad manje, nemam ramer pa ni ne stignem više) Ako od toga imam 5 penetrirajučih dobijem min. 17-18k kredita u izgubljenoj partiji. Popravak je 4-4.5k, tako da su ukupni troškovi oko 14k. Ako stvarno imam lošu partiju da ništa ne penetriram onda se zalomi minus, ali ništa strašno.

Ja naprimjer ne igram snajper, nego neku poluaktivnu napadačku taktiku (neznam kako bi bolje opisao). U borbama s višim tierima često flankam top tiere dok su zauzeti borbom s nekim od mojih tenkova. Kad okineš E75 s boka, taj če te dobro zapamtiti.

Imam 3 Boelterove medalje s njim, i u tim rundama sam ispalio 15-ak komada, ali je i dohodak bio preko 50 000...

15 godina
cod4gamer kaže...

evo odlučio sam počet igru izpočetka...napravio sam pogriješku u startu što nisam igrao francusku i njemačku granu tako da mi igra nema smisla ovako kao sad...a jedva čekam igrat igrat sa francuskim mediumima :) nadam se da ću se lijepo zabavit sa njima

da tocno s njemackim mediumima zabava pocinje vec na tiru 5(tir 4 su light i baca te u nemoguce gejmove)

imas trola pzr3/4 i snajpera pzr4

onda dolaze vk-i....

3001h je brz

3001p je sporiji al oce i dingat

3601 sam zadnjeg nabavil i neznam kaj rec,nije mi bas sjeo,ima sve,i kad zgrajndam tigra ostavicu ga samo zato jer ce postat heavy u finalnom patchu sa 2.granom td-a i mediuma

3002db i pantera nisam probal nemam kaj tu rec

luka94 kaže...

evo,sad sam se sa stolnikovim KV5 susreo sa tipičnim poljakom u WoT-u,priča:

meni takvi igrači kao on nisu jasni...

pa naravno da ti nisu jasni (duh dude,takes one to know one)

moro bi bit poljak da bi sve kuzio

to je ko kad normalan covjek veli da ne kuzi ludjake,a ludima je sve jasno)

znaci,budi sretan da nekuzis

velika zemlja,puno ljudi,malo para,i valjda zakazalo skolstvo,kajaznam...

Hyperion kaže...

Ovaj turret od Tigera II je baš čisto shranje, probijaju ga kak im se prohtije, evo Tiger i T29 su ga bez problema 3 puta za redom probili sprijeda i ubili mi prvo loadera, pa onda gunnera i to sa AP granatama.

A i ovaj higher frontal plate me isto razočarava buše ga bez problema, a za donji da ne pričam. I svejedno imam 52% pobjeda, nekužim kak.

zali se!!!

prodali su ti neispravni tenk{#}

ak jos imas garanciju vrati ga i trazi novi,ispravni{#}

bice da su ti prodali onaj iz kasnije proizvodnje kad su izgubili rudnike u skandinaviji koji su ih opskrbljivali metalima potrebnim za dobar celik, a tebi uvalili "meko gov**"

da ti tak ruski tenk neko izbusi u randomu odnapred,padale bi glave u R&D odjelu,medju programerima a i mnogi manager bi cuo bukvicu{#}

iduci put odi na sigurno,kupi rusa

RUSKI CELIK ODBIJA SVE STO GA POGODI,BEZ OBZIRA OD KUD JE ISPALJENO{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 18:41 (ED63).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nadam se da neće nerfat T82 :D

onaj 105mm top je strava :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ovaj turret od Tigera II je baš čisto shranje, probijaju ga kak im se prohtije, evo Tiger i T29 su ga bez problema 3 puta za redom probili sprijeda i ubili mi prvo loadera, pa onda gunnera i to sa AP granatama.

A i ovaj higher frontal plate me isto razočarava buše ga bez problema, a za donji da ne pričam. I svejedno imam 52% pobjeda, nekužim kak.

Ako ti je sranje prodaj ga, nema smisla tu plakati ispred svih.

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Citat iz 7.5 update overview:

Т82:

• corrected the vehicle's chance to become visible while on the move;
  • lowered armour for both suspensions
  • corrected terrain manoeuvrability for both suspensions
  • increased dispersion when firing on the move
  • decreased visibility to 370m
  • slight reduction of all gun characteristics

BTW @everyone,  Novi update za 7.5 test patch CLICK HERE

I naravno novi ASAP video {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
Krešo91 kaže...
luka94 kaže...

Т82:

Prvi Patch kojeg jedva čekam, zapravo nije običan Patch kao do sad, puno više od toga je...Ne mogu zamisliti još uvijek Tier X Med i TD u igri{#} i definitivno će doć Tier XI heavy linija u igru, sa svih Tier X heavy tenkova sam isključio Accelerate crew training, neka se samo skupljaju exp-si {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
dedaa kaže...

Ako ti je sranje prodaj ga, nema smisla tu plakati ispred svih.

Moram se izjadat, a možda ga i prodam no prvo ću istražit E-75, no sumnjam da ću ga kupovat jer E-100 neće imat smisla kad dođu TD-ovi.

Evo par slikica sa CW-a {#}

http://www.pohrani.com/f/2O/rI/2F7vnuJp/shot058.jpg

http://www.pohrani.com/f/45/vI/4ztVuwVb/shot059.jpg

http://www.pohrani.com/f/1h/dA/4GTSxzhv/shot060.jpg

Like an army falling one by one by one...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

moj stari account, gledaj lika sta je napravio od njega:

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500509960-rebelsy/ 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
luka94 kaže...

Т82:

....mater.....{#}

13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Napravio je jednu veliku qurčinu!

15 godina
neaktivan
World of Tanks

AMX 38 i AMX 40 po ne znam koji put dobivam Steel Wall medalju...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

AMX 38 i AMX 40 po ne znam koji put dobivam Steel Wall medalju...

haha, da li si ikada vidio borbu 1 na 1 stock AMX 40, to traje jedno duže vrijeme. {#} Inače AMX 40 ima dosta dobar armor.

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

haha, da li si ikada vidio borbu 1 na 1 stock AMX 40, to traje jedno duže vrijeme. {#} Inače AMX 40 ima dosta dobar armor.

vidio? igrao sam je bas maloprije tj. 2 puta danas.. jednom amx38 vs amx38 i maloprije amx40 vs amx40, u oba slucaja mi je nestalo municije i zivaca (doduse nismo bili bas stock, amx40 s drugim topom, a amx38 full upgradean)...

{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

igra mi se wot užasno al ne mogu u bitku jer sam prekoračio limit za prodaju :/

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
taj amx 40, kod njega odustao s franc. linijom, koštao me previđe živaca, koda s limenom kutijom šibica igram, nit ikog probiti, doduše bounca dosta, al to mi kur'ca znači...

mislim da bi bolje igrao sa jugom 45 da montiram top na njeg
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
taj amx 40, kod njega odustao s franc. linijom, koštao me previđe živaca, koda s limenom kutijom šibica igram, nit ikog probiti, doduše bounca dosta, al to mi kur'ca znači...

ali ponekad se dogodi i dobra bitka{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 1:56 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja još uvijek skupljam hrabrosti da krenem s amx40, htio bi amx12 prije patcha ali fakat me strah da ću zamrzit igricu zbog njega {#}

imam panther2 sve na njmu otključano i stavljeno, jedino nemam otključan e50, i onaj skill koji se stavlja na tenk mi je na 98% i ne miče se već 5-10 partija, zašto?

igram dobro, barem 500xp po rundi, većinom sam u plusus cca 2-3k, bez premiuma igram, i ne kužim zake mi se neće do kraja završit skill da krenem s novim?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 2:06 (renofan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

malo je smiješno što AMX 40 bounca više od svakog francuskog heavy-a {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...
rebelsy kaže...

LoL ti ozbiljno?

Pa de pogledaj šta je lik carski napravio od accounta. Nema šta nema u arsenalu, a ti rebelsy si budala što si prodao account.....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Gozz kaže...
rebelsy kaže...

LoL ti ozbiljno?

Pa de pogledaj šta je lik carski napravio od accounta. Nema šta nema u arsenalu, a ti rebelsy si budala što si prodao account.....

Svaka budala moze imat sve tenkove.

PanterA
17 godina
renofan kaže...

ja još uvijek skupljam hrabrosti da krenem s amx40, htio bi amx12 prije patcha ali fakat me strah da ću zamrzit igricu zbog njega {#}

imam panther2 sve na njmu otključano i stavljeno, jedino nemam otključan e50, i onaj skill koji se stavlja na tenk mi je na 98% i ne miče se već 5-10 partija, zašto?

igram dobro, barem 500xp po rundi, većinom sam u plusus cca 2-3k, bez premiuma igram, i ne kužim zake mi se neće do kraja završit skill da krenem s novim?

Ma kreni na AMX 40 jer nakon te bolne vožnje dolaze pogodnosti. Sa AMX 12t dobiješ besplatno ELC AMX i mjesto u garaži, 13 75 i 90 su  predobri tenkovi kasnije. Definitivno se isplati i nećeš požaliti. A AMX 40 treba igrati kao heavyja kad si top tier. Dakle, one tier 4 borbe, rijetko tko ti može išta zbog finog oklopa. U tier 5 i 6 borbama igraj support. Ubaci granatu u nekog jadnika i nadaj se dobrom xp-u.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
World of Tanks

Biti će ovo mučenje. Nije mi jasno JagedTiger je odličan tenk, radim opak damage no pobjede jedva dolaze :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jbga kad je ovo igra 15 na 15. Nema se smisla živcirat...
15 godina
World of Tanks

Nije da smo mislili nešto drugo.

"We can't call them patches because nothing is being fixed, we're just adding stuff"

Sergey Burkatovskiy

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Svaka budala moze imat sve tenkove.

Nije baš radi tenkova nego radi truda u grindu.

Rebelsy je bio lijen grindat i nije se htio mučit i zato je prodao svoj account jer ono...nije mu se dalo igrat jer su ljudi imbecili u igri.

I sad se još ko-fol žali šta je lik napravio od accounta lol

16 godina
World of Tanks

Nisu normalni šta su napravili sa HE. Svaki put kad me arty rokne odu po minimalno 2 člana posade a obično i po 4.s takim šusom partija je odma gotova.ebo ih balans

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne kužim kaj vam smetaju niski tier francuskih tenkova...Za mene je bouncanje jedino šta je važno na tenku.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
luka94 kaže...

malo je smiješno što AMX 40 bounca više od svakog francuskog heavy-a {#}

Koji stroj {#}

Nahrani krmače i ništa nediraj!
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nisu normalni šta su napravili sa HE. Svaki put kad me arty rokne odu po minimalno 2 člana posade a obično i po 4.s takim šusom partija je odma gotova.ebo ih balans

A balans je takav kakav je, sto mislis kako je bilo meni, preko 1000 partija s S-51, zadnjih par dana kad sam igrao od 10 partija u 8 me scout nadje i polupa prvog, nemogu mu nista, brz je, okretan je, mogu samo se nadat da ce netko od mog tima da ga dokrajci prije nego on mene.

Zato ja kad sam igrao, cim na mapi vidim T-50-2 ili rodjaka T-50 a tek AMX 12t ili starije pripadnike francuske grane, jedna metak za njih, dosta je i close jer 203mm gun cuda radi na malim tierima. Za velike uvijek ima vremena, i otkako sam tako igrao znacajno mi se podigao postotak pobjeda.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel može netko napisat ili stavit screenshot jesu mijenjali što na 268? Piše u patch notesu da će bit u finalu onakav kakav je sad na drugom testu.

potpisujem se

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice