World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.418.095
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Hyperion kaže...
dedaa kaže...

Ako ti je sranje prodaj ga, nema smisla tu plakati ispred svih.

Moram se izjadat, a možda ga i prodam no prvo ću istražit E-75, no sumnjam da ću ga kupovat jer E-100 neće imat smisla kad dođu TD-ovi.

Evo par slikica sa CW-a {#}

http://www.pohrani.com/f/2O/rI/2F7vnuJp/shot058.jpg

http://www.pohrani.com/f/45/vI/4ztVuwVb/shot059.jpg

http://www.pohrani.com/f/1h/dA/4GTSxzhv/shot060.jpg

hehe sta nije to Turbo slikao bio?ugl. kako mrzim one frajere kaj su kasnije imali 3 arty i jedan njihov sus i ode mi 3 clana posade-sve osim vozaca {#}

Xc
17 godina
World of Tanks

Nevidim da su nešto promjenili posebno, Jgdpz E-100 su spustili HP na 2200 sa 2300 i average damage topa sa 1100 na 1050, a na ovim drugima na prvi pogled ništa ne primjećujem, moram usporedit sa specifikacijama na prvom testu.

Dodali su granu na Tiger P koja vodi ka Ferdinandu samo treba pozamašnih 150 000 exp-a, no i to je bolje nego igrat sa svim TD-ovima prije da bi se došlo do ferdija.

MrXleader kaže...

hehe sta nije to Turbo slikao bio?ugl. kako mrzim one frajere kaj su kasnije imali 3 arty i jedan njihov sus i ode mi 3 clana posade-sve osim vozaca {#}

Neznam tko je još okinuo SS-ove no i ja sam, nije zabranjeno XD

Ma i mene su pogodili, svo tri su odjednom pucali, meni su skinuli 600 hp-a i pobili 2 člana posade i shebali top tak da nisam prošao nešto bolje nego ti. Tebi je crkla posada jer imaš paper armor sa boka.

Odoh ja grindat Tiger P na test serveru, moram probat ferdija :)

EDIT: Za usporedbu, ovo je slika specifikacija iz prvog public testa
http://i.imgur.com/UBuM1.jpg

Like an army falling one by one by one...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 14:09 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Nevidim da su nešto promjenili posebno, Jgdpz E-100 su spustili HP na 2200 sa 2300 i average damage topa sa 1100 na 1050, a na ovim drugima na prvi pogled ništa ne primjećujem, moram usporedit sa specifikacijama na prvom testu.

Dodali su granu na Tiger P koja vodi ka Ferdinandu samo treba pozamašnih 150 000 exp-a, no i to je bolje nego igrat sa svim TD-ovima prije da bi se došlo do ferdija.

UNISTILI SU JgPanzer E-100!!!!!!!!!!!!!!!! 783 dmg samo 100 vise od obj.268 a rate of fore za 1 granatu manji -_-,a jbg a taman sam prosao JgPanzer IV,ako nista barem ce jos tenk biti elitan,i naravno rus ce imati najveci RoF {#}

Xc
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 14:03 (MrXleader).
17 godina
neaktivan

Koliko vidim smanjen HP za 50, ROF za 0.02 i aim time povećan za 0.2

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 14:12 (h51ph).
17 godina
World of Tanks

Neki mali buffovi na topovima objecta 268, T110E(4,5) i francuza i nerfovi na 17cm topu od jgpz E-100 i svima je smanjen HP za 50-100.

Što se mene tiče trebalo ih je sve nerfat pošteno pogotovo objecta, a oni mu još buffaju top...

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
SlavkecD3 kaže...

A balans je takav kakav je, sto mislis kako je bilo meni, preko 1000 partija s S-51, zadnjih par dana kad sam igrao od 10 partija u 8 me scout nadje i polupa prvog, nemogu mu nista, brz je, okretan je, mogu samo se nadat da ce netko od mog tima da ga dokrajci prije nego on mene.

Zato ja kad sam igrao, cim na mapi vidim T-50-2 ili rodjaka T-50 a tek AMX 12t ili starije pripadnike francuske grane, jedna metak za njih, dosta je i close jer 203mm gun cuda radi na malim tierima. Za velike uvijek ima vremena, i otkako sam tako igrao znacajno mi se podigao postotak pobjeda.

Ovo što ti pričaš nema veze sa balansom nego sa tvojom lošom ekipom.

I još nešto.jel oni misle popravit bug kada nišan nije u stredini nego skače gore dolje.sad mi je to bilo cijelu partiju,nisam nikog mogo pogodit

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
World of Tanks

U pi*ku mile matere i prokleti retardrusi, početak igre i lowe i jagdpanzer IV ubiju 3 prijateljska tenka -.-

EDIT: hahaha pobjedili smo i čak sam dobio 15 000 exp-a, više nego inače jer sam bio sam protiv 3 tenka i sve sam skinuo lijepo :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 15:27 (Hyperion).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15000 expa!?! Ajde reci kako da i ja mogu :P
14 godina
flapo kaže...

Pa to je vjerojatno test server, tamo je zarada i exp x10 pa se moze dobit po rundi 1 000 000 kredita i 30 000 exp...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
flapo kaže...

Vidiš da je to test server, BTW team killing na test serveru nije ništa čudno

17 godina
World of Tanks

Molio bih savjet. Stavili su da se sa Tiger P može doći do Ferdinanda za 150 000 expa. E sad, imam JagdPz IV (uskoro researcham Jagdpanther) i Tiger P. Je li bi mi bilo pametno da preskočim Jagdpanthera i odma otključam Ferdinanda sa Tiger P (neću imati onda otključan onaj 10.5 cm top)? Ili da si uzmem više vremena pa grindam Jagdpanthera sve do Ferdija?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Prvo uplatiš meni i Hyperionu po 200€ na žiro-račun, poslat ću ti na PP broj.

Zatim kad dobimo potvrdu o uplati, poslat ćemo ti 2 upitnika sa 70 pitanja svaki.

Šalješ ih nazad sa replayevima bitki u kojima si ubio barem 14+ tenkova. Mora biti 10 replaya sa ovim ispunjenim uvjetom.

Plus 10 replaya u kojima si dobio barem 4 različite medalje, uključujući Burdinu.

Nakon toga poslat ćemo ti kod koji uneseš na stranici WoTa, koji će omogućiti 10x više XPa nego normalno.

Naravno taj kod unosiš na vlastitu odgovornost s obzirom da je to mimo WGa, i traje smo 3 dana.

ofc, samo šala, radi se o test serveru. :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

Prvo uplatiš meni i Hyperionu po 200€ na žiro-račun, poslat ću ti na PP broj.

Zatim kad dobimo potvrdu o uplati, poslat ćemo ti 2 upitnika sa 70 pitanja svaki.

Šalješ ih nazad sa replayevima bitki u kojima si ubio barem 14+ tenkova. Mora biti 10 replaya sa ovim ispunjenim uvjetom.

Plus 10 replaya u kojima si dobio barem 4 različite medalje, uključujući Burdinu.

Nakon toga poslat ćemo ti kod koji uneseš na stranici WoTa, koji će omogućiti 10x više XPa nego normalno.

Naravno taj kod unosiš na vlastitu odgovornost s obzirom da je to mimo WGa, i traje smo 3 dana.

ofc, samo šala, radi se o test serveru. :)

evo ja ispunjavam sve uvjete, al ja nebi ferdija nego betmobila

i samo da znas nemoze se uplatit eure na neciji ziro,u rh mozes devize uplacivat samo ti sam sebi na svoj racun kolko ja znam

i nekak mi se 400€ cini dosta puno{#}

jel bi mogli za tu cifru ubacit i kozne ziceve,alu felge(mozda ipak ne nego one tamne,nije betmobil za ic u disko) i siber,a boric za retrovizor ubacite ko poklon, onak, za forumskog kolegu {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 16:13 (ED63).
14 godina
World of Tanks
vidim da su sjebali JagdPz E-100, a ono rusko smece buffali! nisam se zivcirao nikad zbog igre pa ni dalje necu ali to sto rade s njemcima je za plakat!! nikad nista nece buffat njemce...ma jebe mi se za usranu igru!!! prodajem acc, zainteresirani javite se na PP
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Poz kolega,

pominjes cifru 400E, sta kosta 400E?

Izgrindao sam top na T29 sad je ok, ali dok je bio stock bio je uzasan :)

Ja

1 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...
vidim da su sjebali JagdPz E-100, a ono rusko smece buffali! nisam se zivcirao nikad zbog igre pa ni dalje necu ali to sto rade s njemcima je za plakat!! nikad nista nece buffat njemce...ma jebe mi se za usranu igru!!! prodajem acc, zainteresirani javite se na PP

Pa nemoj igrat s njemcima, ja vidim da tu nema kruha :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Fasovat ces karton, ja sam jednom napisao da prodajem isto ko i ti i da mi se jave na PP i Collina me kartonirao :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Pa to je radi balansa napravljeno.

- Zašto? pitaš se

Zato jer on napravi skoro 70% štete T10 tenkovima i sad razmišljaj u budućnost. Svi bi onda igrali te tenkove jer naravno rade epic dmg. Ono dođe IS-7 i eto 2-shot je. Opa eto Mausa iza ugla sa 3k hp-a i eto 3-shot tenk.

Mislim stvarno kakvo je to razmišljanje odjednom treba jedna nacija biti OP. Pa nije bit o tome nego o fucking balansu.

Šta bi rekli da se stavi ovo čudo u igru?

Šta bi onda rekli ha? UF RUSI SU OP! MORATE BUFFAT NIJEMCE!!! OMGWTFBBQ!!

Samo QQ o njemačkoj grani vidim ovdje, ništa drugo. A sve je samo rebalansiranje da ostali mogu igrat normalno sa svojim tenkovima a ne biti 2-shotani od jedno TD-a ffs.

marsovac kaže...

Poz kolega,

pominjes cifru 400E, sta kosta 400E?

Izgrindao sam top na T29 sad je ok, ali dok je bio stock bio je uzasan :)

Pogledaj ostale postove pa će ti bit jasno....

BTW congrats za T29 grind, inače odličan T7 tenk, sa  105-icom bušiš sve tier 8 tenkove.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 16:35 (Krešo91).
17 godina
World of Tanks

Samo bi to busenje moglo skupo kostati, koliko su granate za taj top?

Ja

0 0 hvala 0
15 godina
ED63 kaže...

evo ja ispunjavam sve uvjete, al ja nebi ferdija nego betmobila

i samo da znas nemoze se uplatit eure na neciji ziro,u rh mozes devize uplacivat samo ti sam sebi na svoj racun kolko ja znam

i nekak mi se 400€ cini dosta puno{#}

jel bi mogli za tu cifru ubacit i kozne ziceve,alu felge(mozda ipak ne nego one tamne,nije betmobil za ic u disko) i siber,a boric za retrovizor ubacite ko poklon, onak, za forumskog kolegu {#}

Inače je odgovor bio flapi kako da dobiva XPa poput Hypa.

Lakše mi napisati 200€ nego 1495,22kn, jel. :D

Kaj se tiče betmobila, moglo bi se sredit nešto, al imamo samo još special carbonado evo edition, pa će cijena biti malo veća. Naravno uvijeti spomenuti ranije moraju se zadovoljiti sa FT-17 ili BMX 38.

Sva najnovija moguća tehnologija. DXi13, 6 cil. redni dizel motor sa max snagom 520KS od 1.450-1900 rpma, 2550Nm pri 1.050-1400 rpma, Euro5 SCR. Automatski mjenjač Optidriver+ sa 12+4 stupnjeva prijenosa.

+ ESP, ADM, EBS, zračni ovjes, stavit ćemo i alu naplatke nije problem.

Top standardan, dat ćemo i Renault Magnum sa poluprikolicom punom APCR shellova, tako da ste bezbrižni jedno vrijeme + uvijek brza usluga na terenu u slučaju kvara uz poziv na tel. broj tvrtke.

Preporučamo i vlastitu posadu, dva patuljka omogućavaju izniman ROF od 20 granata po minuti.

Valjda vam se sviđa ova iznimna ponuda, nemojte je propustiti. Javite se već danas. 

16 godina
neaktivan
;) flapu je mbug u dicku što se tiče prikaza slika...
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Stolnik kaže...

Pa to je radi balansa napravljeno.

- Zašto? pitaš se

Zato jer on napravi skoro 70% štete T10 tenkovima i sad razmišljaj u budućnost. Svi bi onda igrali te tenkove jer naravno rade epic dmg. Ono dođe IS-7 i eto 2-shot je. Opa eto Mausa iza ugla sa 3k hp-a i eto 3-shot tenk.

Mislim stvarno kakvo je to razmišljanje odjednom treba jedna nacija biti OP. Pa nije bit o tome nego o fucking balansu.

Šta bi rekli da se stavi ovo čudo u igru?

Šta bi onda rekli ha? UF RUSI SU OP! MORATE BUFFAT NIJEMCE!!! OMGWTFBBQ!!

Samo QQ o njemačkoj grani vidim ovdje, ništa drugo. A sve je samo rebalansiranje da ostali mogu igrat normalno sa svojim tenkovima a ne biti 2-shotani od jedno TD-a ffs.

Da uredu je nerfat sve sto nije rusko, i slijepci vide sta rade od igre, pogledaj samo object 268 on uzima 900-1100 po granati i ima 16sec reload sto njega nisu nerfali? uglavnom kad pogledas listu promjena gdje god vidis ruski tenk pise uglavnom buff a kad pogledas ostale nacije pise uglavnom nerff.

15 godina
World of Tanks

Buffali su E-100 i Mausa, Maus je dobio još 20mm na kupoli i 300HP-a, E-100 je dobio 10mm na kupoli i 100HP-a

Nerfali su 268 također ne kuzim cemu plakanje

Jagdpz E-100 - gubi 100HP-a, 50dmg i preciznost mu se smanjila za 0.01m

Object 268 - gubi 50HP-a, veći reload za 0.2sec i ROF manji za 0.04

Nakraju ti dođe na isto, mislim {#} WTF

Otkud vam to da 268 nije nerfan??

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 17:34 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

upravo dobio kamikazeee medal na obj. 212 {#} naletio patton na himmelsdorf encounteru, ja ga prvo okinuo, ostao na malo hp-a i ja niz brdo i ravno u njega {#} čak nije krepao iz prve pa sam još 2 puta brzo naprijed-nazad da ga dokrajčim.. lololol presmijeh

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Buffali su E-100 i Mausa, Maus je dobio još 20mm na kupoli i 300HP-a, E-100 je dobio 10mm na kupoli i 100HP-a

Nije plakanje(igram sa svim nacijama), sto se mene tice neka dadnu rusima i nuklearke, ja samo govorim ono sto vidim. A sto se tice objecta sto mu nisu nerfali probojnost? 303mm, ovo sto su ga malo nerfali to je smijurija, kako god da pogledas object 268 je najbolji tier 10 TD.

13 godina
neaktivan
nine kaže...

upravo dobio kamikazeee medal na obj. 212 {#} naletio patton na himmelsdorf encounteru, ja ga prvo okinuo, ostao na malo hp-a i ja niz brdo i ravno u njega {#} čak nije krepao iz prve pa sam još 2 puta brzo naprijed-nazad da ga dokrajčim.. lololol presmijeh

Ja imam 4 kamikaze, od toga 2 sa obj. 212 , a jednu sa m40/43!! Da se čovjek zapita hehe

15 godina
Y2K2 kaže...
Intel&ATI kaže...

Nije plakanje(igram sa svim nacijama), sto se mene tice neka dadnu rusima i nuklearke, ja samo govorim ono sto vidim. A sto se tice objecta sto mu nisu nerfali probojnost? 303mm, ovo sto su ga malo nerfali to je smijurija, kako god da pogledas object 268 je najbolji tier 10 TD.

A šta su to tako puno nerfali na JpzE-100? normalno da su mu smanjili HP kad je imao više od pol TierX heavy tenkova,2200HP je još uvijek puno tj. najviše kod TD-a isto tako i dmg, ogromni nerf za velikih 50dmg, a o preciznosti a ne govorim, 0.01 metar, znaci sve su to mali, ocekivani nerfovi koji su se više manje dogodili na svim TierX TD-ima tako i na Obj. 268.

Što se tiče penetracije ona je ista ko i na JpzE100 299≈303 mm

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 18:52 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Da uredu je nerfat sve sto nije rusko, i slijepci vide sta rade od igre, pogledaj samo object 268 on uzima 900-1100 po granati i ima 16sec reload sto njega nisu nerfali? uglavnom kad pogledas listu promjena gdje god vidis ruski tenk pise uglavnom buff a kad pogledas ostale nacije pise uglavnom nerff.

Zapravo nebi se bunio jer ja želim samo balans među svim nacijama a ne da npr. IS-7 nemožeš pennat sprijeda iako imaš i više nego dovoljno pen u topu lol

Pa na IS-7 konkretno sam bouncao 268 gold ammo i gledao ovak O.O

Stolnik kaže...

oke, ima istine u tome sta kazes al sta nisu nerfali OBJ 268?????????????????? to mutavo govno su jos buffali wtf lol rolf omg omfg i sta ja znam sta sve ne ?!?!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?

koji k _ _ _ _ i onda onaj ko kaze da rusi nisu OT je najveca budala i kretencina na ovome svijetu, kao i ti poremeceni rusi koji si neka ide hebat majke, incesti hebeni, ruska smeca od covjeka, rusija je sramota za Zemaljsku kuglu, a ionako danas je rusija qurcina, raša je Njemačka i Američka ku*va trenutno

Nope, zapravo bi bio zadovoljan da ga nerfaju tj. rebalansiraju jer po meni gun koji radi 1k dmg je stvarno divlje. Mislim Jagdpanzer E100 je samo najbolji/najočitiji primjer za OP jer ima 17cm gun koji radi 1.1k dmg po shotu i ne ide ispod 1k. Što je po meni OP, ali opet bi se pobornici neke nacije odma bunili, ja sam neutralan. Što se mene tiče neka 268 ima pen malkoc veći od onoga na BL-10...npr. 10-30mm max veći

i ja sam zadovoljan. Aim time i ROF neka bude jedva malkoc drukčiji i ja sam zadovoljan.

Generalno govoreći ja nisam pobornik nijedne nacije. Ako evo npr. ti kažeš da bi se ja bunio za 268 nerf. Zapravo nebi, jer onda ako ja susretnem nekoga drugog u tom tenku onda sam ja najebo i obrnuto. E tu je logika a ne biti za jednu naciju lol. Pa nisam budala da želim buff jedne nacije, onda će svi ići na jednu stranu i nema više raznolikosti i svi igraju iste stvari. Onda mogu komotno odbacit igru jer će postat monotono.

BTW smanji količinu spama u porukama jer možeš dobit karton, just a friendly advice {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Da, upravo to, balans između nacija je solidno odrađen, druga je stvar što bi neki željeli da jedna(njemačka) nacija bude OP, to nema veze s balansom...

15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Y2K2 kaže...
Intel&ATI kaže...

A šta su to tako puno nerfali na JpzE-100? normalno da su mu smanjili HP kad je imao više od pol TierX heavy tenkova,2200HP je još uvijek puno tj. najviše kod TD-a isto tako i dmg, ogromni nerf za velikih 50dmg, a o preciznosti a ne govorim, 0.01 metar, znaci sve su to mali, ocekivani nerfovi koji su se više manje dogodili na svim TierX TD-ima tako i na Obj. 268.

Što se tiče penetracije ona je ista ko i na JpzE100 299≈303 mm

Da ali kad pogledas object 268 u svakom pogledu je bolji od JpzE-E100, brze puca, po steti granate su tu negdje(ali uglavnom isto jer sad nakon nerfa jgpze100 rijetko kad uzme vise od 1000hp) plus brze puca pa te na kraju izadje da vise stete napravis sa objectom. Dok si u e100 jedino imao taj top i ti je sve, mislim boli mene papak igracu sa obadva tenka ali ako vec sjebaju ostale nacije nek naprave to i sa ruskim.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice