0.7 patch
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još mi nije jasno što su minjali ovo za slat poruke, samo su ga zakomplicirali...
Meni je sad puno jednostavnije
Ontopic:
Jucer sam igrao 5 partija i 3 puta sam bio u nekom game modu.
Danas sam odigrao 15 partija i svaki put Standard battle ?
Ja danas isto samo standard battle.(već7-8 zaredom)
Nove mape mi se sviđaju
edit:čitam da se masovno bune na ruskom serveru na to što se nemogu modovi birat dakle nešto će ubrzo mjenjat
takodjer vidim da rusi imaju 7.4.1 verziju gdje je smanjena šansa da se ubije netko od posade za 33% ako sam dobro shvatio
To za 33% je navodno vec implementirano u ovaj europski 7.4, procitaj patch notes.
meni osobno ne smetaju novi modovi, malo raznolikosti, uostalom ako si snalažljiv i znaš kaj možeš u određenom tenku dobro ćeš proć, jedino kaj mi se ne sviđa jer ovo obrana napad, obrana je u debeloj prednosti jedino kaj trebaju radit je kampat i pucat, evo jedan gejm, imo sam mt m7, u bitci od t5-t8, kod nas su u obrani bili 2*gwpanther, 2*ferdinand i su100, ostali su nekam odzujali, ja sam se ljepo zaletio i scout-o im pola tima i ovi koje sam nabrojo su ih ko muhe poskidali, nije prošlo pet minuta imali smo ih na 9 : 0, tako da mislim da bi na obrana napad trebali povećat broj napadača i smanjit broj obrane, jer je ovako gotovo nemoguće, moraju se kretat dok ovi uredno pucaju po njima i čekaju....
Evo da se i ja malo pohvalim, Churchill FTW!
Prekrasno, tu mapu i ja sinoc s IS-4 igrao, captur baze usred grada, malo desno, uglavnom s juzne strane krenio moj tim, ja se bacio desno,solo naravno, pokrivao dvije arty, unistio sva 3 tenka koji su probali proboj, probio se po desnoj strani i jednu enemy arty polupao, 8 tenkova na ljevo izginuli nasi svi, na poljani, IS7 i E75 ostali solo u gradu iza, nisu ni pokusavali napadat a ni meni pomoci na desno. Uglavnom znam zasto tu igru vise neigram.
ostao ja sam protiv 8 na assault i isteko vrijeme, pola sam ih pobio a ostali nisu mogli capat na vrijeme i evo 3. kolobanova
Victory!
Battle: Karelia 22. lipnja 2012. 15:06:15
Vehicle: T25/2
Experience received: 1.255
Credits received: 37.865
Battle Achievements: Kolobanov's Medal
Jesu sjebali t30 svaka im cast, svaki drugi hitac bounce nije vazno na koji tier pucas i smanjili su damage a povecali reload vrijeme, sad ako udaris iznad 500hp sretan si.
Pozdrav svima!!!
Eto, ja igram W.o.T. otkada je izašao (12.4.2011. cijela verzija i malo bete sam igrao) i nikako se nemogu fokusirati na jedan tenk, stalno mijenjam i sada nemam ništa u garaži doslovno, a imam tek 3.000 runde, ono, prestajao sam igrati pa opet počinjao itd. eto ugl. ako netko želi prodati neki dobar account ili ako hoće da mu grindam na accu (vruće u vražju mater pa nemam što raditi vani...) samo neka ima tenkove tier VII i iznad, eto, ako netko želi bilo što od toga, neka mi se javi na PP.
ostao ja sam protiv 8 na assault i isteko vrijeme, pola sam ih pobio a ostali nisu mogli capat na vrijeme i evo 3. kolobanova
Victory!
Battle: Karelia 22. lipnja 2012. 15:06:15
Vehicle: T25/2
Experience received: 1.255
Credits received: 37.865
Battle Achievements: Kolobanov's Medal
pa ti bi i sa Loltraktorom kolobanovu dobio ugl.Svaka cast na 3. vec
(pobrisati post)
pozdrav ljudi nije me bilo par dana tako da vidim da je nova verzija došla i vidim neki assault i encounter mod pa možete li mi pojasnit što je to dok mi se skida novi patch? :)
pozdrav ljudi nije me bilo par dana tako da vidim da je nova verzija došla i vidim neki assault i encounter mod pa možete li mi pojasnit što je to dok mi se skida novi patch? :)
Assault battle je borba u kojoj samo jedan tim ima bazu i zadatak tog tima je obrana baze ili uništenje svih protivničkih tenkova. Tim koji napada mora osvojiti bazu ili uništiti sve protivnike. Borba traje 10 umjesto 15 minuta.
Encounter battle je borba u kojoj postoji baza koja nije dio nijednog tima. Cilj je osvojiti bazu ili uništiti sve tenkove...
Borbe su slične standard battleu samo što su promjenjeni spawn pointovi i baze...
Assault battle je borba u kojoj samo jedan tim ima bazu i zadatak tog tima je obrana baze ili uništenje svih protivničkih tenkova. Tim koji napada mora osvojiti bazu ili uništiti sve protivnike. Borba traje 10 umjesto 15 minuta.
Encounter battle je borba u kojoj postoji baza koja nije dio nijednog tima. Cilj je osvojiti bazu ili uništiti sve tenkove...
Borbe su slične standard battleu samo što su promjenjeni spawn pointovi i baze...
uff jedva čekam da mi se skine patch.hvala ti ;-)
uff jedva čekam da mi se skine patch.hvala ti ;-)
Mozda lijepo zvuce novi modovi, ali vjeruj mi totalni promasaj su.
Evo da se i ja prikljucim ovoj temi.Sad sam registrirao novi account sa 3 dana premiuma i 500 gola.Moze netko reci na koju naciju da idem (isao bi na medium tank),i na sto najpametnije potrosit gold?
Evo da se i ja prikljucim ovoj temi.Sad sam registrirao novi account sa 3 dana premiuma i 500 gola.Moze netko reci na koju naciju da idem (isao bi na medium tank),i na sto najpametnije potrosit gold?
Na kurve i janjetinu :)
Premium accaunt na dva dana uzet
Na kurve i janjetinu :)
Premium accaunt na dva dana uzet
ok hvala,a koju naciju najbolje za medium/heavy tank?
A gle ispalo je da su rusi u nekoj prednosti tak da mozda da njih uzmes.
Mozda ti se Tank destroyeri svide, artiljerija pa mozes i njih barem probati.
No ako se naucis kvalitetno i pametno igrati te razlike u nacijama neces niti primjetiti.
Osobno mislim da je Medium Njemacka grana ( patere dvije i E 50 ) dosta dobra.
Heavy IS-IS3-IS8-IS7
bat chat koji ce ako je istina postati t10,ili t-54 ruski,makar se meni patton najvise svida
Jel mi se čini ili je ona KV-3 -> IS-4 grana ruskih heavyja malo slabija od grane IS -> IS-7? U IS-3 razaram KV-4 bez problema.
Moze mala pomoc?
Zapeo sam na 5oj od 8 misija tutorijala di sve treba dic na neki T1.... ne kuzim sta treba tocno napraviti. I koji je nisan u borbi za pucanje jer kad opalim u nekog niti mlao posto mu ne spustim,.
Moze mala pomoc?
Zapeo sam na 5oj od 8 misija tutorijala di sve treba dic na neki T1.... ne kuzim sta treba tocno napraviti. I koji je nisan u borbi za pucanje jer kad opalim u nekog niti mlao posto mu ne spustim,.
To sam bas ja sad zavrsio.Uglavnom uzmes 1 tier 1 tenk (koji god hoces ja samo uzeo onaj leicht traktor i na njemu samo sve istrazis
da za newbie,kad nnapraviš sve što se traži u njemu dobiješ premium ruskog M3 stuarta sa posadom od 100%,prijatelj mi je reko da ga moš prodat za 170k kredita :)
Ja nebi prodavao premium tenk (barem ne na početku)...
Nakon što je igra izašla, dobio sam gift tank M4A2E4 (za 1000+ borbi u beti) koji sam nakon dvadesetak borbi prodao. Kasnije sam požalio jer sa premium tenkom možeš zaratiti puno više love nego sa običnim tenkom...
Sjećam se da sam za neku prosjećnu borbu znao dobivati i po 25k kredita...
Slažem se, meni je i onog Tetrarcha sve donedavno bilo žao kad sam vidio kako jedu paru ovi tier VIII tenkovi. Morao sam Lowea kupiti kako bih mogao nastaviti igrati normalno, jer tier V tenkići dosade brzo.
Igra postaje prepreprepre zabavna kad skuzis da se moze zumirat za pucanje i koji je cilj igre
u garaži mi u donjem djelu blinka kao message od nekog tipa kojega sam sreo - Hrvata, ali ne znam sto da stisnem da vidim, sve sam probao a nista ne reagira..
Opcenito ova igra dosadi brzo ako nemas neki klan ili nest'. Ja osobno igram bez golda i postaje ubitacno dosadno. Nikad ne mos skupit preko 15k iskustva... Makar ne znam kako prebacit neko iskustvo jer sam prodo neke tenkove a iskustvo ostalo i sa njim nist' ne mogu...