World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.367.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Gamer71 kaže...

Ovako, kupio sam E 100 i to mi je prvi Tier 10 u igri, montirao 150mm top i meni je to čista katastrofa, bouncam više nego sa bilo kojim tenkom, a o penetriranju tier 10 sprijeda da ni ne govorim.
Jel to do mene i moje nesposobnosti igranja s tim tenkom ili su ga developeri stvarno zastrali?

Meni osobno je E 75 puno bolji, pokretljiviji i redovito postižem 3-4 killa u rundi , a sa E 100 jedva 1 kill i to najčešće neki tier 8 :/

zasrali nisu sigur, tj. top je napravljen da ždere gold municiju.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
Pa jesi pogledao mozda penetraciju tog topa? Da jesi, sad ne bi kukao...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Yo dawg,we heard you like Ren.FT AC......

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
Pa jesi pogledao mozda penetraciju tog topa? Da jesi, sad ne bi kukao...

+ preciznost lol!!

16 godina
World of Tanks

Jel mi nemožemo birat između modova??{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jel mi nemožemo birat između modova??{#}

Nop, random sve...

16 godina
World of Tanks

hahahaha koja debilana. Mislim da ću prestat igrat. Glupost najveća. Kažem vam da će se oni kad tad vratit na stari način jer je ovo retardirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Seljačine bjeloruske, jebo*i overlord i serb mater.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma naviknuti ces se.... Mene vise smeta sto su T110 nerfali {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 18:27 (Gozz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Čitam forum i dosta ljudi ustvari ne želi te modove ili želi barem opciju da možeš birat oš igrat ili ne te modove

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Čitam forum i dosta ljudi ustvari ne želi te modove ili želi barem opciju da možeš birat oš igrat ili ne te modove

Ja bih volio da mogu birati... čak i na štetu que time-a!

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da sad bi se ljudi trebali navikavati na pi*darije, iz jednog jedinog razloga sto je wg istinska kapitalisticka firma koja gleda samo na profit a zadovoljstvo i misljenja vlastitih korisnika baca pod tepih.

Ma nabijem ih, treba im popaliti sve poslovnice, a overlorda i serba kamenovati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma dajte prije patcha ste se svi žalili što nema modova...

sa ovim novim modovima su se barem one sjedilačke mape poput malinovke popravile.tj.nema više sjedenja iz kamenja dok ti nitko nije scoutan.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

sa ovim novim modovima su se barem one sjedilačke mape poput malinovke popravile.tj.nema više sjedenja iz kamenja dok ti nitko nije scoutan.

Sve bi to bilo super i divno kad bi ja mogo birat koji mod pa s tim i koji tenk. Ovo je debilana na kvadrat

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Joooooooooooooj velikih li modova, o svemoćni WG.

Zamijenili su spawnove na mapama, skratili vrijeme fajtova, jedna strana napada a druga se brani, ko da dosad to nije bio slucaj.

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
g12356 kaže...

Sve bi to bilo super i divno kad bi ja mogo birat koji mod pa s tim i koji tenk. Ovo je debilana na kvadrat

Zašto ti onda nedaju i da biraš mape?

To ti je značenje pojma "random battle".

Da dopuste nešto takvo neke modove nitko nebi htio igrati a neki bi svi htjeli igrati pa bi nastalo njesranje...ovako smo svi u istom loncu,ako ti se ne sviđa,quit battle or quit whinning.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
protjeran
World of Tanks

KV-4 buffali

Napokon!!!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 19:34 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad je izasao ovaj novi patch, par dana nisam igrao i sad sam doživio manji šok pri ulasku u igru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

Da dopuste nešto takvo neke modove nitko nebi htio igrati a neki bi svi htjeli igrati pa bi nastalo njesranje...ovako smo svi u istom loncu,ako ti se ne sviđa,quit battle or quit whinning.

Jel bi igro cod ili bf3 da nemožeš birat modove?

14 godina
E kad bi se ljudi kod nas ovako pobunili protiv recimo korupcije i kriminala kao sto se ovdje bunite i pozivate na kamenovanje (?!), di bi nam bio kraj...
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
g12356 kaže...

Jel bi igro cod ili bf3 da nemožeš birat modove?

Ionak ih ne igram...svi današnji AAA naslovi su bs,čast iznimkama...

16 godina
g12356 kaže...

Pitaj nekog tko igra jel bi igru bf3 da nemože birat modove. vjerujem da bi odgovor bio zanimljiv sa mnoštvom ****

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
g12356 kaže...

Pitaj nekog tko igra jel bi igru bf3 da nemože birat modove. vjerujem da bi odgovor bio zanimljiv sa mnoštvom ****

Ionako wot smatram boljom igrom od bf3 pa nema smisla samnom o tome raspravaljati,ali dobro,ajde možda bi bilo dobro da stave da možeš odabrati koji mod hoćeš,ali bih ja na njihovom mjestu i dalje kao default odabir stavio random battle ovakav kakav je sada.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

pa da, ja sam prestao igrat bf3 zbog wot-a

inace u bf3 sam igrao samo conquest ( hardcore ), i ne svidja mi se sto ne mozemo birat game mod u wot-u, ali znam da sam na test serveru dobio x2 za prvu pobjedu na svakom modu, znaci dobijes x6 dnevno, a sad neznam jeli tako i na regularnom - evo sad cu vidjet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Da se razimijemo,svi mi imamo svoje misljenjee .. ali dobro dodjee malo promjene nakon cijelodnevnog igranja jednog modaa...:D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa vidim danas u par tema na WOT forumu su potvrdili da ce se moc birat koji ces mod igrat, i kao da im je to i bila namjera samo me zanima zasto to odmah nisu ubacili.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 21:58 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

generalno mislim da je ok ovo što su dodali ove modove u random, jer razbijaju monotoniju na mapama.

nisam ih još puno igrao, i sve mi je do sad bilo OK, dok nisam upravo morao napadati na prokhorovki.. gotovo je nemoguće pobjediti ako napadaš. protivnici se spawnaju na brdu, a cap point je sa njihove strane pruge u gradiću na sredini. što je najgore napadači moraju forsirati da pređu preko, dok deferi mogu sjediti iza pruge i na brdu i rokati, a isticanje vremena je za njih pobjeda. užas {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

generalno mislim da je ok ovo što su dodali ove modove u random, jer razbijaju monotoniju na mapama.

nisam ih još puno igrao, i sve mi je do sad bilo OK, dok nisam upravo morao napadati na prokhorovki.. gotovo je nemoguće pobjediti ako napadaš. protivnici se spawnaju na brdu, a cap point je sa njihove strane pruge u gradiću na sredini. što je najgore napadači moraju forsirati da pređu preko, dok deferi mogu sjediti iza pruge i na brdu i rokati, a isticanje vremena je za njih pobjeda. užas {#}

Spot, n w8 for arty :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Još mi nije jasno što su minjali ovo za slat poruke, samo su ga zakomplicirali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice