World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.364.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da ću sa posadom od bt-7 doć do 100%.

Edit -što se tiće tih kodova , jel se to još može dobit i šta to treba poslat?

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 0:48 (nixXxa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uvedena su nova pravila za dobivanje promo kodova....sto znaci da ih ima jos{#}   pravila koja su uvedena malo pooštravaju kriterije dobivanje kodova, sto su trebali i prije{#}

Za one koji su izgubili nadu{#} -> Za sve koji su poslali zahtjev zaključno sa trećim majem, nova pravila ne važe - oni će dobiti svoj ključ bez obzira na sadržaj mejla koji su poslali.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
CRT kaže...

svaka cast armoru tvog tenka....inace za to ti postoji consumables tj. onaj first aid kit pa mozes jednog clana posade "ozivjeti" na dvije minute (mozes imati najvise 3 consumablesa u partiji, dakle 3 first aid kita)

consumables je već bio portošen pa su opet skinuli zadnjeg preživjelog

15 godina
neaktivan
World of Tanks

I pwned those bitches {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nakupilo se ovdje para :)

Lol Lol
http://tridizajn.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 12:30 (thechosenfreak).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
dasoo988 kaže...

Uvedena su nova pravila za dobivanje promo kodova....sto znaci da ih ima jos{#}   pravila koja su uvedena malo pooštravaju kriterije dobivanje kodova, sto su trebali i prije{#}

Za one koji su izgubili nadu{#} -> Za sve koji su poslali zahtjev zaključno sa trećim majem, nova pravila ne važe - oni će dobiti svoj ključ bez obzira na sadržaj mejla koji su poslali.

koji je odgovor na pitanje? {#}

16 godina
neaktivan
paci kaže...
dasoo988 kaže...

koji je odgovor na pitanje? {#}

hahaha..nemam pojma...googlaj {#}

vec sam prije poslao tako da nisam ni citao pitanje...

16 godina
World of Tanks

Odustao sam od amera.M3lee me ubio.

Nastavio sam s rusima

Odakle vam premium  ključevi da i ja pokušam užicat??

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 15:01 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

Svaka čast ja sa T-34 85 u prosjeku imam jedan uništen ... (ide mi vrlo dobro sa njim - pozitivan skor , ali nikad nisam došao brojci više od 3 tenka sa njim...)  , u biti ovo me iznenadilo da si pobrao 5 tenkova...

17 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Odustao sam od amera.M3lee me ubio.

Nastavio sam s rusima

Odakle vam premium  ključevi da i ja pokušam užicat??

M3 lee je po meni najgluplji tenk u cijeloj igri (tako glupavo šta sklepati još mogu samo talijani , francuzi... sa kojima bi ja mislim bila umjetnost igrati tj. sa njihovim šišmiš tenkovima) , ameri kasnije imaju grdosije strašne tipa T-29 koji je gromada ... , ili izvanredno brze lake lovce tipa T-20...  Ja kada sam igrao (sada ga rijeđe srećem, jer sam jači ... Tier 6...)  nešta najslađe mi je bilo ja vidim Leea u igri i gađam , a on se mora skroz popeti jer mu top skroz dolje :) visok je ko njihovi neboderi... , ali izgleda da su Ameri shvatili kasnije da to tako ne ide ...

Ključevi promotivni je dijelila jedna srpska informatička stranica..., imaš ovdje na ja mislim negdje 10 stranici o tome (pogledaj sve...) , pa se prijavi slobodno ako još ima... JA dobio 2 i nisam htio više tražiti nego preporučio prijateljima dosta mi 2500 golda ...

PS. nego jeste skužili tipa koji igra igru i zove se poručnik Gruber i igrao on sa mnom sa Hetzerom , a ja njega pitam odakle ti Gruberu ovakva mašina pa ti imaš svoju krntiju svi u smijeh...

http://game.worldoftanks.eu/accounts/500572947-Lieutenant_Gruber_01/

Normalno svi su tražili Grubera da ga napucaju... {#}, na kraju on zaključio pa šta sa Vam ljudi skrivio ... Kada svi Alo , alo spomenu ...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 15:30 (Busola).
16 godina
World of Tanks

@busola je tebe od PS. pa na dalje ništa nisam shvatio, nisam uopče skužio što si htio reči time.

Nego jel se isplati uzeti onaj zadnji top za T-28, onaj koji dođe negdje oko 80000 srebra ili bolje ostaviti tih 4600xp-a, pa da se prije dođe do KV-a?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 15:37 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Poslao sam odgovor i čekam ključ.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 15:39 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Busola kaže...
thechosenfreak kaže...

Svaka čast ja sa T-34 85 u prosjeku imam jedan uništen ... (ide mi vrlo dobro sa njim - pozitivan skor , ali nikad nisam došao brojci više od 3 tenka sa njim...)  , u biti ovo me iznenadilo da si pobrao 5 tenkova...

Kad na T-34-85 stavis 100 mm top, mašinu i gusjenice onda si car u tom Tieru.

17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

@busola je tebe od PS. pa na dalje ništa nisam shvatio, nisam uopče skužio što si htio reči time.

Nego jel se isplati uzeti onaj zadnji top za T-28, onaj koji dođe negdje oko 80000 srebra ili bolje ostaviti tih 4600xp-a, pa da se prije dođe do KV-a?

Obavezno kupuj taj top, jer bez njega nećeš nikad doć do KV-a.

17 godina
neaktivan

Da li je teško sa BT-7 napredovati do T-34?

15 godina
Loz kaže...

Da li je teško sa BT-7 napredovati do T-34?

Otkad budes imao BT-7 stavljat ce te sa jacima,sa A-20 ta situacija se jos pogorsava jer te vecinom stavlja sa KV-om kojem nemozes nista.Tako da ce jako testo biti napredovat do T-34.

Inace ja ga uzimam sad pa javim dojmove.(T-34)

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
gamer_101 kaže...

jel vam se kad dogodilo da vam je posada pobijena al da je tenk još uvijek neuništen?

meni jest, svi krepali a tenk stoji i čeka

Da..ništa neuobičajeno..

I ne mora tenk imati neki bolestan oklop.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
protjeran
World of Tanks

KV je tier5 tenk i dere tier7 tenkove bez problema. Evo pala su 2 Tiger 1 tenka plus još 4 manja.

Ovo se sve odigralo ispred naše baze. Njih devet, nas dva sami (ja i KV3) branimo bazu.

BTW Nemam premium acc {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam jednu ideju i molio bih da me ne popljujete odmah :D

Jel bih mogao registrirati još jedan acc, i s njim krenut recimo od početka sa rusima il amerima? Imam 2 kompa pa na jednom kad me killaju mogu na drugom xD

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Jel bih mogao registrirati još jedan acc, i s njim krenut recimo od početka sa rusima il amerima? Imam 2 kompa pa na jednom kad me killaju mogu na drugom xD

Pa ako imas vise tenkova u garazi kad sa jednim izgubis tj.ubiju te mozes izaci i igrati sa drugim tenkom.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
RoyalBlood kaže...

Pa ako imas vise tenkova u garazi kad sa jednim izgubis tj.ubiju te mozes izaci i igrati sa drugim tenkom.

Awkward silence...

Hvala xD

16 godina
RoyalBlood kaže...
Y2K2 kaže...
RoyalBlood kaže...

Awkward silence...

Hvala xD

Ček, ti si bez toga u 5 dana  došao do Panzera IV?

Ne, ne...sad sam siguran...ti ne spavaš..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

malo se posrećilo {#}

SU 85 me ovu bitku fino poslužio, moji opet izginuli ko muhe u prve 2 minute i ja ostao sam protiv njih 6 {#}

na sreću arty im je bio niš koristi pa je dobio po čelu na kraju da se zasladim ...

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
RoyalBlood kaže...
Y2K2 kaže...
RoyalBlood kaže...

Awkward silence...

Hvala xD

Ček, ti si bez toga u 5 dana  došao do Panzera IV?

Ne, ne...sad sam siguran...ti ne spavaš..:P

U sedam dana na VK, još malo pa Tiger...

17 godina
neaktivan

Ja sam preskocio top i brze do kv-a, nise mi se svidio t-28 nikako.

15 godina
Ja sam yebeno retardiran. Stvarno. Prodam BT-7, BT-2 i AT-1 kako bi imao dosta para za A-20, i dobro, imam, idem kupiti tenk, kad vidim da ga nisam yebeno risrčao prije... Pa opet moro kupiti BT-7 sad...

Neću igrat sad uopće, čekam kod :D
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
17 godina
neaktivan

fail lol

16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Ja sam yebeno retardiran. Stvarno. Prodam BT-7, BT-2 i AT-1 kako bi imao dosta para za A-20, i dobro, imam, idem kupiti tenk, kad vidim da ga nisam yebeno risrčao prije... Pa opet moro kupiti BT-7 sad...

Neću igrat sad uopće, čekam kod :D

ja sam isto tako nesto slicno zezno samo s njemcima {#}

takodjer sad cekam cod{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:32 (dasoo988).
16 godina
World of Tanks

ja imam bota {#}

kazem sine samo uzmi KV i rokaj hehehe

btw tjeram heavy liniju, medium i arty.  (sve CCCP) pa uvijek imam slobodan 1. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo bacio poslijepodne nekoliko partija... Ludilo brale! {#}

Najjača Stug partija dosad Najjača Stug partija dosad
nas dvojica ubili njihovih 11 i svejedno smo *ebali ježa u leđa nas dvojica ubili njihovih 11 i svejedno smo *ebali ježa u leđa
da sam u ovakvim i sličnim situacijama imao premium, gdje bi mi bilo kraja... :D da sam u ovakvim i sličnim situacijama imao premium, gdje bi mi bilo kraja... :D
Sarma - the best dish you`ll ever get!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:45 (TommyS).

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice