World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.364.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...
Ja sam yebeno retardiran. Stvarno. Prodam BT-7, BT-2 i AT-1 kako bi imao dosta para za A-20, i dobro, imam, idem kupiti tenk, kad vidim da ga nisam yebeno risrčao prije... Pa opet moro kupiti BT-7 sad...

Neću igrat sad uopće, čekam kod :D

Ista stvar meni.Samo sam ja imao A-20 i danas ja ponosno(vidi se iz prijasnjeg posta) idem uzet T-34.Prodam A-20 i T-28 i ja gledam nemogu kliknut na T-34.Prvi moment ono WTF?Kad tamo gledam stablo i vidim da ga nisam reserchao i sad ljepo vozim t-46 i t26 i mijenjam gold za expe.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanjce.

Jel iko uspio sa Hetzerom i ovim najjačim topom skinut nekog sa jačim armorom? Mislim, kad igraš protiv slabijih top rula, al protiv jačih najčešća mi je rijeć "Ricochet".

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bajac kaže...

Jedno pitanjce.

Jel iko uspio sa Hetzerom i ovim najjačim topom skinut nekog sa jačim armorom? Mislim, kad igraš protiv slabijih top rula, al protiv jačih najčešća mi je rijeć "Ricochet".

Ja sam jednom KV-u skinuo nekih 12% sa fugasnom....nekako sam uspio pogodit sastrane na mjesto di su kupola i trup spojeni....najbolje je ciljat sastrane, u kupolu ili odozad (sterat mu metak ravno u dupe {#}) i tad ima maksimalnu učinkovitost

Inače ove tier 4-5 tenkove možeš fino oštetit ovisno kako i s čime gađaš.

BTW jel itko od vas probao s onim premium shell-om na nekog heavy-ja...mislim na kumulativnu granatu za hetzer 105 mm top

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
15 godina

Ima tko ideju kako nabildat expe bez premiuma,a opet da ne igram k'o nasilnik.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ima tko ideju kako nabildat expe bez premiuma,a opet da ne igram k'o nasilnik.

Scouting sa lakim tenkom ili support SPG-om ili nekim srednjim tenkom....barem sam tako čuo od frenda {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 21:37 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

koji je bolji top za VK 3601..

onaj 7,5 cm ili 8,2cm?

0 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...
Ja sam yebeno retardiran. Stvarno. Prodam BT-7, BT-2 i AT-1 kako bi imao dosta para za A-20, i dobro, imam, idem kupiti tenk, kad vidim da ga nisam yebeno risrčao prije... Pa opet moro kupiti BT-7 sad...

Neću igrat sad uopće, čekam kod :D

Da bi napravio research ne moraš imat vozilo u garaži. Gore imaš Research Tree i prek njega možeš radit research.

14 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

koji je bolji top za VK 3601..

onaj 7,5 cm ili 8,2cm?

8,8 cm KwK 36 L/56 je najbolji

16 godina
World of Tanks

Neznam kako neki nisu voljeli T-28, pa taj tenk je bolji za jedan tier i u tom sljedečom tieru rastura. Taj tenk je definitivno prejak za svoj tier, u njegovom tieru su još PzIII i M3 lee koje on uništi bez problema, pa on se bez problem može mjeriti sa PzIV koje je u tieru sa KV-om, pogotovo kad se kupi onaj zadnji top za 80k srebra. Taj tenk i sa onim drugim ,bez onog zadnjeg topa može uništiti KV i T1 heavy(kao što je na slici dolje), a tek kad se kupi onaj zadnji top, pa to penetrira sve, pa čak i IS-a(sastrane i iza naravno). 1 na 1 sa PzIV ili KV sam ponekad znao dobiti i to sve radi njegove brzine i okretnosti. Poslje PzII ovo mi je difinitivno najdraži tenk. On ima užasno dobar top,ima jako dobru brzinu i dosta je okretan, jedina mana mu je veličina i ne baš neki oklop, ali ako se mičete sa nekim heavyjem to nije problem. Ustvari to je i cilj medium tenkovima,to da budu podrška heavyijim.Dok mi PzIV nikako nije sjeo spor je, neokretan, jedino što ima je dobar top i taj top se dobije tek na kraju, a prije toga može samo lizati jaja KV-u isto kao i PzIII, samo što PzIII ima barem brzinu pa može spotati ili kružiti oko KV-a.

Evo i još dva screena, vozio sam se ispred  KV-a i stugaIII, moja uloga ovdje bila je spotanje i podrška. Išao sam par metara ispred njih, otkrio neprijatlja, pucao po njemu, načeo ga i nakon toga povlačenje. U to vrijeme su se dovukli KV i stug te riješili tog načetog, a ja sam se za to vrijeme skrivao iza njih i zapucao po nekome ako ga oni nisu još uništili. Te nakraju dobio titulu podrška. Zadnje dvije slike.

BTW T-28 FTW.

Ovo je T28 sa onim drugim topom Ovo je T28 sa onim drugim topom
A ovo je sa zadnji, skupim topom i nakraju opisani događaj gdje sam išao u KV-a i stuga A ovo je sa zadnji, skupim topom i nakraju opisani događaj gdje sam išao u KV-a i stuga
ista runda kao i sa druge slike samo sam gore prebacio na tab junaci bitke ista runda kao i sa druge slike samo sam gore prebacio na tab junaci bitke
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 10:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator

Taj top je sa KV3 (top je u ww2 testiran na t28 prije nego je ošao na kv3) i definitivno daje prednost T28 kad se nađe u bitkama do tiera5.

16 godina
World of Tanks

Eto kunačno kupio KV. Kad sam vidio da će mjenjati ono nešto i da oni koji imaju KV u garaži će dobiti neki tenk na elitnim statusu i  jedno mjesto u garažio odmah sam obustavio napredovanje njemačkih tenkovai ,te otišao na ruske.{#}

što če se to točno dobiti, kad će to biti i ima li netko link da pročitam?

EDIT:našao sma netreba

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 11:14 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ja ću dobiti T150 jer imam KV3 :)

15 godina

Odlicno ja ga kupuje ako bude sve po planu za dan-dva. Mozes malo usporedit kv i kv3?

Mogu ocekivati napredak ili grindanje do is?

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
moderator

Ja sam bio uspješniji sa KV, jer sam bio u slabijim tierima gdje je 107mm bio brutalan. Sa KV3 se često nađeš okružen IS3 i IS4 tenkovima, kao i američkim T32 koji bouncaju sve što ne završi na gusjenicama. King Tigeri isto. Tu ti preostaje samo HE. Dobar je za skupljanje love, ali sam bio nekoliko partija u minusu.

Udjel pobjeda mi je 30% sa KV3, dok je sa KV bio oko 50%. Ali može primiti dosta udaraca, napali su me IS, T34-85 i jedan od onih VK, IS je dobio po glavi dok su ova dvojica bila oštećena pa ih je artiljerija dokrajčila, a ja sam odvezao dalje :D

EDIT: Dosta je mobilniji KV3, pogotovo turret, 2x brži od KV2 kioska. Skupljam za IS, ali KV3 ostaje u garaži :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 11:38 (DrNasty).
14 godina
World of Tanks

Evo da se i ja malo pohvalim :

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 11:50 (Mirda 1).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
Mirda 1 kaže...

Holy shit 75 000 u jednoj borbi {#}

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS je dosta mekan, na kupoli ima samo 100 mm oklopa tako da ocekujte dosta udaraca u glavu, ali pokretniji je od KV3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Duche kaže...

IS je dosta mekan, na kupoli ima samo 100 mm oklopa tako da ocekujte dosta udaraca u glavu, ali pokretniji je od KV3

Nadam se da će KV4 biti pravi nasljednik oklopljene linije koju su počeli kv i kv3, pa sve do IS4. Jači motor i oni hard hitting topovi i biće zvijer.

15 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

RESPECT BRO {#}

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Eto kunačno kupio KV. Kad sam vidio da će mjenjati ono nešto i da oni koji imaju KV u garaži će dobiti neki tenk na elitnim statusu i  jedno mjesto u garažio odmah sam obustavio napredovanje njemačkih tenkovai ,te otišao na ruske.{#}

što če se to točno dobiti, kad će to biti i ima li netko link da pročitam?

EDIT:našao sma netreba

jel mos dat link,da se mi ostali nemoramo mucit trazeci :P

btw,kako radi ono pretvaranje iskustva?zelio bi vise slobodnog iskustva a nikak ga nemogu povecat

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

kako radi ono pretvaranje iskustva?zelio bi vise slobodnog iskustva a nikak ga nemogu povecat

trebaš gold

16 godina
World of Tanks

jučer sam poslao odgovor na digital online i još ništa.

Jel im to toliko treba ili sam ja pogriješio u odgovoru??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

jučer sam poslao odgovor na digital online i još ništa.

Jel im to toliko treba ili sam ja pogriješio u odgovoru??

Poslao sam i ja sa tačnim odgovorom i još ništa, vjerovatno raščišćavaju zbrku nastalu prije uvođenja pitanja. Vidim na forum.hr da su neki čekali 6 dana.

ja sam poslao sa gmail.com, valjda će uvažiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 12:09 (DrNasty).
16 godina
DrNasty kaže...

Poslao sam i ja sa tačnim odgovorom i još ništa, vjerovatno raščišćavaju zbrku nastalu prije uvođenja pitanja. Vidim na forum.hr da su neki čekali 6 dana.

E moj odgovor nije bio točan.:D

FPR je točan a ja sam poslao nešto cinema 3dtm.lol

Zna li netko odgovor na današnje pitanje koje glasi

na koju frekvenciju je naš recenzent uspešno overklokovao video memoriju na grafičkoj kartici Sapphire Toxic u 107. broju časopisa Digital?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 12:25 (Kill Frenzy).
16 godina
Krešo91 kaže...
lollik91 kaže...

kako radi ono pretvaranje iskustva?zelio bi vise slobodnog iskustva a nikak ga nemogu povecat

trebaš gold

a sta je s onim kad usmjeravas iskustvo na posadu u tenku,sta kad iskljucis to...di onda ide to iskustvo?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Krešo91 kaže...
lollik91 kaže...

trebaš gold

a sta je s onim kad usmjeravas iskustvo na posadu u tenku,sta kad iskljucis to...di onda ide to iskustvo?

kad isključiš "ubrzanu obuku posade" jedan dio ide na iskustvo tenka i posade, a drugi dio (većinom jako malo) ide na "slobodno iskustvo"

dakle kako god okreneš posada napreduje, ali sa ubrzanom obukom samo treniraš posadu tj. sve iskustvo se troši na njihovu obuku

15 godina
Kill Frenzy kaže...
DrNasty kaže...

E moj odgovor nije bio točan.:D

FPR je točan a ja sam poslao nešto cinema 3dtm.lol

Zna li netko odgovor na današnje pitanje koje glasi

na koju frekvenciju je naš recenzent uspešno overklokovao video memoriju na grafičkoj kartici Sapphire Toxic u 107. broju časopisa Digital?

Molio bi danasnji tocan odgovor "_" :)

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan

Ali nemoj zaboravit da to sa posadom mozes tek kad ti tenk ima elitni status (sve si istražio za njega sto postoji).

Btw. samo ta znate (ja tukac nisam znao) da kad kupite jednu stvar (npr. ja kupio 75mm top za PZ IV) mogu ga demountat (odnosno mountat drugi slabiji top), a ovog stavit na jaci tenk (u mom slucaju vk3001H - naravno ako ga ovaj tenk podrzava), bez da potrosim ista novaca! Isto i za radio i druge stvari (ukljucujuci onu dodatnu opremu koja nije fiksirana uz sam tenk - nema onaj ključ nacrtan pored - npr. camouflage net i bioculars)

Pa eto da se ne zeznete i kupite dva topa i dva radia, kao ja... {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

momci danasnji odgovor je 4.94Ghz.

tako sam bar cuo od kolege

Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Kad će doć bug online tank company?