World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.355.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li netko ovakvih problema. Kada stavim grafiku na max sve mi je crno (slika je dolje) a kada stavim na "standard" grafiku koja je maltene minimum onda radi normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
headshot kaže...

Ima li netko ovakvih problema. Kada stavim grafiku na max sve mi je crno (slika je dolje) a kada stavim na "standard" grafiku koja je maltene minimum onda radi normalno.

Najvjerojatnije ti modovi koje koristiš stvaraju probleme, probaj uklonit modove, a ako ne pomogne, uvijek možeš izbrisati igru, pa ponovno instalirati...

17 godina
neaktivan
1BIT kaže...
headshot kaže...

Najvjerojatnije ti modovi koje koristiš stvaraju probleme, probaj uklonit modove, a ako ne pomogne, uvijek možeš izbrisati igru, pa ponovno instalirati...

Izbriso sam vec modove i reinstaliro igru, takoder driveri su zadnji.

16 godina
neaktivan
headshot kaže...
1BIT kaže...
headshot kaže...

Izbriso sam vec modove i reinstaliro igru, takoder driveri su zadnji.

Probaj se vratiti na neke starije koji su ti radili, mozda ti upravo driveri prave problem, ne bi im bilo prvi put.

16 godina
U vezi namještanja misija...ako netko odigra na stotine partija i neće misija i neće pa neće ajde da namjesti 1-2 od 60 pa hajde jbg....neka mu bude....ali kada netko namjesti sve pa j.....kakav retard moraš biti. Neki dan lik iz suprotnog tima moli da ga naš platoon ding...nikada vidio ni čuo za njega....zašto ne...Is-7 u hull i udaraj...na kraju sam izgubio i nisam napravio ništa ali eto bar sam pomogao....xd Meni je trebao preko 300 partija da zapalim 2 tenka u jednoj partiji....jaoooooo j....rng....trebalo mi je preko 70 partija sa Wz 132da dobije malinovku ili prohorovku....jeli to normalno....e pa nije jer te wg prca u mozak i jednostavno ti neda. Kada sve zbrojim uopće se ne ljutim ako netko namjesti par misisja iako se sve da proći.
Frka85
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer sam gledao twitch Quickybaby-ev, taman je zaradio i dobio ovog premium FV-a.

I prva partija preko 1900 base Xp-a, ok tenk nije najbrži no ima tvrdu glavu, depresiju i solidan top.

A WG će ga izgleda još podebljat zbog cvileža.

Ah, ništa čudno za njih.

Možda ga ubrzaju da juri 60.

dr.zharre

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nek mu samo stave bolje statistike topa, manji aim time i manji gloom i taj tenk ce biti super...brzina manje vise nije ni bitna, jer ce manje tupavaca ginuti yolo taktikom u prvih 2 minute.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Nek mu samo stave bolje statistike topa, manji aim time i manji gloom i taj tenk ce biti super...brzina manje vise nije ni bitna, jer ce manje tupavaca ginuti yolo taktikom u prvih 2 minute.

Pa brzina mu nije toliko bitna, ionako će se s dobrim topom fiksirat na dobre pozicije, hulldown i farmat dmg (kredite). 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
15 godina

Da, uopće nije bitno što si responzivan na situaciju na mapi otprilike ko IS-3, a ti su u navodnom mediumu.

Al' ok, nek mu poprave gun handling i bit će i više nego ok za "free" tenka.

(jedva čekam dok vele da će buff biti poboljšana brzina unatrag il tak neki bulšit)

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 12:18 (The Unforgiven).
11 godina
World of Tanks

Taman mislio odustati jer su krenuli porazi i posreći mi se partija. Mnogo protivnika sa malo hp, puno autoaima, malo sreće i ono najbitnije pobjeda i 9 killova. 

http://wotreplays.com/site/2506595#westfield-airlive-pz_kpfw_ii_luchs

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 17:17 (AirLive).

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Sta reci na ovakav tim

http://imgur.com/QVrnR7z

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Acex kaže...

Sta reci na ovakav tim

http://imgur.com/QVrnR7z

Vidio i gore neki dan   15- 0 pregazili protivnicki tim u t 10 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Svaka cast timu koji uspije dobit sa 15:0. Kod mene se uvik nađe netko tko krepa pri kraju i usere.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Svaka cast timu koji uspije dobit sa 15:0. Kod mene se uvik nađe netko tko krepa pri kraju i usere.  

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
World of Tanks

KAKOOOOOO!?!?!?!

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Odvratno koliko često se takve stvari dešavaju u zadnje vrijeme... working as intended 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
15 godina
World of Tanks

Uf, jucer i danas dovrsio zadnje dvije misije za Ob260, totalno neocekivano jer sam na tim dvjema misijama ostao vec vise od 8mjeseci, pomalo odustao od misija jer mi se nisu igrali lightovi i destroyeri.

I tako jucer rijesio TD-15 sa E3 jer sam grindao treci mark na njemu i danas LT-15 i treci mark na T49, prva borba danas :D

Zanimljiva borba sa E3, skoro pobijedio 1v4 ili 5 ne sjecam se tocno, ali se zadnja arty sakrila i isteklo je vrijeme, nakon borbe napisao da mu je repair pre skup pa se sakrio :D

E3 replay

T49 replay

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 10:31 (Intel&ATI).
Moj PC  
14 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bravo amigo!

Ja sam još mala beba koja tek treba dobiti Stuga :)... zadnja tri dana igram samo LT-15 misiju, zadnju koja mi je ostala. Najveći light koji imam je tier VI (59-16) pa uglavnom njega perem. Od, neznam, stotinjak bitaka u 3-4 dana dobio sam tek 4-5 puta spotersku mapu (Malinovka, Prohorovka itd.)... a tamo me ili odspota neki crveni yolo koji dojuri i u 3 sekunde oba nestanemo na karti, ili se stanem gore na cesti Prohorovke u onaj bush, a kompletni protivnički tim ode na brdo :)... još lik pizdi na chat kako mu je tim "lemming train", a ja si mislim "zašto ne na moju stranu" hehe...

Uglavnom, uspio sam napraviti 3990 spota :) u jednoj bitci i 2x dobiti M.

Btw... nakon par sati Himelsdorfa i neznamčega gdje nemrem napraviti 4k spota, odem se ispuhati jednu partiju s O-Ijem... naravno Malinovka...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 11:13 (MoF0).
15 godina
MoF0 kaže...

Bravo amigo!

Ja sam još mala beba koja tek treba dobiti Stuga :)... zadnja tri dana igram samo LT-15 misiju, zadnju koja mi je ostala. Najveći light koji imam je tier VI (59-16) pa uglavnom njega perem. Od, neznam, stotinjak bitaka u 3-4 dana dobio sam tek 4-5 puta spotersku mapu (Malinovka, Prohorovka itd.)... a tamo me ili odspota neki crveni yolo koji dojuri i u 3 sekunde oba nestanemo na karti, ili se stanem gore na cesti Prohorovke u onaj bush, a kompletni protivnički tim ode na brdo :)... još lik pizdi na chat kako mu je tim "lemming train", a ja si mislim "zašto ne na moju stranu" hehe...

Btw... nakon par sati Himelsdorfa i neznamčega gdje nemrem napraviti 4k spota, odem se ispuhati jednu partiju s O-Ijem... naravno Malinovka...

Ajde s nekim u platoon koji je par tierova viši od tebe (npr tier 6 LT sa tier 9 mediumom) i pametno spotaj, probaj preživiti i to je to.

Barem u teoriji... meni također je ostala samo ta misija za Stuga (odnosno još i HT-15).

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
MoF0 kaže...

Bravo amigo!

Ajde s nekim u platoon koji je par tierova viši od tebe (npr tier 6 LT sa tier 9 mediumom) i pametno spotaj, probaj preživiti i to je to.

Barem u teoriji... meni također je ostala samo ta misija za Stuga (odnosno još i HT-15).

Nemoj to raditi, kao tier 6 light trebas raditi platoon sa tier 7 med, to sa tier 9 je fail, nemoj stetiti ekipi zbog svojih misija, nastavi igrati, doci ces brzo do tier 7 pa tier 8 lightova koji stug misuju bez beda urade i samo s dmg ak nevolis spotat.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
10 godina
neaktivan

Ma da, odradim to strpljivo, ne želim raditi fail platoon.

Ima ganjanje te misije i svojih prednosti, barem sam naučio igrati sa skautima. Ako izuzmemo low tier lightove, od skauta imam samo Luchsa, Chafea, Elc bisa i sada 59-16. S ona prva 3 sam ranije igrao povremeno, a sada redovno završavam u top 3 po exp, a često sam na vrhu i sa dmg. Dobio sam prekjučer M na 59-19 s 4 killa i 2k+ dmg u tier IX bitci, što je s penom od 85mm na autoloaderu bilo izazovno. :)

14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Mauro kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Odvratno koliko često se takve stvari dešavaju u zadnje vrijeme... working as intended 

Da, na zalost.

One predobre napete bitke koje zavrse 15-13 i slicno su na zalost jako, jako rijetke 

Vecinom su to bitke gdje jedan tim manje vise "razvali" onaj drugi nabrzaka...

11 godina
World of Tanks

Jedna dobra pozicija za scouting. 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Konačno riješen Stug IV. Malinovka bush, skoro 5k spota s 59-16 uz poraz, ali nema veze. :)

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li netko iskustva sa prebacivanjem accounta na drugi server? Poceo sam igrati u closed beti pa do sada ali sam preselio u Kanadu i ping mi je 220. Znam da se jedino moze prebaciti pomocu mass transit eventa koji nemam pojma dali je ikada uopce bio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo jedan fini mastery za dobro jutro 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nema preseljenja...
Budi ponosan!
15 godina
World of Tanks

FV4202 buffs.

Price: 7300  8000

Aim time: 2.21  2.49
Accuracy: 0.316  0.336
Terrain resistance: 0.384 / 0.479 / 0.959  0.575 / 0.671 / 1.151
Movement dispersion: 0.192  0.211

Turret dispersion: 0.153  0.173

http://ritastatusreport.live/2016/02/26/fv4202-p-changesbuff/

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ova ruska tier 4 arty je puno lošija nego mi se činila na papiru. Onaj top sa 80 pen koji ima visoki RoF ništa ne probija, bouncam toldija i luchsa... Svaka 10. granata pogađa gdje treba, stalno promašuje. Iznervirao sam se i potrošio skoro 6k slobodnog iskustva da dođem do onog zadnjeg topa sa samo 12 granata. Malo mu je kratak doseg, ali veći problem mi je što jako malo štete radi. Piše da u prosjeku radi 450, a ovaj jedva 200 napravi. Očekivao sam da će mi biti najbolji arty u tier 4 radi velikog pen-a, ali izgleda da neće ići. Jeli ovo još jedan pd "ukletih" primjeraka tiera 4?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice