- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li netko ovakvih problema. Kada stavim grafiku na max sve mi je crno (slika je dolje) a kada stavim na "standard" grafiku koja je maltene minimum onda radi normalno.
Najvjerojatnije ti modovi koje koristiš stvaraju probleme, probaj uklonit modove, a ako ne pomogne, uvijek možeš izbrisati igru, pa ponovno instalirati...
Ima li netko ovakvih problema. Kada stavim grafiku na max sve mi je crno (slika je dolje) a kada stavim na "standard" grafiku koja je maltene minimum onda radi normalno.
Najvjerojatnije ti modovi koje koristiš stvaraju probleme, probaj uklonit modove, a ako ne pomogne, uvijek možeš izbrisati igru, pa ponovno instalirati...
Izbriso sam vec modove i reinstaliro igru, takoder driveri su zadnji.
Izbriso sam vec modove i reinstaliro igru, takoder driveri su zadnji.
Probaj se vratiti na neke starije koji su ti radili, mozda ti upravo driveri prave problem, ne bi im bilo prvi put.

Jučer sam gledao twitch Quickybaby-ev, taman je zaradio i dobio ovog premium FV-a.
I prva partija preko 1900 base Xp-a, ok tenk nije najbrži no ima tvrdu glavu, depresiju i solidan top.
A WG će ga izgleda još podebljat zbog cvileža.
Ah, ništa čudno za njih.
Možda ga ubrzaju da juri 60.
Nek mu samo stave bolje statistike topa, manji aim time i manji gloom i taj tenk ce biti super...brzina manje vise nije ni bitna, jer ce manje tupavaca ginuti yolo taktikom u prvih 2 minute.
Nek mu samo stave bolje statistike topa, manji aim time i manji gloom i taj tenk ce biti super...brzina manje vise nije ni bitna, jer ce manje tupavaca ginuti yolo taktikom u prvih 2 minute.
Pa brzina mu nije toliko bitna, ionako će se s dobrim topom fiksirat na dobre pozicije, hulldown i farmat dmg (kredite).
Da, uopće nije bitno što si responzivan na situaciju na mapi otprilike ko IS-3, a ti su u navodnom mediumu.
Al' ok, nek mu poprave gun handling i bit će i više nego ok za "free" tenka.
(jedva čekam dok vele da će buff biti poboljšana brzina unatrag il tak neki bulšit)
Taman mislio odustati jer su krenuli porazi i posreći mi se partija. Mnogo protivnika sa malo hp, puno autoaima, malo sreće i ono najbitnije pobjeda i 9 killova.
http://wotreplays.com/site/2506595#westfield-airlive-pz_kpfw_ii_luchs
Vidio i gore neki dan 15- 0 pregazili protivnicki tim u t 10
Svaka cast timu koji uspije dobit sa 15:0. Kod mene se uvik nađe netko tko krepa pri kraju i usere.
KAKOOOOOO!?!?!?!
Svaka cast timu koji uspije dobit sa 15:0. Kod mene se uvik nađe netko tko krepa pri kraju i usere.
Odvratno koliko često se takve stvari dešavaju u zadnje vrijeme... working as intended
Uf, jucer i danas dovrsio zadnje dvije misije za Ob260, totalno neocekivano jer sam na tim dvjema misijama ostao vec vise od 8mjeseci, pomalo odustao od misija jer mi se nisu igrali lightovi i destroyeri.
I tako jucer rijesio TD-15 sa E3 jer sam grindao treci mark na njemu i danas LT-15 i treci mark na T49, prva borba danas :D
Zanimljiva borba sa E3, skoro pobijedio 1v4 ili 5 ne sjecam se tocno, ali se zadnja arty sakrila i isteklo je vrijeme, nakon borbe napisao da mu je repair pre skup pa se sakrio :D
Bravo amigo!
Ja sam još mala beba koja tek treba dobiti Stuga :)... zadnja tri dana igram samo LT-15 misiju, zadnju koja mi je ostala. Najveći light koji imam je tier VI (59-16) pa uglavnom njega perem. Od, neznam, stotinjak bitaka u 3-4 dana dobio sam tek 4-5 puta spotersku mapu (Malinovka, Prohorovka itd.)... a tamo me ili odspota neki crveni yolo koji dojuri i u 3 sekunde oba nestanemo na karti, ili se stanem gore na cesti Prohorovke u onaj bush, a kompletni protivnički tim ode na brdo :)... još lik pizdi na chat kako mu je tim "lemming train", a ja si mislim "zašto ne na moju stranu" hehe...
Uglavnom, uspio sam napraviti 3990 spota :) u jednoj bitci i 2x dobiti M.
Btw... nakon par sati Himelsdorfa i neznamčega gdje nemrem napraviti 4k spota, odem se ispuhati jednu partiju s O-Ijem... naravno Malinovka...
Bravo amigo!
Ja sam još mala beba koja tek treba dobiti Stuga :)... zadnja tri dana igram samo LT-15 misiju, zadnju koja mi je ostala. Najveći light koji imam je tier VI (59-16) pa uglavnom njega perem. Od, neznam, stotinjak bitaka u 3-4 dana dobio sam tek 4-5 puta spotersku mapu (Malinovka, Prohorovka itd.)... a tamo me ili odspota neki crveni yolo koji dojuri i u 3 sekunde oba nestanemo na karti, ili se stanem gore na cesti Prohorovke u onaj bush, a kompletni protivnički tim ode na brdo :)... još lik pizdi na chat kako mu je tim "lemming train", a ja si mislim "zašto ne na moju stranu" hehe...
Btw... nakon par sati Himelsdorfa i neznamčega gdje nemrem napraviti 4k spota, odem se ispuhati jednu partiju s O-Ijem... naravno Malinovka...
Ajde s nekim u platoon koji je par tierova viši od tebe (npr tier 6 LT sa tier 9 mediumom) i pametno spotaj, probaj preživiti i to je to.
Barem u teoriji... meni također je ostala samo ta misija za Stuga (odnosno još i HT-15).
Bravo amigo!
Ajde s nekim u platoon koji je par tierova viši od tebe (npr tier 6 LT sa tier 9 mediumom) i pametno spotaj, probaj preživiti i to je to.
Barem u teoriji... meni također je ostala samo ta misija za Stuga (odnosno još i HT-15).
Nemoj to raditi, kao tier 6 light trebas raditi platoon sa tier 7 med, to sa tier 9 je fail, nemoj stetiti ekipi zbog svojih misija, nastavi igrati, doci ces brzo do tier 7 pa tier 8 lightova koji stug misuju bez beda urade i samo s dmg ak nevolis spotat.
Ma da, odradim to strpljivo, ne želim raditi fail platoon.
Ima ganjanje te misije i svojih prednosti, barem sam naučio igrati sa skautima. Ako izuzmemo low tier lightove, od skauta imam samo Luchsa, Chafea, Elc bisa i sada 59-16. S ona prva 3 sam ranije igrao povremeno, a sada redovno završavam u top 3 po exp, a često sam na vrhu i sa dmg. Dobio sam prekjučer M na 59-19 s 4 killa i 2k+ dmg u tier IX bitci, što je s penom od 85mm na autoloaderu bilo izazovno. :)
Odvratno koliko često se takve stvari dešavaju u zadnje vrijeme... working as intended
Da, na zalost.
One predobre napete bitke koje zavrse 15-13 i slicno su na zalost jako, jako rijetke
Vecinom su to bitke gdje jedan tim manje vise "razvali" onaj drugi nabrzaka...
Ima li netko iskustva sa prebacivanjem accounta na drugi server? Poceo sam igrati u closed beti pa do sada ali sam preselio u Kanadu i ping mi je 220. Znam da se jedino moze prebaciti pomocu mass transit eventa koji nemam pojma dali je ikada uopce bio?

FV4202 buffs.
Price: 7300 8000
Aim time: 2.21 2.49
Accuracy: 0.316 0.336
Terrain resistance: 0.384 / 0.479 / 0.959 0.575 / 0.671 / 1.151
Movement dispersion: 0.192 0.211
Turret dispersion: 0.153 0.173
http://ritastatusreport.live/2016/02/26/fv4202-p-changesbuff/
Ova ruska tier 4 arty je puno lošija nego mi se činila na papiru. Onaj top sa 80 pen koji ima visoki RoF ništa ne probija, bouncam toldija i luchsa... Svaka 10. granata pogađa gdje treba, stalno promašuje. Iznervirao sam se i potrošio skoro 6k slobodnog iskustva da dođem do onog zadnjeg topa sa samo 12 granata. Malo mu je kratak doseg, ali veći problem mi je što jako malo štete radi. Piše da u prosjeku radi 450, a ovaj jedva 200 napravi. Očekivao sam da će mi biti najbolji arty u tier 4 radi velikog pen-a, ali izgleda da neće ići. Jeli ovo još jedan pd "ukletih" primjeraka tiera 4?