World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.447
|
čitano: 9.188.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...
Ćoby kaže...
Intelovac123 kaže...

Sad sam na t54e1 i zanima me 3. skill za posadu?

Camo ili popravke na sve clanove?

Koji ce mi vise sluziti na t57?

Nikad camo na heavy tenk...to mi uopće nema smisla...ako voziš heavy,voziš ga zbog fighta a ne zbog campanja...za camp su destroyeri {#}

A ja ću se pridružiti ekipi koja whinea...jučer katastrofa dan,većini ljudi minimapa je vjerojatno isključena,rade lemming trainove,95% ih ne priča engleski...

Dan mi je spasio jedino Easy8...istražio sam T20 ali mi je Easy prirastao srcu...Natovario derp na njega i lovim sifilise,corner clickerse i ostale kartone...uglavnom zabava,u T8 bitkama s opreznijom igrom nerijetko navučem preko 1,5k dmg...zadnji tenk koji mi je ovako sjeo je bio Hellcat prije nerfa...samo mi je žao što sam ga igrao u ranim danima svoje wot karijere tako da su statsi s njim malo u banani,ali i to se lagano popravlja {#}

aj nemoj tako, treba ti camo za WT ausf. T57 {#}

sjecam se e8 prije nerfa kad su bile misije neke, t6 vise kredsa, sa derpom i prem ammo je zaradjivo ko t6 prem tenk {#}

a sad je vise spotter / support / flanker

kaj imas od opreme za derpanje? posto je totalno razliciti gejmplej nego sa m1a2

Rammer,Vent i Binos...Binose sam isprva stavio jer sam počeo igrati sa 76mm pa mi je ostao...ne znam trebam li ostaviti ili zamijeniti nečim potencijalno korisnijim..posada mi je tek nedavno skočila na 100% i kao prvi perk razvijam popravke

14 godina
neaktivan
World of Tanks

skinem 5 komada sa marderom 2 u t5 mecu + mastery i onda mi tomato arty capa u bazu i nestignem se vratit natrag..da posijedis..5 poraza za redom --- onda i se srusi igra i to mi naravno ode na x2 hebem ti mamu rusku u sred pi.de

xfact
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

how terrible TM{#}

"working as intended" ®{#}

"its not a bug its a feature" ©{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Thoroughbred kaže...
Mauro kaže...
Thoroughbred kaže...
BTW jel ima netko Matildu IV ????? Treba mi nešto za grindat posadu za t54,premjestio sam je u friško kupljeni 140...matilda ima 100 pena na goldu a upada u tier 7 ?????

covjece imas 4 prem hvy sssr tonka {#}

uzmi jednu posadu (kv-85 jer ce zbog topa i pena dobro skupljat expe), mozda comandera i gunera za golde-to je 200 golda, odma komanderu mentor upiknes da se brze digne ostatak posade, a guneru snapshot (moja skromna preporuka, to imam na SVAKOM guneru na SVAKOM tenku, osim na lightovima di je camo pa snap, imam ih trenutno 90)

u normalnoj igri to je vrlo mali dobitak, 10% vise expa kad bude 100% skill, ALI....

tu u igru ulazi matematika, odma ce doc na 20-30%, a dok je crew x3 to je 90% vise svima osim komanderu, a onom ko dobije duple expe zbog acc crew training je 180%, a kad bude x5 win, a acc clan dobije x10, i jos sa 30% gore, to je 530 x2 = 1060% expa, a to nije malo

i tak svaki dan sa 4 tenka di je jos mnozitelj expa 1.5, i jos ak imas premium {#}

sigurno imas 1-2 radio operatera od prije hvy

dok napravis win sa 4 prem tenka, i jos je sad crew x3, i dolazi tjedan dana sa x5 za dejli ... {#}

u roku tjedan dana imas posadu na drugom skilu, sa  6th kaj je bitan za mediuma, ostali repair, pa dalje comanderu repair , guneru snapshot, driveru off road a loaderu mozes reskilat da ima safe stowage pa repair

to ti se daleko vise isplati nego kupovat matildu jer tenk mozda uzima 1/3 expa kaj bi inace dobio u kv-5 ili is-6

realno ti je dovoljno imat 1 premium tenk po naciji, dignes posadu pa ju prebacis...

moj type 59 je istreniro 1 med posadu koju sam uzo na 75% kad sam ga kupio -sad su pred kraj 3-ceg skila, skacu od type t-34 po tirovima, 1 hvy, i 2 light na 2-om skilu {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
12 godina
World of Tanks

vama loše meni dobro, začudo

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
ED63 kaže...
mozda comandera i gunera za golde-to je 200 golda,

u normalnoj igri to je vrlo mali dobitak, 10% vise expa kad bude 100% skill, ALI....

tu u igru ulazi matematika, odma ce doc na 20-30%, a dok je crew x3 to je 90% vise svima osim komanderu, a onom ko dobije duple expe zbog acc crew training je 180%

Um, no.

Matematika ne štima.

Svakih 10% mentor skilla daje 1% xp-a ostatku posade.

Na 20-30% mentor skilla, posada dobiva 2-3% (ne 20-30%) i onda je to uz x3 = 9% umjesto 90% {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedna od neki dan,moj osobni rekord po dmg.zanimljivo na kraju partije srećković AMX 50 120 mi bounca ili rikošea granatu za top guna i da pređem 10k dmg u partiji{#}

http://wotreplays.com/site/1320573#el_halluf-macola-t110e3

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

jel moguce da te pregaze na brdu himmelsdorfa kad napravis 6kdmga, izgleda da je. 

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 20:56 (Pislje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Nakon nešto manje od godinu dana popravilo se stanje što se tiče statistike. Od 48% wn8 600 do ovog:

Znam da nije nešto, da tu ima puno boljih igrača, ali male stvari čovjeka vesele :)

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

najbolji tier 5 premium moneymaker?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

najbolji tier 5 premium moneymaker?

Churchill III

The quieter you become, the more you are able to hear
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Chi nu Kai je boolji moneymaker od churchila 3

Moj PC  
0 2 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni ne, al to ocito zavisi tko sta voli, heavy, medium, light, arty, TD.

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

Nakon nešto manje od godinu dana popravilo se stanje što se tiče statistike. Od 48% wn8 600 do ovog:

Znam da nije nešto, da tu ima puno boljih igrača, ali male stvari čovjeka vesele :)

GJ, GG :) Btw tko će sve na InfoGamer? Trebali bi se dogovoriti i naći se jedan dan, ekipa s BUG-a :D Kaj velite? Ja sam tam od četvrtka pa do nedelje btw
1969 Dodge Charger R/T
14 godina
Stolnik kaže...

GJ, GG :) Btw tko će sve na InfoGamer? Trebali bi se dogovoriti i naći se jedan dan, ekipa s BUG-a :D Kaj velite? Ja sam tam od četvrtka pa do nedelje btw

ja idem u subotu sa skolom, pa cu svrtiti, ako ne netko treba nek javi u PM i dobi moj broj ;)

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
13 godina
World of Tanks

Ja cu valjda s faksom u subotu...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

ja cu u srijedu ujutro na otvorenje, subotu i nedjelju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Od 6h ujutro pa do ponedjeljka x5 za prvu pobjedu...{#}

Mislio sam da je prošli tjedan x3 bio loš, šta će biti sada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Od 6h ujutro pa do ponedjeljka x5 za prvu pobjedu...{#}

Mislio sam da je prošli tjedan x3 bio loš, šta će biti sada...

Extra, taman cu da otključam st1 i tigra p i gusjenice i motor na is8...ko da su me pitali sta mi treba :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 7:25 (malina22).
14 godina
ED63 kaže...
Thoroughbred kaže...
Mauro kaže...
Thoroughbred kaže...
BTW jel ima netko Matildu IV ????? Treba mi nešto za grindat posadu za t54,premjestio sam je u friško kupljeni 140...matilda ima 100 pena na goldu a upada u tier 7 ?????

covjece imas 4 prem hvy sssr tonka {#}

uzmi jednu posadu (kv-85 jer ce zbog topa i pena dobro skupljat expe), mozda comandera i gunera za golde-to je 200 golda, odma komanderu mentor upiknes da se brze digne ostatak posade, a guneru snapshot (moja skromna preporuka, to imam na SVAKOM guneru na SVAKOM tenku, osim na lightovima di je camo pa snap, imam ih trenutno 90)

tu u igru ulazi matematika, odma ce doc na 20-30%, a dok je crew x3 to je 90% vise svima osim komanderu, a onom ko dobije duple expe zbog acc crew training je 180%, a kad bude x5 win, a acc clan dobije x10, i jos sa 30% gore, to je 530 x2 = 1060% expa, a to nije malo

i tak svaki dan sa 4 tenka di je jos mnozitelj expa 1.5, i jos ak imas premium {#}

sigurno imas 1-2 radio operatera od prije hvy

dok napravis win sa 4 prem tenka, i jos je sad crew x3, i dolazi tjedan dana sa x5 za dejli ... {#}

u roku tjedan dana imas posadu na drugom skilu, sa  6th kaj je bitan za mediuma, ostali repair, pa dalje comanderu repair , guneru snapshot, driveru off road a loaderu mozes reskilat da ima safe stowage pa repair

to ti se daleko vise isplati nego kupovat matildu jer tenk mozda uzima 1/3 expa kaj bi inace dobio u kv-5 ili is-6

realno ti je dovoljno imat 1 premium tenk po naciji, dignes posadu pa ju prebacis...

moj type 59 je istreniro 1 med posadu koju sam uzo na 75% kad sam ga kupio -sad su pred kraj 3-ceg skila, skacu od type t-34 po tirovima, 1 hvy, i 2 light na 2-om skilu {#}

Skupio sma dosta prem tenkova...

Thnx na savjetima,slazem se,grindat ću posadu na heavyu...najlakse i najbrze,uz ovih x5 pogotovo...KV85 nemam,ali imam dosta HT prem USSR,pa ću to tako riješit...pa retrainat.

Slično po pitanju skillova za mediume i ja radim,ali nakon repaira obavezno CAMO,tek onda sve ostalo...dakle 6th sense,repair pa camo...pa nakon toga firefighting,da oslobodim slot za ove čokolade,onigiri itd...iako to jos nikad nisam koristio,ali budem,bas me zanima razlika...

Realno mi je dovoljno imat 1 premium tenk općenito,ali šta ćeš{#} Nešto sam kupio,nešto s goldom koji sam dobio...(zadnje vrijeme kad je nesto 50% off obavezno uzmem)

Eh,da,Type 59...bolna točka,ali otkad sam uzeo FCM zaboravio sam na tu patnju za Typeom,FCM je the king svih prem tenkova :)

BTW Jel bio tko prosle godine na ovom REBOOT sajmu? Na paviljonu WOT-a? Jel se tamo da šta ušećerit? Jel se da šta kupit,itd? 

Malina22 =>

FCM ti je po meni najbolji prem tenk za lovu...ne treba ti gold nikad,a ne ponekad...odličan view range (puno spotting damage-a),odličan top,brzina,ima i dobru depresiju...

vrlo bitne osobine za radit razliku na terenu,view range,brz i precizan top,okretnost & brzinu...

Šećer na kraju limited MM

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 9:46 (Thoroughbred).
13 godina
Jel ima netko kakav savjet kako do coinsa. Hebemu doso sam u stadij u kojem mi je lakse skupiti xp nego coinse. Imam istrazenog is3 a 2.5milje cu skupit neznam kad. Jel ima koji cheap premium da se moze lako farmat s njim ?
16 godina
World of Tanks

pa su100y je po meni dosta muzike za malo para, jos da ti ga je na nekoj akciji ubost, ali ja bi preporucio da se ceka bozic tad ce valjda biti neke dobre akcije na prem tenkove.

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio M41 Bulldoga i mogu reci da je extra tekic kombinacija mediuma i scouta otkljuco sam samo gun nista vise a vec je op {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Imam istrazenog is3 a 2.5milje cu skupit neznam kad.

Na popustu je 15% trenutno.

Tko je reko da je Tigar smeće?!?

13 godina
Voltron kaže...
SimeKZ kaže...
Imam istrazenog is3 a 2.5milje cu skupit neznam kad.

Na popustu je 15% trenutno.

Tko je reko da je Tigar smeće?!?

To mi neznaci nista kad u kasi imam malo manje od 300k... 

13 godina
World of Tanks

Hebem ti wargame i njihov x5 kad samo nakupi imbecile... jedan win od 5-6 rundi a u svakoj barem 2,5k dmg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
began kaže...

Chi nu Kai je boolji moneymaker od churchila 3

Ooo... nije. 30-35K srebra MIN po partiji Church III radi, da se ne znam što dogodi.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 12:59 (CrnaBitanga).
16 godina
World of Tanks

Igram ga po drugi puta (prvi put grind Indiena), i stvarno mi je otkriće tenk...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 13:12 (DamageHigh).

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Igram ga po drugi puta (prvi put grind Indiena), i stvarno mi je otkriće tenk...

Ma predobar je. Nije za aktivno scoutanje na pola mape na početku partije zbog dimenzija i sporosti (jes da ima 900ks al mislim da ga ubija otpor terena), ali za gnjaviti ostale kad su okupirani je zakon. Malo sporo zrno za daleke mete, ali top je vrlo dobar.

A tek masa za rammanje, sinoć se neka budala u francuzu zaleti u mene, kao da će me uništiti. Na kraju on sebi odbio par stotina hp, dovoljno da ga dovršim jednom granatom :D

Još kad sam nedavno Tigera rammao i uništio, so much win.

11 godina
World of Tanks

13 90 ili T49, pitanje je sad.

Btw, koji 100mm top koristite na t-54? 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice