Sad sam na t54e1 i zanima me 3. skill za posadu?
Camo ili popravke na sve clanove?
Koji ce mi vise sluziti na t57?
Nikad camo na heavy tenk...to mi uopće nema smisla...ako voziš heavy,voziš ga zbog fighta a ne zbog campanja...za camp su destroyeri
A ja ću se pridružiti ekipi koja whinea...jučer katastrofa dan,većini ljudi minimapa je vjerojatno isključena,rade lemming trainove,95% ih ne priča engleski...
Dan mi je spasio jedino Easy8...istražio sam T20 ali mi je Easy prirastao srcu...Natovario derp na njega i lovim sifilise,corner clickerse i ostale kartone...uglavnom zabava,u T8 bitkama s opreznijom igrom nerijetko navučem preko 1,5k dmg...zadnji tenk koji mi je ovako sjeo je bio Hellcat prije nerfa...samo mi je žao što sam ga igrao u ranim danima svoje wot karijere tako da su statsi s njim malo u banani,ali i to se lagano popravlja
aj nemoj tako, treba ti camo za WT ausf. T57
sjecam se e8 prije nerfa kad su bile misije neke, t6 vise kredsa, sa derpom i prem ammo je zaradjivo ko t6 prem tenk
a sad je vise spotter / support / flanker
kaj imas od opreme za derpanje? posto je totalno razliciti gejmplej nego sa m1a2
Rammer,Vent i Binos...Binose sam isprva stavio jer sam počeo igrati sa 76mm pa mi je ostao...ne znam trebam li ostaviti ili zamijeniti nečim potencijalno korisnijim..posada mi je tek nedavno skočila na 100% i kao prvi perk razvijam popravke