World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.461
|
čitano: 9.206.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
malina22 kaže...
hummer0 kaže...

Meni isto zadnjih tjedan dana ili dva ping duplo veći. Inače mi je 60-70 a sad je 120-130 govorim o EU1 B-net.

Speed test pokatuje ping 9 ms

Ma trebao si postaviti server u kuci pa pingati imao bi 1-2...pingaj server u britaniji pa vidi koliki ti je ping...

FCM 50T kakav je tenk...da li zaradjuje dobro, nesto si kontam jedan premium ubosti pa da vidim.

Ako ti treba heavy da treniras posadu za francuze dobar je ali ako ti treba premium i imas dobru francusku med posadu ili ces grindat bata bolje ti je uzet ovo :

http://ftr.wot-news.com/2014/11/06/straight-outta-supertest-amx-chasseur-de-chars/

ipak 35 HP/t je ko ELC a ima isti top ko FMC 50t, preciznost je dobra ciljanje za tier 8 tenka nije loše DPM je dobar depresion isto samo bi mu minus bio armor kojeg nema jer ce ga sve overmatchat ali to bas i nije problem samo kad bi mu max. speed buffali na 72 bio bi extra mada malo OP ali mogli bi to uradit i prebacit ga u LT.

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 15:26 (Duble).
15 godina
World of Tanks

lol

t37 - prva borba 2750xp

danas kupio bulldoga, prva borba 2800xp, 4800dmg

Replay

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mene u zadnje vrijeme u 90% slucajeva baca na EU2. Tamo mi je ping nesto veci, ali i packet loss i lag isto cesto prisutni.

Do prije neki mjesec dana u 95% slucajeva me po defaultu bacalo na EU1.

Cim vidim da mi podje zaje... na EU2 rucno se prebacim na EU1 i tamo mi je manje-vise OK sto se tice packet lossa.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stipee98 kaže...

jel se vama ovaj m41 hmc cini malo neprecizan ili? svaki drugi ode 10 metara dalje

ili ti je losa posada, ili neznas ciljat, ili ti je veza losa

nakon kaj nanisanis do kraja jos moras cekat jedno pola sekunde zbog server reticle, jer iako si ti nanisanio i vidis na ekranu, server nije i zato cesto fulas

a i od dometa zavisi kolko promasi top

i jos najvaznije, da li je protivnik na kosini, uzbrdici / nizbrdici, pa ti nisanis tocno njega po sredini a u stvari server racuna mjesto pada granate na zemlju sukladno tvom nisanu i ta tocka je na totalno drugom mjestu

procitaj si malo upute, imas crosshair tj mjesto di nisanis, i imas tocku tj. impact point gdje ce granata ustvari pogodit zemlju

i evo ti moje iskustvo- ja uvijek sa arti nisanim IZA tenka na zemlju, tako da ga granata ustvari pogodi cak i ako "nestane" tj nije vise spotan, a kolko daleko izs zavisi o naciji artija, dometu, jel protivnik na uzbrdici-nizbrdici, jel se krece, u kojem smjeru, i jos treba uracunat vrijeme leta granate, isto zavisno o naciji

to je jedna intuitivna vjestina i trebas imat posadu na 100%, opremu, i dosta borbi u nekom artiju da steknes osjecaj "kak nosi top" i kak se ponasa na kojem dometu

a jos posebno nakon nerfa je arti prestao biti point & klik

Ćoby kaže...

I tako ja sreo u randomu jednog od poznatijih domaćih igrača...na kraju je imao sreće i bouncao mi kad sam ga trebao poslati u vječno počivalište...ali barem sam mu opalio "prijateljskih" 491 dmg {#}

jel mislis na "Fukodlaka" ? {#}

O B O kaže...
hummer0 kaže...

Meni isto zadnjih tjedan dana ili dva ping duplo veći. Inače mi je 60-70 a sad je 120-130 govorim o EU1 B-net.

Speed test pokatuje ping 9 ms

Jedan od problema je što server EU1 nije u Zagrebu

sjecam se da kad sam davnih dana igrao cross fire, jednom tipu je ping bio 9, sa tab se dobije tablica slicno ko i u wotu, a pokazuje i ping

odma su ga pitali jel mu je sever u PODRUMU ? !!? {#}

{#}{#}

{#}{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

lol

t37 - prva borba 2750xp

Replay

nerf uskoro {#}

evo danas dopodne i oko rucka normalno a sad navecer kataebenastrofa od igre.. posjedio sam od senilnosti pojedinaca.. zapravo nevjerujem da covjek moze bit tako glup.. eto

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 20:47 (=xfact=).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Tako je svaki vikend, bar meni.

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ED63 kaže...
Ćoby kaže...

I tako ja sreo u randomu jednog od poznatijih domaćih igrača...na kraju je imao sreće i bouncao mi kad sam ga trebao poslati u vječno počivalište...ali barem sam mu opalio "prijateljskih" 491 dmg {#}

jel mislis na "Fukodlaka" ? {#}

Hahaha pa na koga drugog? {#}

15 godina
Intel&ATI kaže...

lol

t37 - prva borba 2750xp

Replay

Danas je bio dan za buldoga očito.

http://wotreplays.com/site/1312185#redshire-d4rk_ch1ld-m41_walker_bulldog

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
12 godina
World of Tanks

scumbag killer medalja, friendly scumbag mi "ukrao" kill, a time sam ostao bez top gun-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 13:52 (Del_Boy97).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon dva dana pokušam ući u igru i neće...treba li (i kako) skinuti ponovo zadnji patch? ili na drugi način "popraviti" wot?

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

nakon dva dana pokušam ući u igru i neće...treba li (i kako) skinuti ponovo zadnji patch? ili na drugi način "popraviti" wot?

fala

Probaj od nekog kopirat kompletnu igru (čisti copy-past) pa probaj onda...

13 godina
Del_Boy97 kaže...

scumbag killer medalja, friendly scumbag mi "ukrao" kill, a time sam ostao bez top gun-a

Ajd kud si ostao bez značke zbog "krađe" ali kad se love killovi za neku misiju, fali ti još 1 kill a suborac ti ga dokrajči dok relodaš... Nakon "sto" partija moraš bar još jednu iako ti je već pun kufer igranja. {#} 

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
World of Tanks

jos je i ok kad se love kilovi, winovi ili expi, ali... {#}

ono kad je bio uvjet da bude win i da prezivis, a u top 10, 5 ili 3 po expima, ajmee muke nikak to napravit od paradajza{#}

sad tek vidim kak je is-6 misija bila lagana-uzmes jednu naciju i peglas dok ne rjesis pa na drugu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da mi je danas bio najgori dan u WoT-u još od stock IS-3 grind-a. Od sigurno 20-ak bitki negdje 3-4 sam dobio.Igrao samo sa Tigar 2 i JPanther.

U početku je stvarno bila krivica na timu 100%, skoro svaku bitku sam imao preko 2,5k damage i 2-3 killa ali tim izgine u 3min. Poslje kako su živci išli gore tako sam i lošije igrao, evo odustajem za sada, a šteta jer ide premium...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni potpuno isto. Mozda svaku 5u dobijem, al ne predajem se, ak nist zbog premiuma.

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Meni je jučer bilo super, dobili skoro sve u platoonu, ali danas nije baš išlo. Od početka dana su igrači koma. Puno je bobova sa 2-4k bitki u tier 8icama koji igraju ko muhe bez glave, ali tu su jer je 2 dana premiuma.

Mrzim x3 tjedne i free premium dane {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Platoon s frendom,ima tier 5 max {#}

http://www.imagebam.com/image/befdfa363325276

Btw šta je ovo,3 marks of exc i piše da imam veći avg damage od 100% igrača???? Ma je moguće da imam veći avg dmg od svih igrača?!?!!

EDIT: To vrijedi za zadnja 14 dana...

Evo još jedan ace {#} t67 OP ??? ma neeee...

http://www.imagebam.com/image/0ead01363334245

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 23:22 (Thoroughbred).

4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nema nista ljepse nego ovakvu partiju izgubiti... {#}

5k poraz 5k poraz
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Thoroughbred kaže...

Evo još jedan ace {#} t67 OP ??? ma neeee..

T67 je OP do neba. Jedino ga dosta neprecizan top sprecava da bude OP do neba i nazad {#}

Citao sam na FTR da je SerB (Ili Storm) najavio da ce T67 popit nerf. Ekipa je masovno vajnala na Hellcata da je OP i popio je nerf, ali svi su previdjeli maleckog T67 (tada je bio jos T49) koji je IMHO uvijek bio vise OP nego sto je Hellcat ikada bio gledajuci Tier za Tier.

14 godina
Mauro kaže...
Thoroughbred kaže...

Evo još jedan ace {#} t67 OP ??? ma neeee..

T67 je OP do neba. Jedino ga dosta neprecizan top sprecava da bude OP do neba i nazad {#}

Citao sam na FTR da je SerB (Ili Storm) najavio da ce T67 popit nerf. Ekipa je masovno vajnala na Hellcata da je OP i popio je nerf, ali svi su previdjeli maleckog T67 (tada je bio jos T49) koji je IMHO uvijek bio vise OP nego sto je Hellcat ikada bio gledajuci Tier za Tier.

Istina,imam 3 marks i na hellcatu,1600avg damage...s tim da sam 200 borbi odigrao kao teška njubara,prva linija na koju sam išao kad sam počeo igrat...kupio ga ponovno prije godinu dana kad sam shvatio kakav je to tenk{#} T67 će dobiti nerf sigurno,čitao sma o tome...

Iako,Hellcat tu i tamo odigram i redovito radim po 2000 dmg-a,po meni je i dalje OP...jedino što primjetim je duži reload,sporiji je unatrag i puno neprecizniji kad je turret lagano u pokretu.

Taj tenk je ionako bio idealan za bush camp s binokularima,sad s ovim nerfom jedino tako možeš i igrat...a za to je prva liga.

BTW jel ima netko Matildu IV ????? Treba mi nešto za grindat posadu za t54,premjestio sam je u friško kupljeni 140...matilda ima 100 pena na goldu a upada u tier 7 ?????

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 9:17 (Thoroughbred).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Vikend je los bio pravo, obicno ne igram preko vikenda al eto posto je bio free premium vise sam se nervirao al eto... Imam osjecaj da preko vikenda igraju samo furaci oni koji se sedam dana furaju da igraju za vikend dodje u igru i onda ko muhe bez glave u 4 minute izgine.... Valjda ne mogu u toku sedmice igrati.. :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vikend nije bio loš. Vikend je bio je**na katastrofa. {#}  ... a nastavlja se i dalje. Nemogu dvije pobjede povezat. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Raja jel ima kakav dobar statpadder osim hellcata njeg sam prodo da popravim ovo sto se izdesava za vikend{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
began kaže...

Raja jel ima kakav dobar statpadder osim hellcata njeg sam prodo da popravim ovo sto se izdesava za vikend{#}

Meni osobno najbolji win rate ima T-25 njemacki premium medium tier 5.

Sam tenk je jako dobar, a kako u njemu koristim posadu iz E-50M (93% treceg skilla) to ga cini jos boljim {#}

Ali kako su ti nizi tierovi nakrcani botovima svaka partija je poprilicna lutrija

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam na t54e1 i zanima me 3. skill za posadu?

Camo ili popravke na sve clanove?

Koji ce mi vise sluziti na t57?

0 Camo
15 Popravke
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 16:25 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bulldog je op tank , nije nesto posebna partija ali bila mi je fora da objavim na youtube, ocito i wargamingu bio zanimljiv video pa objavio na svojoj sluzebnoj facebook stranici :D

Nije mi uspio quote, pa da se nadovezem na ovu E75 sta mi poklonio sut, bio si na tv-u uzivo :D Ja jos govorim fukiu kako e75 nece da cilja tebe nego mene oce da ubije, pohlepa te kostala killa :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 17:20 (Mistercro).
14 godina
Intelovac123 kaže...

Nikad camo na heavy tenk...to mi uopće nema smisla...ako voziš heavy,voziš ga zbog fighta a ne zbog campanja...za camp su destroyeri {#}

A ja ću se pridružiti ekipi koja whinea...jučer katastrofa dan,većini ljudi minimapa je vjerojatno isključena,rade lemming trainove,95% ih ne priča engleski...

Dan mi je spasio jedino Easy8...istražio sam T20 ali mi je Easy prirastao srcu...Natovario derp na njega i lovim sifilise,corner clickerse i ostale kartone...uglavnom zabava,u T8 bitkama s opreznijom igrom nerijetko navučem preko 1,5k dmg...zadnji tenk koji mi je ovako sjeo je bio Hellcat prije nerfa...samo mi je žao što sam ga igrao u ranim danima svoje wot karijere tako da su statsi s njim malo u banani,ali i to se lagano popravlja {#}

14 godina
Mistercro kaže...

Bulldog je op tank , nije nesto posebna partija ali bila mi je fora da objavim na youtube, ocito i wargamingu bio zanimljiv video pa objavio na svojoj sluzebnoj facebook stranici :D

Nije mi uspio quote, pa da se nadovezem na ovu E75 sta mi poklonio sut, bio si na tv-u uzivo :D

Hahahaha...mojih 5 minuta slave {#}

Šteta što te nisam i dovršio na kraju haha...onaj centurion mi je smetao i nisam te mogao dobro naciljati zbog njegovog topa,na kraju brzinski opalio i uspio si bouncati {#}

15 godina
Thoroughbred kaže...
Mauro kaže...
Thoroughbred kaže...

BTW jel ima netko Matildu IV ????? Treba mi nešto za grindat posadu za t54,premjestio sam je u friško kupljeni 140...matilda ima 100 pena na goldu a upada u tier 7 ?????

eo ja imam matildu, tenk je spor do bola, top nisani dosta dugo, slijep je trebam binos...

imam mislim da 4 med posade, najbolja je u t-44, i pripremam ih za tX

mislim da bi prije na tiru 6,7 ili 8 levelal posadu zbog viseg ranga borbi i vise expa

makar to ne znaci nista, jer ovi x3 eventi brzo dizu

ak ti je ostal neki medium radio operater, mozes i u 5-ro clanoj posadi za tenk trenirat ih

ja sam ju uzo u pola cijene i nakon svake partije mi dodje da ju prodam {#}

al taj 76 top je ipak bolji nego na matildi BP di je 57mm{#}

uglavnom, na tiru 5 ti je obavezan platun jer sam nemres nista, i pinjata za expe si protivnicima

ali ak vas je 2-3, mozete igrat ko mini tog plutonk

a jel sam dobro vidio da ti imas is-6 u garazi? kreni na hevi posadu, kv-85 + is-6 i posle samo prebacis, bice ti daleko brze zbog visih tireva, veceg dmg i vise expa

matilda je spora-nemre skautat, top je los-cesto nemre probit,i zna bit frustrirajuce bez dobre posade

began kaže...

marder2 je hebeno OP tenk zbog view rangea, topa koji busi i t5 u koji max dobiva u mm-u, sa HE moze oneshotat ove manje tirove, precizan na daljinu, jos ak imas posadu dobru, gld+binos i pici

isto tako je i hetz OP sa 10.5 i igrom u stilu e-25

matilda t4 uk je zbog topa i oklopa

t40 zbog topa i view rangea

m8a1 zbog topa, kupole, brzine, depresije i opcenito je OP tenk u odnosu na ostale, jos ak se igra ko scout...{#}

su-85b zbog topa

toster t5 svabo td je totalno op, top, pen i view range

s 35 ca zbog topa 105mm

bdr g1b zbog topa 90mm

a-43 je op jer je light sa med mm-om, uzasno brz i mobilan

cromwell isto, uz to ima i dobar pen, depru i top, kao i camo faktor

elc jer je bolid

dalje se slobodno neko drugi nadoveze

Intelovac123 kaže...

a kaj imas do sada, i zasto nisi uzo za prvi camo +6th, obavezno na papirnatim tenkovima

znaci da imas bia i jos nekaj ili?

napisi kaj imas sad

ja sam na t69 camo +6th, pa dlaje camo+snapshot+2 repair

Ćoby kaže...
Intelovac123 kaže...

Nikad camo na heavy tenk...to mi uopće nema smisla...ako voziš heavy,voziš ga zbog fighta a ne zbog campanja...za camp su destroyeri {#}

A ja ću se pridružiti ekipi koja whinea...jučer katastrofa dan,većini ljudi minimapa je vjerojatno isključena,rade lemming trainove,95% ih ne priča engleski...

Dan mi je spasio jedino Easy8...istražio sam T20 ali mi je Easy prirastao srcu...Natovario derp na njega i lovim sifilise,corner clickerse i ostale kartone...uglavnom zabava,u T8 bitkama s opreznijom igrom nerijetko navučem preko 1,5k dmg...zadnji tenk koji mi je ovako sjeo je bio Hellcat prije nerfa...samo mi je žao što sam ga igrao u ranim danima svoje wot karijere tako da su statsi s njim malo u banani,ali i to se lagano popravlja {#}

aj nemoj tako, treba ti camo za WT ausf. T57 {#}

sjecam se e8 prije nerfa kad su bile misije neke, t6 vise kredsa, sa derpom i prem ammo je zaradjivo ko t6 prem tenk {#}

a sad je vise spotter / support / flanker

kaj imas od opreme za derpanje? posto je totalno razliciti gejmplej nego sa m1a2

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne odigram svaki put ovako ali ovo je primjer kakve bitke su mi non-stop.

http://wotreplays.com/site/1320106#airfield-rapture868-pzkpfw_vib_tiger_ii

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 18:47 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice