World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.352.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kako t34-2 ima loš mm 

danas od 15 borbi 14 su bile tier 10 i jedna tier 9 XD

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Kud ide taj crew experience? Trebam neki tenk kupiti ili?

Ovih 50k exp ti ide na posadu koju imaš u tom trenutku na tom tenku i poslije ti posada ostaje.ja sam si stavil posadu od m103 kojeg sam danas prodal jer nisam imal dosta za e-100 i dodal od T30 jednog koji mi je bil u baraki 100god.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
World of Tanks

Mislim da ce se kada event zavrsi ta posada "prebaciti" u Chafee "obicni" posadu i otici u Barracs.

Super za nekog tko ce ici dizati tu liniju.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam otkljucane  caernarvona i at 15 pa se dvoumim na koji tenk da idem za at15 sam procitao da ga mm baca sa t10 i t9 a za caernarvona da mu ammo rack non stop puca

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 14:56 (scorpius).

0 0 hvala 0
15 godina
scorpius kaže...

Imam otkljucane  caernarvona i at 15 pa se dvoumim na koji tenk da idem za at15 sam procitao da ga mm baca sa t10 i t9 a za caernarvona da mu ammo rack non stop puca

Koji t10 želiš je bolje pitanje na koje sam moraš odgovoriti. A ovo je nebitno jer se tenk izgrinda relativno brzo.. a sad jedino ako ga želiš zadržati u garaži...

11 godina
scorpius kaže...

Nezz točno koji top Caer  ima al at ima i stock top pristojan ako se dobro sjecam, doduše za cisto grindanje bi ipak iso na caernavona ipak je mobilniji tenk a i kupola je tu. Ja sam cijelu td liniju vise manje grindo s first winovima, dok sam doso do tortosa, di je rof urnebes al opet te smori za dugi grind. No nakraju će doć praktički isti tenkovi nešto kao da igraš su 152 s derpom  ili 122 mm bolja usporedba je odouše Rhm, iako FV b nema punu rotaciju kupole al di opali tu trava ne raste, ubiti e4 vs e5 {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

bas tako,at ti ima jako dobar top i brzo punjenje,tako da ako znas igrat wot i znas di se koji tenk gađa nema ti veze sto te stavlja sa t9 i t10,jer ako dobijes tim sa 14 idiota onda ce te i tier 7 ubit {#}

3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

And the Oscar for the worst team goes to {#}

Mrsko mi cropat prvu sliku {#}

1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Lol, stronk team {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Nakon par mjeseci se vratio wotu, SS game-a od sinoc. Da mi nije shelova koji nestaju bio bi i win (mislim da mi shelovi nestaju zbog ping+lag kombo)

Mape su se dosta promijenile. Igra i dalje crasha. Moroni i dalje ne gledaju mapu.

kakav potpis?
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 11:10 (MarvinS).

11 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Bitno je da si ostao u formi... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MarvinS kaže...

Nakon par mjeseci se vratio wotu, SS game-a od sinoc. Da mi nije shelova koji nestaju bio bi i win (mislim da mi shelovi nestaju zbog ping+lag kombo)

To s nestajanjem granata je bug koji su oni rijesili prije tri peča...Do sad nije bio peč da su nesto ispeglali a da drugo nisu razmontirali...

14 godina
World of Tanks

Riješili prije tri patcha?Ja vidim putanju granate,ali ona nigdje ne završi,kao npr. opalim u tenk koji dijelom izviruje preko nekakve izbočine,prema putanji granate u sniper modu ona bi trebala pogodit tenk,ali ga ne pogodi,ne nanosi štetu,ne pogađa tu izbočinu,brežuljak ili šta već...ne događa se apsolutno ništa...a ja ponovno punim top

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Ćoby kaže...

Riješili prije tri patcha?Ja vidim putanju granate,ali ona nigdje ne završi,kao npr. opalim u tenk koji dijelom izviruje preko nekakve izbočine,prema putanji granate u sniper modu ona bi trebala pogodit tenk,ali ga ne pogodi,ne nanosi štetu,ne pogađa tu izbočinu,brežuljak ili šta već...ne događa se apsolutno ništa...a ja ponovno punim top

Hmm su texture terena na max, ako nisu tu mozda postoji  brežuljak kojeg vi niste stavili da se iscrtava {#} nešto slično ko što je bilo u cod 4 na low i na max nije na istim mjestima bila ista količina trave. Ni meni nije jasno kako tako možeš modelirat igru no opet wot je poseban, a i meni zaluta koja  corava granata... A isto su riješili skejtanje tenkova kad se spotaju pa nestanu {#}

12 godina
Spiridon kaže...

A mislim da mi treba bar još tjedan dana da nadodjem. Bilo je i nekoliko gameova u kojima sam bio najgori. Ali ono baš baš najgori. Alt+F4 najgori.

LordNIbbler kaže...

Hmm su texture terena na max, ako nisu tu mozda postoji   brežuljak kojeg vi niste stavili da se iscrtava  {#}  nešto slično ko što je bilo u cod 4 na low i na max nije na istim mjestima bila ista količina trave. Ni meni nije jasno kako tako možeš modelirat igru no opet wot je poseban, a i meni zaluta koja   corava granata... A isto su riješili skejtanje tenkova kad se spotaju pa nestanu  {#}

Meni se događa i na ravnini. Jednostavno kao da i nisam ispalio shell, nigdje eksplozije. Ali kad gledaš replay onda vidiš da je shell odletio 30 stupnjeva u stranu od tog tenka. Nije mi komp OP, ali nije ni za bacit.

kakav potpis?
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz,imam jedno pitanje,krecem na samohodne topove,pa je pitanje na koje da idem?:)

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- there will be a global HE shell rebalance, the developers will also collect HESH statistics (for rework). Murazor (SS: known WG videomaker) proposed that the HESH round would “temporarily kill” (stun) the entire crew for 3-5 seconds, the developers liked the idea
- garage battle mode was finally scrapped, but the feature of using several tanks in one battle will come in another mode, unspecified in which one (SS: that would most likely be the new historical battles, the developers actually confirmed that before)
- historical battles will be a full PVE mode
- the feature of player-individual missions (individual missions for each account) will come soon
- gold ammunition will not be removed, developers are however considering lowering the gold shell alpha
- there will be several versions (iterations) of Havok. The first version will bring the “destruction of external objects”

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Tenkic je lud skroz,nadam se da ce i Bulldog biti takav {#}

Koji top na Bulldoga?

0 T91E5
7 M32 late

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nisam očekivao SerBa.

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas u 17h možete zaigrati na balkanskom 7on7 kupu, nagrade u goldu.
http://www.esl.eu/hr/wot/news/248722/

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

Pozz,imam jedno pitanje,krecem na samohodne topove,pa je pitanje na koje da idem?:)

Nemoj.

16 godina
Ferrarista kaže...

I mene ako pitas nemoj. Previse frustracije. Cekas 20-30 sekundi da napuni onda nanisanis neku po mogucnosti mirnu metu, nisan se suzi max, znaci lik se ne mice uopste i onda ga cijelog promasis. Hebo to.

13 godina
World of Tanks

Evo slika jedne rijetke zvijerke. Lik iz WGa skupio 8 kilova.

37mm dual automatic cannon

http://worldoftanks.asia/encyclopedia/vehicles/usa/mtls-1g14/

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 13:56 (hoss).

0 0 hvala 0
11 godina
Spiridon kaže...

A mislim da mi treba bar još tjedan dana da nadodjem. Bilo je i nekoliko gameova u kojima sam bio najgori. Ali ono baš baš najgori. Alt+F4 najgori.

LordNIbbler kaže...

Hmm su texture terena na max, ako nisu tu mozda postoji   brežuljak kojeg vi niste stavili da se iscrtava {#}  nešto slično ko što je bilo u cod 4 na low i na max nije na istim mjestima bila ista količina trave. Ni meni nije jasno kako tako možeš modelirat igru no opet wot je poseban, a i meni zaluta koja   corava granata... A isto su riješili skejtanje tenkova kad se spotaju pa nestanu {#}

Meni se događa i na ravnini. Jednostavno kao da i nisam ispalio shell, nigdje eksplozije. Ali kad gledaš replay onda vidiš da je shell odletio 30 stupnjeva u stranu od tog tenka. Nije mi komp OP, ali nije ni za bacit.

I mene je to iritiralo pa sam prešo na server reticle, zna i tu koja zalutat al to je obično kad ja derem muziku s youtobea, a net je loš pa...

Ferrarista kaže...

Ja bi reko britance iako nisam igro al su iritirajuci pogotovo onaj fv t6 i t 10.

esko kaže...
Ferrarista kaže...

I mene ako pitas nemoj. Previse frustracije. Cekas 20-30 sekundi da napuni onda nanisanis neku po mogucnosti mirnu metu, nisan se suzi max, znaci lik se ne mice uopste i onda ga cijelog promasis. Hebo to.

To je zato što vas većina fura da je arty klick klick i tamo nestaju tenkovi. Iako  je nisan max sužen,  wot ne uzima u obzir baš dobro konfiguraciju terena, npr nije isto gadat tenk na 500 m kad ste u istoj  liniji  i istoj visini, tj između vas je samo čistina, primjer stari el haluf je bio raj za arty kad se gađalo s jednog kraja na drugi, no kad se puca dole  di je flag ili voda nije isto jednostavno za kliknit jer guner mora  ciljat da granata ide i dole. 

16 godina
LordNIbbler kaže...

To je zato što vas većina fura da je arty klick klick i tamo nestaju tenkovi. 

Pa kad je...{#}

Da ne bi bilo da pričam napamet... Da ne bi bilo da pričam napamet...
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

Ekipa...trebam savjet u vezi igranja s M4A3E8 aka Easy8...tenk je naprosto užasan,sve imam istraženo na njemu i fali mi 30k expa do T20 ali ne znam kako ću to uspjet nagrindat jer će živci izletit iz mene

Zadnji top je čisto njesra a oklop ne postoji...jedino što mu ide u prilog je mobilnost...ali šta napraviti s tim...ne znam kakav je s derpom,nisam probao ali stvarno nemam ideju kako ga igrat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Hmm, zanimljivo...

- Object 260 tier 10 Soviet heavy tank (scheduled as a clanwars reward, basically an IS-7 variant with different turret)
- T28 Concept (based on the wooden mockup as a tier 7 US TD
- East-German T-55A medium tank (because, you know, there are not enough T-54 clones in the game) tier 9 tank (likely an event/CW reward)
- tier 6 premium M4A3E8 variant (“Fury”, apparently)

Expect screenshots and statistics soon.

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Iskustva sa T32 murica tenkom?

Mislim napokon izgrajndati taj E5 pa da čujem. Čini se kao dobra pljuckalica. Iskustva?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Iskustva sa T32 murica tenkom?

Mislim napokon izgrajndati taj E5 pa da čujem. Čini se kao dobra pljuckalica. Iskustva?

Jedan od najboljih tier-for-tier tenkova...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
World of Tanks

Koji je bolji HT

13 IS-3
12 T32
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 16:49 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice