World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.356.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja obozavam T34. Imam IS6 i SP-a,ali T34 je bolji. IS6 je odlican za blisku borbu,ali top cesto frustrira,posebno kad naidje e75 i slicni tenkovi. T34 probija i desetke. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li ljudi za platoon ubiše me siemke ? {#} {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemoj uzimati jagd 8.8 ako hoces fun...tenk je trom, spor i nije zabavan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja obozavam jgtiger 88.. fino se sjednem uz bazu i prackam sve kaj naleti.. rof je fantazija.. trackas nekoga taj nemrda nikud dok ga ne isfarmas.. jucer trackao anaj americki t95  (lik je poludio doslovno..) jedna u gusjenicu pa 2-3 u poklopac.. i farmanje lagano.. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 12:44 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
malina22 kaže...

upravo suprotno, jagdtiger je prezabavan.

top je brutalan, oklop odlican za tier 8 i limited mm.

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
malina22 kaže...

upravo suprotno, jagdtiger je prezabavan.

top je brutalan, oklop odlican za tier 8 i limited mm.

ali je spor jer je veliki tier,npr. ja bi više uživao vozeći E25 jer je malen i brzo puca,a leti doslovno heh....

Team32Ipe77
16 godina
World of Tanks

Ako je fun factor kljucan, ne postoji puno tenkova u igri koji su tu negdje kao E-25. Od premiuma po toj stavki mu niti jedan nije ni blizu...eventualno Type 64. Tako da ako je fun factor bitan ja bi uzeo njega, bez obzira sto imas priliku uzeti skuplje osmice.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Obožavam opaliti T34 sa artom ;)

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

2 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks
Hvala svima na savjetima, još samo da se raspitam kod ekipe u klanu pa se javim.
Imam dosta HT-ova, negdje desetak, a samo dva TD-a, pa mislim da idem na 8.8
Ponekad mi se jednostavno sjedi u grmu i plinga po ekipi, iako se većinom idem ugrad potuć, ko Ličan.
Imali tko iskustva s njime?
Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Hvala svima na savjetima, još samo da se raspitam kod ekipe u klanu pa se javim.
Ponekad mi se jednostavno sjedi u grmu i plinga po ekipi, iako se većinom idem ugrad potuć, ko Ličan.

pa daj voziš premiuma nemožeš falit kako god bude uzmi si tu 8.8 i bit ce ti isto dobro to su premiumi napravljeni su tako da kako god odigraš lova je tu,a zabavni partija će bit uvijek hehehe 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 15:02 (Ipe77).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A mislim i e25 i jagdtiger su zabavni svaki na svoj nacin, ak ipak zelis tenk koji moze i popit i dilat dmg jagt bez razmisljanja.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
markulj kaže...

molim vlasnike ili bivse vl. tenka KV 3 da mi pomognu u odabiru topa-neznam sta uzet

otključaj zadnji u svakom slučaju, jer ćeš ga na kv4 morati u svakom slučaju da bi nastavio daljni grind a otključavati ga na većem tiru tenka zna biti vrlo uznemirujuće:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ako je fun factor kljucan, ne postoji puno tenkova u igri koji su tu negdje kao E-25. Od premiuma po toj stavki mu niti jedan nije ni blizu...eventualno Type 64. Tako da ako je fun factor bitan ja bi uzeo njega, bez obzira sto imas priliku uzeti skuplje osmice.

Postoji type ;)

15 godina
World of Tanks

m3 op pls nerf

17k wn8 meč u leeu lol

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 17:22 (The Unforgiven).
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi ja danas runde nemogu dobit.. poraz x50

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

platoon neko? igram sve od tiera 3 do 9, netreba ts, čisto da imam bar jednog u timu da nije kompletni idiot, ignick je Unforgiven

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 19:32 (The Unforgiven).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra sa e100 i pattonom...na e100 mi ostalo 20hp i dingam njihov obj i resetam capanje...e100 jedan od najzabavnijih tenkova u igri...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 20:20 (malina22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ova britanska med linija je zasad fenomenalna....je da sam tek na tier V, ali ova partija je carry hard...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Od svih britanskih med mi je cromwell najbolji, jednostavno je svaka runda uzivancija..

2 0 hvala 0
17 godina
CrnaBitanga kaže...

Kupljen 8.8, u 16 bitaka s njime imam 63%. Zarađuje ko zvijer, i odličan je TD. Još jednom hvala svima na savjetima,

lp,

CB

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
16 godina
World of Tanks

Comet stronk pls nerf...

Ostale mi 2 AP granate.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Centurion 7/1 u garaži, fck yea.

Sad ga opremiti i na FV4202.

Mislim da neću otključavati motor, to mi je 45k expa uštede mada je dosta trom s ovim drugim motorom al jbg, valja stići izgrindati FV bez premiuma na vrijeme.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam pretprosli vikend uzeo 7/1, otkljucao prvi top i kupolu i drugi motor sa centuriona 1...isto sam se dvoumio kao ti da li top motor ili ne...i odlucio sam se za motor, vjeruj mi to je drugi tenk, dosta je agilniji, sa onim drugim motorom dosta puta sam se nasao u situaciji kad mu fali snage al nema...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
DrNasty kaže...

Mislim da neću otključavati motor, to mi je 45k expa uštede mada je dosta trom s ovim drugim motorom al jbg, valja stići izgrindati FV bez premiuma na vrijeme.

Da pitam, jel muka igrati Centuriona Mk1 sa stock topom te da potrošim ovo što imam free exp na ovjes, kupolu i zadnji top, ili da čuvam bodove za 7/1?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 9:17 (St0ka).
17 godina
moderator
St0ka kaže...

Da pitam, jel muka igrati Centuriona Mk1 sa stock topom te da potrošim ovo što imam free exp na ovjes, kupolu i zadnji top, ili da čuvam bodove za 7/1?

Je, stock kupola i top na cent 1 su meh ali upgrejdan je solidan. Igrao sam samo jednu sa 7/1 pa još ne znam kakav je, ali stock kupola i top su bolji nego cent 1 upgrejdan tako da mi se čini ugodniji grind od nule.

Ako ćeš trošiti free xp, radije preskoči cent 1 module, bar takav dojam imam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 9:30 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam nekad davno kupio jedan a drugi sam osvojio u nekom eventu, onaj equipment sto mi omogucava da stavim ostale module bez istrazivanja gusjenica. Dobro dodje na visim tierima da ustedis dosta expa i potrosis ga na druge module, tako sam presao i centuriona 1 i sad 7/1, gusjenice stavim tek kad otkljucam naredni tenk...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Počelo je polako razmnožavanje brit. medi. tenkova .

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 11:38 (lopesz).

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

S obzirom da u zraku visi mogucnost da dobijes besplatno premium t8 tenk...nije za cuditi da su svi krenuli na taj grind...WG je trebao malo pametnije odigrati ako nece proljev britanske med linije...da najave promjenu i da ce dati besplatno par dana prije test servera u kome ce biti napravljena promjena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Meni svejedno ako i ne daju t8 prem, imaću T10 Centuriona koji će mi upotpuniti kolekciju stvarnih tenkova (T-62, Patton, Leopard 1).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

to ti je sredina 12 mjeseca, samo da znas

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice