Jgdtiger 8.8
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oko 30k i vise ak igras bez premiuma, tier 8 su max u kaj upada
http://www.vbaddict.net/statistics.php?fieldname=creditsn
Google is your best friend

Ma nema teoretske sanse da lowe zaraduje vise od type. Dok ja dobim 35k, frend dobije 60k bez premiuma.
Oni gledaju prosjek svih igrača za zaradu,naravno da će bolji igrači zarađivat više sa typom nego loweom.
Danas rekord svih rekorda:preko 60k expa sa x2 za svaki win+premium
Oni gledaju prosjek svih igrača za zaradu,naravno da će bolji igrači zarađivat više sa typom nego loweom.
pa to ti je los rekord, pogotovo ak uzmes u obzir one stare misije di si trebao skupit 50k exp za 1 dan premiuma.
pa to ti je los rekord, pogotovo ak uzmes u obzir one stare misije di si trebao skupit 50k exp za 1 dan premiuma.
Šta bi ti tio,pa nisam ja 0-24h grinder,danas mi se posrećilo sa winovima,siemke su me danas zaobišle....
Ako ko oce igrat samnom neka me doda Karlo05
t34 je vjerojatno i najbolji, al jagdtiger i njegov oklop + spricalica na tieru 8 su brutala.
A nije ti ni T34 nešto brz,sporo gov** koje nišani 2 minute..
pogledaj u gift shopu kv-5 za 50 eura dobijes jos misec dana premiuma + 4k golda
Sve to stoji za jgdtigera što ste rekli, ali najbolji moneymaker i najviše sa T9 u bitci...
Ja sa 8.8 ne upadam toliko u 9 tirove, više sam u osmom tieru...
Sta da stavim na Type 64 kao 3. skil? (prva slika trenutno stanje posade :))
I usput 2 dobre partije sa t29.
Moj rekord oko 90k exp ;)
BIA?
Odabres premium tenka koji ce ti biti najdraze voziti. Dzaba tebi Jagd88 ako ne volis igrati sa TD. Ja na kraju najvise igram sa Lavom jer najvise volim sa hevijima i igrat. I po meni je lav bolji od T34 samo zbog aim time-a a i precizniji je, na T34 cesto granata ode u zemlju ispred protivnika di god ti ciljao
jel može neko objasniti kako se combat experience pretvara u free i dali se uopće može na standardnom accountu jer vidim da se jedino gold može pretvarati.
Oj, dal ima netko možda bilo koji invite code a da nije istekao?
Hvala, lp!
jel može neko objasniti kako se combat experience pretvara u free i dali se uopće može na standardnom accountu jer vidim da se jedino gold može pretvarati.
Običan XP samo možeš sa elitanog tenka prebaciti u free XP pomoću golda. Je li account standardan ili premium ne igra ulogu.
Oj, dal ima netko možda bilo koji invite code a da nije istekao?
Hvala, lp!
Imas na alienware arena invite kodove.
Ima neka dobra i pouzdana dusa da se ulogira u moj account da dobijem gift tenk, posto sam ja na moru?
Hvala unaprijed! :)
EDIT: Rijeseno.

Ima neka dobra i pouzdana dusa da se ulogira u moj account da dobijem gift tenk, posto sam ja na moru?
Mogu ja.
do 9.8
Mogu ja.
Hvala svima koji su se ponudili...rjesio kolega turbojc.

250k
Otključao sam dosta tenkova ali imam para samo za jedan. Koji da si prvo uzmem?
5 | E75 |
---|---|
4 | T54 |
11 | AMX 50B |
3 | patton M48 |
Nakn što smo bili dugi u skupini, idemo dalje http://www.esl.eu/eu/wot/cc/season1_playoffs/rankings/
10.8 nastavak.
Otključao sam dosta tenkova ali imam para samo za jedan. Koji da si prvo uzmem?
Iako mi je 50 b medu drazim tenkovima, dosta strpljenja zahtjeva za igrat a i mozganja, doduše on je odma u fullu pa bi isto reko da uzmete njega, al T54 kad je full, je daleko naj zabavniji za igrat malo su mu krila otpala nakon 9,0 al je i dalje pre dobar pogotovo ako će se tu i tamo pucat heat, E 75 takoder isto nije loš al medium je ipak medium
Paton nije ni toliko loš al stvarno nije fer da nakon stock patnje u patonu 46 opet treba otkljucavat top i to na t 10 :( a za svaki patonov stats ima tenk koji je ili jednak ili bolji u tom, više sam granata peno i napravio dmg u pokretu nego kad sam ciljo weak spotove bar takav feeling imam .