World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.349.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

A jesu džumbus napravili sa VK-ovima {#}

Meni je 30.01 H isto bio odličan, čak mi je bio draži nego KV-1, sa L70 topom.

Ovo sam napravio screenshot čim sam ga kupio, odma nakon toga sam prebacio posadu iz 36.01 koja je bila na 100% i preobučio ih, sad su već svi na 93% (+5% commander) i BIA je svima na 46-49%, i kupio L56 top kakav je na 36.01H, a na 36.01H sam unovačio 50% posadu i njega ću elitat. 

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ED uvijek iscrpan sa savjetima, cijenim to. {#} Napiše pravi priručnik...

EDIT: @Rapture. Nije bilo credsa za 75% posadu?

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 20:53 (Spiridon).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne, nije bilo čak ni za municiju {#} Preobučavao jednog po jednog. Ionako mi je bitnija posada na Tigeru, VK je ionako sekundarni tenk sada.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
=xfact= kaže...

jucer tip sa kinezom wz120 (srednji tenk) sjedi u bazi i capa nas. pucam u lika sa m103 (heat ammo!!) drito u hull  3 puta  -- i 3 puta bounce..  a bog te j.bo pa to nema nigdje..  i to na par sto metara doslovno. alaj smijurije..pa  ovi debili iz wga su stvarno debili.

heat i apcr ne znace auto pen kao sto mnogi misle

razlika je u tome da se apcr ispucava samo iz topova velikih pocetnih brzina, topovi malih brzina, haubice i derpovi svi imaju heat

apcr probija zahvaljujuci velikoj brzini "strelice" tj. penetratora {#} malog promjera a velike gustoce, najcesce od wolframa, keramike, kompozita ili osiromasenog urana

heat probija zahvaljujuci kumulativnom mlazu koji nastaje kad granata pogodi prepreku i formira se kumulativni lijevak

apcr podlijeze normalizaciji kao i ap-kad pogodi oklop, kao da ga malo zagrebe, "ukopa" se pod malo vecim kutem nego pod kojim je ustvari pogodila oklop i samim time ima vece sanse da probije jer je sa povecanjem kuta smanjena efektivna debljina oklopa

apcr moze probit spaced armour, nakon prve penetracije nastavlja let i moze probit i drugu sa msanjenom brzinom i penom naravno

apcr moze probit prepreku i nastaviti let i pogodit tenk- u igri je to zid, kuca, poso, super pero

apcr gubi pen sa povecanjem dometa, kao i ap

heat eksplodira u kontaktu sa podlogom-zid, kuca,..., ne gubi pen sa dometom, ali moze dingat sto je veci kut, i ne podlijeze normalizaciji

dinga i HE u igri makar u stvarnosti ekslpodira pri kontaktu, nemre se odbit

savjet za nubove i unucume (dedaa ti ne ti to znas)

reset cappa se uvijek, ALI UVIJEK radi sa HE-bilo kakav dmg ce resetirat cap, cak i samo critical bez dmg, npr tracks ili view port, ce resetirat

vjeruj mi,na tome se dobijaju ili gube partije

edit: kad sam vec od HE, jucer ja u is-6, neki majmun top tir e-75 cijeli gejm puca he, sa 20 granata napravio 2000 dmg-nemoram rec da smo spusili

jos jedan stronk e-100 drivejr u nastajanju TM

rapture686 kaže...

Jel mi može tko dat kakav savjet za ovo govno od IS-3? Vrlo sam blizu prodaje.

reko bi Informaticar Starog Kova {#}:

1) prodaj

2A ) nemoj prodat

2B) nauci ga igrat

rapture686 kaže...

U jesmo kul, Entry, šta misliš zašto pitam savjet? Sigurno zato što ga znam igrat, specijalac...

Close range ne mogu jer ga sve probija, sniper ne mogu jer D-25-T nije precizan nit probija na velike daljine.

a kaj bi onda ljudi rekli za kv sport-inace je neki top bolji i brze puni i cilja sto je veci tir tenka, cak i druga kupola u odnosu na stock igra ulogu u brzini pucanja

a da tvoje misljenje ne drzi vodu, dokazuje i team battle, gdje je is-3 uz 110 kineza prvi izbor svih igraca hvya, uz t32 i amx 50 100 kao drugi izbor

samo da pogledas kaj su o is-3 rekli u video recenziji jingles, quickiebaby, zirconflexes i sir foch, vec ces znat vise nego da ti mi pisemo tu traktate po forumu, a imas i wot replays

p.s. reko bi  Informaticar Starog Kova©®™ nemoj da nekog utepem da je isa guglat sta je traktat {#}crnorisca hrabra

rapture686 kaže...

Ništa, onda grindam do BL9 i te kupole, jer svaki hitac (doslovno) koji sam primio u kupolu mi je oštetio ammo rack.

kaze poslovica-ne kudi konja kojeg nisi jahao

a ti kudis is-3 koji jos nisi ni istrazil do kraja, samim time moze se rec da nisi ni probal is-3

bl-9 = is-3

tek kad je tenk elitan il bar sa svim top modulima, posadom na 100% barem i opremom, onda je to tenk kakav moze biti i tek kad ga probas vidjeces kakav u biti on je (be all you can be {#})

© posada na tigru je na nekom postotku BiA-e? wtf?

bia je perk koji radi tek kad svi clanovi posade dodju na 100%, do tad nema koristi od nje, kao da si ostavio onaj zlatni plus i nisi izabrao nijedan skil

to je gubljenje vremena i skila

posto ti je sad osnovna kvalifikacija na 90 + % ak dropas skil dobices mozda 2-3% na osnovni skil, jer do 50% prvog skila se jako brzo dodje i mali je "exp pool" potreban-za sad ostavi tak kak je

kad ti dodje posada do 100% dropaj svima skil, mozes i 80% za free, jako je to mali postotak pa nema veze, nece se osjetit tolka razlika

i obavezno SVIMA repair, a guneru snapshot posto tenk ne prima vertikal, cak i driveru mozes smooth ride

logika je slijedeca-sto prije nanisanis, prije ces pogodit, vise dmg-a ces radit i samim tim vise expa skupit brze

stavi ramer i vent gore, i binos ili optics-ak imas

vec dugo nije bilo popusta na opremu 50% pa bi mogo skoro bit-tad se kupuje oprema

tir 7 je prekretnica di ti vec treba ekonomski management, jer tenkovi dobijaju topove velikog kalibra, cijena granate skace sa 250 na soma credsa i ak se raspucas a fulas i pogines, i jos poraz, mozes ic u minus bez premiuma

srecom za tebe tigar ima jednu od najvecih pen na t7 uz jeftine granate (kao i amx m4 45), pa ces moc ga igrat uz zaradu, netreba cak ni gold ammo, al te nece zuljat 10 komada, nek se nadje, pogotovo dok ne istrazis dugi 8.8

i sjeti se kaj kazu tu na forumu-tiger nije nepobjedivi tenk koji pwna sve pred sobom ko da ga vozi chuck norris

nakon prvih 10 borbi u njemu sa laksim MM-om, dobijas normalan mm i igraj ga ko podrsku /snajper / tenk druge linije, jer to i jeste

i ne otrkivaj motor koji je naprijed, jer slijedi rostiljada {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 21:39 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je sramota! Ja sa tier 6 arty fv304 prvi u tier 9 bitci,a tieri 9 katastrofa {#}

Replay

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 22:34 (Peacekeeper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nemoj me, MTić opet igra?

14 godina
neaktivan
ED63 kaže...
=xfact= kaže...

heat i apcr ne znace auto pen kao sto mnogi misle

ed nisam znao heat da teze probija sloped oklop. jos sam njub.(doduse nisam vise tomato {#}) za cap znam da se koristi he shells ali imao sam loadan heat  mislio da ce proc kroz njega ko kroz maslac..  rundu smo ianako izgubili od pocetka tako da nije bilo bitno. he uvijek nosim za scoutove ,njemacke papir td-ove i artye..  a i za nedaj boze /cap reset ili neki tvrdi orah.

uglavnom uvijek je ljepo kad netko objasni (osobito netko to zna) .tnx

xfact
16 godina
neaktivan
World of Tanks

HEAT granata iako ima ogroman pen, ne voli slope armor i dingace istom vjerovatnocom kao i AP granata...isto tako ne voli ni spaced armor...tako da ako pogodis npr super peru u onaj obraz na kupoli neces napraviti stetu jer se to racuna kao space armor...znaci samo ravna podloga kao npr kupola od E100.

HE granata napravi malo stete al za reset capa je dusu dala...a jos ako imas stete pobijes mu sta posade unutra.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
malina22 kaže...

HEAT granata iako ima ogroman pen, ne voli slope armor i dingace istom vjerovatnocom kao i AP granata...isto tako ne voli ni spaced armor...tako da ako pogodis npr super peru u onaj obraz na kupoli neces napraviti stetu jer se to racuna kao space armor...znaci samo ravna podloga kao npr kupola od E100.

HE granata napravi malo stete al za reset capa je dusu dala...a jos ako imas stete pobijes mu sta posade unutra.

Svaka granta u igri dinga ako je kut veći od 70°  jedino nebi trebao bit ding ako gađaš tenk koji ima oklop 3 puta manji od calibra topa, npr 122 mm će uvijek penat 40 mm oklopa bez obzira na kut(bar sam ja tako shvatio overmatching). Zato su rusi trolovi s onim zaobljenim  kupolama, pogotovo ukopani is 7 sprijeda...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
World of Tanks

Nakon godinu i pol opet instalirao {#}

Ove mape koje znam odprije sam super odigro, skil je na mjestu {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Igram wot od samog pocetka u prekidima trenutno imam 6k borbi prosjek mi je 48%.Najvise borbi imam sa tire 9 E75 i on mi nekako najbolje lezi snjim imam oko 1,8k borbi.Isto tako imam e100 ali stim tenkom mi je katastrofa igrati puno puta mi se dogodi da mi bounca sto recimo sa e75 nije tako.Jeli moguci uzrok topa od 152mm.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

nemam e 100, ali mislim da moras pucat golde s tim topom. 235 penetracije i nije bas bajno u t10

Dirty dosen
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
World of Tanks

I don't even...

Čak i da sam bolje odigrao, ne bi imao dovoljno shellova...-.-

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://worldoftanks.eu/en/news/community/world-of-tanks-EU-3-anniversary/

nisam siguran jer igram wot oko pola godine, al slutim masne popuste na obljetnicu {#}

14 godina
World of Tanks

100golda

ER7VX36GD4

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
7 0 hvala 13
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

100golda

ER7VX36GD4

You have reached the code usage limit. :(

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim da je izasao ovaj guide od wg-a za t62a pa daj mi reci raven jel sve dobro u tom guide-u sto se tice skillova i opreme

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

100golda

ER7VX36GD4

Hvala

16 godina
ja111 kaže...

Vidim da je izasao ovaj guide od wg-a za t62a pa daj mi reci raven jel sve dobro u tom guide-u sto se tice skillova i opreme

Nisam raven, ali T-62A mi je jedan od omiljenih tenkova u igri...

Guide je sasvim ok, dobro prikazuje prednosti i mane tenka.

Od opreme koristim Vent, Rammer i Stabilizer. Jedino mi se čini da malo previše forsiraju kamuflažu. Možda sam i u krivu, ne igram već par mjeseci i nemam pojma koje točno skillove imam. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
World of Tanks

Neda mi se gledati video...

Ali evo moje posade i opreme...

Preferiram optiku umjesto ventilacije zbog agresivnog stila igre...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna netko neki dobar zoom in mod a da radi normalno na 8.11

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
baxx kaže...

Jel zna netko neki dobar zoom in mod a da radi normalno na 8.11

http://wot-shot.com/zoom/

17 godina
World of Tanks

Malo OT ali povezanog sa zivotom svakog WoT igraca {#}

Poslom sam ovih dana u Sarajevu u Camp Butmir-u i to je posljednja velika baza stranih snaga ovdje, sada su samo ostali kontigenti EU snaga tj. zemlje clanice EU i Turci.

I zamislite u citavoj bazi nitko ne voli Poljake {#}

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jesi im rekao SIEMKA PL! ?
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
World of Tanks

Kako je ovaj t 49 zabavan. hit and run hehe

http://wotreplays.com/site/753482#self

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
GRDI-146 kaže...

Nakon godinu i pol opet instalirao {#}

Ove mape koje znam odprije sam super odigro, skil je na mjestu {#}

kao sto sam jednom reko, trajnog izljecenja nema {#}

Voltron kaže...

http://worldoftanks.eu/en/news/community/world-of-tanks-EU-3-anniversary/

nisam siguran jer igram wot oko pola godine, al slutim masne popuste na obljetnicu {#}

sigurno na opremu, prem od pola godine i godinu

mozda i onih 15% na tir 10 kak je vec bilo

i isto tolko na tir 8 premiume,mislim da se vise nece vracat 30% to je bilo jednom

a opet mozda naprave pakete po 100 eura sa kramom od tenkova i nekim dobrim unikatom,pzr b2 mozda?

al nemojte se nadat typeu59, ta baba s kolacima je otisla (jel sam to ja upravo reklamiro jednu xy firmu?) {#}{#}

turbojc kaže...
Jesi im rekao SIEMKA PL! ?

jebany kurwa

p.s.

bilo je vec na nekom forumu, blogu, gdje li vec

m4 sherman je prvi dobio war, wet ammo rack

ali ovo je totalno novo znacenje "mokrog spremista" za "streljivo"

preuzeto sa- ho ho and a bottle of rum

http://overlord-wot.blogspot.cz/2014/04/but-why-is-rum-gone.html

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
17 godina
moderator
World of Tanks

Konačno kupio AT15, rješio se onog gofneta od AT7, nisam čak dobio ni 1st class značku s njim. Sinoć sam bio blizu za Ace al smo izgubili (preko 800xp-a za poraz). Nema veze, ne vratio se. Onaj arc topa na AT15 je pravo osvježenje, sad se bar mogu nakositi, a i onaj weak spot komandirske kupole je dosta manji (mantlet je šupalj al to dosta manje ljudi zna). Odigrao jednu, odmah preko 3k dmg, to sam sa AT7 napravio samo jednom :D (I are tomato, I know). Najbolje mi idu mediumi al jbg, zainatio se da nabavim Tortilla boy (Tortoise, pogotovo jer ima HD model).

3 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Jučer 9 partija odigrano, 3 dobio, ER : 2270 {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Konačno kupio AT15, rješio se onog gofneta od AT7, nisam čak dobio ni 1st class značku s njim. Sinoć sam bio blizu za Ace al smo izgubili (preko 800xp-a za poraz). Nema veze, ne vratio se. Onaj arc topa na AT15 je pravo osvježenje, sad se bar mogu nakositi, a i onaj weak spot komandirske kupole je dosta manji (mantlet je šupalj al to dosta manje ljudi zna). Odigrao jednu, odmah preko 3k dmg, to sam sa AT7 napravio samo jednom :D (I are tomato, I know). Najbolje mi idu mediumi al jbg, zainatio se da nabavim Tortilla boy (Tortoise, pogotovo jer ima HD model).

Meni je AT7 jako dobar tenk . Možeš s njim raditi po 4.5k dmg što je moj osobni rekord , a za tier 7 je po meni jedan od najboljih TD-ova .

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice