Pun mi je k...c da se za svaku sliku moram opravdavat, sliku sam slucajno odrezao previse evo ti druga slika gdje se vidi.
A nisam garazu slikao odmah poslije bitke zato sto sam zaboravio da treba slikat i garazu da se vidi da nemam premium pa sam to uradio u sljedecoj bitki. I DA VAS PITAM DJECO JEL VAM TREBA JOS NEKI DOKAZ.
sta se za svaku sliku moras opravdavat... pravila su takva kakva jesu, određena su na početku, vrijede cijelo vrijeme i za svakog... ako se za te dvije kategorije trazi da se vidi vrsta računa onda je to tak i TOČKA
ni sam nisam ostavio neke svoje rezultate od preko 1500exp jer nemam ss di se vidi vrsta računa...
ti si stavio nevazeci ss, ko sto sam i naveo da je moguce ispalo je da je to slucajno... u međuvremenu ti nisam ni maknuo rezultat ni neznam sto...
umjesto da se ispricas za nevazeci ss ti pricas kako ti je pun k opravdavanja, i saljes mi na pm da si nabijem listu negdje...
ko god ima problema s ponasanjem i pridrzavanjem pravila nek se slobodno pokupi iz ove teme...
nevjerojatno je da samo treba stavit jedan *ebeni ss, i ako se radi o zaradi ili iskustvu da se mora vidit vrsta računa i to je onda problem... i toleriram sve i svašta, updejtam listu svakodnevno da bi mi se slalo na pm da si ju nabijem negdje... ma hebem vas nezahvalne
kaj se tice brisanja tvojih rezultata reci cu ti isto ko i memulici... nisam lud da idem brisat rezultate koje sam dodavao, samo radi vasih gluposti... nemoras vise zalazit u ovu temu i bok
Pun mi je k...c da se za svaku sliku moram opravdavat, sliku sam slucajno odrezao previse evo ti druga slika gdje se vidi.
A nisam garazu slikao odmah poslije bitke zato sto sam zaboravio da treba slikat i garazu da se vidi da nemam premium pa sam to uradio u sljedecoj bitki. I DA VAS PITAM DJECO JEL VAM TREBA JOS NEKI DOKAZ.
sta se za svaku sliku moras opravdavat... pravila su takva kakva jesu, određena su na početku, vrijede cijelo vrijeme i za svakog... ako se za te dvije kategorije trazi da se vidi vrsta računa onda je to tak i TOČKA
ni sam nisam ostavio neke svoje rezultate od preko 1500exp jer nemam ss di se vidi vrsta računa...
ti si stavio nevazeci ss, ko sto sam i naveo da je moguce ispalo je da je to slucajno... u međuvremenu ti nisam ni maknuo rezultat ni neznam sto...
umjesto da se ispricas za nevazeci ss ti pricas kako ti je pun k opravdavanja, i saljes mi na pm da si nabijem listu negdje...
ko god ima problema s ponasanjem i pridrzavanjem pravila nek se slobodno pokupi iz ove teme...
nevjerojatno je da samo treba stavit jedan *ebeni ss, i ako se radi o zaradi ili iskustvu da se mora vidit vrsta računa i to je onda problem... i toleriram sve i svašta, updejtam listu svakodnevno da bi mi se slalo na pm da si ju nabijem negdje... ma hebem vas nezahvalne
kaj se tice brisanja tvojih rezultata reci cu ti isto ko i memulici... nisam lud da idem brisat rezultate koje sam dodavao, samo radi vasih gluposti... nemoras vise zalazit u ovu temu i bok
Tu mi nesta pametujes a odmah ste me optuzili da je lazan rezultat i sad ja ispadam kreten, i nemam se ja sta nikome ispricavat sta niste mogli pricekat da ja stavim drugu sliku nego ste odmah krenuli sa optuzbama.
Edit: Ti bi se trebao ispricat za pricanje gluposti
evo točaka optužnice
- baš je odrezan dio di piše vrsta računa
- nemože se po tenku vidjet dal je premium ili ne jer baš slučajno mu je tenk u bitki
- zašto je uzimao ss tog rekordnog rezultata tek kad je s tim tenkom ušao u drugu bitku i iz nje izašao prije nego je završila
aj citiraj di je bilo ko rekao da je tvoj rezultat lažan ili te za nesto optuzio... ja sam naveo po čemu je sve čudan tvoj ss i nemozes reci da sam ijedno od toga izmislio... a to sto si se ti uvrijedio na to, to je čisto tvoj problem dijete drago
btw nego sta smo napravili nego pricekali da stavis drugu sliku... jesam maknuo tvoj rezultat iz ljestvice?
A sta nije bilo lakse samo napisat da se nevidi jel premium racun ili obicni.
A nisam garazu slikao odmah poslije bitke zato sto sam zaboravio da treba slikat i garazu da se vidi da nemam premium pa sam to uradio u sljedecoj bitki
a sta nije bilo lakse napisat samo ovo bez onog prednjeg i zadnjeg dijela... i bez onakvih PM-ova
@Y2K2 Cekaj,ti se sad zalis sto smo nas par u sali tebe okrivili da zapravo imas premium,ali si stavio sliku i rezultati pod ne premium?
I sad trazis da se mi zbog te sale ispricamo tebi?
Nije bilo lakse.I kazem ti opet ovdje mozes si tu listu z...t znas gdje, ja napravim jednu gresku a ti od te greske napravis j....i cirkus kao da svaki dan tu stavljam lazne rezultate, i spominjanje crnih listi zato sto nevidi jedan j....i cosak slike.
I onda kazes da sam ja dijete.
@Y2K2 Cekaj,ti se sad zalis sto smo nas par u sali tebe okrivili da zapravo imas premium,ali si stavio sliku i rezultati pod ne premium?
I sad trazis da se mi zbog te sale ispricamo tebi?
Jeste vi coravi il sta pa nemam premium.
Jel ti znas citat?Procitaj moj post koji si sada citirao,pa opet razmisli o procitanom i onda zakljuci sto sam te ja pitao.Ako jos nisi shvatio,obrati mi se na PP
Da prvo provalite brdo gluposti, pa sad kad vidite da nisam lagao onda odjednom ste se salili.
Ma nema problema glavno da svi koji procitaju one gore postove ce mislit da lazem, meni nije svejedno kad me neko optuzuje da lazem pa makar to bilo i za ovakvu glupost.
Kategorija:
TOP 10 - Najviše srebrenjaka u bitki (bez premium računa)
Ingame nick: bl0
Tezultat: 42259 srebrenjaka
Tenk: IS-3
(de nemojte spamati, pravila su jasna, ako nemas SS nemoj spamat,a jel tako tesko stisnuti PrtScr)
nadopuna:
TOP 10 - Najviše iskustva u bitki (bez premium računa)
Ingame nick: bl0
Tezultat: 1513 exp (na slici se vidi)
(moj savjet ti je (ako hoces poslusati) da s jednim tenkom najvise jedan rezultat u HoF moze biti, jer ja s IS-3 imam jos najmanje 10 slicnih borbi oko 1400exp i 35000-40000 srebrenjaka, pa bih ona mogao sve staviti da se stavi u TOP10)
Tko nema SS jel ti vidis sta sam ja postao.
Čestitke MrXu i ramrusu na dostizanju mog rezultata. Sad bar ima mjesta za poboljšanje.
Pa da se i ja upišem onda u HoF.
Kategorija: Najviše ubijenih
Rezultat: 12
Tenk: KV
Nick: 0ptImus[S-L-P]
Kategorija: Najviše srebrnjaka(s premiuom)
Rezultat: 96,453
Tenk: KV
Nick: 0ptImus[S-L-P]
Zasada toliko. Šteta što za par drugih stvari nemam sliku iz garaže da se ne vidi da nemam premium, al jbg.
Y2K2 - ponavljam... naveo sam zašto je tvoj ss vrlo sumnjiv, jer se sve poklopilo kak se poklopilo... nisam se šalio ali te nisam ni za nešto optužio ili rekao da je lažan ss...
da čitaš sve a ne samo ono kaj hoces vidio bi i da sam napisao da osobno neznam tj. nevjerujem da bi isao lazirat ss za ovak beznacajni hall of fame, pa da cemo pricekat da objasnis, tj. stavis novi vazeci ss...
tu crnu listu koju mi nabijas na nos jer sam ju spomenuo... spomenuo sam ju i rekao da se nadam da nece biti potrebe za njom radi onih koji bi pokusali lazirat nesto
ako sam te uvrijedio spominjanjem te liste ispricavam se
i EOD! nema vise rasprave o ovome
samo jos moram napomenut da ako smatras da si listu trebam zabit negdje, molim te na dobar način da ne sudjelujes vise ovdje... sto iz razloga jer si pokazao svoj stav prema ovome, sto iz razloga jer si u zadnjih par postova prekrsio barem 3 pravila ponasanja foruma (nekulturno ponasanje/prepucavanje, offtopic, double post)
Malo da refrešamo listu
Kategorija: TOP 10 - Najviše iskustva u bitki (bez premium računa)
Ingame nick: GetRight
Tenk: T-44
Iznos: 1246
http://upload.slike.com/slike/fC8d4.jpg
Kategorija: TOP 10 - Najviše srebrnjaka u bitki (bez premium računa)
Ingame nick: GetRight
Tenk: M12
Iznos: 40.715
Y2K2 - ponavljam... naveo sam zašto je tvoj ss vrlo sumnjiv, jer se sve poklopilo kak se poklopilo... nisam se šalio ali te nisam ni za nešto optužio ili rekao da je lažan ss...
da čitaš sve a ne samo ono kaj hoces vidio bi i da sam napisao da osobno neznam tj. nevjerujem da bi isao lazirat ss za ovak beznacajni hall of fame, pa da cemo pricekat da objasnis, tj. stavis novi vazeci ss...
tu crnu listu koju mi nabijas na nos jer sam ju spomenuo... spomenuo sam ju i rekao da se nadam da nece biti potrebe za njom radi onih koji bi pokusali lazirat nesto
ako sam te uvrijedio spominjanjem te liste ispricavam se
i EOD! nema vise rasprave o ovome
samo jos moram napomenut da ako smatras da si listu trebam zabit negdje, molim te na dobar način da ne sudjelujes vise ovdje... sto iz razloga jer si pokazao svoj stav prema ovome, sto iz razloga jer si u zadnjih par postova prekrsio barem 3 pravila ponasanja foruma (nekulturno ponasanje/prepucavanje, offtopic, double post)
Ti si pokazao svoj stav onim glupostima koje si napisao, i nebrini neplaniram vise sudjelovat u temi. A sto se tice pravila imas opciju prijavi pa nek admin odluci jesam li prekrsio pravila.
A tebi preporucujem da kad netko pogrijesi negdje probaj uljudno napisat gdje je greska i nek je ispravi a ne pisat unaprijed zasto je netko to napravio.
Kategorija: TOP 10 - Najvise iskustva u borbi(bez Premiuma)
Nick: MrXleader
Rezultat: 2388 (x2)
Tenk: KV-3
Kategorija- TOP 10 - Najviše srebrnjaka u bitki (bez Premiuma)
Rezultat: 32 990
Jel se broji x2
Jel se broji x2
Ne
Kategorija: TOP 10 - Najvise iskustva u borbi(bez Premiuma)
Rezultat: 2388 (x2)
Kategorija- TOP 10 - Najviše srebrnjaka u bitki (bez Premiuma)
Rezultat: 32 990
Jel se broji x2
samo se podijeli sa 2 taj rezultat zato sam i napomenuo x2
TOP 10 - Najvise iskustva u bitki (bez premium racuna)
Ingame nick: SnowMan_Cro
daj napisi rezultat kak je i predviđeno onom formom prijavljivanja rezultata... ili stavi ss na kojem se bolje vidi da si ne trgam oči i pogađam jel to 1450,1460 ili 1490
i nemoj pisat dva posta zaredom u kratkom vremenu... koristi opciju "uredi"