Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 276.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Watch Dogs
Tommy_123 kaže...
Lopoc kaže...
Tommy_123 kaže...

Čista perverzija od igre. Šteta što neću moć to igrati :/

Pa ne znam, možeš relativno jeftino uzet malko jaču karticu i vjerujem da bi to gonio na medium, ili u najgorem slučaju na low. 

O kojoj kartici pričamo ? ili više njih, kao izbor.

Mislim da bi ti jedna AMD 7770 1 GB definitivno odgovarala. I ja planiram nju da kupim. To je jako solidna kartica, i košta oko 100 evra, a pri tom bi ti je procesor lepo ispratio i nebi imao nikakvih problema, a ako zahvali dodaj makar još 2 GB rama...

Sorry za off topic.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 10:28 (Comi123).
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Počela službena Watch Dogs Beta na PC-u {#}

"Ultra popularni i poprilično napuhani akcijski naslov Watch Dogs jedna je od tema oko koje se proteklih par tjedana konstantno lome koplja. Usporedba PC, Xbox One i PS4 verzije glavni je razlog za svađu, dok hrpe gamera nisu sigurni hoće li igra uopće izgledati kao što je prikazana u trailerima. Kako bi utišali zlonamjerne glasine, te vratili povjerenje gaming zajednice, developeri iz UbiSofta odlučili su igru ubaciti u službenu betu."

p.s. 1.4

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 11:58 (-zip-).
Moj PC  
1 6 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

Haha brijem da su svi nasjeli

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Watch Dogs
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Watch Dogs

PS4, PS4, PS4.... Svaki trailer u zadnje 2 godine je bio sa PS4.

Ja kao potencijalni kupac PC verzije bi volio da se malo pokaže i ta verzija....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...

PS4, PS4, PS4.... Svaki trailer u zadnje 2 godine je bio sa PS4.

Ja kao potencijalni kupac PC verzije bi volio da se malo pokaže i ta verzija....

Šta ima da se pokazuje PC verzija kad znaš da će biti samo bolje...

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

U biti to, da. S ovim pokušavaju prodat PS4 novim igračima što je skroz logično. PC će izgledat još bolje, to je to što trebaš znat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

Nakon pogledane minimalne konfiguracije za pokretanje ove igre,slobodno se mogu za sada oprostit od nje :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Watch Dogs

Jedino što če meni stvarat probleme če biti moj cpu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Evo na Steamu osnvanuli malo detaljniji zahtjevi...

Minimalna konfiguracija

• OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
  • Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
  • Memory: 6 GB RAM
  • Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
  • DirectX: Version 11
  • Hard Drive: 25 GB available space
  • Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
  • Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel Iris Pro HD 5200

Preporučena konfiguracija

• OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
  • Processor: Eight core – Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
  • DirectX: Version 11
  • Hard Drive: 25 GB available space
  • Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
  • Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel Iris Pro HD 5200

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 19:53 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
-zip- kaže...

Hmm nije li taj i7 quad core ?

Majke mi
16 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
-zip- kaže...

Hmm nije li taj i7 quad core ?

Da čini se da je...netkome u Ubisoftu ili Steamu je promaklo nešto...

17 godina
Watch Dogs

Ako se ne varam da je taj četverojezgreni Intel znatno jači od navedenog Amd-a koji ima 8 jezgri, tako da mislim da je to najmanje bitno u cijeloj priči {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
lobotomac90 kaže...

Ako se ne varam da je taj četverojezgreni Intel znatno jači od navedenog Amd-a koji ima 8 jezgri, tako da mislim da je to najmanje bitno u cijeloj priči {#}

Bitno je da tera, par fps-a gore dolje me nebi ubilo ;)

Majke mi
17 godina
Cromaki kaže...
lobotomac90 kaže...

Bitno je da tera, par fps-a gore dolje me nebi ubilo ;)

slažem se, ja se nadam da ću moći barem na low igrati bez većih problema, jer recimo da po ovim specifikacijama ispunjavam neki minimum, ali kako će u praksi to izgledat vidjet ćemo :D

17 godina

max out ocekujem {#}

11 godina
neaktivan
Watch Dogs

Mene jedino brine da grafika nece bit toliko briljantna, nemojte me krivo shvatiti, ali od najave pa do sada grafika Watch Dogsa se strasno mijenjala... 

Grafika iz gameplaya iz pocetka 2013. je bila, po meni bolja od ove iz 2014. Al svakim trailerom uvode neke nove stvari, i jedva cekam da izade, ali jednostavno imam neki los predosjecaj :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Grafika će sigurno bit zadovoljavajuća pošto smo u 2014. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ah ajde nadam se sve to izgleda krasno na trailerima i screenshotsima ali u stvarnosti nije ni upola tako, mislim ne nuzno ova igra ali ih ima dosta koje su takve nazalost.

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Koja to npr? Ja se ne sjećam kad sam zadnji put vidio grafički ružnu igru, ili igru koja ne zadovoljava grafičkim izgledom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Koja to npr? Ja se ne sjećam kad sam zadnji put vidio grafički ružnu igru, ili igru koja ne zadovoljava grafičkim izgledom.

Zadnji Cod

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Evo prvi video koji mi je izbacilo. Što, ti ne bi mogao igrati nešto što ovako izgleda?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Lijepo je vidjet kako se quake 2.5 engine drži solidno za svoje godine...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Nije bitno kako se drži nekakav stari engine, poanta je da je ovo itekako gledljivo i igrivo. Zato i tvrdim da se barem za grafiku ne moramo bojat u 2014.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

max out ocekujem {#}

mislis na ps4?   {#}

12 godina
Watch Dogs

A sto fali ps4? Smeta ti ili sta?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Lopoc kaže...

Zadnji Cod

Pa zadnji CoD je u redu. Možda si mislio na BO 2.

Quieter you are, more you will be able to hear!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 11:19 (Yeah!!!).
16 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...
4mal kaže...

max out ocekujem {#}

mislis na ps4?   {#}

jedino PC može max out, kakvi mrtvi PS4...

16 godina
neaktivan
Watch Dogs

Sleeping dogs izgleda bolje od ove igre. Čim su nabili 8 core procesor optimizacija je sigurno vrhunska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Watch Dogs

sta ste odma skocili.. salim se malo s obzirom da kolega 4mal ima i7, dvije 290 u crossfireu i ps4. logicno je da ce maxat igru na pc-u.

nemam nista protiv ps4.. sve ima svoju publiku pa kako ko voli nek izvoli, moj zadnji je bio ps2 i to dva komada, jedan u dnevnoj drugi u spavacoj, ali nakon pc-a jedino mi radi ekskluziva tu i tamo zamirise.

ocito ni emotikon nije pomogao da sve ne citate i shvacate doslovno.

Moj PC  
3 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice