Svakako cu probat Watch Dogs na PC-u, koji je sposoban tj trebao bi vrtit tu igru na maxed out..al isto tako...xbox360 verzija je preorder....jedino sam procitao ako se ne varam samo 8 igraca u multiplayeru sta mi se cini jako malo...tako da po mom trebali su ili poboljsat ga, ili ne stavljat uopce MP komponentu..nadam se da ce na PC-u brojka bit veca...iako mislim da cu veliki dio igre se zabavljat u SP-u...a MP eventualno kad me pukne...
Pa normalno da traze pa daj si zamislli kakva ce biti mapa grada,grad ce bit sigurno brutalno velik. Ja neznam koji ti problem imas samnom zato jer sam rekao da je taj komp sto oni preporucuju slab? Pa i je slab za danasnje pojmove. Ali da me shvatis dobar jw to komp cak i predobar za surfanje i igranje naslova joji su izasli prije dvije tri godine,ali za nove naslove to je lanta.
Ja sam negde čuo, dal od vas ovde ili od nekog drugog, da su igru grafički dosta srezali i da ne izgleda baš onako kao u onom prvom traileru... Kako god, što se zahteva tiče, odoše Crysis i Metro u penziju. Kao što kolega reče, ovo je preterivanje, a igra se vrti i na starim konzolama. Biće da je ovo sve dobar marketinški trik... Videćemo...
Pa normalno da traze pa daj si zamislli kakva ce biti mapa grada,grad ce bit sigurno brutalno velik. Ja neznam koji ti problem imas samnom zato jer sam rekao da je taj komp sto oni preporucuju slab? Pa i je slab za danasnje pojmove. Ali da me shvatis dobar jw to komp cak i predobar za surfanje i igranje naslova joji su izasli prije dvije tri godine,ali za nove naslove to je lanta.
kroejša pliz....
ma sorry pisao na mobu u autu na semaforima. sad kad sam procitao i meni je smijesno
Evo, kao sto sam i rekao/ocekivao jer je logicno:
http://www.dsogaming.com/news/cliff-bleszinski-on-watch-dogs-visuals-next-gen-version-downgraded-due-to-old-gen-version/
“I’d wager that the reason Watch Dogs’ graphics have been downgraded on the high end is due to the fact that it’s shipping on last gen also” said Bleszinski and continued.
“Biggest enemy to next gen consoles is publishers hanging onto the last gen. I’ve said it before, it’s limiting the capabilities of next gen.”
To je ono sto non stop govorim, ovo nije prava next gen igra. Da jest, igra bi izasla iskljucivo za PS4/X1/PC platforme, a samim time bi igra imala bolje animacije, AI, fiziku, pa i grafiku... a isto tako bi se ubrzao development.
ja sam vise bio fokusiran na gameplay nego na grafiku... ne znam zbog cega je danas toliko ljudi opsjednuto uber grafikom
Nisam ja opsjednut, i dalje igram 8bit igre ali smeta me to sto nam lazu.
Nisam ja opsjednut, i dalje igram 8bit igre ali smeta me to sto nam lazu.
nisam ciljao na tebe, govorim opcenito. masu je puto dokazano; gameplay>graphics. a to sto nam lazu, ja sam se vec davnih dana navikao na false advertising.
najveca je pogreska ta sto danas igre rade na xy platformi. ako samo pogledas witcher 2 xbox port koliko su dugo radili na njemu da bi funkcionirao kako bog zapovida onda je sasvim jasno da je potrebno puno vremena i masu dodatnih resursa da bi igra radili dobro na vise portova. pravi primarno za pc, kasnije razvijaj za konzole i gotovo. lakse je tako nego ic prvo za konzolu pa onda za pc. kad to ude ljudima u glavu zivot ce bit laksi.
High Quality Trailer (493MB)
http://www.gamersyde.com/download_watch_dogs_welcome_to_chicago-31770_en.html
Bome su upropastili grafiku
Da, izgleda da je grafika bila tu samo za marketing na početku ili su pak prikazali nam nešto na e3-u što nemogu pustit u prodaju zbog zahtjeva, vidljivo je da je grafika srezana ali opet izgleda dobro...bilo kako bilo vidjet ćemo za nešto više od 2 mjeseca, možda priča bude zanimljiva pa grafiku nećemo ni primjetit (nije sve u grafici).
Hm, da grafika definitivno nije ono sta je bilo prikazano upocetku, ali nema veze. Radje bi slabiju grafiku al fluidniji gameplay nego da kod malo vecih explozija i kaosa na ekranu dolazi do znacajnijeg dropa FPS-a... Govorim o konzolama i u mom slucaju XBOX360 koji ceka ovu igru. Sta se tice PC-a, bar se tamo nadam da ce grafika bit kao sta je prikazana upocetku, ili bar priblizno. Al sve u svemu grafika mi se cini ok, ako je ovo snimalo na novim konzolama. Iako volio bi dobit potvrdu ili bar SS-ove kako sve to izgleda na X360 ili PS3 da tocno onda znam sta da "ocekujem" kad ubacim igru u X360 :)
Ne izgleda onako dobro kao što je bilo u prvom traileru, ali izgleda lijepo za cross gen naslov. Mislim, bilo je prilično očito da će igra na konzolama izgledati lošije nego ta prva prezentacija. No opet govorim, gameplay>grafika.
Aj, valjda će PC master race doći na svoje. Rekli su da će PC verzija izgledati najbolje pa eto, nadam se da ne lažu :)
Par frameova iz trailera pri kraju kada blica sve.
Game debate kaze da danas izlazi watch dogs... Jel to sad za stvarno ili devovi opet zajebavaju?
Ja sam već na pola igre
Bome su upropastili grafiku
E štete li velike vala... Koga briga... U ostalom, igra koliko znam izlazi i za stare konzole tako da nije "True" Next-Gen proizvod, i moralo se nešto žrtvovati. Witcher 3 će biti revolucija Next-Gena, nadam se, videćemo... Generalno, ova godina je za mene baš siromašna što se gaminga tiče... Presiromašna... Nigde velikih gaming naslova... Eh...
Čista perverzija od igre. Šteta što neću moć to igrati :/
Valja zaigrat pa vidit dal ce ispunit ogroman "potencijal" i ocekivanja koja se vrte oko nje. Sve mi je to super i dobro zamišljeno, al me zanima jedna stvar, a to se tice endgame-a. Kad se zavrsi prica i te side missions i to, sta onda? Kako misle produzit trajnost igre tako rec? Online me bas i ne vuce...
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2014/086/3/e/untitled_378_by_dennisk4-d7bufog.gif
Derp Shadows MIA
Pa ne znam, možeš relativno jeftino uzet malko jaču karticu i vjerujem da bi to gonio na medium, ili u najgorem slučaju na low.
Pa ne znam, možeš relativno jeftino uzet malko jaču karticu i vjerujem da bi to gonio na medium, ili u najgorem slučaju na low.
O kojoj kartici pričamo ? ili više njih, kao izbor.
Meni fali 2 gb rama. Neznam dal će se moći sa 4 gige pokrenit..
O kojoj kartici pričamo ? ili više njih, kao izbor.
Ne znam točno, pitaj na slaganju konfiguracija to, ali vjerojatno se da nešto pristojno polovno uzet za 800 kn recimo.
Trebalo bi. Nema šanse da će igra koristit 6 giga rama, a ako slučajno to stave kao min neki, vjerujem da će izać nekakav fix ili mod koji miče to.
99% da hoce i to cak da imas svega 2GB - 3GB rama, znam iz prve ruke odnosno tesirao sam s najnovijim igrama (ukljucujuci novi Metro, zadnji Crysis itd).