jel zna netko e izašo virtua tennis 2009, ako je e mi može netko poslat neku stranicu za njegov torrent jer sam ja tražio i nisam našo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna netko e izašo virtua tennis 2009, ako je e mi može netko poslat neku stranicu za njegov torrent jer sam ja tražio i nisam našo
A igra još uvijek nije izašla za pc izlazi tek 20.05 u Uk, a u SAD izlazi 25.05
..jel moze virtua tennis 2009 na windows 7...??
..jel moze virtua tennis 2009 na windows 7...??
zasto nebi mogao, a i ti si nasao pitat u temu toliko staru
ajde neko
skini drugu ikonu (crack) jer moze bit do njega
ma nije skino sam 4 5
Poz znam da je tema odavno ali ona mi je prva po redu :) , vratio sam se da opet igram virtuu 2009 , skinuo sam je maloprije, ali nikako da nadjem CRACK , znaci samo mi crack treba da skinem . Pronalazim samo pogresne linkove i nijedan ne radi ili je virus pa moze li mi neko poslati ispravan crack, hvala unaprijed :)
Ljudi pomozite molim vas ,sve sam uradio kako treba instaliro i krekovo ali opet nece , moze li biti do CRACK-a? igrica mi je prije mogla i imam je na DVD-u ali nije ispravan, zato sam je sad skinuo i instalirao , zna neko zasto nece?? evo slika :
oce pomoci neko ljudi molim vaS?
Prvo pročitaj prafila foruma, pa ćeš shvatit zašto ti nitko ne odgovara.
Evo da ti skratim:
Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.
Uredu, hvala na sugestiji samo ne razumijem malo ovo :) , posto nisam nista objavljivao da steti forumu vec postavio pitanje i uploadovo sliku nista drugo.