za sve ljubitelje total war serijala stigla je dobra vijest.Fall of samurai je samostalna ekspanzija koja donosi određene promjene.to su 6 novih frakcija,39 kopnenih jedinica,10 pomorskih jedinica,proširivanje kampanje i jos neke stvari.dostupna je na Steamu i SEGA-i.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne znam sta ce to bit ali nekako mi nije sjeo shogun a ni ostali total warovi.jedino sto valja je rome total war.
Bezveze si otvarao temu, mogao si to stavit i u Total War Shgoun II temu, tak i tak je riječ o expanziji a ne novom naslovu.
Isto kao i Medieval 2 Total War i Medieval 2 Total War Kingdoms.
Ova vijest me veseli zato što nepamtim kad smo dobili baš expanziju u zadnje vrijeme, pamtim samo DLC-ove općenito za sve igre.
Bezveze si otvarao temu, mogao si to stavit i u Total War Shgoun II temu, tak i tak je riječ o expanziji a ne novom naslovu.
Ova vijest me veseli zato što nepamtim kad smo dobili baš expanziju u zadnje vrijeme, pamtim samo DLC-ove općenito za sve igre.
ima li mozda neka expanzija za rome total war?
Barbarian invasion
posljednju expanziju za koju znam bila je warhammer legends.
ima li mozda neka expanzija za rome total war?
Imaš još i Alexander uz Barbarian.