The Last Remnant

poruka: 97
|
čitano: 16.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
The Last Remnant

meni se igra ruši poslije prve borbe (ona koja slijedi poslije uvodnog filmića)

naravno, igra je piratska...

nije mi se nekaj previše dopala da bi je kupovao pa...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: The Last Remnant
Armor kaže...
Living.Dead kaže...

Ma ti su proizvođaći htijeli napravit neku mjesavinu RPG-a i RTS-a pa je ispalo nesto između. Meni se nije dopala igra bas.

Nije to nikakva "mješavina", to je čistokrvni RPG po Square receptima iz FF kuharicaCool
Ja očito negdje, u nečem griješim kad nikak da dobim ulaz u na taj kongres.
Vjerujem da bi se s njegovim odvijanjem mnogo toga novog pokrenulo ali....
Jedino sam još pomislil da možda treba dojti do određenog Combat Levela, ja sam trenutno 38, uskoro 39.
Nikaj, budem "bildal" i dalje levele, skupljal lovu, jačal skillse pa kaj bude, bude
Ne pada mi napamet koristiti čitove ili neke prolaze, jer onda igra nema smisla- to je kod mene zakon.
Znam da sam "tu" blizu ali opet daleko, možda sam već 20 put prošel kraj nečeg kaj bi me odvelo na pravi put, možda me 21. put i odvede na putove koji vode u "obećanu zemlju" :)
Samo se bojim da to nije neki bug u igri, čekam @manki-a, on sigurno znaNamigiva
 e to nisam ni ja uspio rjesit od prve moro sam citat walkthrough
 i uspio sam sad se nemogu sjetit kakoPlače da i nije  nikakav bug
intel-nvidia :( (glavni pirat na forumu)
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 15:14 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

nisam ziher, ali mislim da sam nakon posjeta akademiji u Elysionu dobio poziv za kongres....

ne znam tochno reci, jer sam sad na tom dijelu, ali imam nekaj drugo sa strane, pa se ne koncentriram na TLR Smijeh

www.hcl.hr

0 0 hvala 0
18 godina
The Last Remnant

De mi je pamet bila, ne da sam, kao što sam prije naglasil, 20 put prošel kraj nečeg bitnog za početak kongresa, nego sam to bitno cijelo vrijeme imal kod sebe.

Samo je to nekaj trebalo aktivirati, a na to sam maloprije došel slučajno pregledavajući Inventory/Special Items.

Neću reći u detalje, iovak sam puno pomogel onima koji zapnu u Elysionu.

Slijed događaja i zaplet poslije tog kongresa je fantastičan.

Trenutno sam u katakombama.

Zakon igra

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Last Remnant

Ovo je stvarno super igra.

Sad sam prošao Dillmoore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Last Remnant

Ona pištoljčina (Gae Bolg) od Davida je zakon. Šteta što ju ne koristi češće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

Od svih vaših komentara dobivam je sve više volju još jedamput zaigratiSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mesić555 kaže...

kad imash vishe protivnika u borbi i pri svom punom specijalu ga dosta chesto potegne Cool
www.hcl.hr
17 godina
protjeran
manki kaže...
mesić555 kaže...

kad imash vishe protivnika u borbi i pri svom punom specijalu ga dosta chesto potegne Cool
 najvise me zanima koji je kalibar Namigiva
intel-nvidia :( (glavni pirat na forumu)
18 godina
mesić555 kaže...

Kul napad ali nije nekaj posebno jak...
Jači je Caustic Blast (III, IV, V) i općenito kad imaš perfect pa kad počne teamwork - kad se odgađaju neprijateljski napadi, a tvoj union napada u seriji.
I Windshear je jak - sve ovo govorim za Davida.
Najjači napad je svakako (za sad koje ja imam) Rushov Omnistrike, pa Permafrost V, pa Wildfire i Windshear V.
Ali najviše napadačkih bodova dobil sam odjednom s Torgalom, kad je iskoristil napad Quadrille - dalo mi je 14450 attack bodova.
Kakve vi taktike koristite, tj. kolko uniona kad dobite mogućnost imanja 4 uniona i 12 jedinica?
Ja imam 3 složena, u 1. je Rush glavni i svih 5 mjesta je popunjeno, u drugoj je David glavni i ponekad je svih 5 popunjeno, a ponekad jednog pridodam 3. unionu u kojem je Baulson gazda...
Koje formacije koristite, ja većino Cup of Celapies i Vanguard, nisam siguran jesu to baš te...
Moram još to sve poskrinšotati pa budem postal.
Uglavnom, ove noći sam došel u veliku bitku u kojoj za sad nemam nikakve šanse, iako sam lvl 50.
Naime, neko je napal Celapies i sad se ja moram boriti protiv one ženske i onog njezinog bodyguarda koji je ko tri Bob Sappa...
Probal sam sinoć al vidim da nemam nikakve šanse, da su barem oni dva sami, ali ne, još kraj sebe imaju 3-4 super jaka uniona...
Još kad me ovaj veliki napadne s Hammer Spinom, gotov sam od prve
K tome me još napusti i Emma, skoro sam rekel Elika (dobro bi došla) Cool
Moram još puno, puno vježbati i "bildati" svoju ekipu da bi i ak budem uopće ikaj mogel ovima - čine mi se močni.
Da mi barem pomogne onaj plavi s dugom kosom kaj ima one moći kaj je pokazal u Arku u Elysionu :D
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
protjeran
The Last Remnant

Ja sam tek level 10

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

Gae Bolg je najjači napad u igri.Kada  god sam ga koristio uvijek su trenutno svi bili mrtvi,čak i bossovi,samo sam ih 2-3 put napal sa tim napadom i svi su umrli.

Uz to taj napad ti u dobroj ekipi donese i 100000 bodova,to ti se isplati koristiti najviše na kraju igre jer onda brzo dođeš do glavnog bossa("Osvajača"),i tak lako ubiš njegovu životinju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 10:13 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
mesić555 kaže...

Kul napad ali nije nekaj posebno jak...
Jači je Caustic Blast (III, IV, V) i općenito kad imaš perfect pa kad počne teamwork - kad se odgađaju neprijateljski napadi, a tvoj union napada u seriji.
I Windshear je jak - sve ovo govorim za Davida.
Najjači napad je svakako (za sad koje ja imam) Rushov Omnistrike, pa Permafrost V, pa Wildfire i Windshear V.
Ali najviše napadačkih bodova dobil sam odjednom s Torgalom, kad je iskoristil napad Quadrille - dalo mi je 14450 attack bodova.
Kakve vi taktike koristite, tj. kolko uniona kad dobite mogućnost imanja 4 uniona i 12 jedinica?
Ja imam 3 složena, u 1. je Rush glavni i svih 5 mjesta je popunjeno, u drugoj je David glavni i ponekad je svih 5 popunjeno, a ponekad jednog pridodam 3. unionu u kojem je Baulson gazda...
Koje formacije koristite, ja većino Cup of Celapies i Vanguard, nisam siguran jesu to baš te...
Moram još to sve poskrinšotati pa budem postal.
Uglavnom, ove noći sam došel u veliku bitku u kojoj za sad nemam nikakve šanse, iako sam lvl 50.
Naime, neko je napal Celapies i sad se ja moram boriti protiv one ženske i onog njezinog bodyguarda koji je ko tri Bob Sappa...
Probal sam sinoć al vidim da nemam nikakve šanse, da su barem oni dva sami, ali ne, još kraj sebe imaju 3-4 super jaka uniona...
Još kad me ovaj veliki napadne s Hammer Spinom, gotov sam od prve
K tome me još napusti i Emma, skoro sam rekel Elika (dobro bi došla) Cool
Moram još puno, puno vježbati i "bildati" svoju ekipu da bi i ak budem uopće ikaj mogel ovima - čine mi se močni.
Da mi barem pomogne onaj plavi s dugom kosom kaj ima one moći kaj je pokazal u Arku u Elysionu :D
 na battle ranku 50 si i imash wildfire, permafrost i cb na lvl5? nema teoretske da ih ne dobijesh...
slozhi si 4 uniona, rasporedi da svaki ima nekaj za healanje i po mogucnosti da u svakom imash ili barem u dva frajere koji koriste Caustic Blast...
tak sam imal i ove sam sredio od prve....
toma kaže...

Gae Bolg je najjači napad u igri.Kada  god sam ga koristio uvijek su trenutno svi bili mrtvi,čak i bossovi,samo sam ih 2-3 put napal sa tim napadom i svi su umrli.

Uz to taj napad ti u dobroj ekipi donese i 100000 bodova,to ti se isplati koristiti najviše na kraju igre jer onda brzo dođeš do glavnog bossa("Osvajača"),i tak lako ubiš njegovu životinju.

Gae Bolg je definitivno najjache kaj sam vidjel od speciajala, jer djeluje na SVE protivnike u borbi i svakom radi onoliko shtete koliko pishe (a ne sve skupa)...
Omnistrike je najjachi napad na jednog protivnika, dok sam najvishe shtete napravio sa Blocterom sa Mighty Dragon Crushom (cca 56000 shtete -> maksimalni moral)
www.hcl.hr
17 godina
protjeran
The Last Remnant

Šta je tema zamrla?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Last Remnant

zanima me dali je ko prosao igru

intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Last Remnant

Ja još nisam sad sam prošao Nagapur. Ono kad Rusheva sestra pomoću remnanta uništi cijeli Nagapur.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Last Remnant

Ja sam ovaj tren izašel iz igre - i to gubitnički.

Sredil me neki vrag...

Jak je u sve u 16...

Izgleda da bum moral opet iti natrag i bildati još pa se vrnuti jači.

Evo gada/ova koji me središe maloprije:

Gates of hell Gates of hell
Mač Mač
Ide... Ide...
kaj... kaj...
...je to? ...je to?
WTF WTF
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Last Remnant

Sad sam u Fornstrandu, tražim novi Remnant za Athlum.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
mesić555 kaže...

Sad sam u Fornstrandu, tražim novi Remnant za Athlum.

Otkud tebi 995 digs???

Koji si level - ja lvl64 i imam ih 12

Nije vraga da koristiš čiteve, pa to je grijeh u ovoj fenomenalnoj igri...Mršti se

17 godina
neaktivan
The Last Remnant

Razmišljam da si skinem igru, dali mi se to isplati?? Sviđa mi se jer mi po slikama liči na FF ali ne bi bezveze skido.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Last Remnant

Ja sam tek level 21 a ti 64 prije ti koristiš cheatove. Ali da to je cheat.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mesić555 kaže...

ne mora biti da armor koristi četeve. ako cijeli dan provedeš da otiđeš na neko mijesto i tamaniš neprijatelje pa da dobivaš experience. s time se jednostavno može postići visoki level ako si da truda i vremena. što se tiče da ti koristiš, to je žalosno.

18 godina
Afro_Deco kaže...

Razmišljam da si skinem igru, dali mi se to isplati?? Sviđa mi se jer mi po slikama liči na FF ali ne bi bezveze skido.

Obavezno skini, igra će te očarati.

Slično je FF pošto je isti razvojni tim, Square

mesić555 kaže...

Stari moj, ja sam za igrom provel više od 100h za sad, ponovo i ponovo posjećival iste lokacije, ispunjaval questove i užival u priči...

Mrzim čiteve

Nije ti to kul - igrati sa šiframa, tek tolko...

17 godina
protjeran
The Last Remnant

Pa znam ja to skoro sve igre igram bez čiteva ali neku težu kao što je ova onda se tu i tamo pokoristim nekim čitem čisto da mi malo olakša igru. Pa nije sad da imam čit koji će mi dati beskrajnu snagu ili odma nabildat lika na level 100. Onda igru uopće nebi mogao igrati kako spada, nego ju samo prohodati kao od šalo, a to stvarno nije kul.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mesić555 kaže...

Pa znam ja to skoro sve igre igram bez čiteva ali neku težu kao što je ova onda se tu i tamo pokoristim nekim čitem čisto da mi malo olakša igru. Pa nije sad da imam čit koji će mi dati beskrajnu snagu ili odma nabildat lika na level 100. Onda igru uopće nebi mogao igrati kako spada, nego ju samo prohodati kao od šalo, a to stvarno nije kul.

nije istina. tek onda osjećaš ponos kako si nabildao lika bez čiteva. još te igra nagradi za svoj trud što si se trudio pa ti se čini da je laganija igra jer si ti tako jak. a koristit čiteve, to je bezveze jer dobis sve što poželiš kratkim pritiskom na određenu tipku ili tako nešto.

17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
mesić555 kaže...

nije istina. tek onda osjećaš ponos kako si nabildao lika bez čiteva. još te igra nagradi za svoj trud što si se trudio pa ti se čini da je laganija igra jer si ti tako jak. a koristit čiteve, to je bezveze jer dobis sve što poželiš kratkim pritiskom na određenu tipku ili tako nešto.

Tako je!! Najjače mi je kad neko kaže prešo sam igru bez problema(primjerice GTA IV), a kad pogledaš u statistiku lik upotrijebio šifre 1892 puta. xD

Poštujem sve koji prelaze igre bez šifri i čiteva razno raznih. Za neke igre je to stvarno uspjeh.

18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

zanima me dali je ko prosao igru

Jep,ja sam prešel igru još prije više od mjesec dana.Zadnjeg bossa(Osvajača) buš prešel lakše nego 20 miniboseva u igri.

18 godina
neaktivan
Afro_Deco kaže...
Raving Rabbid kaže...
mesić555 kaže...

Tako je!! Najjače mi je kad neko kaže prešo sam igru bez problema(primjerice GTA IV), a kad pogledaš u statistiku lik upotrijebio šifre 1892 puta. xD

Poštujem sve koji prelaze igre bez šifri i čiteva razno raznih. Za neke igre je to stvarno uspjeh.

Pa GTA je jako laka igra,ne vidim svrhu da bi netko uportrbljaval cheateve za nju,nju sam isto lako prešel samo sam se zezal na kraju sa onim glupim helikopterom.

17 godina
neaktivan
toma kaže...
Afro_Deco kaže...
Raving Rabbid kaže...
mesić555 kaže...

Pa GTA je jako laka igra,ne vidim svrhu da bi netko uportrbljaval cheateve za nju,nju sam isto lako prešel samo sam se zezal na kraju sa onim glupim helikopterom.

probaj onda proći san andreasa bez šifri. ja sam prvi put uspio, ali sam se namučio i to JAKO.

17 godina
The Last Remnant

pliz ako neko ima saveove da mi pošalje, srušia mi se windows, a nisam

nigdi spremia....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice