meni se igra ruši poslije prve borbe (ona koja slijedi poslije uvodnog filmića)
naravno, igra je piratska...
nije mi se nekaj previše dopala da bi je kupovao pa...
meni se igra ruši poslije prve borbe (ona koja slijedi poslije uvodnog filmića)
naravno, igra je piratska...
nije mi se nekaj previše dopala da bi je kupovao pa...
Ma ti su proizvođaći htijeli napravit neku mjesavinu RPG-a i RTS-a pa je ispalo nesto između. Meni se nije dopala igra bas.

e da i nije nikakav bugnisam ziher, ali mislim da sam nakon posjeta akademiji u Elysionu dobio poziv za kongres....
ne znam tochno reci, jer sam sad na tom dijelu, ali imam nekaj drugo sa strane, pa se ne koncentriram na TLR 
De mi je pamet bila, ne da sam, kao što sam prije naglasil, 20 put prošel kraj nečeg bitnog za početak kongresa, nego sam to bitno cijelo vrijeme imal kod sebe.
Samo je to nekaj trebalo aktivirati, a na to sam maloprije došel slučajno pregledavajući Inventory/Special Items.
Neću reći u detalje, iovak sam puno pomogel onima koji zapnu u Elysionu.
Slijed događaja i zaplet poslije tog kongresa je fantastičan.
Trenutno sam u katakombama.
Zakon igra
Ovo je stvarno super igra.
Sad sam prošao Dillmoore.
Ona pištoljčina (Gae Bolg) od Davida je zakon. Šteta što ju ne koristi češće.
Od svih vaših komentara dobivam je sve više volju još jedamput zaigrati

Ja sam tek level 10
Gae Bolg je najjači napad u igri.Kada god sam ga koristio uvijek su trenutno svi bili mrtvi,čak i bossovi,samo sam ih 2-3 put napal sa tim napadom i svi su umrli.
Uz to taj napad ti u dobroj ekipi donese i 100000 bodova,to ti se isplati koristiti najviše na kraju igre jer onda brzo dođeš do glavnog bossa("Osvajača"),i tak lako ubiš njegovu životinju.

Gae Bolg je najjači napad u igri.Kada god sam ga koristio uvijek su trenutno svi bili mrtvi,čak i bossovi,samo sam ih 2-3 put napal sa tim napadom i svi su umrli.
Uz to taj napad ti u dobroj ekipi donese i 100000 bodova,to ti se isplati koristiti najviše na kraju igre jer onda brzo dođeš do glavnog bossa("Osvajača"),i tak lako ubiš njegovu životinju.
Šta je tema zamrla?
zanima me dali je ko prosao igru
Ja još nisam sad sam prošao Nagapur. Ono kad Rusheva sestra pomoću remnanta uništi cijeli Nagapur.
Ja sam ovaj tren izašel iz igre - i to gubitnički.
Sredil me neki vrag...
Jak je u sve u 16...
Izgleda da bum moral opet iti natrag i bildati još pa se vrnuti jači.
Evo gada/ova koji me središe maloprije:
Sad sam u Fornstrandu, tražim novi Remnant za Athlum.
Otkud tebi 995 digs???
Koji si level - ja lvl64 i imam ih 12
Nije vraga da koristiš čiteve, pa to je grijeh u ovoj fenomenalnoj igri...
Razmišljam da si skinem igru, dali mi se to isplati?? Sviđa mi se jer mi po slikama liči na FF ali ne bi bezveze skido.
Ja sam tek level 21 a ti 64 prije ti koristiš cheatove. Ali da to je cheat.
ne mora biti da armor koristi četeve. ako cijeli dan provedeš da otiđeš na neko mijesto i tamaniš neprijatelje pa da dobivaš experience. s time se jednostavno može postići visoki level ako si da truda i vremena. što se tiče da ti koristiš, to je žalosno.
Razmišljam da si skinem igru, dali mi se to isplati?? Sviđa mi se jer mi po slikama liči na FF ali ne bi bezveze skido.
Obavezno skini, igra će te očarati.
Slično je FF pošto je isti razvojni tim, Square
Stari moj, ja sam za igrom provel više od 100h za sad, ponovo i ponovo posjećival iste lokacije, ispunjaval questove i užival u priči...
Mrzim čiteve
Nije ti to kul - igrati sa šiframa, tek tolko...
Pa znam ja to skoro sve igre igram bez čiteva ali neku težu kao što je ova onda se tu i tamo pokoristim nekim čitem čisto da mi malo olakša igru. Pa nije sad da imam čit koji će mi dati beskrajnu snagu ili odma nabildat lika na level 100. Onda igru uopće nebi mogao igrati kako spada, nego ju samo prohodati kao od šalo, a to stvarno nije kul.
Pa znam ja to skoro sve igre igram bez čiteva ali neku težu kao što je ova onda se tu i tamo pokoristim nekim čitem čisto da mi malo olakša igru. Pa nije sad da imam čit koji će mi dati beskrajnu snagu ili odma nabildat lika na level 100. Onda igru uopće nebi mogao igrati kako spada, nego ju samo prohodati kao od šalo, a to stvarno nije kul.
nije istina. tek onda osjećaš ponos kako si nabildao lika bez čiteva. još te igra nagradi za svoj trud što si se trudio pa ti se čini da je laganija igra jer si ti tako jak. a koristit čiteve, to je bezveze jer dobis sve što poželiš kratkim pritiskom na određenu tipku ili tako nešto.
nije istina. tek onda osjećaš ponos kako si nabildao lika bez čiteva. još te igra nagradi za svoj trud što si se trudio pa ti se čini da je laganija igra jer si ti tako jak. a koristit čiteve, to je bezveze jer dobis sve što poželiš kratkim pritiskom na određenu tipku ili tako nešto.
Tako je!! Najjače mi je kad neko kaže prešo sam igru bez problema(primjerice GTA IV), a kad pogledaš u statistiku lik upotrijebio šifre 1892 puta. xD
Poštujem sve koji prelaze igre bez šifri i čiteva razno raznih. Za neke igre je to stvarno uspjeh.
zanima me dali je ko prosao igru
Jep,ja sam prešel igru još prije više od mjesec dana.Zadnjeg bossa(Osvajača) buš prešel lakše nego 20 miniboseva u igri.
Tako je!! Najjače mi je kad neko kaže prešo sam igru bez problema(primjerice GTA IV), a kad pogledaš u statistiku lik upotrijebio šifre 1892 puta. xD
Poštujem sve koji prelaze igre bez šifri i čiteva razno raznih. Za neke igre je to stvarno uspjeh.
Pa GTA je jako laka igra,ne vidim svrhu da bi netko uportrbljaval cheateve za nju,nju sam isto lako prešel samo sam se zezal na kraju sa onim glupim helikopterom.
Pa GTA je jako laka igra,ne vidim svrhu da bi netko uportrbljaval cheateve za nju,nju sam isto lako prešel samo sam se zezal na kraju sa onim glupim helikopterom.
probaj onda proći san andreasa bez šifri. ja sam prvi put uspio, ali sam se namučio i to JAKO.
pliz ako neko ima saveove da mi pošalje, srušia mi se windows, a nisam
nigdi spremia....