The Last Remnant

poruka: 97
|
čitano: 16.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
The Last Remnant

Evo igram od jutra, prije F1 kvalifikacija i reakcije su pozitivne.

Nije ni blizu FF 7 (nije ni jedan rpg) ali zbilja podsjeća na njega.

Taj japanski štih ne može biti loš.

Fali još malo tragičnih i žalosnih trenutaka pa da upotpune stil.

Evo nekoliko skrinsa:

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: The Last Remnant
hrvatskafarkasevec kaže...

pa kaj ga nije napravila ista firma (square enix)

al igra nije igriva bez joysticka samo su ju prebacili sa xboxa na pc

tak da su shebane kontrole

Kontrole se mogu potpuno prilagoditi mišu i tipkovnici,malo pogledaj u postavkama.Nemoj širiti dezinformacija,u igri radi i miš normalno(možeš slagati osjetljvost),i sve gumbe možeš normalno podesiti kak očeš.Uz to konstanto ti treba samo 5 gumbi na tipkovnici i miš ,kaj je jako malo,uz ostale koje ne koristiš u borbama,nego samo u gradovima.
Daj prije nego nekaj komentiraš provjeri kakvo je stanje u igri.I ako misliš da ne ekranu pokazuje gumbe koje treba stisnuti sa XBox gamepada,i to se sa jednim klikom može promjeniti u opcijama.
Tak da stvarno ne vidim kakvih problema možeš imati sa kontrolama,jedino ak ih ti neznaš podesiti.
I igra nije samo prebačena sa konzole na PC,jer je grafika jako optimizirana i igra normalno radi u svim svojim djelovima,bez ikakvih izbacivanja ili zastajkivanja u određenim djelovima.Nisam imal niti jedan error u više od 100 sati igranja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 10:05 (toma).
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

Idem i ja deti to skidat pa da vidim kaj veli. Inače demo mi je bil komatozan, al budemo vidli, nemre se rpg dobro procijeniti prema demu.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

Koje kontrole koristite za grupiranje Uniona (kako se prave Unioni)? I koji lik u Athlumu prodaje plaćenike kao dopunu vojsci?

"On the 7th day Heavy Metal is born!" (Dream Evil)

0 0 hvala 0
18 godina
The Last Remnant

Ovo sa kontrolama je čista glupost da je neigrivo. Po meni, koji se igram samo na računalu i koristim samo tastaturu i miš (i volan za vožnju) su kontrole fenomenalne..

Ne želim nikoga uvrijeditm, ali ko kaže da je nešto neigrivo bez joystica na računalu je razmaženo konzolaško neznam šta. Osmijeh Tako su pričali za Mass Effect, Dead Space i sve sam odigro uz štakora i tastaturu i to je to.Neodlučan

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Last Remnant

ROFL neki ovdje pisu da je ovo jedna od najboljih igri.

AAHHAHAHAHAH

Prica je plitka, a glavni dio igre je borba koja se vodi na biranje izmedju attack with combat arts i attack with mystical arts.

To su jedine dve stvari koje mozete napravit za vrijeme borbe, a kao sto sam reko borba je u ovoj igri sve.

Jedino sta valja je grafika.

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

ROFL neki ovdje pisu da je ovo jedna od najboljih igri.

AAHHAHAHAHAH

Prica je plitka, a glavni dio igre je borba koja se vodi na biranje izmedju attack with combat arts i attack with mystical arts.

To su jedine dve stvari koje mozete napravit za vrijeme borbe, a kao sto sam reko borba je u ovoj igri sve.

Jedino sta valja je grafika.

konacno netko ko se slaze samnom...
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

Mislim da ste preuranili s negativnim komentarima.

Igra sporo dograđuje opcije. Nakon dosta borbi s raznim monsterima otključavaju se opcije i vještine, taktike. Dogurajte do Dillmoora. Tamo je jedan tipičan fajt gdje se pada ili pobjeđuje ovisno o taktici. Nakon toga se otvara opcija upravljanja Unionima pojedinačno kao na šahovskoj ploči.

To nije igra gdje ćete lupati mačem po protivniku, već je naglasak na taktiziranju (flank attack, deadlock, raidlock, itd.). To sam vidjeo tek u Dillmooru. Prvi put mi obje ekipe padnu samo zbog mog napadanja najboljim napadima. Međutim, kad sam drugi put tipkom Z otvorio Union menu i vidio što radi svaki borac ovisno o mom izboru taktike, pa kad sam dopustio da se jedni liječe tijekom turna dok drugi napadaju i blokiraju, boss je pao.

Filmska priča i animacija, anime + taktika, Final Fantasy ozračje = izvrsna zabava, osobito za ljubitelje RPG-a (priznajem, neobičan RPG, ali izvrstan).

Preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 21:14 (Faerdhur).

1 0 hvala 0
17 godina
The Last Remnant

jel se mogu kako preskočit animacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

jel se mogu kako preskočit animacije?

Mislim da mogu, s Enter (lijevi klik mišem) ili Escape, nisam siguran, a ni ne preskačem ih jer su dio priče.

Malo mi je glupo što ne nalazim način ostaviti neki kvest za poslije, već nakon razgovora lik odmah upada u rješavanje. Ali sve u svemu, igra je dobar miris Final Fantasy, filmskog uzbuđenja i vrlo istančane taktike (samo ako dovoljno posvetite pozornosti da proučite stvari). Sve ostalo je prilično ograničavajuće u odnosu na klasične RPG naslove za PC.

I dalje igram i čak jedva čekam kako razvoj događaja ide dalje Osmijeh

18 godina
neaktivan

može, na tipkovnici tipka "Pause Break" i onda slovo s.

18 godina
neaktivan
The Last Remnant

evo igram ga al ne znam koliko dugo jer je igra toliko pametna da ne pokazuje neke osnovne statistike poput vremena ili EXP do sljedeceg levela... smeta me to jako jer ak su vec isli radit klon FF XII(presao 2 puta po jedno 125h) s aromom CronoCrossa i tone drugih J-rpg-ova, mogli su to napravit i temeljitije. takodjer me smeta prica koja iako nije pre dosadna, predstavlja klisej nad klisejima, moze se rec da je to malo dotjeranija verzija SuperMarioBrosa samo umjesto princeze Peach glavnom liku otmu seku i to iz vedra i suncana neba na prelijepoj cvijetnoj livadi dok su glavni likovi gledali "foto album", ma UZAAAAAS!!!, SQUARE je to ocito dao nekom rezernom timu jer glavni timovi ionak rade intenzivno na dovrsavanju FF XIII i FF XIII Versus(Tetsuya Nomura/Yoshinori Kitase i u WC-u mogu osmislit bolju pricu i likove)... ono sto mi se svidja je Battle sustav koji nije kopija ATB-a, a ni Active Dimension Battlea iz FF XII vec je originalan no opet nije pretjerano kompleksan i u pocetku se sve svodi na biranje battle artsa ili atacka sto je monotono i brzo dosadi. steknes dojam da se igra sama igra sto je losa stvar pogotovo u prvim satima nekog rpg-a. smeta me i to sto igra stalno nesto loada, odem u pub ona loada, izadjem loada, odem u drugi dio iste ulice opet loading!!! mislim da bi bolje bilo da su portali FF XII na PC jer bi tako dobili kompleksnu pricu, lijepo dizajnirane likove sa slojevitim karakterom, odlican battle sutav, ogromne ogromne gradove/povrsine bez toliko loadinga itd. da ne nabrajam sad sta sve Last Remnan nema da bi bio u rangu sa FF-om. Nastavit cu igrat, vjerojatno ga i dovrsim al na kraju ce ostat gorak okus u ustima...

real life is for people who suck at video games
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 23:22 (r3d3f1n3).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
r3d3f1n3 kaže...

no opet nije pretjerano kompleksan i u pocetku se sve svodi na biranje battle artsa ili atacka sto je monotono i brzo dosadi

Cijenim tvoje iskustvo  na tom području. Kod mene je omrznuti anime stil prvi put ušao na PC nakon ne-znam-koliko-vremena.

Ali ipak se ne bih složio da je ovo gore opisano sve što se tiče borbe. Pogledaj bolje. Ja sam eksperimentirao s bossovima. Ako je samo "combat arts" i "mystic arts", onda padaš. A ako prije toga središ Union Configuration, rasporediš ekipu, pa za vrijeme bitke kažeš neki put "Turn Around", "Keep your HP up", dok drugi rade nešto drugo, onda borba izgleda i završava potpuno drugačije, a da ne govorim o ostalim opcijama koje se javljaju tijekom borbe, zavisno o situaciji.

18 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
r3d3f1n3 kaže...

no opet nije pretjerano kompleksan i u pocetku se sve svodi na biranje battle artsa ili atacka sto je monotono i brzo dosadi

Cijenim tvoje iskustvo  na tom području. Kod mene je omrznuti anime stil prvi put ušao na PC nakon ne-znam-koliko-vremena.

Ali ipak se ne bih složio da je ovo gore opisano sve što se tiče borbe. Pogledaj bolje. Ja sam eksperimentirao s bossovima. Ako je samo "combat arts" i "mystic arts", onda padaš. A ako prije toga središ Union Configuration, rasporediš ekipu, pa za vrijeme bitke kažeš neki put "Turn Around", "Keep your HP up", dok drugi rade nešto drugo, onda borba izgleda i završava potpuno drugačije, a da ne govorim o ostalim opcijama koje se javljaju tijekom borbe, zavisno o situaciji.

ma sama ideja za takav sustav je super, al po meni su to trebali znaaatno otezat dodavanjem vise taktickih elemenata na koje sam igrac utjece kao i pravog sustava leveliranja likova. u igri imas samo penjenje po rankovima koje donosi uglavnom bonuse i jacanje u unionima. a ja u rpg-u volim poceti sa slabim likom kojeg svatko moze "silovat" da bi nakon mukotrpnog bildanja i mnogo utrosenih sati dobio mrcinu jacu od svemira. ovdje toga nema jer se od pocetka sve svodi na team battle i jednostavni odabir jedne od uvijek nekoliko ISTIH opcija. u FF XII npr. svakom liku moras "isprogramirat" napade i poteze, pazeci redosljed no fora je u tome sto opcija i taktika ima bezbroj. remnant je prelagan i vise je za rpg pocetnike... nek se nitko ne naljuti ali igre stare skoro vec  20 godina poput ChronoTriggera imaju kompeksniji battle sustav. ovdje se moglo puno vise jer igra ima potencija samo da su sjeli i radili jos koji mjesec... preporuka svima koji vole punokrvni jap. rpg a nemaju plejku; ima jedna fantasticna igra za PC i zove se Grandia II, igra ima SVE od veoma dobre price, zanimljivih likova do originalnog i zaraznog turn based battle sustava miljama ispred generickog remnanta... PROBAJTE Grandiu II!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 10:40 (r3d3f1n3).
17 godina

a ipak je ovo igra za PC, ko bi ju kupio kad bi bila kompleksna kao RPGovi za konzole? većina RPGova za PC je takva.

18 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

a ipak je ovo igra za PC, ko bi ju kupio kad bi bila kompleksna kao RPGovi za konzole? većina RPGova za PC je takva.

pricas bajke, jer rpg-ovi za PC su uglavnom dosta kompleksniji od japanskih(pogledaj si Baldurs Gate serijal npr. koji ima kompletan D&D sustav pravila!!!)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 11:07 (r3d3f1n3).
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

Ako ima koja dobra dusa da hoce pomoci i objasniti kako se instalira The Last Remnant neka mi se javi sa privatnom porukom.

Googlo sam medjutim uputstva na netu ne odgovaraju ovim cudima koje ja imam na dvd-ima i nemoze se tako instalirati.

Hvala...

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 11:30 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ako ima koja dobra dusa da hoce pomoci i objasniti kako se instalira The Last Remnant neka mi se javi sa privatnom porukom.

Googlo sam medjutim uputstva na netu ne odgovaraju ovim cudima koje ja imam na dvd-ima i nemoze se tako instalirati.

Hvala...

daj neki screenshot što ti imaš na dvd-u. pronađi setup datoteku ako imaš normalnu igru, a ako imaš rip trebao bi ekstraktati u mapu pa preko određene datoteke instalirati igru.
Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion
18 godina
neaktivan
The Last Remnant

Pa u tome i jeste problem, jos nisam naisao na nesto ovako. Uopce nema nikakvog setupa ili bilo cega sto bi mogao mountati.

Ekstrahirao sam sve u jednu datoteku ali dalje neznam sta treba jer nema nigdje ni uputstva niti ima bilo kakve ikonice za setup.

Nemogu staviti  screenshot jer mi je nedostupan net zbog preseljenja, a ovo pisem sa prijateljevog kompjutera, pa sam mislio dok cekam da uvedem net da skratim vrijeme sa Remnantom.

Edit -

Uspio sam....trebalo je naci novi directx, a same instalacije kao takve i nema nego je igra prilikom ekstrakcije vec "instalirana"...

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 9:00 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
The Last Remnant

Kao prvo, u svemu se slažem s Faerdhurom, čovjek govori istinu, a ne "praznu slamu".

Baš sam danas igral popodne, a mislim i dalje jer me zarazilo.

Neki vele, prolazi se samo sa mističnim napadom, e pa to nije točno ni u koju ruku.

Možda u početku ali već u prvoj špilji i malo težoj borbi na taj način budete samo gubili.

Treba uvježbavati obje tehnike; i mistiku i oružje.

No nije sve niti u tome, kad imate 2 skupine i u svakoj po 2 generala, a borite se protiv slabijih protivnika, dobro je jednoj nabijati HP jer druga će sama riješiti borbu.

Također, kod borbi s bossevima, poželjno je koristiti one biljke za ozdravljenje cijele skupine ili pak biti u stand by-u.

Kasnije, kad dobite timeshift to je puno zabavnije kod izazivanja protivnika - jednostavno ima se približite, stisnete timeshift tipku pa onu za borbu.

Kao što veli Faerdhur, pravi izazovi počinju u Dillmooreu, osim što je grafički prekrasan, pun je monstera.

Kaj se kontroli tiče, savršeno su usklađene s mojim Rumblepadom 2 i nikaj nisam moral ni štelati posebno.

Evo par skrinova, obratite dobro pažnju na zadnju sliku i odgovorite ak znate: Na koji film vas podsjeća, skoro identičan skrin ko jedna scena iz tog filma

big boys big boys
Dillmoor Dillmoor
hmm, kaj negde ima u onim tam rupama :) hmm, kaj negde ima u onim tam rupama :)
ovo nisu zagorski bregi, pa de sam? ovo nisu zagorski bregi, pa de sam?
da, ja sam onaj iz Mortal Kombata da, ja sam onaj iz Mortal Kombata
Dream Team Dream Team
Zakon o zabrani pušenja Zakon o zabrani pušenja
Nagradno pitanje :) Nagradno pitanje :)
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

mrak igra, pravo osvjezhenje na PCu kaj se takvih tipova igara tiche..

upravo sam je preshel, battle rank 97 sa puno spellova i combat artova, drugachije je nemoguce....

nema smisla forsati samo jedne tipove napada, jer necete daleko dogurati...

krecem uskoro u novu igru sa zlatom i josh nekim stvarima iz ovoga shto sam proshao, tak da ce biti zanimljivije odigrati ono shto mi je promaklo u prvom igranju...

www.hcl.hr

1 0 hvala 0
18 godina
The Last Remnant

Svaka čast manki, imaš "samo" 90 levela više od meneCool

No, ja sam tek počel pošteno jučer igrati i naišel sa danas na prvi problem:

Došel sam u grad Celapaleis (slika1), obavil neki quest sa skupljanjem metala s onim malim robotićom ili kaj već je.

E sad, kad idem glavnom ulicom promijeni se naravno ekran i učita se novo područje - Lamberro District.

Tu nastaje problem, naime svi stražari upućuju me k vladaru u dvorac ali očito je nemoguće dojti tam jer je taj district slijepa ulica (slike 2, 3 i 4)

Jedina mogućnost mi je vratiti se na glavnu ulicu ili na world map.

Probal sam ko i u prvom gradu nabijati levele tak da sam stalno išel malo u one špilje, malo u Dillmoor.

Možda i sad trebam tak al ne vidim u tom smisla kad mi svi govore nek idem u dvorac...

Ak neko zna nek da neki hint

slika1 slika1
slika2 slika2
slika3 slika3
slika4 slika4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nije bilo do hvaljenja, nego da ljudi znaju da nije sam tak kretat na zadnji fight Smijeh

stvar je mislim u tome da te David to zval...

znachi moral bi u Athlum ici u dvorac da nastavish dalje...

a ja sad krecem sponova :D

www.hcl.hr
18 godina
manki kaže...

znachi moral bi u Athlum ici u dvorac da nastavish dalje...

a ja sad krecem sponova :D

Već sam ja u međuvremenu otišel u Athlum jer nisam znal kam više - nisam išel odma jer par put sam probal ali je ovaj moj odbil ići tam.
Thx enivej.
Sad sam u Blackdaleu, monstera ko u priči i došel sam do onog s lepezom koji je pozval neko gadno čudovište od kojeg sam maloprije popušil - do sad sam igral.
Sad sam srdit i moram se malo smiriti, imam sve generale pa čak i Davida kraj sebe i opet me ovaj gad sredil.
Davidov pištoljček :) Davidov pištoljček :)
Blackdale Blackdale
jednooki jednooki
vrag i vrag vrag i vrag
opet on opet on
KO ali meni KO ali meni
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

evo, krenuo i ja igrati novu igru sa sejvom od stare...

odmah me pitalo jel cu na hard ili normal i ja nadobudno krenuo na hard :D

dobra stvar je kaj imam 1 900 000 zlata i kaj su mi ostale komponente za slaganje, tak da chim sam mogel, slozhil sam si mach i shtit (prije sam imal ogromnu macolu -> Storm Blackjack :D)

isto tako ostaju i neki jednostavniji spellovi, dok se svi combat artovi brishu...

doshao ja do Blackdalea i do tamo sam vec izginuo jedno 15 puta....stvarno je umobolno...

ali isto tako gusht je igrati :D

onaj Fiery Idol u Blackdaleu me jedno 6-7 puta roknul dok si nisam slozhil jedan union sa Rushom, McGradyem i Baulsonom, pa sam ga onda odmah s*ebo sa Omnistrikeom :D

mislim da cu se na ovome gushtati dok ne izadje novi Front Mission ;)

www.hcl.hr

0 0 hvala 0
18 godina
manki kaže...

onaj Fiery Idol u Blackdaleu me jedno 6-7 puta roknul dok si nisam slozhil jedan union sa Rushom, McGradyem i Baulsonom, pa sam ga onda odmah s*ebo sa Omnistrikeom :D

Evo maloprije i ja sam sredil Fiery Idola, nakon kaj sam jučer zgubil, danas sam ga od prve.
Promjenil sam taktiku potpuno - išel sam na to da mi što manje put naprave Intercept njegovi unioni, samim tim i on više put napada ali se i prije približi mojim unionima.
I uspjelo je, ključ svega je u pravo vrijeme pritisnuti određenu tipku za perfect napad koji se onda zna i linkati na više napada za redom dok su moji oko njega.
Znam da postoji i automatic za te napade al ja mrzim automatic, igram manual - uglavnom, ak sam prošel Fahrenheit (koji su igrali znaju o kakvom pritiskanju govorim), onda morem i tu stiskati pravi gumb u pravo vrijeme...
Kak je super osjećaj dok je Fieryu pisalo TerminatedCool
P.S. zakaj u unionu imaš McGradya a ne Rebbecu?
Ona ima iste skillove ali je jača, Baulsona imam i ja.
Pad crnog vraga Pad crnog vraga
Fešta :) Fešta :)
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

mogel bi si i Fahrendheit ponovno staviti gore Smijeh

imam ti McGradya jer sam u prvom igranju njega imal cijelo vrijeme, pa je navika jer je allround tip (volim kada mi vishe likova ima healing -> restore), dok sam Rebeccu povremeno koristil kada sam moral popunjavati mjesta pa je nisam bash nabildal, tak da je ovo favoriziranje radi toga kaj sam Gradya vishe koristil pa znam kakav je Smijeh

www.hcl.hr

0 0 hvala 0
18 godina
The Last Remnant

Ovak, dojdem ja u Elysion već odavno i tam treba biti održan neki kongres.

U dvorcu padne razgovor između Davida i Rusha gdje mu David veli da kongres kasni i da se slobodno "prošetamo" okolicom.

Ok, odem ja okolo, pretražim sve moguće tržnice, bircove, guildove i opet se vraćam u dvorac - kad me tam ne puštaju unutra???

Mislim si ja, valjda trebam nekaj izvan grada obaviti ali kad idem van Pagus mi stalno govori nek nejdem nikam dok mi ne vele drugačije- nema smisla.

Naravno, odoh ja van, pretražih sve moguće i nemoguće po nekoliko put i nikaj.

Dosta govori činjenica da sam došel do Baaluka s jedne strane i The Fifth Patha s druge strane i novo-nanovo se vraćal u Elysion svaki put s istim ishodom - odbijanjem mogućnosti ulaska u dvorac, tj. početak tog prokletog kongresa.

U Royotii sam dobil neki quest da spasim nekakvu žensku i napravim to, tad sretnem neku drugu žensku koja mi veli da tu stanuje nekakvo moćno čudovište kojeg da bi ubil, trebam skupiti 9 nečega - nisam skrinšotal taj razgovor i sad sam u velikoj gabuli jer ne znam kaj i gdje točno trebam.

Tu se najbolje primjećuje brutalni/katrastrofalni/nevjerojatni propust u ovoj igri, a to je IZOSTANAK JOURNALA!!!

Tam bi mi barem pisalo kaj mi je ovaj rekel, a ovak morem samo nagađati, a više ne znam kaj nagađati - sve špilje prolazim po n puta, posjećujem sve gradove po n puta ali nikaj se novo više ne otvara niti da jednom počne taj kongres....Mršti se

Samo si dižem levele hodajući okolko bezveze

Evo slika koje potkrepljuju moje tvrdnje:

zabrana 1 zabrana 1
zabrana 2 zabrana 2
nelogično upozorenje nelogično upozorenje
Baaluk Baaluk
The fifth Path, Royotia The fifth Path, Royotia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Last Remnant

Ma ti su proizvođaći htijeli napravit neku mjesavinu RPG-a i RTS-a pa je ispalo nesto između. Meni se nije dopala igra bas.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
18 godina
Living.Dead kaže...

Ma ti su proizvođaći htijeli napravit neku mjesavinu RPG-a i RTS-a pa je ispalo nesto između. Meni se nije dopala igra bas.

Nije to nikakva "mješavina", to je čistokrvni RPG po Square receptima iz FF kuharicaCool
Ja očito negdje, u nečem griješim kad nikak da dobim ulaz u na taj kongres.
Vjerujem da bi se s njegovim odvijanjem mnogo toga novog pokrenulo ali....
Jedino sam još pomislil da možda treba dojti do određenog Combat Levela, ja sam trenutno 38, uskoro 39.
Nikaj, budem "bildal" i dalje levele, skupljal lovu, jačal skillse pa kaj bude, bude
Ne pada mi napamet koristiti čitove ili neke prolaze, jer onda igra nema smisla- to je kod mene zakon.
Znam da sam "tu" blizu ali opet daleko, možda sam već 20 put prošel kraj nečeg kaj bi me odvelo na pravi put, možda me 21. put i odvede na putove koji vode u "obećanu zemlju" :)
Samo se bojim da to nije neki bug u igri, čekam @manki-a, on sigurno znaNamigiva
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice