ja govorim samo o ljudima koji su je nabavili besplatno jucer -.-
To je nebitno jer svi imamo identične igre.
ja govorim samo o ljudima koji su je nabavili besplatno jucer -.-
Ovi nemaju betu, mi još imamo. Još jedna sitna razlika.
ja isto poceo igrat, nije bas da kuzim sve ove modove, ali pucam i ubijam ne znam sto je drugo meni ciniti, a modove random igram :D
sto je najbolje za nubeka poput mene da igram, koji mod?
i btw. neka me tko igra doda na steam: definho
ja isto poceo igrat, nije bas da kuzim sve ove modove, ali pucam i ubijam ne znam sto je drugo meni ciniti, a modove random igram :D
Odigraj offline tutoriale. I probaj zatražiti ingame trenera da ti malo pojasni stvari.
Ucini uslugu onima koji znaju igrati i nemoj se spajati na nitijedan server prije nego naucis uopce koje su zadace svake klase, njihove prednosti i mane.
Zatim 30h na tutorialu i onda ces mozda biti spreman za server.
Decki ovo je katastrofa sto sad vlada na serverima, u timu od 16 ljudi 8 ih ide heavy a 4 spy, nitko se međusobno ne kuzi, nemogu obranu probiti i derem se medicu neka me heala i onda UC ali idiot nezna aktivirati.
Reko dobro, idem onda ja medic sa demomanom....lik na 2 turreta i hrpom ljudi oko njih ide sa obicnim GL-om...reko idem sad sa heavyem tu valjda nitko nece zayebati - malo morgen; zavrti machinegun i ne mice se s mjesta prakticki sa spawna (!) a UC se lijepo prazni za to vrijeme.Dođem do 100% sa medicom, uberrcharge mi je ready, i heavy ide u hrpetinu neprijatelja, i upravo kada mu poželim dati ubercharge, lik promjeni klasu i mene logično koknu.
Tocno sam znao da ce ovo biti, tocno sam znao.
Btw spominje se neki F2P plugin koji raspoznaje "veterane" od ovih novih pa samim time moze i filtrirati ulazak na server?
Ima Boga
Tocno sam znao da ce ovo biti, tocno sam znao.
A jbga, nađi se s 2-3 čovjeka koja znaš i deri s njima.
Ja kad tu i tamo igram s frendovima pa kad nabacimo neki teamwork (heavy + medic + demo/pyro/soldier, dva engija u paru, scout rush i sl.) protiv neorganiziranog tima rijetko kad gubimo makar i sami nismo baš neki uber igrači.
Jeste jadni, šta bi svi morali odma biti dobri, svašta.
Jeste jadni, šta bi svi morali odma biti dobri, svašta.
Da ih vecina barem uputstva procita ili barem prođe koji tutorial bilo bi i vise nego dovoljno.
Viđo sam probleme kod ulaženja u ingame server browser sa dodatnim efektom smrzavanja igre prilikom izlistavanja zbog šugavih routera. Probaj se il spojit preko nekog iz friends liste, kroz konzolu ili izlistaj si servere bez ulaženja u igru pa vidi jel pomaže išta.
Da ih vecina barem uputstva procita ili barem prođe koji tutorial bilo bi i vise nego dovoljno.
A gle i mene za ARMU 2 živcira isto što dođu djeca pa se deru na Mumble-u i neznaju igrati, ali što ćeš. Uzmem Apaurin i pretrpim Bolje i to nego da igramo sami.
A gle i mene za ARMU 2 živcira isto što dođu djeca pa se deru na Mumble-u i neznaju igrati, ali što ćeš. Uzmem Apaurin i pretrpim Bolje i to nego da igramo sami.
Meni je ponestalo Apaurina U tome je problem.
Pa imete HR. TF2 server; zove se HCL tf2 server.
ip vam je: 194.116.187.184:27015
max 16 igrača (što je malo za tu igru)
I nikad ga neznaju updateati na zadnju verziju. I dosta često im je "achivement_idle" server, odnosno za krađu achivement-a.
Kad ja dođem igrat, biću vreća za udaranje, jadan bilo koji tim s menom :)
server je apdejtan pa skoknite gore.
što se tiče 16 slotova, više nego dosta jer je sve preko toga besmisleni spameraj u kojem se izgubi ikakav značajniji gameplay. ko oće više nek ode na 16vs16 server i vidi sam.
evo i stem grupe za domaću ekipu pa se slobodno i nutra nacrtate, oćekujte event announcmente i za službena skupljanja s vremena na vrijeme
dogovorimo ovdje termin igranja.. po mogućnosti nek to budu večernji termini općenito kako bi nas se moglo što više okupiti..
Eto pa glasajte koji vam termin za okupljanje ekipe najviše paše da ne spammamo bezveze..
EDIT: evo jedan ss od neki dan :P
0 | 18h |
---|---|
0 | 19h |
13 | 20h |
2 | 21h |
2 | 22h |
Koliko je velik? Bas me zanima? A igra je zakon i tocka.
Oko 10-11GB
Lol, kak je krenulo možda i padne neki server :)
Ja sam skidao pred oko tjedan dana i meni je pisalo 9 i nešto gb
Ide neko igrat?
Ja sad idem!
U ovoj igri najmanje je bitan upravo vaš score i količina killova. Mogu biti korisnij sa engineer-om koji je buildao Entry i Dispenseer nego Pyro sa preko 400 killova.
Ide neko igrat?
Ja sad idem!
Također
naravno da mozes biti, ali i ne moras.. killovi isto nekog ku*ca znace.. ne moras me ucit igrati tf2 bez brige ;)
naravno da mozes biti, ali i ne moras.. killovi isto nekog ku*ca znace.. ne moras me ucit igrati tf2 bez brige ;)
A što to točno znače? Znače ko i score u L4D2 Kampanji.
Oce biti ista od BUG servera?
kako mislis zadrzati cp bez killova? sa sdispenzerom i teleporterima? daj ne pametuj bezveze.. sve je btino u tf-u..
EDIT: sry na gramatici pišem izeđu rundi iz igre..
kako mislis zadrzati cp bez killova? sa sdispenzerom i teleporterima? daj ne pametuj bezveze.. sve je btino u tf-u..
TF2 je više taktička igra. Možeš zadržati CP na puno lakše načine nego srljajući za što većim killovima. I to sam napisao i reagirao ovako jer sam vidio onaj screenthost koji si gore postavio gdje se hvališ sa brojem killova. Ja ti samo govorim da to nije bitno i da je ovo drugačija igra od Call of Duty-a.
TF2 je više taktička igra. Možeš zadržati CP na puno lakše načine nego srljajući za što većim killovima. I to sam napisao i reagirao ovako jer sam vidio onaj screenthost koji si gore postavio gdje se hvališ sa brojem killova. Ja ti samo govorim da to nije bitno i da je ovo drugačija igra od Call of Duty-a.
a ja ti odgovaram da mi ne pametuješ vezano za tu igru jer nisam tražio trenera, ne neigram samo na killove, stavio sam taj ss jer ih nemam stopedeset a score je lijep za vidjeti. uostalom ne mogu smisliti kad mi netko dirigira kako trebam igrati i pljuje po mojem stilu. nisam kempao niti išta, dapače jedini sam neš napravio u svom timu. ti stvaraj samo dispenzere ja cu koristiti sve čari tf2 i svako svojim putem..
Evo dns instalirao po prvi put igru i svaki put kad loada mapu izbaci me i pise team fortress has stoped working (imam win 7) zna li neko rjesenje ??