- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne zeli te nac na steamu pod mrcina
Ja igram gotovo isključivo payload, king of the hill mi je često dosadan.
moram malo proučiti payload, još mu nisam dao šansu..
Meni je jako drag, najdinamicniji je.
Ja gotovo 90% vremena igram Scout-a, tako da mi to godi.
Ja Pyra, pa mi godi još više. Zabijem se iza vagona, sagnem se i jedini način da me ubiješ je da dođeš do mene, a onda te spalim. :D
Sigh, lose ti nesto igraju protivnicki soldieri ;-)
Takve kukavice (:-P) sam redovito rijesavao rocket jumpom i ostatak tri rakete ispalio iz zraka drito u tintaru :-D Ni ne zna sta ga je snaslo :-)
Ja igram gotovo isključivo payload, king of the hill mi je često dosadan.
moram malo proučiti payload, još mu nisam dao šansu..
Po meni najbolji mod. Svakako probaj. Nema mape do Goldrusha :)
kad sam proguglao sam shvatio da sam to igrao, neloš mod, ali srcu mi draži ipak koth :D
Pošaljite svoje steamove na pp da vas pododavam pa da se zaigramo tu i tamo ;)
acc name je mihovilm, a ko treba mail za add molim da na pp posaljte upit
UBERUPDATE koji dolazi ovaj četvrtak!
Ovaj tjedan igram ovu igru i fantastična je.
TF2 postao besplatan.
TF2 postao besplatan.
welcome cheaters :(
http://www.bug.hr/master/vijesti/besplatni-team-fortress-2/109467.aspx
Eh sad me opet tijera da zaigram, iako ne mogu sad sam na SP u Battlefiled heroesu ali nakon tog sigruno, i napokon ću igrati na svom acc. Usput mogu igrati bez da kupim ikoju igru na Stemu?
Nova mapa je ono onako, osrednja. Dosta je teška i mala. Nema baš puno mjesta za Engineer-a i njegovu taktiku.
Novi patch donosi potpuno novi izbornik u igri i wallpaper novi. I Isto tako odsada možemo čim uđemo u igru izabrati mod i odmah nam nađe prvi server na kojem se igra i ubaci nas. Nešto kao Left 4 Dead 1/2 serial.
Nadam se da cemo mi koji smo kupili imat neke pogodnosti
Imas pogodnost dobices kapu XD i da dobio si premium nalog, a inace premium nalog ima svak ko je potrosio ili potrosi bilo koju kolicinu novca (znaci ako is igru platio 10 dolara imas isti tretman kao onaj ko je kupio nsto za dolar XD)
Nadam se da cemo mi koji smo kupili imat neke pogodnosti
Nada umire zadnja
Ili Nada je k*rva
Kako ti draze
Imas pogodnost dobices kapu XD i da dobio si premium nalog, a inace premium nalog ima svak ko je potrosio ili potrosi bilo koju kolicinu novca (znaci ako is igru platio 10 dolara imas isti tretman kao onaj ko je kupio nsto za dolar XD)
kakvu kapu rofl
Tako pise u FAQ:
http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php
What do I get if I paid for the game?To thank you for your years of support, we will be giving players who have purchased TF2 a special Proof of Purchase hat to wear on any character in-game.
Tako pise u FAQ:
http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php
What do I get if I paid for the game?To thank you for your years of support, we will be giving players who have purchased TF2 a special Proof of Purchase hat to wear on any character in-game.
pa virtualnu kapu ROFL, ja mislio pravu
/facepalm to myself
A dobro je, nisam puno ni potrošio na igru... Mislim da je koštala 30ak kuna na nekom sniženju. xD
Na kojim serverima vi igrate?
Jel imate neki na kojem se okupljate navecer?
Account comparison:
Free Premium
Backpack: 50 slots 300 slots (expandable up to 1000)
Items: Standard Standard, Rare and Cosmetic
Crafting: Limited blueprints All blueprints
Trading: Receive items only Full trading
Gifting: Can receive gifts Can give and receive gifts
Na kojim serverima vi igrate?
Jel imate neki na kojem se okupljate navecer?
Nema ni jedan domaci server koliko ja znam. Bilo je nekih pokusaja da se okupi ekipa i ovdje na forumu, ali nije bas zazivjelo. A mozda sad ako ekipa navali bude bolje.
ja sad bas skidam preko steama bas me zanima kakav je gameplay
Koliko je velik? Bas me zanima? A igra je zakon i tocka.
Joj ovaj hat koji smo dobili mi s premium acc-ima je odvratan :/
Oko 10-11GB
Lol, kak je krenulo možda i padne neki server :)
Oko 10-11GB
Lol, kak je krenulo možda i padne neki server :)
Ja kad sam skidao bio je ja mislim duplo manji, zato pitam. A cuj, ja navijam za to da ima neki domaci server pa se s ekipom zajeb.... Nema nista bolje definitivno.