Nemam rift
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemam rift
Nemam ni ja jbg
Mogao bi to tradeat da nije bloody achievement item, ovak si mogu rit obrisat stim
Sta je s ovim pubanjem? Nema ga u zadnje vrijeme? Zar je moguce da toliko mal interes domacih igraca? Bas sam malo naucio igrati, pa nekad nekog i ubijem i sad nista . Dajte ekipa, vidim da vas dosta ima tf2, imamo domaci server, treba to iskoristiti.
Neki dan sam nakog duzeg vremena upalio Steam. Za njega imam posebnu particiju i nju nikad ne diram. ALI...
TF2 pocne skidati update od 4.8GB (koje imam na disku) pa do 9GB. Pomislim, nije problem. Odem do particije sa back-upovima, kad tamo back-up od 19.12.2010. ima 4.9GB.
Znam da su izdali nove mape, i da odavno nisam igrao. Ali sto se desava?
P.S.
Update ne mogu skinuti jer nemam flat.
Neki dan sam nakog duzeg vremena upalio Steam. Za njega imam posebnu particiju i nju nikad ne diram. ALI...
TF2 pocne skidati update od 4.8GB (koje imam na disku) pa do 9GB. Pomislim, nije problem. Odem do particije sa back-upovima, kad tamo back-up od 19.12.2010. ima 4.9GB.
Znam da su izdali nove mape, i da odavno nisam igrao. Ali sto se desava?
P.S.
Update ne mogu skinuti jer nemam flat.
Šeširi, nove mape, cilindri, nova oružja, šilterice, ingame-store, kape s cofovima, ....
pozdrav ljudi,evo i ja malo zagrizo za ovu igru pa imam vezano za to par pitanja:
1.vidam po serverima da dosta ljudi imam valveova ljubicasta oruzja sa super statistikama,zanima me kako ih dobit??
2. unusual sesire mogu samo otvaranjem onih skrinja dobit? a kljuc ne postoji kao drop,dakle treba kupit?
3. dali je legalno prodavat iteme za prave novce?, ne banaju acc ako valve otkrije za takve transakcije?
4. postoje i vintage (plava oružja) sa malo boljim statistikama pa me zanima kako i to dobit
toliko zasad,unaprijed zahvaljujem na odgovorima
pozdrav ljudi,evo i ja malo zagrizo za ovu igru pa imam vezano za to par pitanja:
1.vidam po serverima da dosta ljudi imam valveova ljubicasta oruzja sa super statistikama,zanima me kako ih dobit??
2. unusual sesire mogu samo otvaranjem onih skrinja dobit? a kljuc ne postoji kao drop,dakle treba kupit?
3. dali je legalno prodavat iteme za prave novce?, ne banaju acc ako valve otkrije za takve transakcije?
4. postoje i vintage (plava oružja) sa malo boljim statistikama pa me zanima kako i to dobit
toliko zasad,unaprijed zahvaljujem na odgovorima
1. Ljubičasta boja je znak za unusual, a takvih oružja koja mogu biti unusual je malo (npr. Unusual Horseless Headless Horsemann's Headtaker). Imaš i neka oružja koja svjetlucaju (zeleno), a njih dobivaju ljudi iz communitya koji rade mape, oružja, etc. pa im Valve to daje kao nagradu. A ova koja imaju drugačije specifikacije ne možeš dobiti, to si ljudi iz Valvea slažu. Eventualno ako mijenjaš description tagom, ali to ne utječe na gameplay.
2. Ključeve možeš dobiti samo tradeanjem ili kupnjom, a unusual hatove tradeanjem ili otključavanjem crateova.
3. Legalno je, ali ti Valve ne pomaže ako te netko scamma. Kod takvih razmjena uobičajeno postoji još jedan lik, kojemu ti daš npr. šešire, a kupac pare. Tek kad mu obojica predaju ono što mijenjaju, on stvari proslijeđuje novim vlasnicima (tebi novce, njemu šešire). Pogledaj malo na steamovim forumima, nađi nekog s preporukom (ima posebna tema mi se čini).
4. Ne mogu se više dobiti. To su oni itemi koji su izašli prije Mannconomy updatea krajem prošle godine. Jedini vintage itemi poslije toga su bili oni iz killing floor seta, ali to je navodno bio bug. I da, vintage status ne utječe na gameplay (svejedno je dal' imaš obični ili vintage force-a-nature), ali više vrijede kod tradeanja.
Da malo osvježim temu - moj prijatelj iz Amerike je izradio hat. Meni odlično izgleda, nadam se da će ga Valve ubaciti u igru.
ajde da vas vidim, nadam se da ima ambicioznih tu.
http://commforums.com/commft-highlander-official-rules-t5121.html?t=5121
http://www.esl.eu/eu/tf2/player/awards/4429505/#/eu/tf2/country_championship/2011/qualifier2/rankings/
Team Fortress 2 Country Championship 2011 Qualifier cup #2
Hrvatska TF2 reprezentacija ce pokusati proci kvalifikacije za nacionalno prvenstvo u Team Fortress 2.
Sretno im bilo.
Evo novi mali veći update. Nova mapa & stuff. I ni jednog šešira . Al su se bar našalili na svoj račun.
Halo ekipa?
Sta je, vise nitko ne igra ovu legendarnu igru?
Ja sam dogurao do skoro 300 sati... Jedino fali domaca ekipa :-)
Mene zovu ovi moji svako malo al sam ja zapeo na BC2 pa mi se baš ne da. :)
Halo ekipa?
Danas sam bas zaigrao, ovako mi je dan poceo.
Jebate server pun Mentalista, gori skup od 4chana
Halo ekipa?
Danas sam bas zaigrao, ovako mi je dan poceo.
moze to i bolje, engie + bot server = preko 100 killstreak ako dobro sentry zbuksas
Jedini botovi koje sam ikada volio su Major, Xaero i Patriot :D
Jel ova igra i dalje na životu ili je community napustio?
Naravno da je na zivotu. Svaku vecer ista prica 15000 - 17000 igraca. Daleko je to od umiranja. Naravno ako mislis opcenito, a ne iskljucivo za ekipu s BOLa.
Naravno da je na zivotu. Svaku vecer ista prica 15000 - 17000 igraca. Daleko je to od umiranja. Naravno ako mislis opcenito, a ne iskljucivo za ekipu s BOLa.
Mislim općenito jer sam malo gledao clipove s jubita i takav stil napucavanja mi je predobar plus zbilja je jeftina.
Ovih dana se isplati igrati. Sa zadnjim updateom su duplu povecali ovaj drop sistem, pa se moze dosta dobiti oruzja.
ima li tko da igra aktivno ili bar poluaktivno i to KOTH mape?
ima li tko da igra aktivno ili bar poluaktivno i to KOTH mape?
Ja igram, sta su to koth mape?
king of the hill
King of the hill.
Ja igram gotovo isključivo payload, king of the hill mi je često dosadan.
moram malo proučiti payload, još mu nisam dao šansu..
Ja igram gotovo isključivo payload, king of the hill mi je često dosadan.
moram malo proučiti payload, još mu nisam dao šansu..
Meni je jako drag, najdinamicniji je.
Ja gotovo 90% vremena igram Scout-a, tako da mi to godi.