već je na 200 došo, ne tak davno je negdje 150 imo :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL ja bi jednog :D
Novi update. Changelog je izrazito koristan:
- Updated some files, for no reason whatsoever
Vidio to malo prije. Ma moraš voljeti Valve, bar zbog ovakvih stvari.
Vidio to malo prije. Ma moraš voljeti Valve, bar zbog ovakvih stvari.
Jedna od rijetkih firmi prema kojoj gajim osjecaje.
Ja i mnogi drugi. Kaže da ju čuvam, pa eto, čuvam ju.
Možda dobijem neki šešir za božić, nikad ne znaš.
Sad dok otkre kako otvoriti tu kutiju - key za 5€
Iako je ovo više vijest za Killing Floor, ima ipak veze i Team Fortress 2. Ove dvije igre će se konačno susresti i to u KF-ovu blagdanskom eventu Twisted Christmas. Twisted Christmas uvodi novu mapu te nove protivnike zombie-snjegoviće, zombie-vilenjake, zombie-sobove... i najvažnije zombie-verziju Djeda Božićnjaka. Vlasnici obje igre - u KF-u ćete dobiti pyra prilagođenog tom svijetu kao playable charactera, a u TF2 bijelu masku s kravatom za pyra. Ovo traje od sutra (?) do 4. siječnja (?).
Odlicno, morat cu ga odmah pocet skidat.
Izašao je update. Dobe se 2 itema - bijela maska koja ide u headwear slot i kravata koja ide u misc slot.
BTW vi koji isto igrate KF - jesu li i vama itemi vintage?
Zasto kad se idem connectat danas na TF2 servere dobijem error da je server manje verzije.
Zasto kad se idem connectat danas na TF2 servere dobijem error da je server manje verzije.
vjerojatno nije updatean.
Upravo je izašao novi update, imena Australian Christmas. Donosi nova oružja, hatove i Backpack expander (proširuje backpack za 100 mjesta). Hatove i oružja možete dobiti iz famoznog Festive Winter Cratea (mislim da se expander ne može dobiti). Nisam baš čitao atribute oružja, ali izgledaju opasno :) A i javlja mi kolega iz Amerike da su neopisivo zabavna.
Za većinu možete pročitati kako se craftaju ovdje.
EDIT:
Nova mapa (cp_degrootkeep). TF2 je smješten u srednji vijek, pa sukladno tome nema većine oružja.
HINT: Kod snipera možete koristiti huntsman (čak su postavljene i baklje da možete zapaliti strijelu :D), kod heavya sendvič, a kod demomana chargin' targe. Mislim da i one napitke kod scouta, ali nisam provjerio.
EDIT2:
Jako dobar tip ovaj Horagio.
U prvih par minuta danas dobio sam Brass Beast (novi minigun) i htio sam trade-ati s njim za Holly mackerel. On je rekao: "neeee" i natrpao jos svakakvih stvari.
Da li vama nakon Alt+TAB TF2 postane not responding?
AMD ti bas ne voli ALT-TAB sa source enginom.
-window -noborder bi trebalo raditi
Jako dobar tip ovaj Horagio.
U prvih par minuta danas dobio sam Brass Beast (novi minigun) i htio sam trade-ati s njim za Holly mackerel. On je rekao: "neeee" i natrpao jos svakakvih stvari.
Vec si dobio brass?
Meni dropao loch-n-load =/
AMD ti bas ne voli ALT-TAB sa source enginom.
-window -noborder bi trebalo raditi
Portal je na Source engineu, a u njegovim postavkama pise Runs great on Ati.
Da. Igra zablokira totalno nakon sto stines alt+tab ali samo dok si spojen na server, inace radi sasvim normalno.
Vec si dobio brass?
Kako dosao tako i otisao.
Riknuo sam kad sam vidio jučer da me neki medic gađa strijelama, mislio sam da je neki cheat i skoro sam kickao tipa sa servera :D
Povecali su crafting troskove za nova oruzja. 2xRefined metal
Povecali su crafting troskove za nova oruzja. 2xRefined metal
Na official wiki još uvijek piše 2xreclaimed.
Oops... htio sam reci 2xReclaimed.
U Man-Conomy je bilo 1xReclaimed.
koliko dode tf2
Dobio key, otvorio festive crate lvl 7, dobio nove grablje za pyra, tuzan sam.